![]() |
Re: Am nevoie de../ Caut..
in sacele sunt niste baieti care lucreaza chiar ok
|
Am nevoie de../ Caut..
Gogule fi si tu un pic mai explicit:adresa, telefon,persoana de contact.
|
Quote:
|
baieti caut urgent cauciucuri de iarna r13! 175/70/13.unde pot gasi ceva ieftin? imi trebuie decta pentru iarna asta!
|
in sacele cum treci de baciu e o curba in S si pe stanga cum mergi spre turkes o sa vezi la o poarta pe sensul celalalt de mers gume si jante pe trotuar. intri in curte si ramai uimit ce gasesti acolo. mai nou au si vulcanizare acolo.
am fost la marso brasov, dar gumele de la ei sunt in medie mai scumpe decat ce gasesti pe alte site-uri, si pana la urma am optat sa iau de la o firma din sibiu, acelasi model. am iesit in castig cu 64 lei, cu toate ca am platit si curier. de la marso le luam personal. cele de la marso aveau fabricatie 2010, astea ce le-am luat de la sibiu 2011... deci recomand sa cautati oferte pe net, nu la marso. |
nu gasesc pe net nicaieri...ma tot amana si trece timpul,eu pana pe 22 trebuie sa le am pe masina!
|
pentru tine era primul paragraf :D. mergi in sacele ca gasesti acolo.
|
aa ok! mersi! imi poti face un semn pe o harta de la google eventual? eu nu cunosc sacele! cam ce pret au aia acolo ?
|
preturi nu stiu, eu ti-am zis unde sa te duci. am fost azi dar intrebat pentru alta dimensiune pentru un prieten... mergi si vezi, privitul si intrebarile nu costa (cel putin nu inca)...
incerc sa caut acuma o harta sa iti desenez si revin cu un post. |
3 Attachment(s)
am revenit, trebuie sa ajungi unde e gogoloasa albastra. e pe drumul principal din sacele, sa nu intri pe centura orasului. eventual te tii dupa un autobuz de sacele si esti cu ochii in patru pe partea stanga.
LE: uite si poza cu poarta... eventaul suna, ca vad ca are numar pe banner: 0762362796, si nu te mai chinui sa ajungi :D. |
multumesc mult! maine dau o fuga
|
n-ai de ce. sa revi cu un raspuns, daca ai gasit sau nu...
|
Am nevoie de o masina de inchiriat,pt perioada 31 dec -2 ianuarie,deci practic 2 zile. Nu conteaza masina,atata timp cat are ITP si RCA,si daca am noroc,si rovigneta:)) De preferat dacie,tico,etc,deoarece bugetul meu se limiteaza undeva la 100 de ron,usor negociabil. Stiu ca suna hilar,dar chiar am nevoie. Astept un semn.
|
Cine stie de reconditionari casete de directie in Bv? Am gasit pe net un singur service: Auto Tampa. Sunt ok, mai sunt si altii? Tkx
|
Re: Reparat jante Brasov??
1 Attachment(s)
salut! care avetzi habar unde indrep si eu 2 jante!in afara de noua ca nu are presa pt jante de 19 si nici la arinovis ca le incalzeste si imi strica buza! jantele sunt din 2 bucati si imi scapa aer pe la suruburi si bat!! asi fi recunoscator daca mar ajuta cineca cu ceva concret!!!
|
Daca ai drum incearca Sf. Gheorghe Str. 1 Mai Nr.61 Dl. Mihai. Nu mai am nr de tel.
|
Quote:
|
Quote:
|
STITI CUMVA CINE FACEA DE AICI STOPURI SMOKED?ADUICA CINE LER INNEGREA?UN TELEFON AR FI BINEVENIT.MERCI
|
|
multumesc de ajutor.numai bine si sanatate va doresc...
|
Eu mi-am facut la glass tuning. Cu folie!
DAVIDESCU CLAUDIU -ADMINISTRATOR CENTURY SERVICE - GLASS TUNING 0726 28 55 27 |
Stiu ca ii cam aiurea ce caut eu dar nu stie nimeni pe unde gasesc niste coarne si nas de ren pentru masina ? am tot vazut masini prin BV da nu am gasit Am intrebat la Metro si Real :( Va rog fara comentari aiurea :D Va multumesc o zi buna.
|
Eu mi-am luat din Selgros, gasesti la intrare pe stanga. :)
|
care/cine stie unde se gaseste cauciuc la mp sau ml in brasov?
|
Becuri galbene H4 pe unde gasesc?
|
Quote:
|
Quote:
|
Flanse de la 5x112 la 5x100 de 20mm cu prindere separata?
exclus facute la strung :( si preferabil RH |
Crezi ca cele de firma sunt crescute din seminte de flanse? :)
|
Mi-e greu sa cred ca o sa gasesti facute prin turnare...
Cu un desen bun, mergi in Metrom la strung, iti alegi un OLC45 si in maxim 2zile le si ai. Te conta in jur de maxim 200lei |
Quote:
M-am exprimat gresit. Sa fie facute de o firma care se ocupa cu asa ceva. |
Quote:
|
Cine imi spune si mie niste dezmembrari prin Judet?Ceva mai mari nu prostia aia de pe fundatura harmanului si autowest unde nu gasesti nimica.
|
Quote:
la intrare in sacele langa pizzerie (aka la italianu :)) ) in sacele ( nu stiu strada) se numeste eclipse (vezi o gramada de panouri) pe langa principala in triaj langa liceul cfr pe traian langa pizzeria bakabi ... |
In langa liceu cfr e naspa, cautam un capac de motor si mi a zis ca l da cu tot cu motor in fine aia pe langa traian e mare?Prima oara cand aud ca e acolo asa ceva ;)ms
|
Firma de pe traian cu firma de pe fundatura harmanului este una si aceeasi (duila).
Pe traian au stopuri, faruri, maruntisuri iar pe fundatura motoare si alte piese mai mari si mai importante. |
Intrebare intrebatoare...unde se mai schimba permisele in brasov? Si ce acte sunt necesare?
|
De schimbat se schimba acolo pe Turnului langa Spiru.Stiu ca acolo s au mutat si inmatricularile si permisele.Acte habar nu am dar ceva bani iti trebuie garantat :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:23. |
- Copyright 2026 4Tuning