![]() |
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
Quote:
Din ce vopsele ai enumerat tu nu stiu ce as alege..greu greu..dar pe e46 era ce trebuie stratusgrauu Nu-l gati in 2-3 ani eventual il vinzi ca tu te plictisesti repede(gasesti alt "vis" sa-l indeplinesti) :D keep up the good work |
Quote:
|
Quote:
in legatura cu hardtop-ul, daca tot vrei sa lipesti ceva pe el, eu as zice sa-i faci niste pistoane sau ceva ce are legatura cu masina, floricele ar fi prea de tot :lol:"pisi dadi" Quote:
Eu iti doresc numa bine si sa poti s-o aranjezi asa cum iti place. Bafta multa in proiect! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
indiferent cum il faci, ideea e sa-ti placa tie...;) si, tot farmecul sta in agitatia ce se intampla in toata perioada asta de transformare (cheltuiala)...spor la treaba si, banuiesc ca prioritatile sunt alea tehnice, nu???;)
|
Quote:
|
Am trecut astazi pe langa ea,arata mult mai bine in realitate decat in poze.Si un + si de la mine pt. hardtop-ul negru,arata ft. bine,parerea mea.
|
@XxDADIxX, fa-l negru,ca toata lumea negru il vede :P
|
Chiar daca a fost cu suparare sau nu spun si eu +1 pentru hardtop negru
|
clar ca negru,maxim de negru ! :D
|
4 Attachment(s)
M-ati omorat cu hardtopul negru, oricum pana la primavara nu vopsesc nimic pe ea. O sa fie negru :paper: ... cu ceva pe el :lol:
-- Azi i-am curatat hardtopul pe interior, are plafonul dezlipit si ii lipsesc capacelele de la sigurantele de strans. L-am aspirat ca era praf, statuse ani de zile intr-un garaj si am dat curatat.uns toate chederele plus sistemul de prindere. |
4 Attachment(s)
Update topic:
Am incercat sa pun o pereche de ovale mari 10/7 in locul difuzoarelor spate si m-am lasat pagubas. E foarte mult de munca si foarte multe modificari. Voi cauta panouri cu 2 difuzoare pentru un sunet putin mai decent pe spate si ma voi concentra pe usile fata. Daca stiti la dezmembrat ceva fete de usi modificate pentru difuzoare mai mari va rog sa-mi dati link. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
tarziu am gasit postu asta..am avut destule de citit pana sa il aduc la zi.."croitor" auzi..=)) n-ai cum:))saptamna asta sigur trec sa vad si eu masina..pana acum tot respectul pt efortul si pasiunea ta..sunt sigur ca o sa dureze mult mai putin de 2-3 ani perioada asta de restaorare. Felicitari inca odata!
|
deci dintr-o masina..care nush unde ajungea tu o faci sa arate mai bine decat ar iesi dp poarta fabricii succes in continuare:) urmaresc topicul tau cu mult interes p.s ma miram sa stai fara clima:))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
lasa frate cabrio cu boxe de diametrul celor de fabrica, ca se aude perfect si cu boxe mici...iti garantez eu ...nu tigani masina cu boxele alea ovale
|
cu boxele mici se aude mai penal ca in conserva,eu tot asa am dar sunt ca pixu,am pus azi un subwoofer dar parca nici ala nu are nici o treaba cu masina.. Cred ca e facuta sa fie lasata asa cum e..
|
Quote:
La partea cu subwoferu iti recomand sa nu mai incerci, cabrio este una din cele mai antifonate masini la compartimentul portbagaj :))) am incercat eu cu subwofer de SPL si cand am inchis portbagaju nu se mai auzea nici fsss :))...daca chiar vreti subwofer pe cabrio cautati in realoem si vedeti subwoferu harmankardon cu care vin unele masini echipate din fabrica. |
prea tarziu,aseara l-am legat.. abia a incaput,am rupt si cuiul de la roata de rezerva,sta ca foamea,suna de parca sunt ceva copil in calduri la 18 ani bff bff you can find me the club bff bff aka 50 bfbf :)) o sa incerc niste boxe ca astea originale sunt facute pentru pe noapte cred..
|
Difuzoarele de jos sunt de 13cm iar cele din spate sunt de 10cm :) Nu prea ai ce scoate din ele. Un sunet decent sa zicem, ai scoate cu ceva investitii dar bas o sa auzi doar la volum mic. Ma refer sa se auda toate joasele din melodii.
Eu m-am gandit sa pun iar 2 difuzoare intr-o usa si un woofer in locul cotierei. Un JL 10w7 ar fi ideal ( nu cred ca intra acolo ) sau un kicker patrat, daca nu, sigur 8w7 intra si ii ajunge si loc de cutie dar nu o sa-ti tremure narile de la bas. Cu ovalele alea, facute cutii in spate pentru ele, pentru club, rock si muzica de la radio, nu-ti mai trebuia subwoofer, la diametrul ala coboara foarte bine dar nu a fost sa fie :writers_b. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu am facut rost de o cutie cu 2 difuri de 8".....nu se aude foarte tare dar intra perfect in spate la cabrio.....diseara pun si o poza sa vedeti...si va spun si cum se aude la mine......am probat-o in alta masina:lol:
|
Quote:
|
AZI E ZI DE SARBATOARE!!
MAJORATUL !! :bunch::giggle::boogy: |
La multi ani :) acum poti sa ii rupi franele legit, e o doamna in toata regula :lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Un 12 inch cu putere mare la cotiera si schimbate toate difuzoarele cu altele de aceeasi dimensiune dar putere mai mare. Bagi 1000 de euro dar ii simti la cabrio. BRUM BRUM si amplifu ascuns intre scaune si portbagaj si atunci ai loc si in portbagaj de o sacosa/plasa/troler/geamantan:):) Totul e sa asculti mai multe difuzoare montate si sa alegi ce suna mai bine |
Quote:
|
Quote:
tu stii:):) |
incape perfect jucaria aia mica acolo,am si eu un set identic..ai schimbat boxele sau sunt tot cele de fabrica ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:21. |
- Copyright 2026 4Tuning