![]() |
e bun asa....daca se poate si alte modele de stopuri :)))
|
1 Attachment(s)
Sunt total de acord cu Criss..asta e topic`u lu' dadi dar nu m-am putut abtine :P
|
''Sunt total de acord cu Criss..asta e topic`u lu' dadi dar nu m-am putut abtine :P '' LOL :D :D :D
|
1 Attachment(s)
De astea ziceai, stopuri albe??? Astea se fac la noi, altceva aici http://www.carpartstuning.nl/exterie...en%20index.htm
|
xxdadixx: da de astea....arata mortal....mersi..tocmai ma gandeam daca sa imi pun sau nu.....si acum o sa-mi pun :))
|
se fac si la noi asa ceva? unde cum ?
|
Dadi daca iti trimit o poza cu masina mea ai putea sa ii pui o priza de aer centrala pe capota motorului ??? Sunt curios cum ar arata ???
|
Da in max 1 sapt o gat ca acuma sunt f ocupat!
|
Esti cumva ocupat si cu Capri al meu??? :shock:
|
Nu am modele din pozitia aia. mai trimite-mi poze daca ai. Si te rezolv!
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
incearca te rog pe aceasta fotografie.
|
1 Attachment(s)
Dadi: unde se fac stopuri albe? m-ar interesa si pe mine un set. aaa: si la ce pret?
daca tot pune lumea masini la tuning, acum ca mi-am luat si eu masina, poate imi da cineva o idee de tuning: xxdadixx? |
1 Attachment(s)
Am gatat capri. Simplutz un eleron, o aplica la spoiler si o iesire dubla. Cauciucuri mai late si garda la sol micsorata.
|
cu esapamentul nu cred c-ai nimerit-o, Vivi iti poate spune mai bine
|
Aia-i problema lui! El m-a rugat ceva ei i-am facut.
|
pai el mi-a pus un esapament normal (e clar ca nu a trecut pe la Club Ford Capri).
Oricum, multumesc mult. |
1 Attachment(s)
vivian ,mi-am bagat si yo manutzele in fordu' tau. :D
|
Re:
Quote:
|
E OK! A fost cu acordul meu! 8)
|
AfterDark RULES!!!!!!!!!!!!!!
8) :D |
Re:
Quote:
|
exista acel topic numit Various.
scuze de offtopic |
Sa nu intelegeti ca acum cum ii da cineva la DADI o poza sa modifice,repede hop si yo sar sa ma bag in seama.
De aceea i-am cerut acordul lui DADI ca sa fie capri la un loc cu celalalt,si asa poate il vede si vivian :) |
Quote:
Quote:
|
Frumos ce propui tu Criss, dar mai realizabil este ce mi-a propus Dadi, oricum eu ma voi apuca de lucru cat de curand sa-i fac spoilerele si am sa combin cumva ambele propuneri + ideile mele si sper sa iasa ceva frumos.
Oricum, cu evacuarea nu ati nimerit-o nici unu din voi. :evil_laug |
1 Attachment(s)
xxDADIxx incearca sa lucrezi un pic si p masinutza asta. Mersi! Bafta
|
1 Attachment(s)
Am terminat si CIELO lu Shadow! Cata m-am apucat si de a ta!
|
WOW!!!!!!
Arata super bine!!!! Skyline, scrie pe el!!! |
Mersi frumos dadi
|
Re:
Quote:
|
bmw
4 Attachment(s)
Poti sa imi faci si mie niste modele frumoase de spoilere... dar sa nu fie exagerate :)
Si daca ai putea sa modifici pozele 02.jpg si 002.jpg (spoilerele) dar totusi sa le pastrezi aproximativ linia lor. Mersi frumos. |
3 Attachment(s)
sunt curios
pana acum nu mi-a aratat nimeni un tuning valabil pentru m5 tuneaza-mi si mie masina plz :D |
Eu v-as ajuta pe toti dar acu am o porblema cu computerul oricum in lumita timplului va ajut plus ca primesc poze si pe messenger si abea fac fatza :cry:
|
8 Attachment(s)
Dadi...iti dau si eu ceva de lucru...Ti-am pus mai multe poze cu solenza mea la care te rog sa ii pui bara fata de pe peugeot.La fel si din lateral cu pragurile.Ti-am trimis mai multe poze sa ai de unde alege...
Mersi mult!!!!! P.S.Unele poze sunt editate in oglinda....deci nu va speriati nu a aprut Solenza cu volan pe dreapta!!! :P |
3 Attachment(s)
Sper sa nu te superi , pana face xxdadixx treaba cum trebuie am facut si eu ..asa... macar ca idee
inafara de spoiler fata si praguri am marit jantele am lasat masina mai jos .. si cam atat , sper sa-ti placa.. |
Mersi mult!!!E ok si asa pt a-mi da seama cum vine.Si nu mi se pare rau deloc.Vreau sa imi fac bara asa si nu prea stiam cum o sa vina.
Oricum astept si veriunea lui DADI cu masina vopsita complet si bara montata+praguri.Daca se poate.Imi voi face cel mai bine o parerea asa. |
Imi pare enorm de rau. Treaba cu calcluatorul e critica. Ma restrange spatiul pe hard pt ca a bulita o partitie importanta. Primesc aproape zilnic mesaje pe messenger cu masini sa le modific. Nu am 4 maini si nici timp non stop. Problema e ca mai trebuie sa asteptatzi asta e imi pare rau dar bine ca baietzii, uni dintre voi au invatat cate ceva si lucrarile lor chear prind forma asa cat sa va facetzi o idee despre cum va arata masina. Eu mi-as dori enorm de mult sa vad o masina modificata de mine virtual si pe urma transpus kitul in realitate!
|
hai frate chiar nu vrea nimeni sa imi faca si mie m5-ul?????
|
1 Attachment(s)
dak te rog faci un pik de tuning si la fosta masina(pontiac firebird)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
- Copyright 2026 4Tuning