![]() |
Re: E36 - \Inca un cabrio....
[
Krone: iti trimit PM cu numele si nr de tel, dar daca dati cautare pe bazar dupa bandouri de m sau asa ceva apare printre primele cu chenar cu o poza albastra. am primit o mustrare deja...:D ca mi-am permis sa intreb la feedback cine e un user tepar de pe alt forum si s-au sifonat moderatorii....:rolleyes2...dar cand injura unii pe aici pe forum nu se iau masuri...ma rog nu are importanta, dar o sa-ti trimit pe PM nr de tel ca sa nu fie probleme, DAR tu le-ai luat pe alea de la Arad cu Club sport bandourile...ptr ce iti trebe altele?:lol::lol::lol:[/QUOTE] Am vrut sa le iau inainte sa le cumpere cel din arad n-am apucat,insa cand le-a scos cel din arad la vanzare am fost primul...m-am inteles cu omul toate bune...urma sa mi le puna a 2 zi p curier...le-a luat jos le-a pus in masina,intre timp a venit cineva sa vada ceva praguri la el,a vazut bandourile pregatite in masina...i-a spart geamu din spate si a furat bandourile si casetofonul orginal...asa ca n-am avut noroc...cel putin asa mi`a zis omul...de aia caut in contiunare dar pana la urma o sa ajung si eu sa comand noi ca si tine de aia vreau sa stiu de unde le-ai achizitionat.ms |
Quote:
dupa ce ai scris tu acolo ca sunt cumparate de tine l-am sunat pe om fiindca am vazut ca nu a comfirmat vanzarea lor.(trecusera cateva zile) mi-a zis ca s-au dat imediat dar nu a zis nimic de spart masina etc.....:D XXdadXX: ms frumos, intr-adevar arata super si nici nu se vede ca nu sunt OEM Acum mi s-a pus pata pe oglinzi M si din astea vreau neaparat OEM nu ptr altceva decat ca celelalte nu sunt la fel...au o alta forma, este o diferenta mica...bine sa nu mai zic ca acum am aflat ca alea OEM sunt de aluminiu si celelalte din plastic dar asta sincer nu m-ar deranja.... |
Quote:
Sper ca ai pus mastic de parbriz la bandouri... |
am pus silicon....la bandouri....acum daca vrea cineva sa le ia le ia si sudate daca sunt...:lol:
|
Arata bine masina, mai sunt multe de facut la ea, dar cu rabdare si timp se fac toate.Cel putin eu asa fac cu a mea.Si cu bandourile ai dreptate, eu am cautat mult timp sa-mi cumpar la un pret decent, dar nu am gasit nici noi nici sh.Am avut noroc si am facut schimb cu un baiat, eu i le-am dat pe ale mele, complet,cele normale si el mi le-a dat a lui de M dar unul lipsea si unul era super ruginit. Oricum chestia ca le-ai gasit noi la banii aia e super, poti chiar sa-mi dai un PM de unde le-ai luat. Bafta in continuare cu proiectul....
|
Quote:
iti trimit link-ul pe PM;) |
Quote:
La Multi Ani !!! |
Hai la multi ani si toate cele bune ! Sa ne vedem in anu viitor mai sanatosi si cu mai multa minte si rabdare ca parlamentarii nostri au grija sa ne creasca peri albi cu gramada :rolleyes2 .
Distractie placuta 8) |
5 Attachment(s)
.....una buna una rea.....:D
buna : s-au dat jantele...cautam altele:D rea: prima pb tehnica....saptamana asta schimbat pompa servo (in urma prostiei proprietarului....bautura-masina-cox-cerculete)...asta-i nasol ca scade bugetul ptr jante care si asa nu era suficient ptr ce imi doresc eu....oricum caut ceva asemanator pe 17...:D ....masina arata jalnic cu 2 table pe 15"si 2 rezerve slim:cry: uitasem...am spalat si motorul cu ocazia asta, era lichid servo peste tot (am mers cateva zile pana am schimbat-o si a stropit tot pe acolo)...:D |
Nu te supara dar da pleoapele jos strica tot farmecul , e na asa e cand isi mai faceomul damblalele ;):arrow:
|
Chiar la asta ma gandeam eu cand ma uitam la poze :)) Nu dau bine deloooccccc.Fara pleoape deloc i'ar sta mult mai bine.Alea sunt kitch.Fara suparare.
La BMW E36 sa ii pui pleoape din alea sau sa ii faci badboy(parerea mea) .. iti bati joc de ea :rolleyes2 |
dau foarte bine cu inelele rosii, care si alea sunt "chici" :lol: dar deocamdata mai raman acolo...noaptea se vad chiar bine, mult mai bine decat in pozele ce le-am pus pe aici. aparatul foto nu surprinde culoarea inelelor reala si intensitatea........incep sa vreau sa le schimb, dar vara care vine trebuie sa fie pe masina;)
|
pleoapele sunt rau de tot omule..... imi placea masina la nebunie dar alea omoara orice pasiune...
iar bara aia...e cumva sparta? in dreapta? |
4 Attachment(s)
Nu m'am referit la angelurile rosii.Ba chiar imi plac foarte mult.
Dar renunta la pleoape...linia pisicutei nu prea "accepta" o pleoapa oblica sau un badboy,asa cum de exemplu Opelu meu o face.Sau alte modele de masina mai curbate.Uita'te si tu pe stanceworks sa vezi ca nu o sa gasesti asa ceva pe vreo pisica.Sau alt bmw. Acuma daca tu vrei sa le tii e trb ta.Dar sar in ochi in felu .. naspa .. de aia zic toti .Ca nu iti vrem raul niciunu pana la urma.Si masina in rest chiar arata bine,kit de M si etc.Daca era vreo fibrata din aia de rahat mai ziceam ... da asa...pacat. Uite exemplu mai jos..E masina unui prieten. Sper sa nu se supere ca i'am facut "reclama".ti'o sta rau si tie asa ? PS: FACEM ABSTRACTIE DE FETE :oops: |
Quote:
|
Quote:
|
sa le stapanesti sanatos si sa te bucuri de ele :lol:
frumoase jante ti-ai ales...:-P |
Quote:
:lol::lol::lol: da, deocamdata le-am ales....;) |
abia astept sa le vad sus pe masina :) o sa fie printre cele mai faine cabriouri, mai ales daca dai jos pleoapele :))
|
1 Attachment(s)
Quote:
:lol: ce aveti fratilor cu pleoapele mele?......;)....pleoapele sunt jos deja...am schimbat sticla unui far ca era crapata si am schimbat si pleoapele cu unele normale, dar nu le-am pus inca sus (trebuie vopsite si asta se va intampla odata cu reparatul barii, adica dupa ce termin cu jantele)... Mie mi-a placut cum arata cu pleoapele alea nu stiu de ce nu sunt pe gustul tuturor....:lol:... |
Quote:
|
e super frumoasa masina,chiar printre putinele pisici cu hardtop:shock:
|
asaaa ma bucur ca le-ai schimbat :)) nu zic ca erau urate pleoapele astea, insa par.. indecise. Parca erau intre pleoapele normale si badboy.
|
multumesc de aprecieri, ....BBS se preteaza ptr motan...:lol: (nu ca nu ar fi si altele frumoase dar asa mi se pare mie)...
|
3 Attachment(s)
avem parcare privata la strada...:lol:
asa arata fara "sprancene"...pe farul din dreapta se vede siliconul ca nu am avut chef de curatat pe frigul asta |
ce ai facut cu ogl?cum facem sa mi le trim sa iti trimit bani inapoi?
|
Quote:
|
Jar jantele UKS-ule ..le-am vazut azi ...doamne feereste cum o sa arate cabrioul asta , spor!!
|
Quote:
|
Quote:
parca si mie imi place fara pleoape...:-) oricum le voi pune pe alea normale ca altfel se vad ledurile mai rosii decat restul inelelor seara... |
Quote:
parca si mie imi place fara pleoape...:-) oricum le voi pune pe alea normale ca altfel se vad ledurile mai rosii decat restul inelelor seara... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pune ZKW cu lupa si nu mai pune angel sau ia-ti hella cu angel daca vrei neaparat :D
Ce jante ti-ai tras? :suspiciou |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|