![]() |
Re: Noul GTA SAN ANDREAS 4TUNING (Si masini pe comanda)
Quote:
Daca tu imi arati masinile astea ca mai sunt facute esti almai tare.Dar asta e chestia ca nu esti almai tare pt ca nu ai dreptate in privinta asta.Deci numai vorb ceea ce nu cunosti. |
4 Attachment(s)
Quote:
Eu zic ca "gugal" e al mai tare. Oricum, aici nu e vorba de cine e al mai tare. E munca ta si poti sa faci o masina si de zece ori, insa am pus cateva intrebari ontopic si din pacate nu mi-ai raspuns la niciuna... Eu iti inteleg pasiunea fata de marca Dacia, dar gandeste-te ca fiecare dintre noi poate avea o pasiune, si se bucura la fel de mult daca ii este indeplinita... In fine, bafta in tot ceea ce faci! |
Quote:
Bmw-ul ala in 4 usi nu e 316 compact e 316 berlin iar cel in 2 usi este coupe. Mai uitate si u pe net ca bmw-ul compact are spatele mult mai scurt decat coupe-ul si dupaia vorbeste INTELIGENTULE |
Bun, deci in primul rand eu nu te-am atacat pe tine, asa ca nu iti permit nici eu sa ma ataci pe mine. Ce inseamna limbajul asta de mahala, "bai inteligentule"?!. In al 2-lea rand, habar nu am ca exista liberta cn3. 4. 5...10, pt ca nu ma intereseaza daciile, si nici bmw-urile. In al 3-lea rand, nu este vb de asta. uita-te la primul post si ai sa vezi ca mi-ai raspuns complet pe langa subiect. Deci postez a 3-a oara pentru a m-i se raspunde la 3 intrebari legate de topic, daca vrei fa ceva profesionist sau daca nu continua sa faci masini pt copiii care iti dau buzz pe mess...
|
Quote:
iam modificat postul sper sa nu te superi cristy :oops: |
Quote:
|
Quote:
vorbeste frumos |
Quote:
Iar inca ceva nu trebe sa va placa voua masinile in primu rand Ci in primu rand trebe sa imi placa mie masinile pe acre le fac si apoi voi sunteti pe locu 2 dar pana atunci eu sunt pe primu caruia trebe sa i placa ca nu le faci u sau altcineva. Eu imi pierd timpul,eu imi stric ochi. Tu poate nici o textura nu sti sa adaugi si zici de ceva mai pro0fesional:)) Lasa sa le placa la copii care imi dau buzz;) Si lu nepoatamea.Si daca tie nu iti plac nu le lua ca nu te oblig eu sa le descarci;) |
Man esti fenomenal, nu am zis niciunde ca esti neprofesionist, dar... in fine, bafta in continuare si sper ca imi vei face si mie masina vreodata, intre timp am facut level 34 pe b-zone :)
|
Quote:
Dar acuma eu nu pot sa spun in cat timp vor aparea caci am foarte multe trecute si daca nu crezi iti coi face poza la toata lista ca sa vezi cate am de facut,iar singur nu pot sa fac chiar asa repede si deacea dureaza asa mult. Dar stai linistit ca le voi face promit |
Quote:
|
29 Attachment(s)
Id-ul meu de mess este cristy_dacia1310
Intre timp mai am o lucrare la care fac zilnic si este gata cam in proportie de 60% acuma si este vorba de dacia logan B 61 KYS |
10 Attachment(s)
poze cu masina mai spre final
|
Salut,
Ai o arhiva online up-to-date de unde putem sa le descarcam pe toate o data? Cu modul ce se mai aude? Merci! |
cristi poti sa imi faci un audi a6 cu geamuri fumurii?
|
Sall all, eu sunt Speedy un partener gta costum :D si vruiam sa va prezint doua Sportive facute de mine.. bn modificate :-P
Author original: Mamut Modificata: Speedy (adica eu) :-P Acesta este Cn4 sport https://img511.imageshack.us/img511/8103/cn4sport01.png 1300 Sport https://img804.imageshack.us/img804/7734/sport01.png https://img192.imageshack.us/img192/6687/dacia02.png Cristy scuze ca am postat pe threadu tau :oops: Forta GTA COSTUM :D The NEW DESIGN FOR GTA BY SPEEDY (adica eu) |
Quote:
Ma voi ocupa eu de Unele din ele (Dacai Val,acel audi cu geamuri fumuri... Aici este Opelul astra: http://www.megaupload.com/?d=QQ7ZEIU1 |
16 Attachment(s)
Salut va prezint inca un logan modificat de mine.
Cine se uita pe forum la masini il stie. Mai am de facut cateva modificari la el. |
Quote:
Nu cont ,audi a6 modelul acella din 2007 cu geamuri fumurii,si daca poti sa rmana numerele din san andreas |
1 Attachment(s)
Quote:
|
11 Attachment(s)
cateva modificari la logan
|
Salut,foarte frumos ce faci tu pe aici,crezi ca ai putea sa-mi faci si mie pisica din semnatura,cand ai timp,nu-i nici o graba,astept raspuns,merci !!!
|
Cristi..vezi ca loganu PJJ e mult mai low ca KISS....Deeci vezi ce faci....Si tia iesit super...bravo;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2209054 Attachment 2209056 |
Quote:
|
Quote:
|
Cristi...cand o sa fi mai liber...am sa te rog sa faci si mie o masina..dar doar cand mai scapi de alte masini...;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Cand ai timp poate te bagi si la zuz-u meu :D. Nu e graba...
|
Quote:
|
Mersi frumos man :D
|
13 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
SALUT CRISTI!!!Imi faci si mie o dacie 1310 L cu bord de SGM si cu jante (merg pe mana ta ) si o toba sport !!!te rogg frumoss!!!!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Adica Bord din acesta!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:20. |
- Copyright 2026 4Tuning