Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacii modificate...detalii... (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/267500-dacii-modificate-detalii.html)

AnduRace 21-03-12 14:59

Re: Dacii modificate...detalii...

Sunt cateva detalii chiar si aici pe forum, daca incepi sa cauti un pic. Iar masina are topic pe DC, daca nu ma insel... :???:

B XX ADI 21-03-12 17:29

masina sta...inca se lucreaza la ea:) si tot turbo are pe ea:twisted:

BN-02_TZY 21-03-12 19:16

cu putina atentie se gasesc poze cu ea s:Di la mine pe topic ...

cristianic 26-03-12 13:07

Quote:

Originally Posted by bemu (Post 4930505)
BEMU.......

off: ai avut rude cumva prin bucsani, giurgiu?

ovy_geo93 26-03-12 17:48

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4894147)
despre asta ce stiti?

sonny,nu este a userului bolo_BCD?

https://forum.4tuning.ro/member.php?u=11554

pokemonu` 27-03-12 22:38

3 Attachment(s)
Masina la baza - Dacia Liberta 1320 modificata la caroserie .
- motor aspirat , ax cu came in cap , doua carburatoare dublu-corp

Pilot : Necula .

P.S daca mai are cineva poze sa le puna .

Ingerasul99 27-03-12 23:15

Ar fi ok mai multe poze cu caroseria si din alte unghiuri , dar sa fie de calitate pozele nu in ceata.

TuRbO1 28-03-12 00:04

4 Attachment(s)
Masina lui Dan Necula, alerga in vremurile bune, avea caroseria scurtata pentru cunoscatori

aditza579 02-04-12 23:11

5 Attachment(s)
Stie cine va mai multe detalii despre aceasta masina, in afara de ceea ce am reusit eu sa vad analizand-o (punte de 18 Turbo, treceri ca la carte pe fata, ATS cup, 195/50R15, un radiator de ulei, un gat de lebada sub ppriza aia de aer, cutie de Renault impreuna cu un ceas cu 220 km/h, evacuare de inox Borla, niste scaune interesante si multa, multa rugina)? Precizez ca masaina am vazut-o azi, in zona pietei Berceni, Sos. Berceni, pe o straduta parcata. Parea ne mai miscata de ceva vreme pentru ca nu mai avea bara anti-ruliu. Zilele ce vin ma voi imbraca mai de tarat pe sub masini si o voi inspecta mai bine, si daca ar fi cazul, voi incerca sa-l contactez pe proprietar.

TuRbO1 03-04-12 00:05

Bagate tu pe sub masini sa inspectezi, poate te ia lumea la bataie. Ai grija mare pustiule, nu te juca cu focul.

B XX ADI 03-04-12 01:15

Quote:

Originally Posted by aditza579 (Post 4963227)
Stie cine va mai multe detalii despre aceasta masina, in afara de ceea ce am reusit eu sa vad analizand-o (punte de 18 Turbo, treceri ca la carte pe fata, ATS cup, 195/50R15, un radiator de ulei, un gat de lebada sub ppriza aia de aer, cutie de Renault impreuna cu un ceas cu 220 km/h, evacuare de inox Borla, niste scaune interesante si multa, multa rugina)? Precizez ca masaina am vazut-o azi, in zona pietei Berceni, Sos. Berceni, pe o straduta parcata. Parea ne mai miscata de ceva vreme pentru ca nu mai avea bara anti-ruliu. Zilele ce vin ma voi imbraca mai de tarat pe sub masini si o voi inspecta mai bine, si daca ar fi cazul, voi incerca sa-l contactez pe proprietar.

in primul rand din cate stiu eu..carburatorul este pe partea dreapta a masinii...deci priza nu e pusa acolo pt carburator..poate sa fie pt intercooler banuiesc...ca pt carburator ar fi indutil pusa acolo. si numarul masinii ori e la intimidare..ori masina ascunde intradevar ceva ceva:)...

Sirius 03-04-12 12:26

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4963336)
in primul rand din cate stiu eu..carburatorul este pe partea dreapta a masinii...deci priza nu e pusa acolo pt carburator..poate sa fie pt intercooler banuiesc...ca pt carburator ar fi indutil pusa acolo. si numarul masinii ori e la intimidare..ori masina ascunde intradevar ceva ceva:)...

poate fi alpine turbo? galeria de admisie nu e pe partea stanga ?

b08ygs 03-04-12 13:33

Quote:

Originally Posted by TuRbO1 (Post 4963307)
Bagate tu pe sub masini sa inspectezi, poate te ia lumea la bataie. Ai grija mare pustiule, nu te juca cu focul.

Sustin cele spuse:lol: ce mas rade sa-si ia bataie:lol: mai ales ca zona Berceni nu este una sfanta...

Adita, puteai sa intorci si tu pozele, asa ca fapt divers sa nu-si rupa lumea gatu...

B XX ADI 03-04-12 14:32

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 4963909)
poate fi alpine turbo? galeria de admisie nu e pe partea stanga ?

e pe partea dreapta.. iar daca avea alpine..cred ca nu isi punea gtt la numar:lol:..isi punea alp...altceva..zic si eu..nu se stie..asteptam sa il mai prindem pe aditsa pe forum dupa ce face inspectia ochiometrica:)

Jackass 03-04-12 15:12

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 4964078)
e pe partea dreapta.. iar daca avea alpine..cred ca nu isi punea gtt la numar:lol:..isi punea alp...altceva..zic si eu..nu se stie..asteptam sa il mai prindem pe aditsa pe forum dupa ce face inspectia ochiometrica:)

Alpine are admisia pe partea stanga adica cea a soferului, exact unde e acea "gaura de aerisire" si daca si-a pus GTT nu inseamna ca are neaparat motor de r5. Nu numai R5 a avut numele de GTT, este doar o prescurtare... asa ca poate sa isi puna linistit chiar daca are un motor de Vw sau de bmw. Mai bine asteptam sa ne zica cineva care stie masina sau insusi Aditza dupa ce o inspecteaza mai bine ;)

B XX ADI 03-04-12 15:21

Quote:

Originally Posted by Jackass (Post 4964127)
Alpine are admisia pe partea stanga adica cea a soferului, exact unde e acea "gaura de aerisire" si daca si-a pus GTT nu inseamna ca are neaparat motor de r5. Nu numai R5 a avut numele de GTT, este doar o prescurtare... asa ca poate sa isi puna linistit chiar daca are un motor de Vw sau de bmw. Mai bine asteptam sa ne zica cineva care stie masina sau insusi Aditza dupa ce o inspecteaza mai bine ;)

da...imi cer scuze, s-a creat o extorsiune a unui degajament:lol:, ma gandeam la renault 5...dar am uitat ca e montat invers, avand cutia in botu lmasinii ..si de ai am zis ca e pe dreapta. a fost doar o parere...proprietarul are gusturi bune...jante ats...masina albastra.

Jackass 03-04-12 22:25

Ce ziceti totusi despre masina asta ?? pe forum nu am vazut-o :D o cunoaste cineva de pe aici? in filmare merge super bine, dar ce motor turbo are? :))

https://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...&v=7aIcAUL0s_E

mai sunt si alte filmulete cu ea? poate le gasiti voi :D

fLus 04-04-12 10:18

Cred ca are mai mult decat un 1.4 GTT :d

AnduRace 04-04-12 23:19

Quote:

Originally Posted by Jackass (Post 4964839)
Ce ziceti totusi despre masina asta ?? pe forum nu am vazut-o :D o cunoaste cineva de pe aici? in filmare merge super bine, dar ce motor turbo are? :))

https://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...&v=7aIcAUL0s_E

mai sunt si alte filmulete cu ea? poate le gasiti voi :D

Dubioasa filmarea asta. Poate mai vedem si altele... :???:

nosturbina 04-04-12 23:26

merge ilegal de tare..oricum bravo lui. Ar trebui sa mai lucreze un pic la suspensii, desi se pricepe sa o tina destul de bine si asa...

Auras 26 05-04-12 13:28

De dacia asta mai stie cineva ceva?

https://www.youtube.com/watch?v=wiKVCvAuwnY

BH 59 FIF 09-04-12 19:42

Mai exista dar a vazut si vremuri mai bune. Zace de un an si ceva cu aripile taiate si asteptand noi interventii la caroserie.

Auras 26 09-04-12 21:24

Pacat de ea, inseamna ca a lasat-o exact cum este pe aici pe forum in ultimele poze :sad:

cristy_dacia 09-04-12 21:53

Quote:

Originally Posted by Auras 26 (Post 4974469)
Pacat de ea, inseamna ca a lasat-o exact cum este pe aici pe forum in ultimele poze :sad:

Era si clar ca nu va mai fi facuta la cum arata si la cum a taiat aripile alea
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1286650852
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1286650852
PACAT DE EA ERA SUPERBA:(

valy1233 09-04-12 22:01

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 4974546)
Era si clar ca nu va mai fi facuta la cum arata si la cum a taiat aripile alea
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1286650852
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1286650852
PACAT DE EA ERA SUPERBA:(

o Doamne ce rau a ajuns:cry:

cristy_dacia 10-04-12 08:22

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 4974562)

da
Pacat de ea.Era o masina de invidiat... dar ca toate masinile care au fost frumoase gen sgm si etc raman doar legende din ele
Pacat de yce ca a fost o masina frumoasa foc si proprietarul s-a batut joc de ea taindui aripile...Numai am cuvinte de zis la cum a putut sa isi bata joc de ea.

valy1233 10-04-12 08:24

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 4974925)
da
Pacat de ea.Era o masina de invidiat... dar ca toate masinile care au fost frumoase gen sgm si etc raman doar legende din ele
Pacat de yce ca a fost o masina frumoasa foc si proprietarul s-a batut joc de ea taindui aripile...Numai am cuvinte de zis la cum a putut sa isi bata joc de ea.

se mai poate face ceva din ea,trebuie doar un om cu pasiune

gabrielwrc 10-04-12 20:24

Si daca are 1.4T gtt e impins bine de fabria nu se misca asa mai ales pa dacia bravo lui, ma bucura sa vadca mai apare una alta in decor!8)

kowally 13-04-12 22:12

1 Attachment(s)
Dacia asta este la mine in oras de un an si ceva de cand arata superbine dar acum arata cam asa. Aveti cumva poze cu ea de cand era "Forta" ? k nu imi mai aduc aminte bine cum era facuta bara pe spate sau daca are cumva topic pe aici.
Scuza`ti poza .

hoscoialf 14-04-12 20:15

1 Attachment(s)
Salut baieti, sper sa nu ma exprim prost si sper ca intreb pe Thread-ul care trebuie...Am cateva intrebari...
1.Cum unesc si eu liniile de la grila???
2.Cu ce materiale folosesc???
Multumesc mult pentru intelegere si sper ca nu am gresit Thread-ul...:D
(Pun si o poza cum as dori!!!)

kowally 15-04-12 12:18

1 Attachment(s)
Am mai fakut o poza.

valy1233 15-04-12 20:36

stie cineva ceva despre aceasta?https://www.youtube.com/watch?v=VmhsYSShN34:rolleyes2

GJ 64 GAB 15-04-12 20:42

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 4974562)

Oameni buni , maşina e underconstruction! o să iese la iveală mult mai frumoasă ca înainte ! Nu mai fiţi nebuni :lol:

D-FENS 15-04-12 20:46

Quote:

Originally Posted by hoscoialf (Post 4981581)
Salut baieti, sper sa nu ma exprim prost si sper ca intreb pe Thread-ul care trebuie...Am cateva intrebari...
1.Cum unesc si eu liniile de la grila???
2.Cu ce materiale folosesc???
Multumesc mult pentru intelegere si sper ca nu am gresit Thread-ul...:D
(Pun si o poza cum as dori!!!)

De ce nu intrebi proprietarul?

aditza579 15-04-12 20:48

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 4982558)

Ba frate, dar puneti intrebari degeaba. Ia legatura cu userul Fauru' ca e masina lui. Ai sa afli multe despre ea. Ofofof, de ce postezi daca nu te interesezi/cauti mai intai?

Andreynyo 15-04-12 21:10

Cei din Calarasi si din apropiere stiu ceva despre O.Z.N-ul asta?
https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...-iadaciaa.html

valy1233 15-04-12 21:16

Quote:

Originally Posted by aditza579 (Post 4982575)
Ba frate, dar puneti intrebari degeaba. Ia legatura cu userul Fauru' ca e masina lui. Ai sa afli multe despre ea. Ofofof, de ce postezi daca nu te interesezi/cauti mai intai?

are topic ceva?daca stiam nu mai intrebam.scz:rolleyes2

aditza579 15-04-12 21:38

Nu, n-are topic dar intreaba-l direct pe proprietar, adica dadea raspunsuri chiar si pe acest topic. Numai bine!

B XX ADI 16-04-12 01:18

Quote:

Originally Posted by aditza579 (Post 4982631)
Nu, n-are topic dar intreaba-l direct pe proprietar, adica dadea raspunsuri chiar si pe acest topic. Numai bine!

ce te agiti ma asa:lol:...omu' nu e de pe aici ca sa stie ce si cum...a intrebat. e doar o "simpla" dacie...care care..are niste jante supebre gotti, si cand zic superbe nu ma refer la model...la refer la cum sunt pregatite:),iar la motor nu pot sa zic cu ce va fi echipata din simplul motiv pentru care proprietarul poate vrea sa faca o urpriza..sau e unul din cei care merg "pe burta":lol:, adica e mai bine sa zica el daca doreste. la masina se lucreaza, presupun atunci cand exista timp, vreme si chef:)

kowally 16-04-12 14:38

Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 4982595)
Cei din Calarasi si din apropiere stiu ceva despre O.Z.N-ul asta?
https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...-iadaciaa.html

Masina asta a fost la mine in oras pana acum cativa ani .Cand am vazut-o prima oara mi-a cazut fata la cat de bine arata ( cel putin mie mi-a placut enorm, mai putin bara pe spate si haionul ca era fara buza aia iesita) . Ultima oara cand am vazut-o era seara( a venit omu la mama la magazin sa umple sifoanele:)) ) si cand a deschis usa sa vazut un interior stock cu bord vechi si un ditamai ceasul .

Am citit si eu topicul pe care nu cred ca il descopeream dak nu il postai tu si multi radeau de eleron. E o "magaoaie" dar are un rol foarte important , la viteze mari, cu cat eleronul este mai inalt (nici exagerat) cu atat masina este mai presata de pamant si in curbe ii ofera o aderenta foarte buna.

Nu spun asta din capul meu , am vazut pe Discovery. De cand ma stiu ma uit pe Discovery la tot ce tine de masini.(in special "Rides"). Si in legatura cu pompa de frana cu un singur circuit pot sa spun k e mai buna.Eu am avut pompa cu un singur circuit pe breakul meu si cand am fost la rar prima orara nu a vrut sa mi-l faca deoarece masina ,la anul ei de fabricatie, trebuia sa aibe altfel de pompa asa ca a trebui sa o schimb si akum pot sa spun k cea veche era de 100 de ori mai buna decat asta cu dublu circuit.

Acum , baiatul cu "dacia verde" are un Bmw ursulet , alb perlat cu niste jante late cu buza(nush ce marca) si cu camber la roti.Intradevar el a facut dacia pentru curse si bmwul la fel. Rareori il vedeam cu dacia prin oras.Mereu am vrut sa ma opresc pe la el sa il intreb de dacie si niciodata nu am oprit, dar cu prima ocazie cand il vad "al meu e" . Sunt tare curios sa stiu la cine a ajuns masina si din cate am auzit , dacia s-a vandut cu multi bani.

All times are GMT +2. The time now is 13:27.

- Copyright 2026 4Tuning