Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Cabrio XxDADIxX (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/262400-e36-cabrio-xxdadixx.html)

F.R.Sonic 22-06-11 23:52

Re: E36 - Cabrio XxDADIxX

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4415738)
Hardtop-ul o sa vad daca il vopsesc, daca nu, sigur va avea ceva pe el in culoarea masinii ( floricele, rotite, tribale, etc )
...
...
...
Sper sa-l gat in 2-3 ani :lol:

Ce floricele nebunule? :)) popcorn poate ;)
Din ce vopsele ai enumerat tu nu stiu ce as alege..greu greu..dar pe e46 era ce trebuie stratusgrauu

Nu-l gati in 2-3 ani eventual il vinzi ca tu te plictisesti repede(gasesti alt "vis" sa-l indeplinesti) :D
keep up the good work

P A K E 23-06-11 00:13

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4415856)
Nu vreau sa schimb culoarea in talon. Ruby Black e criminala culoarea. Oricum, culorile Individual sunt greu de prins pe aparat foto.
80% va ramane stratusgrau

100% pentru ambele afirmatii!!! :twisted:

*HD_85_GEL* 23-06-11 06:09

Quote:

ma mai gandesc daca ii pun eleron sau nu.
Hardtop-ul o sa vad daca il vopsesc, daca nu, sigur va avea ceva pe el in culoarea masinii ( floricele, rotite, tribale, etc )

eu as zice fara eleron, e mai frumos, parerea mea... :rolleyes2
in legatura cu hardtop-ul, daca tot vrei sa lipesti ceva pe el, eu as zice sa-i faci niste pistoane sau ceva ce are legatura cu masina, floricele ar fi prea de tot :lol:"pisi dadi"

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4415821)
Moonstone ( E60 ), Stratusgrau (Z8 ) si Brass ( E46 )

cred ca ar da foarte bine Moonstone, e foarte placuta culoarea si cred ca ar intoarce multe gaturi pe strada ... acum totul ramane la alegerea ta.
Eu iti doresc numa bine si sa poti s-o aranjezi asa cum iti place.
Bafta multa in proiect!

Kedy 23-06-11 09:12

Quote:

De unde sa incep? :lol: Sa o iau in ordinea prioritatilor:
Rulment stanga spate ( e praf )
Discuri fata de frana ( unul e fisurat putin )
Garnitura capac culbutori
O bobina de inductie
Geamul de la usa din dreapta nu se coboara/ridica la deschidere/inchidere de usa.
Pompa servo
--
Apoi:
Faruri cu lupa, semnale afumate, proiectoare noi cu folie galbena grila negru mat. ( FARA ANGEL EYES )
Bari M, praguri M, bandouri M, ma mai gandesc daca ii pun eleron sau nu.
Vopsit total, oscilez intre Individual Moonstone ( nu sunt sigur daca e gri sau albastru in talon ) si Individual Stratusgrau ( cum am avut E46-le, sigur e gri in talon ) sau Individual Brass. Hardtop-ul o sa vad daca il vopsesc, daca nu, sigur va avea ceva pe el in culoarea masinii ( floricele, rotite, tribale, etc )
In interior vadere + obc de 18 butoane + dublu climatronic + piele scortisoara ( la fel cum am avut pe E46 ), doua medii decente, statia DLS RA20 si ovalele 10/7 DLS ce le am acasa.
Roti....ceva care sa nu-mi dea bataie de cap cand urc 2 persoane in spate, probabil un style 5 facute ca la carte.

Culoarea e un mov inchis si e plin de zgarieturi, probabil la primavara voi vopsi toata masina. Am pus o poza cu un cabrio cum ziceti voi :D

Senzatie daca il faci asa rupi norma 8)

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4415856)
Nu vreau sa schimb culoarea in talon. Ruby Black e criminala culoarea. Oricum, culorile Individual sunt greu de prins pe aparat foto.
80% va ramane stratusgrau

Cel mai tare E46 ever pacat ca nu am avut suficienti $$$ :evil:

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 4415905)
Ce floricele nebunule? :)) popcorn poate ;)
Din ce vopsele ai enumerat tu nu stiu ce as alege..greu greu..dar pe e46 era ce trebuie stratusgrauu

Nu-l gati in 2-3 ani eventual il vinzi ca tu te plictisesti repede(gasesti alt "vis" sa-l indeplinesti) :D
keep up the good work

Corect lasa sa-l faca si cand il vinde la un pret sub piata sarim cu $$$ sti doar ca el face acte de binefacere :lol:

21UKS 23-06-11 10:16

indiferent cum il faci, ideea e sa-ti placa tie...;) si, tot farmecul sta in agitatia ce se intampla in toata perioada asta de transformare (cheltuiala)...spor la treaba si, banuiesc ca prioritatile sunt alea tehnice, nu???;)

nick_nasta 23-06-11 12:49

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 4415509)
dupa mine i as lasa hardtopul de culoare neagra ca sa ii dea asa o nota distinctiva si sa fie visibila ca e cabrio cu hardtop ....asa toata argintie o sa zica multi ,, cunoscatori'' ca e coupe;)

+1 hardtop negru

DariusAlexandru 23-06-11 20:03

Am trecut astazi pe langa ea,arata mult mai bine in realitate decat in poze.Si un + si de la mine pt. hardtop-ul negru,arata ft. bine,parerea mea.

Tazmaniak 24-06-11 09:20

@XxDADIxX, fa-l negru,ca toata lumea negru il vede :P

Maniak22 24-06-11 10:00

Chiar daca a fost cu suparare sau nu spun si eu +1 pentru hardtop negru

BMnWA 24-06-11 10:15

clar ca negru,maxim de negru ! :D

xxdadixx 25-06-11 16:36

4 Attachment(s)
M-ati omorat cu hardtopul negru, oricum pana la primavara nu vopsesc nimic pe ea. O sa fie negru :paper: ... cu ceva pe el :lol:
--
Azi i-am curatat hardtopul pe interior, are plafonul dezlipit si ii lipsesc capacelele de la sigurantele de strans. L-am aspirat ca era praf, statuse ani de zile intr-un garaj si am dat curatat.uns toate chederele plus sistemul de prindere.

xxdadixx 26-06-11 17:56

4 Attachment(s)
Update topic:
Am incercat sa pun o pereche de ovale mari 10/7 in locul difuzoarelor spate si m-am lasat pagubas. E foarte mult de munca si foarte multe modificari. Voi cauta panouri cu 2 difuzoare pentru un sunet putin mai decent pe spate si ma voi concentra pe usile fata. Daca stiti la dezmembrat ceva fete de usi modificate pentru difuzoare mai mari va rog sa-mi dati link.

vio[s] 26-06-11 21:07

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4423676)
Update topic:
Am incercat sa pun o pereche de ovale mari 10/7 in locul difuzoarelor spate si m-am lasat pagubas. E foarte mult de munca si foarte multe modificari. Voi cauta panouri cu 2 difuzoare pentru un sunet putin mai decent pe spate si ma voi concentra pe usile fata. Daca stiti la dezmembrat ceva fete de usi modificate pentru difuzoare mai mari va rog sa-mi dati link.

se gasesc niste adaptoare pe net pt difuzorele alea, vazusem pe net ... daca mai gasesc pun aici link

xxdadixx 26-06-11 23:25

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4408619)
as avea o intrebare in legatura cu luneta..... ai dat jos aia veche din fermoar....apoi banuiesc ca ai decupat luneta cea noua dupa ea si ai cusut-o de fermoarul ce l-ai dat jos? si inca ceva ... unde ai gasit cap de fermoar sa se potriveasca???..... am si eu material ok si, ma gandesc ca mai la iarna sa fac chestia asta...daca nu-mi miese, ramane hardtopu sus si in primavara pun una OEM ca tot e la moda ;)...dar as prefera sa reusesc ptr ca banii aia ar avea alta destinatie....jumate de set de roate dragute...multam si revin cu aceeasi rugaminte pune o poza facuta de aproape cu o portiune de cusatura , daca ai bineinteles...

Am vazut la cineva tot pe aici pe undeva o "lucrare", dar nu am fost foarte impresionat ...dar era alta reteta :lol::lol::lol:

Am facut azi poza, se vede parte din "geamul" vechi.

nirolfHD 27-06-11 00:41

tarziu am gasit postu asta..am avut destule de citit pana sa il aduc la zi.."croitor" auzi..=)) n-ai cum:))saptamna asta sigur trec sa vad si eu masina..pana acum tot respectul pt efortul si pasiunea ta..sunt sigur ca o sa dureze mult mai putin de 2-3 ani perioada asta de restaorare. Felicitari inca odata!

rapy 27-06-11 08:18

deci dintr-o masina..care nush unde ajungea tu o faci sa arate mai bine decat ar iesi dp poarta fabricii succes in continuare:) urmaresc topicul tau cu mult interes p.s ma miram sa stai fara clima:))

21UKS 27-06-11 09:40

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4424530)
Am facut azi poza, se vede parte din "geamul" vechi.

ms.....macar nu se vede cusatura aia stramba pe prelata.....

21UKS 27-06-11 09:43

Quote:

Originally Posted by vio[s] (Post 4424108)
se gasesc niste adaptoare pe net pt difuzorele alea, vazusem pe net ... daca mai gasesc pun aici link

eu am avut adaptoare ptr ovale, dar ptr berlina in locul difurilor orig. din spate....nu stiu sa fie ptr fetele astea de la cabrio.....si eu as fi interesat:lol:

xxdadixx 27-06-11 19:45

Quote:

Originally Posted by nirolfHD (Post 4424636)
tarziu am gasit postu asta..am avut destule de citit pana sa il aduc la zi.."croitor" auzi..=)) n-ai cum:))saptamna asta sigur trec sa vad si eu masina..pana acum tot respectul pt efortul si pasiunea ta..sunt sigur ca o sa dureze mult mai putin de 2-3 ani perioada asta de restaorare. Felicitari inca odata!

Da un semn daca sunt prin zona :)
Quote:

Originally Posted by rapy (Post 4424850)
deci dintr-o masina..care nush unde ajungea tu o faci sa arate mai bine decat ar iesi dp poarta fabricii succes in continuare:) urmaresc topicul tau cu mult interes p.s ma miram sa stai fara clima:))

Mersi, sper sa iasa ceva frumos.
Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4425033)
ms.....macar nu se vede cusatura aia stramba pe prelata.....

Cu grija poti sa faci sa nu se mai vada nimic din prelata veche dar eu am vrut sa le si lipesc sa numva sa intre apa printre ele :!:
Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4425043)
eu am avut adaptoare ptr ovale, dar ptr berlina in locul difurilor orig. din spate....nu stiu sa fie ptr fetele astea de la cabrio.....si eu as fi interesat:lol:

Degeaba iau adaptor ca fetele le pot face sa arate bine dar trebuie sa ies mult cu ele si se vede urat, in spate la`magnet e problema, sunt cele mai mari ovale de pe la noi .

ClaudyuNSL 27-06-11 23:18

lasa frate cabrio cu boxe de diametrul celor de fabrica, ca se aude perfect si cu boxe mici...iti garantez eu ...nu tigani masina cu boxele alea ovale

BMnWA 28-06-11 00:44

cu boxele mici se aude mai penal ca in conserva,eu tot asa am dar sunt ca pixu,am pus azi un subwoofer dar parca nici ala nu are nici o treaba cu masina.. Cred ca e facuta sa fie lasata asa cum e..

ClaudyuNSL 28-06-11 23:52

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4426981)
cu boxele mici se aude mai penal ca in conserva,eu tot asa am dar sunt ca pixu,am pus azi un subwoofer dar parca nici ala nu are nici o treaba cu masina.. Cred ca e facuta sa fie lasata asa cum e..

Legat de boxe mici: nu trebuie neaparat diametru mare ca sa se auda si bine si sa ai putere...eu am pus boxe MTX aceasi marime ca cele de fabrica dar cu o putere mult mai mare si se aude beton...

La partea cu subwoferu iti recomand sa nu mai incerci, cabrio este una din cele mai antifonate masini la compartimentul portbagaj :))) am incercat eu cu subwofer de SPL si cand am inchis portbagaju nu se mai auzea nici fsss :))...daca chiar vreti subwofer pe cabrio cautati in realoem si vedeti subwoferu harmankardon cu care vin unele masini echipate din fabrica.

BMnWA 28-06-11 23:55

prea tarziu,aseara l-am legat.. abia a incaput,am rupt si cuiul de la roata de rezerva,sta ca foamea,suna de parca sunt ceva copil in calduri la 18 ani bff bff you can find me the club bff bff aka 50 bfbf :)) o sa incerc niste boxe ca astea originale sunt facute pentru pe noapte cred..

xxdadixx 29-06-11 08:42

Difuzoarele de jos sunt de 13cm iar cele din spate sunt de 10cm :) Nu prea ai ce scoate din ele. Un sunet decent sa zicem, ai scoate cu ceva investitii dar bas o sa auzi doar la volum mic. Ma refer sa se auda toate joasele din melodii.
Eu m-am gandit sa pun iar 2 difuzoare intr-o usa si un woofer in locul cotierei. Un JL 10w7 ar fi ideal ( nu cred ca intra acolo ) sau un kicker patrat, daca nu, sigur 8w7 intra si ii ajunge si loc de cutie dar nu o sa-ti tremure narile de la bas.
Cu ovalele alea, facute cutii in spate pentru ele, pentru club, rock si muzica de la radio, nu-ti mai trebuia subwoofer, la diametrul ala coboara foarte bine dar nu a fost sa fie :writers_b.

nick_nasta 29-06-11 09:58

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4429905)
Difuzoarele de jos sunt de 13cm iar cele din spate sunt de 10cm :) Nu prea ai ce scoate din ele. Un sunet decent sa zicem, ai scoate cu ceva investitii dar bas o sa auzi doar la volum mic. Ma refer sa se auda toate joasele din melodii.
Eu m-am gandit sa pun iar 2 difuzoare intr-o usa si un woofer in locul cotierei. Un JL 10w7 ar fi ideal ( nu cred ca intra acolo ) sau un kicker patrat, daca nu, sigur 8w7 intra si ii ajunge si loc de cutie dar nu o sa-ti tremure narile de la bas.
Cu ovalele alea, facute cutii in spate pentru ele, pentru club, rock si muzica de la radio, nu-ti mai trebuia subwoofer, la diametrul ala coboara foarte bine dar nu a fost sa fie :writers_b.

Chiar nu stiu la ce s-au gandit cand au pus boxele alea la picioare...

ClaudyuNSL 29-06-11 10:45

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 4430087)
Chiar nu stiu la ce s-au gandit cand au pus boxele alea la picioare...

ea a fost gandita ca o masina pt plimbari nu pt competitii audio :lol: sa asculti muzica pt tine nu sa te auda jumatate din cartier cand esti decapotat ;)

BMnWA 29-06-11 10:52

Quote:

Originally Posted by ClaudyuNSL (Post 4430182)
ea a fost gandita ca o masina pt plimbari nu pt competitii audio :lol: sa asculti muzica pt tine nu sa te auda jumatate din cartier cand esti decapotat ;)

asta asa e,dar oricat ai lasa muzica de incet tot se aude afara de zici ca umbli la figuri :))

nick_nasta 29-06-11 11:23

Quote:

Originally Posted by ClaudyuNSL (Post 4430182)

bine dar si la coupe tot acolo sunt puse...cam aiurea

21UKS 29-06-11 13:12

eu am facut rost de o cutie cu 2 difuri de 8".....nu se aude foarte tare dar intra perfect in spate la cabrio.....diseara pun si o poza sa vedeti...si va spun si cum se aude la mine......am probat-o in alta masina:lol:

ClaudyuNSL 29-06-11 13:32

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4430550)
eu am facut rost de o cutie cu 2 difuri de 8".....nu se aude foarte tare dar intra perfect in spate la cabrio.....diseara pun si o poza sa vedeti...si va spun si cum se aude la mine......am probat-o in alta masina:lol:

probata in alta masina poate se aude dar iti zic io ca in portbagaju la cabrio este fix egal cu zero :))

xxdadixx 29-06-11 16:08

AZI E ZI DE SARBATOARE!!
MAJORATUL !!
:bunch::giggle::boogy:

sprinter 29-06-11 16:18

La multi ani :) acum poti sa ii rupi franele legit, e o doamna in toata regula :lol:

*HD_85_GEL* 29-06-11 21:48

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4430926)
AZI E ZI DE SARBATOARE!!
MAJORATUL !!
:bunch::giggle::boogy:

La multi ani si sa o faci frumoasa, sa arate ca o pustoaica la 18 ani :)

21UKS 30-06-11 21:57

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4430550)

immmm.......nu e chiar zero, dar sunt mai multumit de ce aveam pana acum....nu aude chiar tot cartierul dar pe strada se aude basul....:lol:, iar in masina este ok. la cutia noua ma incanta forma si faptul ca parca e de acolo.....dar se aude mai bine cea veche...o mai las un pic si vad care o pun la vanzare.....;)....oricum mi se pare destul de ok muzica in cabrio, daca nu se vrea o dicoteca pe roti ... pun si 2 poze

xxdadixx 30-06-11 22:00

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4434642)
immmm.......nu e chiar zero, dar sunt mai multumit de ce aveam pana acum....nu aude chiar tot cartierul dar pe strada se aude basul....:lol:, iar in masina este ok. la cutia noua ma incanta forma si faptul ca parca e de acolo.....dar se aude mai bine cea veche...o mai las un pic si vad care o pun la vanzare.....;)....oricum mi se pare destul de ok muzica in cabrio, daca nu se vrea o dicoteca pe roti ... pun si 2 poze

Ai incercat sa le intorci spre habitaclu si sa "lasi" cotiera din spate jos sa vezi cum se aud in parte?

21UKS 30-06-11 22:08

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4434651)
Ai incercat sa le intorci spre habitaclu si sa "lasi" cotiera din spate jos sa vezi cum se aud in parte?

la asta ma gandeam cand am scris inainte....:lol:

Maniak22 30-06-11 22:10

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4434651)

Sau sau..... sa pui un subwoofer in gaura de la cotiera spate gen harman kardon style
Un 12 inch cu putere mare la cotiera si schimbate toate difuzoarele cu altele de aceeasi dimensiune dar putere mai mare. Bagi 1000 de euro dar ii simti la cabrio. BRUM BRUM si amplifu ascuns intre scaune si portbagaj si atunci ai loc si in portbagaj de o sacosa/plasa/troler/geamantan:):)
Totul e sa asculti mai multe difuzoare montate si sa alegi ce suna mai bine

21UKS 30-06-11 22:17

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4434682)
Sau sau..... sa pui un subwoofer in gaura de la cotiera spate gen harman kardon style
Un 12 inch cu putere mare la cotiera si schimbate toate difuzoarele cu altele de aceeasi dimensiune dar putere mai mare. Bagi 1000 de euro dar ii simti la cabrio. BRUM BRUM si amplifu ascuns intre scaune si portnagaj si atunci ai loc si in portbagaj de o sacosa/plasa/troler/geamantan:):)

mi-a trecut prin cap sa bag un woofer in spatiul ala dintre scaune si portbagaj...:lol::lol::lol:, dar sincer imi e suficient asa;) am avut muzica de peste 1000 euro intr-o dacie cand DVD ul auto il vedeai doar in catalog, dar acum am si 2 copii pe care ii plimb cu cabrio dintre care una are 11luni si zice ca ii sunt de ajuns 150-200 W ;)

Maniak22 30-06-11 22:21

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4434698)
mi-a trecut prin cap sa bag un woofer in spatiul ala dintre scaune si portbagaj...:lol::lol::lol:, dar sincer imi e suficient asa;) am avut muzica de peste 1000 euro intr-o dacie cand DVD ul auto il vedeai doar in catalog, dar acum am si 2 copii pe care ii plimb cu cabrio dintre care una are 11luni si zice ca ii sunt de ajuns 150-200 W ;)

https://www.youtube.com/watch?v=vI6pS...feature=relmfu
tu stii:):)

BMnWA 30-06-11 22:22

incape perfect jucaria aia mica acolo,am si eu un set identic..ai schimbat boxele sau sunt tot cele de fabrica ?

All times are GMT +2. The time now is 05:21.

- Copyright 2026 4Tuning