Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   AfterDark Racing (https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing.html)
-   -   AfterDark Racing - Hunedoara (https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing/2609-afterdark-racing-hunedoara.html)

dacicu 07-03-05 19:50

bafta gym la examen si abia astept sa ia iar razvan cu flo!

Jaba_[hd] 07-03-05 20:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GYM\"
Baieti, pe 16.03 dau examen... sper sa imi tineti pumnii :D Tre' sa ma apuc de invatat :P

Ba am auzit ca daca iei 26 la sala, iti cumpara bunica GOLF 2 GTIIII :lol:

CBY 07-03-05 21:34

Salutare !
Unii dintre noi ma cunosc, altii vor avea ocazia in viitor..pt cei ce nu ma cunosc, sunt soferul furiei gri :lol:
Sper sa ne cunoastem cat mai bine, face 2 face :wink:

B 68 VLD 07-03-05 21:36

Welcome CBY!

GYM 08-03-05 08:02

Apropo Jaba, nu te mai baga in seama cu mine ....nu cred ca esti tu in masura sa faci batjocura,OK? :wink:

shadow 08-03-05 08:19

Bine ai venit CBY!!!
GYM bafta la ex!!!!

darkager 08-03-05 10:44

wazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup??? CBY welcome ;)

mutzu 08-03-05 10:49

Welcome Ciaby :lol:

Jaba_[hd] 08-03-05 12:35

bine ai venit CBY,sper sa aduci si ceva filme proaspete cu venirea ta :lol:

mutzu 08-03-05 12:53

Trebuie sa le scot de pe camera, dar nu stiu cum :)

Undercover 08-03-05 14:51

Welcome------>CBY!!! 8)

GYM 08-03-05 17:51

Bine ai venit CBY ..... :lol:

CBY 09-03-05 17:34

tnx all :lol: :shock:

Corbu` 14-03-05 09:12

hehe

Ceau ciubule...te'ai gandit sa intri si tu pe aici...(te gandesti ca'ti gasesti vreo unu' pt o liniutza?.... :lol: )
Vezi ca vin vineri acasa.....iti dau un tel sa iesim la un suc in gura....Ionescu nu stiu daca vine...poate numai Ungur....dar io' vin sigur ca mi'e dor de masina de nu mai pot!!!! :twisted: .....incepe sa vina si caldura si parcapresimtca nu pestemult timp o iau la Tm..... de abia astept sa'i rup fashu :chainsaw:

Corbu` 14-03-05 09:19

vine examenu'!!!!

Ba Gym.....vezi ce faci ca nu mai ai mult timp si tre' sa te apuci de invatat...daca nu cumva te'ai apucat de invatat....dar las' sa nu'ti faci griji ca mai ai 2 zile ....
Multa bafta!!!!!!!!
Ne vedem in week-end.....

Corbu` 14-03-05 09:24

A......ba Jaba....nu mai fa misto de Gym cu examenu lui ca tu cand ai dat nu ai zis la nimeni ca sa nu cumva sa afle cineva daca ai picat sau nu....deci....si tu ai fost cu morcovu' pe felie.....
Si cand o sa vin acasa poate i'au Dacia daca i'a facut tata motoru ca sa o dam putin ...oricum iti garantez ca te mananc! :twisted:

mutzu 14-03-05 23:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Corbu`\"
A......ba Jaba....nu mai fa misto de Gym cu examenu lui ca tu cand ai dat nu ai zis la nimeni ca sa nu cumva sa afle cineva daca ai picat sau nu....deci....si tu ai fost cu morcovu' pe felie.....
Si cand o sa vin acasa poate i'au Dacia daca i'a facut tata motoru ca sa o dam putin ...oricum iti garantez ca te mananc! :twisted:

Bineinteles ca-l faci
Dacia ta e o proasta :lol:

Jaba_[hd] 15-03-05 21:45

o facem deabea aftept sa vii....nu mere bine a mea da o so facem pt senzatie :lol: 8)..si mai haideti pe acasa ca e cam nashpa fara voi

mutzu 16-03-05 10:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Jaba_[hd
\"]o facem deabea aftept sa vii....nu mere bine a mea da o so facem pt senzatie :lol: 8)..si mai haideti pe acasa ca e cam nashpa fara voi

Dar cand a mers a ta bine ? :lol: :lol:
8)

mutzu 16-03-05 14:10

Re:

Quote:

Baieti, pe 16.03 dau examen... sper sa imi tineti pumnii :D Tre' sa ma apuc de invatat :P

Baaa.. de ce nu nu ati facut ce va rugat ?
Din cauza voastra a facu 20 :lol: :lol: :lol: :lol:

CBY 16-03-05 17:40

Re: hehe

Quote:

Originally Posted by \"Corbu`\"
Ceau ciubule...te'ai gandit sa intri si tu pe aici...(te gandesti ca'ti gasesti vreo unu' pt o liniutza?.... :lol: )
Vezi ca vin vineri acasa.....iti dau un tel sa iesim la un suc in gura....Ionescu nu stiu daca vine...poate numai Ungur....dar io' vin sigur ca mi'e dor de masina de nu mai pot!!!! :twisted: .....incepe sa vina si caldura si parcapresimtca nu pestemult timp o iau la Tm..... de abia astept sa'i rup fashu :chainsaw:

hai ca ne vedem in oras facem o liniutza cu spatele k :lol:

GYM 18-03-05 10:49

Ati murit cu totii pe aici ma ?? Eu am tot dreptul pt ca am \"picat\" sala cu 20 :P... poate data vitoare :(

xxdadixx 18-03-05 13:14

Pai daca nu inveti nimic si-ti sta capul numai la bas si la bucile lu \"sti tu cine\" :lol:

CBY 18-03-05 18:09

Re:

Quote:

Ati murit cu totii pe aici ma ?? Eu am tot dreptul pt ca am \"picat\" sala cu 20 :P... poate data vitoare :(

pacat ca nu ai luat permisul că te-a provocat Oana la o liniutza :lol: PS: Oana fiind my girl care tocmai a luat permisul . :lol: :lol: :lol:

mutzu 19-03-05 18:21

6 Attachment(s)
Membru nou

POLI

2000 l, cred ca 150 cp
In curand film :)

Vyruss 19-03-05 18:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mutzu\"
Membru nou

POLI

2000 l, cred ca 150 cp

Cimitirul de peste strada este vre-un apropo sau coincidenta?

mutzu 19-03-05 18:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Vyruss\"
Quote:

Originally Posted by \"mutzu\"
Membru nou

POLI

2000 l, cred ca 150 cp

Cimitirul de peste strada este vre-un apropo sau coincidenta?

:lol:
Acolo sta Poli :)

Corbu` 21-03-05 09:29

hehe...

Sa speram sa nu fie vreun semn rau ca si io' tot acolo mi'am facut poza la masina... numa' dup'aia mi'am dat seama si a fost cam tarziu ca sa'mi schim pozitia.... :roll:

mutzu 21-03-05 09:35

Acuma iti schimbam avatarul..
Ce faci esti la scoala ?

Corbu` 21-03-05 09:39

hehe....

da.......ma mai uitam pe net si am vazut ca ai scris ceva......nu mai pot de fericire!!!! :lol: ...ba ....daca cumva se intampla sa nu mai vina baietii de la Arad sa faci cumva sa ma anunti ca asa poate nu o sa mai vin acasa sapt asta......

mutzu 21-03-05 09:41

Sigur nu vin sambata asta, vin sambata cealalata.
Noi mergem la Bucuresti pana la urma.
Deci nu sambata asta, cealalta, vin baietii de la Arad, si te astept acasa :wink:

Corbu` 21-03-05 09:44

...

Dar numai POATE nu vin ca mor de doru masinii!!!.....oricum am vb si cu mama ca o sa vin in week'end iar acas' si mi'a dat mai putini bani dar oricum vin ca sa'i mai rup fashu la noul \"bolid argintiu\" :twisted:

Corbu` 21-03-05 09:45

hmmmm...

Dar care mergeti pana la urma si cu cine?......Andrei si'a gasit oameni sau mergeti voi cu el?....

mutzu 21-03-05 09:46

Andrei merge si singur, dar oricum merg nu stiu ce colegi cu el.
Eu merg cu Cby si cu Jaba, cu matizu.
Daca vrei sa-ti vezi pozele cu masina, uita-te la \"Poze cu masinile din ADR\"
8)

Corbu` 21-03-05 09:47

Si daca mergeti ... pana la urma cand plecati si cand va intoarceti?

mutzu 21-03-05 09:50

Plecam vineri noaptea si ne intoarcem duminica noaptea.
Andrei pleaca de joi noaptea sau vineri de dimineata, el tre sa fie mai repede acolo ca sa bage masina.
Nu are rost sa vi sambata viitoare acasa, ca nu o sa fie nimeni, o sa fim toti plecati, asa ca mai asteapta si tu o saptamana, si vi sambata cealalata, cand o sa vina si baietii din Arad.
Ma duc sa fac baie, si sa merg la scoala :D]

Tu scrie acolo, ca vin eu :P

Corbu` 21-03-05 09:53

Ce fain ......cand ziceti ca mergeti ....cand va razganditi......si care vroiam sa vin acasa... :cry: ..dar lasa ca voi va suciti ca vremea cu plecatu asta la bucale....poate pana vineri imi trimiti sms ca pot sa vin acasa :wink:

mutzu 21-03-05 10:12

Se poate, dar nu prea cred..
Nu stiu :)
Mai vedem..
Hai ca te las, ca ma duc la scoala, merg sa-mi fac freza si-am plecat:)
Tre` sa actionez la blonda aia, sti tu :wink:
Numa bine 8)

Corbu` 21-03-05 10:16

Ceau varutz....bafta la scoala....las' ca poate mai vb sapt asta... iti tin pumnii (in privinta blondei) poate cand vin acasa te gasesc cu ea de mana... :wink:

xxdadixx 21-03-05 19:36

Buahaha! Mutzule hai sa tragem un chef in cinstea blondinei. Eu vin cu muzica + 2 sticle de wisky tu cu casa altu cu femeile samd.

All times are GMT +2. The time now is 08:13.

- Copyright 2026 4Tuning