![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
pai cei care nu vor fi prezenti la Bucuresti sau Cluj.......:D
|
primiti si pietoni????
|
Quote:
Cand mai venitzi prin HD, mai dati si voi de veste pe msg. sau forum, ne mai intalnim si la o cafea sau un suc. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
multumesc flacai........
promit dupa ce imi va fi restituit permisul o surpriza |
Dap, Bogdan...voi fi la Bucuresti ....din 20-25.....si probabil ziua mea..ma va prinde undeva....pe la mijloc...din pakate
|
E super pe 24,vin si eu.Numa bine poate pana atunci poate se cara si manelisti aia cu masinutele de acolo
|
Quote:
Ne vedem pe 24 ca-i la 3 metri de tine kauflandu :p...venim si te luom de acasa...clanxonam pana iesi :D |
Ba sa stabiliti si ora...la care ne intalnim.......
|
Am fost eu acuma seara la cumparaturi si duhaneau manele de crapau boxele
|
E 99% sigur ca vin numai sa nu intervina ceva sa fiu plecat din oras
|
Bogdane trebuie gandita alta locatie, cica nu e voie in parcare la kaufland...eventual numai daca intram sa cumparam ceva...:)
|
nu am mai citit de ceva vreme forumu si am inceput cu ultima pag vizionata... 17 seara in parcare la kaufland... deja aproape ca am inceput sa ma schimb ca vroiam sa plec la deva si intr-un final surpriza... doar pe 24... oleeeeee
|
Quote:
Te astept si cu un sticker cu 4 Tuning dak vrei |
:D Pai ne mutam in parcare la artima,poate aia ne lasa:lol:
|
Quote:
Ora ...eu zic ca pe la 20..20:30....si mai ceva...eu propun sa venim si cu prietenele...nu de alta da eu o sa vin cu a mea ca n-o pot "abandona" tocmai sambata seara :p :D Dak are cineva ceva-n potriva sa zica sa stiu :D...aa inca ceva!!! Care aveti aparat digital sa-l luati sa facem si pozne !!!!!! |
o veste proasta...pt cei ce sunt si microbisti si raceri... :( Sambata 24.03.2007 Olanda - România 21:30...
|
:sad: Salut la toata lumea.
Sorry eu nu ajung sambata plec dimineata la Timisoara. Promit sa nu lipsesc la urmatoarea, poate vine si masina pana atunci.8) |
Care-s mai microbisti ca raceri ?
|
bine ma bogdanenu trebuia sa aduci aminte d meci.sper sa nu ai dreptate si sa o "muscam" de la olandezii zburatori
|
Eu unu sunt mai racer decat microbist :) oricum ne bate olanda..asa ca numa' ma enervez acasa :chainsaw:
Deci ne vedem la Sambata 24 Martie 20:30 in parcare la Artima(NU la Kaufland) ..si de acolo vedem noi!!!!! Sper sa fie vreme buna... aici ( http://www.wunderground.com/global/stations/15230.html ) scrie altceva pe sambata si anume "Saturday ...Rain 60% chance of precipitation" asta la deva...poate la hd o sa fie oK mai spre seara ;) |
Asta am vrut sa zic si eu, daca va fi vremea naspa ce pana corbului vom face???Nu vom putea asculta muzica la Ground-urile lui Dadi...la suc nu putem merge ca vor fi barurile pline....trebuie un plan de rezerva...
|
Quote:
|
pana la urma va fi la 20:30 intalnirea ? ca mie mi-a zis cineva ca la 21:30 :)
|
Quote:
Numa' bine te asteptam sambata la 20:30 in parcarea de la Artima!!! |
snap a zis ca la 21:30... eu momentan nu am masina mea...dar o am pe a parintilor mei...ma rog...masina de servici a lu taica-miu , un peugeot 309 o sa pun poze cu el :)
|
Quote:
baga niste date despre tine acolo (AICI)si pozne |
deci la 20 30 ne vedem nu?
eu incerc sa strang cate masini pot din deva.............:D sper ca nu e neaparat sa fie useri 4t....... |
Quote:
|
o sa incerc sa adun si eu mai multi din brad, desi nu promit nimic :)
|
si inca ceva, o sa se tina si daca ploua ?
|
nu mai zice nimeni nimic de intalnire ? se tine sau nu se tine pana la urma ? :)
|
Quote:
Acuma yo stiu...sa speram ca nu o sa ploua(Rugatziva si voi)...dak chiar e vreme nasoala nu stiu exact ce vom face..vedem noi... Totusi Gym si Mutzu nimic?????? v-ati mutat din oras ? sau avetzi chiar asa multe restante ???? va asteptam si pe voi |
pe cosmin si pe alex si pe flavius i-a anuntat cineva ? ca eu am vb cu flavius si nu stia nimic de intalnire si i-am zis ca la 21:30 e ... ca asa imi zisese paul...
|
Ar fi culmea acuma sa ii sun pe fiecare-n parte ....dak au intrat pe forum odata in toata saptamana asta ar trebui sa fi stiut de intalnire.
Oricum eu n-am numarul lor.... |
Pana la 21 ajung si eu sigur
|
Quote:
|
salut!! la intalnirile astea facetzi shi kte-o liniutza ceva sau doar intalnire??.......k am vrea shi noi se ne bagam......cu un audi a4 2.0TFSi,200hp........oricum mai vb pe forum, doar ieri am dat de el.....:D
|
Quote:
data viitoare trebe sa incingem umpic cauciucurile ca parca mi-e dor de miros de caucic matador ars........... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning