Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Maserati Biturbo 2000cc(VL-42-PAC) vs. TXA (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/2673-maserati-biturbo-2000cc-vl-42-pac-vs-txa.html)

bogdan 09-12-05 12:58

da da Sierra dar care :twisted: .da ne dam dar am spart iar radiatorul si momentan e iar in service pana saptamana viitoare :cry:

maryo 09-12-05 14:11

Re:

offffff
imi pare rau sa aud asta
:cry: :cry: :cry:
Quote:

Originally Posted by \"bogdan\"
da da Sierra dar care :twisted: .da ne dam dar am spart iar radiatorul si momentan e iar in service pana saptamana viitoare :cry:

bogdan 09-12-05 14:25

stai linistit am mai schimbat unul intr-o ora in intersectia de la orhideea inainte de ultima cursa ,toate se repara saptamanaa viitoare o facem lata :lol:

Lucian 09-12-05 18:47

Zmeilor ! :twisted:

moise 10-12-05 20:36

bai maserati-ul asta e chiar tare ,ma rog nou era super, iata specificatiile de pe maserati.com :
Biturbo

Year: 1981

Technical specifications

Model Biturbo

Production start 1981

Number Produced 9206

Ignition electronic

Lubrication full-flow filter

Transmission 5-speed ZF + reverse (3-speed automatic to order), rear wheel drive with Salisbury-type differential

Gear ratios I=3,42 II=2,08 III=1,39 IV=1,00 V=0,87 R=3,66 (Automatico: I=3,42 II=2,08 III=1,39 R=2,09)

Chassis monocoque steel construction

Front suspension MacPherson struts, dual-rate telescopic dampers, coil springs, anti-roll bar

Rear suspension semi-trailing rear arms mounted on a rear subframe, coil springs, dual-rate hydraulic telescopic dampers

Brakes discs all round, dual circuit, servo-assisted, additional drums on rear wheels for handbrake

Steering rack and pinion (power assistance to order)

Cooling system water-cooled, centrifugal pump

Length 163.50 in. (4,153 mm)

Width 67.48 in. (1,714 mm)

Height 51.38 in. (1,305 mm)

Wheelbase 98.97 in. (2,514 mm)

Front track 55.91 in (1420 mm)

Rear track 56.34 in. (1431 mm)

Dry weight 2,394 lbs (1,086 kg)

Tyres fr/rear 195/60 HR 14, Pirelli P6

Wheels light alloy, 5\" 1/2 J x 14\"

Top speed 133.5 mph (215 km/h)

Bodywork three-box two-door coupé seating five

Fuel tank 13.41 Imp. gal. (61 litres)

0-60 mph 0 to 100 km/h in 6.5 sec.

Standing mile 0 to 1000m. in 29.0 sec.

Years of activity 1981-1987 (Including 2nd series)

Engine 90° V6

Bore and stroke 82x63 mm

Total displacement 1,995 cc

Compression ratio 7.8:1

Maximum power 180 bhp at 6000 rpm

Maximum torque 25.8 kgm (187 lbs/ft) at 4,400 rpm

Timing gear three valves per cylinder (two intake, one exhaust), twin overhead camshafts

Fuel feed two IHI turbos, a single Weber 36 DCNVH 16/100 twin-choke carburettor, MABC (Maserati Automatic Boost Control) from June 1983 onwards

Dar am inteles ca are alt motor de 225Cp pe injectie cred ca e de pe Maserati 222 ,oricum daca masina e in stare buna (ceea ce cred)nu sunt prea multi care sa-i tina piept, mai ales daca s-a umblat putin la motor.

PS:Cum ar fi daca ar avea motorul de pe Ghibli de 306 Cp?

radu_lkv 10-12-05 21:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"moise\"

cred ca atunci s-ar tine de mine...desi :roll:

moise 14-12-05 18:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"radu_lkv\"
Quote:

Nu te supara ca te intreb dar ce masina ai tu?

radu_lkv 14-12-05 21:06

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

nu ma supar :lol:
opel calibra 2,0l 16 v turbo, destul de modificat, zic eu, cutie getrag 6 trepte etc ;)

maryo 15-12-05 12:13

Re:

Masina lui Radu fuge foarte bine.Sunt convins ca nici biturbo nu e mai prejos.Totusi-parca ar merge berea tot pe Radu-prietenii stiu de ce...

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

opel calibra 2,0l 16 v turbo, destul de modificat, zic eu, cutie getrag 6 trepte etc ;)

radu_lkv 15-12-05 15:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"maryo\"
Masina lui Radu fuge foarte bine.Sunt convins ca nici biturbo nu e mai prejos.Totusi-parca ar merge berea tot pe Radu-prietenii stiu de ce...

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

:D merci frumos maryo ;)

m-am luat de cateva ori cu maserrati 2,0l biturbo, model mai vechi, la fel cu acesta, in craiova si i-am dat ffff rau

Aki 16-12-05 11:09

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

m-am luat de cateva ori cu maserrati 2,0l biturbo, model mai vechi, la fel cu acesta, in craiova si i-am dat ffff rau

F bine...tine-o tot asa :wink:

moise 16-12-05 18:57

Cred ca faci Biturbo cum e acesta dar chiar nu cred ca l-ai face daca ar avea 306 CP.

Bine nu stiu cat de modificat e masina ta......

radu_lkv 17-12-05 00:11

Re:

Quote:

Cred ca faci Biturbo cum e acesta dar chiar nu cred ca l-ai face daca ar avea 306 CP.

:) nici eu nu stiu cum stau cu unul de 306 cp, dar atunci puterilear fi apropiate....oricum eu zilele astea schimb axele + turbina=> un plus de peste 30 cp....deci....pacat ca am doar tractiune fatza:(

radu_lkv 17-12-05 00:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Aki\"
Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

F bine...tine-o tot asa :wink:

multumesc, sper sa reusesc

calibra_zum 17-12-05 19:26

Re:

Quote:

Quote:

:) nici eu nu stiu cum stau cu unul de 306 cp, dar atunci puterilear fi apropiate....oricum eu zilele astea schimb axele + turbina=> un plus de peste 30 cp....deci....pacat ca am doar tractiune fatza:(

daca crezi ca nu faci fata cu tractiunea ta iti imprumut eu masina si nu cred ca mai sunt probleme :wink: pe proba nu pe vorbe ca sa evit urmatoarele intrebari tot c20let posed

radu_lkv 17-12-05 21:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"calibra_zum\"
Quote:

Quote:

daca crezi ca nu faci fata cu tractiunea ta iti imprumut eu masina si nu cred ca mai sunt probleme :wink: pe proba nu pe vorbe ca sa evit urmatoarele intrebari tot c20let posed

multumesc frumos cataline! ;)

oricum, masna ta merge ff bine

secera76 17-01-06 01:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Quote:

Ma bag si eu........cine stie :D :D :D

bah zeilor, nu va mai luati de sora mea mai mare ca ma supar... :lol: aveti toti acolo un turbo si s-a umflat muschiul pe voi :lol: Poate ma supar acum si ii iau pararea... ca oricum masina cred ca a dat-o ca vroiam s-o iau eu :lol: :lol:

Am dat masina intr-adevar.Si nici pe forum nu am mai intrat de ceva timp.Si nici cu TXA-ul nu m-am dat.Dar o sa se dea noul proprietar...cred.Oricum....nu pt ca am avut eu(sau ca o sa mai am)Maserati e o masina performanta indiferent ce zice lumea..ca e ...ca nu e..E.Va zic eu.Conduceti un Maserati si apoi veniti cu comentarii.BMW-uri si OPEL-uri si VW-uri conduce tot poporul......NO OFENSE.
Am achizitionat ceva mai nou.Un Corrado 2.9VR6 225 cp.Ca sa fiu in rand cu poporul.Astept provocari :D

corrado-vr6 17-01-06 04:30

L-ai luat pe ala care era al lui Alex?

SEBASTIAN 17-01-06 07:29

TXA are motor de M5.

AudiPerformance 17-01-06 08:26

era vorba de TXA atunci cand inca avea 3.5! acum e clar ca nu se mai punea problema sa se dea cu txa cu noul motor!

SEBASTIAN 20-01-06 21:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"secera76\"
Quote:

Quote:

bah zeilor, nu va mai luati de sora mea mai mare ca ma supar... :lol: aveti toti acolo un turbo si s-a umflat muschiul pe voi :lol: Poate ma supar acum si ii iau pararea... ca oricum masina cred ca a dat-o ca vroiam s-o iau eu :lol: :lol:

Am dat masina intr-adevar.Si nici pe forum nu am mai intrat de ceva timp.Si nici cu TXA-ul nu m-am dat.Dar o sa se dea noul proprietar...cred.Oricum....nu pt ca am avut eu(sau ca o sa mai am)Maserati e o masina performanta indiferent ce zice lumea..ca e ...ca nu e..E.Va zic eu.Conduceti un Maserati si apoi veniti cu comentarii.BMW-uri si OPEL-uri si VW-uri conduce tot poporul......NO OFENSE.
Am achizitionat ceva mai nou.Un Corrado 2.9VR6 225 cp.Ca sa fiu in rand cu poporul.Astept provocari :D

Assteapta!

radu_lkv 20-01-06 22:09

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

esti distractiv :D
cu prima ocazie ai o provocare de la mine ;) :twisted: :twisted:

SEBASTIAN 20-01-06 23:28

cum arata un corrado de 225cp?

Hondarul 21-01-06 09:55

in loc sa vedeti ca omul este sincer si declara caii de pe dyno, voi il luati la misto... nu era mai usor sa stea linistit si sa zica ca are 178 sau cati are unul stock ?? Ar fi tare ca de acum la legale sa vina fiecare cu fisa de la dyno... total imposibil, dar cinstit :wink:

secera76 21-01-06 19:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"corrado-vr6\"
L-ai luat pe ala care era al lui Alex?

Da pe ala de la Alex l-am luat.O stiu masina mai demult pana sa o aiba Alex.Si oricum Alex a avut f mare grija de ea.Sunt f multumit.

secera76 21-01-06 19:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
TXA are motor de M5.

No comment.Pai tembel sa fiu sa sustin ca un 2000cc V6 BITURBO poate face fata un M5.Cinste lui.S-o stapaneasca sanatos.
Imi pare rau ca nu ne-am dat cand avea vechiul motor.Ba a fost el plecat nush unde ba am avut eu motorul varza.
Dar dak da Dumnezeu poate pun si eu un turbo pe actuala masina.....bine nu ca ash ajunge cu turbo la caii unui M5 dar...se simte.

secera76 21-01-06 19:15

Re:

Quote:

cum arata un corrado de 225cp?

Optic arata mai bine dacat o IMPREZA.Tehnic arata mai bine ca un Corrado de 190cp sau cat o avea stock.
Si nu am nevoie de sfaturi,aprecieri sau deprecieri de la nimeni.
Intreaba pe cei care au fost la Craiova la ultimele liniutze cum alearga masina.
Acum ce sa fac...m-am dat si io mare cu 225cp.

P.S.
E un simplu forum pana la urma nush de ce *** esti ironic.

Achim 24-01-06 01:15

Dupa 13 pagini pe care le-am citit m-am hotarat sa ma bag si eu in seama... din pacate pe la pagina 11 mi s-a cam taiat elanul cand am aflat ca ai vandut masina, dar nu-i nimic :wink:

Ca sa incep cu inceputul, felicitari pt noua achizitie :) Citisem undeva pe la inceput ca nu iti schimbasei jantele fiindca nu se potriveau cu nici unele de la alte marci!? eu stiu sigur ca se potrivesc cu cele de pe Alfa Romeo in 4 prezoane... acum nu stiu daca tu aveai 4 sau 5 prezoane :roll:

In continuare, as lansa o provocare, atat pt actualul tau Corrado, cat si pentru \"fosta\" ta :lol:

SpeedeR 25-01-06 08:17

si eu vreau sa imi testez roshcata cu un corrado d 225 cp :P
asteptam prima ocazie :)

secera76 29-01-06 22:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Achim\"
Dupa 13 pagini pe care le-am citit m-am hotarat sa ma bag si eu in seama... din pacate pe la pagina 11 mi s-a cam taiat elanul cand am aflat ca ai vandut masina, dar nu-i nimic :wink:

Ca sa incep cu inceputul, felicitari pt noua achizitie :) Citisem undeva pe la inceput ca nu iti schimbasei jantele fiindca nu se potriveau cu nici unele de la alte marci!? eu stiu sigur ca se potrivesc cu cele de pe Alfa Romeo in 4 prezoane... acum nu stiu daca tu aveai 4 sau 5 prezoane :roll:

In continuare, as lansa o provocare, atat pt actualul tau Corrado, cat si pentru \"fosta\" ta :lol:

Cu fosta nu mai depinde de mine.Cu Corrado accept.Ce motor ai?cp? etc...

secera76 29-01-06 22:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
si eu vreau sa imi testez roshcata cu un corrado d 225 cp :P
asteptam prima ocazie :)

Ce roscata e?Motor ..etc.Nu ca n-ash accepta.E ok.Accept.Dar tre sa stiu si eu cine si cu ce ma provoaca. :D

secera76 29-01-06 22:45

Re:

Quote:

[ :D

Assteapta![/quote]

La cat de rosu si lung era Assteapta ala al tau trebuia sa stau vreun an dupa o provocare.Uite ca n-am stat. :evil:

Achim 30-01-06 00:10

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Achim\"

Cu fosta nu mai depinde de mine.Cu Corrado accept.Ce motor ai?cp? etc...

2.0i 16V aspirat 200 cp :idea: ai fost la Racing Revolution la Craiova?!

secera76 08-03-06 15:34

Re: Maserati Biturbo 2000cc(VL-42-PAC) vs. TXA

Am vandut-o si pe asta.(Corrado)E in bucuresti masina.....la cineva care sa ocupa de ea.Sper ca pana in toamna sa-mi iau alta....caut acte momentan pt recarosare...cele care sunt de vanzare in RO sunt rupte-n doua majoritatea.

SEBASTIAN 08-03-06 17:19

Re:

Quote:

Originally Posted by secera76
Assteapta!

La cat de rosu si lung era Assteapta ala al tau trebuia sa stau vreun an dupa o provocare.Uite ca n-am stat. :evil:[/QUOTE]

Vroiam sa spun sa astepti pentru mine sa scot Peugeotul.

AlecsM 09-03-06 11:09

Quote:

Originally Posted by secera76
Am vandut-o si pe asta.(Corrado)E in bucuresti masina.....la cineva care sa ocupa de ea.Sper ca pana in toamna sa-mi iau alta....caut acte momentan pt recarosare...cele care sunt de vanzare in RO sunt rupte-n doua majoritatea.

FT TARE FAZA .... DIN CAT AM CITIT IO SI AM CITIT CAM TOT.....CAND VINE VORBA SA TE DAI ....TU ITI VINZI MASINA :)))))))))))))))))))
BAAAHHH NU ESTI LA PINKS ;)))) :d

ORICUM DACA D LA 185 PARCA TI AI LUAT 225 ...ACU POATE GASESTI CEVA P LA 280 300 SI .....T PROVOC SI IO DA ......MAI BINE NU K MA AGIT AIUREA ...SI U.......O VINZI :d

secera76 03-06-06 01:42

Quote:

Originally Posted by AlecsM
FT TARE FAZA .... DIN CAT AM CITIT IO SI AM CITIT CAM TOT.....CAND VINE VORBA SA TE DAI ....TU ITI VINZI MASINA :)))))))))))))))))))
BAAAHHH NU ESTI LA PINKS ;)))) :d

ORICUM DACA D LA 185 PARCA TI AI LUAT 225 ...ACU POATE GASESTI CEVA P LA 280 300 SI .....T PROVOC SI IO DA ......MAI BINE NU K MA AGIT AIUREA ...SI U.......O VINZI :d

Da ma prietene chiar tare faza,....ai dreptate,asha fac...cum primesc cate o provocare dau fuga si vand masina de frica...de park ai stat tu la ....spatele meu sa stii de ce-am vandut eu masinile...pana la uram e treaba mea ce fac,ce vad si ce cumpar...uite dak stiam ca e un asha flosof pe forum nu le mai vindeam.....da' dak imi iau de 280-300cp pe tine te anunt primul...bine ar fi sa te grabesti,ca de....cine stie poate-o vand si pe-aia si te sare randul.

giubau_v8 12-06-06 18:42

pana la urma s-a facut cursa cu txa ca m-am plictisit citind si am sarit la ultima pagina...?

200SX 14-06-06 11:34

Cred ca nu si topicul poate fi inchis, nici una din masini nu mai este ceea ce a fost cand a fost deschis topicul, din cate stiu TXA a schimbat motorul de atunci pana acuma, iar Maseratiul a fost vandut

All times are GMT +2. The time now is 23:24.

- Copyright 2026 4Tuning