![]() |
Re: My mk3 classic !
Quote:
Ma bate gandu sa scot si bandourile de pe lateral!:arrow:;) |
Quote:
|
Quote:
PS: Imi place cum a iesit haionul :lol: |
e simplu si frumos....fara bandouri ar da nasol parerea mea
|
Decat sa bagi bani sa vopsesti toata masina , si restu pentru bandouri , mai bine pui mana , iei 2 faruri , o capota pe care o infoliezi sau o faci cu rugina si o grila de Vento si o faci si mai smechera ;) . Parerea mea :drunk:..
|
Stai bine cu Golful....vad ca esti pus pe fapte mari cu el!Bafta si sa auzim numai de bine
OFF:cand ai dat luneta jos ai mai montat chederul ei la loc sau a fost taiat cu "coarda de pian"(sarma de taiat parbrize)? |
Quote:
|
Quote:
|
Lasa man bandourile unde sunt ele! Mai bine fa cum a zis Rulez, pune un bot de vento, sau mai strangi putin si iei o reglabila! :) Spor!
|
Eu unul m-am cam săturat de bot de vento , kit de M , kit GSi , etc..............
E mai frumos aşa . :) Good job , razvan! |
felicitari! chiar i-mi place cum a iesit hayonul.
|
Quote:
Quote:
iei faruri cu dubla camera oem! |
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Exact asta voi face...faruri originale de golf III GTI + JOEY MOD !Atasez 2 poze....cu golfuletzele mele preferate !
Quote:
|
2 Attachment(s)
atasez si eu douo poze daca nu te superi :)
|
4 Attachment(s)
O spalaceala si poze putin mai clare cu haionul !
|
am vrut sa iti dau pm da nu ma lasa si poate totusi mai intereseaza pe cineva: Cum se da jos luneta si cum se prinde/lipeste inapoi? 2 cuvinte daca ne poti spune despre operatiune ca am si eu rugina pe la garnitura si as vrea sa scap de ea :shock:
|
Quote:
|
comparativ cu chederul original...chestia asta "sykaflex"....cata viata crezi ca are???
|
Quote:
Nu a folosit orice sarma, este o sarma profil patrat de otel:-P cu ea taie siliconul ala care lipeste parbrizul:) |
merci ...deci nu o sa ma apuc sa fac asta de capu meu 8):lol:
|
Quote:
Pentru ca a fost cu acelasi material lipita luneta/omul pune geamuri la autobuze EVOBUS :) deci nu e un cacanar....cunoaste...e mecanic de 20 de ani...e batranel....e pe treaba lui... Si sarma are un profil patrat mi-a confirmat el asta...ca l-am intrebat astazi ! Si koala_boy nu face de capul tau daca nu stii ceea ce faci,posibil sa nu iasa si.... mai bine lasi pe cineva care se pricepe...este doar parerea mea ! Bafta ! |
Confirm faptul ca acel cheder are doar rol estetic, cordonul de mastic (sykaflex in cazul de fata) impiedica apa sa patrunda inauntru atata timp cat este dat corect, nu acel cheder.
Chederul se putea inlocui cu unul universal (autoadeziv) care arata aproape identic cu cel original. |
Quote:
Oricum la golf 3 din cauza acelui cheder se face rugina pe acea margine,deoarece tine apa... |
Quote:
Vb acolo! |
1 Attachment(s)
Sa schimbam stoapele hella smoke cu unele hella all red?
|
NU!!!
E contrastul prea puternic...daca aveai culoarea mai deschisa, mergeau, dar asa...dark side still good. |
Quote:
Acum depinde si ce vrei sa faci cu masina.. in ce directie vrei sa o indrepti! Bafta! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ce cadouri tampite si nebune de 20 de ani pe langa multe altele...:)) suzeta e...ROZ :)
|
Chestie daia care o ai la parasolar am si eu , dar pe mov :lol: . E caterinca rau de tot :lol: .
|
La Multi Ani Broather !
|
La multi ani Razvan, multa sanatate.
Si...sa sugi suzeta >:D<. |
La multi ani Razvane , spor la treaba!!
|
Ce panarame sunt unii copii, baaa mai e pana la ziua lu asta micu :lol: