![]() |
Re: Bn 71 wrc
Haha ce o zis Anca ca ai pus-o la munca?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
au inceput pregatirile pt iarce ce urmeaza sa vina:twisted:;)
|
pregatiri pt iarna scz de dublul post
|
Frumoasă maşină mai ai!
Va fi daily driven/maşină de zi cu zi, chiar şi pe timpul iernii? P.S. Vezi că poţi da edit postului deja făcut, în limita a vreo 20 de minute! |
de cand am terminato nam facut 1000 de km masina de zi cu zii este un focus 2 2007 dacia este regina ..:lol:
|
Pai chiar merita sa fie regina. Bravo.
|
nu face km ca nu o poate stapanii :)))
|
cine sa stapaneasca eu pe ea sau ea pe mine....:rolleyes2
|
tu pe ea =)))
|
ce se mai aude de batrana:>:D8)
|
o fost cu ea azi la mine >:D doamne ce bine suna motorul ala
:twisted: |
foarte frumoasa, hai! succes.
|
batrana in loc sa intre la hibernat intra la modificat am inlocuit mocheta din interior am pus cea originala urmeaza sa inlocuiesc ambreaju si as dori unul sport si odata cu ambreajul o sa pun si alta cutie de viteze.daca stie cineva ceva kituri sport de ambreaje il rog sa posteze.:shock:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Gasesti la UNIX ambreaj SACHS 477 lei.
|
carburator !
|
2 Attachment(s)
cu carburatorul curatat :D
https://www.youtube.com/watch?v=7-w4v0upVPY https://www.youtube.com/watch?v=xuBUPi9W2tA |
Quote:
Hmm... ar mai trebui reglat putin sa tina relantiul ? :???: Sau mi se pare? Bine ca nu s-a deschis portbagajul cand ai dat in gaurile alea. Sii, se aude SUPER pentru un 1.4 Turbo:oops: te unge pe suflet |
ce fata de pastaie ai ba :))))trebuie sa vii cu ea la bv sa o reglam calumea ca totusi ceva nu ii place !!!
|
....PSSSSSSSSS....:X:X:....Un sunet superb...Bravo..
|
7 Attachment(s)
da ma o sa vin numai timp sa fie tu pregateste ce am vorbit nu tot fa politica iar portbagaju nu era inchis bine se mai intampla si la case mai mai mari saptamana ce vine urmeaza sa schimb ambreajul astazi am reusit sa termin de prins consola Tot azi am inlocuit bujiile cu unele NGK IRIDIUM care au fost numai 40 de lei bucata :shock: POZE...BLUE ANGEL NU IMI POTI DA UN COD PT UN AMBREAJ SPORT
SACHS MS MULT |
|
da ma totul e pregatit si sa imi aduci aminte si de tampoane spate :) am unele perfecte !
|
Quote:
Pedalele de ce le ai albastre?:lol: nu ca ar conta... dar ca fapt divers Felicitari pentru munca depusa, arata si merge super frumos, bravo!!!! Sunt sanse sa vedem masina la intrunirea Dacia 1300 din luna Mai anu viitor? |
ma fanica tu furi curent????350euroi?????????
iti cumperi teava , flansa o fac eu si teava tio sudeaza un coleg dea meu si iese bibelou ... :D PS: coaja lu So de ce ai lasat-o in poza =))) |
Asta este singurul cod care am reusit sa il gasesc 1862 932 101.
|
este posibil sa vin in mai in brasov sa mai pierd timpu cu franzela asta de lucian iar momentul cand am facut pedalele albastre numai vopsea deaia am avut in service treaba asta a fost acum un an si asa au ramas :twisted:
|
5 Attachment(s)
ceva poze de la mica vizita de la prietul meu lucian cu masinile pe care leam vazut ieri poze cu ce am primit cadou urmeaza sa pun maine ...:shock:
|
Quote:
|
Luci a ajuns ca nea` Nicu? Nu mai lasa oamenii sa atinga masina??? :lol:
|
Quote:
A reglat Lucica motorul? Sau ai fost doar dupa cadouri:-P |
Quote:
nu am reglat motoru ca a venit cu focusu insa i-am dat alt carburator sa incerce cu ala sa vada ce si cum!!!si da normal a venit doar dupa cadouri clar :) |
luciiiiiiiiiii hai cu cadourile :)
|
hai mai nu te mai plange atat ca nu miai dat mare lucru ... o cutie de viteze de turbo si niste tampoane spate ..
|
=))))))))))
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
si niste poze de azi :D
plus una speciala de la brasov :D |
cu dacia aia mai veche ce ai facut????? pui si poze cu ea in sarea care este acum
??? |
din cate stiu eu e de vanzare :D si arata destul de bine :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:17. |
- Copyright 2026 4Tuning