![]() |
Re: E46 Meeting ?! (30-31 Iulie 2011)
Cam aceasta este structura de rezervare pentru Complexul Europa primita de la administratorul complexului:
12 camere cu 2 locuri pret/zi 120 lei 7 camere cu 3 locuri 150 lei 2 camere cu 4 locuri 180 lei 4 aprtamente cu 4 locuri 200 lei 2 aprtamente cu 5 locuri 230 lei Si mai jos rezervarile noastre (de la persoanele care au achitat deja) Zeky -1cam tripla CLR Slatina -1 cam dubla Sparkle -1cam dubla Emu -1cam dubla Alex Maniaku -1 apartament cu 4locuri AdiMao - 2 camere duble Caius & Company -6 camere duble Da-Joint -1 camera dubla NFS -2 camere duble Plictisit -1 camera dubla Astfel ne da cu virgula deja si anume -camerele duble sunt ocupate in totalitate, mai raman 6 camere triple la 150 ron. L-am rugat pe admin. sa transforme restul de 6camere triple in camere duble,ramane sa vad ce raspuns va da. Pentru cei care doresc in continuare camere si nu au apucat sa trimita banii pentru avans am rugamintea sa o faceti cat mai repede deoarece complexul Europa este aproape rezervat in totalitate si vom face restul de rezervari la alt complex in imediata vecinatate.Nu va faceti griji ca nu ramane nimeni sa doarma in masina,cazare se va gasi pentru toata lumea,iar ''masa si festivitatile'' se tin la complex europa. Ca sa va fac pofta atasez si meniul: -platou europa(carnati,toba,caltabos,slanina,gusa,branza telemea,veapa rosie,castraveti murati.rosii,masline etc) -gratar din:ceafa,cotlet,sau piept de pui -cartofi taranesti -salata din cruditati sau muraturi -tort a) fara bautura pret 55 de lei b)cu bautura 100 ml palinca sau afinata,0,5l vin alb sau rosu,apa minerala sau plata,0,5 l Pretul acestei variante cu bautura este de 70 de lei |
Lista a suferit mici modificari si anume NFS a renuntat la cele 2 camere si a luat un apartament ,iar Caius a mai luat inca o camera.
Zeky -1cam tripla CLR Slatina -1 cam dubla Sparkle -1cam dubla Emu -1cam dubla Alex Maniaku -1 apartament cu 4locuri AdiMao - 2 camere duble Caius & Company -6 camere duble +1camera tripla Da-Joint -1 camera dubla NFS - 1apartament 5 locuri Plictisit -1 camera tripla Camere libere la Complex Europa: Cam duble - 0 Cam Triple - 4 Apart. cu 4locuri - 3 Apart. cu 5 loc - 1 Camere cu 4locuri -2 @baby_zmiu-Locul de intalnire in Buc e parcarea de la Prakticker(vezi detaliile pe paginile din urma,iar ptr tricouri vb cu sharkylete-luni da ultima comanda) @dani_smarandescu- uita-te te rog in lista-la complexul EUropa nu mai sunt decat cateva camere triple. @abby3325 -din ce imi aduc aminte i-ai dat avansul lui Sharky,nu? Rezervarile se vor face in continuare atat la complexul Europa(Restul de camere libere) ori la alt complex,urmeaza sa va dau detaliile. |
@da_joint - sa nu ma uiti cu raspunsul. ms
|
Camere duble rezervate si achitat avans:
1.CLR Slatina 2.Sparkle 3.EMU 4.Adi Mao 2 camere 5.Caius &Co. 7camere 6.Da_joint 7.Plictisit 8.FaneXXL -100Ron 9.Cristi_Bobok -120 Ron(achitat integral) 10.Aby 325 11.Provenzano Camere Triple rezervate si achitat avans: 1.Zeky Apartamente cu 4 locuri rezervate si achitat avans: 1.Alex_Maniaku 2.Sharkylete -Achitat 150Ron Apartamente cu 5 locuri rezervate si achitat avans: 1.NFS 2.Sharkylete In momentul de fata singurele camere disponibile mai sunt urmatoarele: 2apartamente cu 4 locuri 2camere cu 4 locuri Legat de cina festiva : Meniul este de 55ron/persoana fara bautura dar nu este obligatoriu.Am optat ca bautura sa si-o aleaga fiecare in functie de preferinte. |
care aduce lemnele pt foc ? :))
|
Saptamana aceasta voi fi plecat din tara.Pentru cei care doresc cazare in continuare pot apela la http://www.cazarebalea.ro/
Telefon Rezervari: 0745.89.89.71 (Serban Cristina) |
Mai merge cineva din cluj? as vrea si eu o camera dubla..la cine sa dau banii sau cum se fac rezervarile? Multumesc:-)
|
ai scris exact deasupra postului tau unde trebuie sa suni pentru rezervare
|
Apropo, pt. lumea ce vine din Turda, Cluj, Oradea, sau in fine, in general din N, N/W si N/E, ar fi frumos sa ne "luam" unii pe altii de pe drum, ca sa spun asa, sa mergem frumos grupati, si nu sa ajungem tot cate unul, cate doi la Rm. Valcea ..
Mai e ceva de retinut : se lucreaza in Alba la un pod spre iesire, deci se circula pe centura .. si e cam aglomerat .. Am fost la Craiova de 2 sapt. si de la Alba pana la Rm. Valcea am facut cam 3 ore si jumatate .. acum se circula ceva mai greu .. Deci daca se vine de la Cj ca sa ne intalnim in Ab, ar trebui plecat de la ora 07am din Cj, pt. a ajunge la 08:30am in Ab .. asa ca idee .. Restul amanuntelor le putem povesti si pe privat, sa nu poluam aici Cine e interesat sa ne intalnim (sa ne luam dintr-un oras, in altul si sa mergem mai multi), ne gasim aici si ne orientam si in functie de orasul din care mergem. Din Ab, suntem 3 (momentan) care va putem astepta pe centura pe restul ce veniti de mai departe. Sa ne vedem cu bine ;) |
eu sunt de acord, asa ar fi cel mai frumos sa plecam cat mai multi si sa ne intersectam in sibiu cu cei care vin din timisoara , arard si zona aceea. Ce ziceti? si cine mai merge din cj send a private message. o sa fie super tare :lol:
|
Pt. lumea ce vine de la Cluj, sau alte orase, si vor trece prin Ab si Sb :
- ora 08:30 - ne intalnim pe centura din Alba, la mijloc (la intersectie), iar la 09:00 plecam spre Sibiu. - ora 10:00 - intalnirea in Sibiu in parcarea XXL (catre Rm. Valcea), iar la 10:30 plecarea, insa cei care vin din Alba, Cluj, etc, vor veni pe centura Sibiului si ne vom intalni dupa iesire in benzinaria Petrom. Oricum, ne vom suna ca sa stim care pe unde suntem si e mai usor sa ne mobilizam asa. Pt. Alba, telefonul este : 0744.19.86.89 - abby3325 Pt. Sibiu, telefonul este: 0747.05.40.59 - Nosfer Asteptam si pe altii din orasele mai nordice sa ne comunice. Bafta;) |
prezent la alba :) cine mai vine din cluj dati un telefon ca sa plecam impreuna 0726 686 153 Tudor
|
Locul de Intalnire pentru Bucuresti este parcarea magazinului Practiker Militari incepand cu orele 10.00 urmand ca la 11.30 sa plecam.Aveti grija sa aveti masinile alimentate,rovigneta si alte acareturi ce va mai trebuiesc deoarece nu vom opri decat daca este necesar.
Locul de Intalnire pt. cei care vin dinspre Cluj, sau alte orase, si vor trece prin Ab si Sb : - ora 08:30 - ne intalnim pe centura din Alba, la mijloc (la intersectie), iar la 09:00 plecam spre Sibiu. - ora 10:00 - intalnirea in Sibiu in parcarea XXL (catre Rm. Valcea), iar la 10:30 plecarea, insa cei care vin din Alba, Cluj, etc, vor veni pe centura Sibiului si ne vom intalni dupa iesire in benzinaria Petrom. Oricum, ne vom suna ca sa stim care pe unde suntem si e mai usor sa ne mobilizam asa. Pt. Alba, telefonul este : 0744.19.86.89 - abby3325 Pt. Sibiu, telefonul este: 0747.05.40.59 - Nosfer Astept detalii cu traseul pentru cei din Timisoara |
bai baietzii da pe mine nu ma intreaba nimeni daca merg?
PREZENT |
iarta-ne prepa!!! am omis sa iti trimitem invitatia :))
un mic uppdate se pare ca nici la cabana balea nu mai sunt locuri. astfel puteti incerca aici http://www.vamacucului.ro/contact.html sau aici http://www.cartisoara.ro/contact.html |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Vis-a-vis de pensiunea europa mai sunt 2 camere disponibile a cate 4 locuri fiecare.
camera costa 120ron cine mai doreste il rog sa ma contacteze pana cel tarziu maine seara. Dupa cum stiti Sambata seara intentionam sa facem o masa festiva.Meniul pentru aceasta masa este urmatorul: -platou europa(carnati,toba,caltabos,slanina,gusa,branza telemea,veapa rosie,castraveti murati.rosii,masline etc) -gratar din:ceafa,cotlet,sau piept de pui -cartofi taranesti -salata din cruditati sau muraturi -tort Pretul meniului este de 55 RON/Buc Deoarece nu stiu fiecare cu cate persoane vin in masina,daca domnisoarele servesc asa ceva sau nu ,cine vrea inghetaturi etc...am rugamintea sa imi spuneti fiecare cate meniuri doriti pentru a putea anunta mai departe administratorul pensiunii. Omul doreste sa faca aprovizionarea si daca ii spunem prea putine meniuri si cererea e mai mare nu vom avea ce manca,daca ii spun prea multe ramane cu ele. Rog un moderator sa mai uneasca din posturi si sa bolduiasca chestiile importante.Multumesc |
Quote:
mai mult ca sigur o sa fie cu plecarea la un moment dat.. oricum revin cu detalii cand stim ceva concret... |
Din pacate sunt nevoit sa renunt la acest meeting....la ultima cursa de motociclism din ungaria am cazut foarte rau si momentat sunt cu mana dreapta in ghips ....in plus mi s-a recomandat repaos total mai ales ca am cazut in cap....imi pare rau ca nu va pot insoti dar sper sa aveti vreme perfecta si sa va distrati cat se poate de bine.:D
|
Quote:
Insanatosire grabnica. |
e bine ca vremea tine cu noi, o sa ploua la greu :))
|
Quote:
|
damn, si eu care incerc sa nu merg pe ploaie mai deloc
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
eu am 255 pe spate si sunt cam la limită :hug::yes: |
Quote:
ati facut un calcul cate masini vin aprox? |
Quote:
Din liste reiese așa : 17 x e46 fără tine :) 62 x e36 1 x e39 ... ști cumva dacă alex vine cu e39 ? |
Quote:
|
Quote:
|
Informativ pentru cei care vor sa vada ruta si sa isi faca un calcul la consum: www.ruteauto.ro
|
s-ar putea sa ajung si u dar doar in trecere si nu raman peste noapte,baietii din tm cand plecati si pe ce ruta mergeti?
|
din cate am vorbit in seara asta...
venim prin arad... si urcam direct pe la sibiu... o sa ne vedem cu baietii sus... daca apar modificarii... anunt. |
deci noi care plecam din buc,o luam pe curtea de arges in sus sau urcam spre sibiu?am inteles ca pe partea cu curtea de arges e zob si nu ma pot antura,am 3 degete garda la sol si nu am nici macar o sansa sa trec pe acolo....
|
Quote:
p.s : ce mașină mai ai ? |
Quote:
|
Quote:
|
nu cred ca plecam cu noaptea in cap sa fiu la 10 acolo...
baietii din sibiu urca direct? ca noi nu mai mergem pana la valcea... |
Da, baietii de la Sibiu, cu noi care venim din spate (sa spun asa), Cj, Ab, si ne intalnim cu ei, mergem direct la Rm. Valcea.
Din Arad pana la Sibiu sunt cam 280km .. e ceva de mers .. daca e sa veniti pe 10:00 in Sibiu, plecarea de la Arad e pe la 06:00 .. e putin nasol intr-adevar .. Dar lasa, ca sunt unii care vin de la Ct, pleaca de la 03:00 dimineata :D |
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
- Copyright 2026 4Tuning