![]() |
Atentie la spalatori de parbrize
http://www.autof1.ro/index/VIDEO__AT...TORII_DE_.html
Īn secvenţele următoare puteţi vedea un spălător de parbrize care a luat-o razna. Īn loc să folosească buretele şi apa, el "remodelează" un Chrysler PT Cruiser cu ciocanul... :shock: |
Re: Atentie la spalatori de parbrize
Quote:
Oare cum am reactiona si noi in astfel de momente....??? |
Re: Atentie la spalatori de parbrize
Quote:
Mare atentie in special tie ca tu o sa ai ocazia sa vezi de aste pe viu sa le filmezi si sa ne trimiti si noua. |
cea mai ermetica masina
Vin cei de la Peugeot cu ultimul model. Comisia intreaba:
- Ati facut testul cu pisica? - Nu, cum testul cu pisica? - Nu-i nimic, il facem acum. Bagam o pisica inauntru... Dupa doua zile pisica moare, nu mai avea aer. - Intr-adevar este ermetica. Vine ultimul model de BMW, comisia intreaba: - Ati facut testul cu pisica? - Nu, cum se face acest test? - Bagam o pisica inauntru... Dupa o zi pisica moare. Nu mai avea aer. Este intr-adevar cea mai ermetica masina. Vin si cei de la Logan. Comisia intreaba: - Ati facut testul cu pisica? - Da! - Si cum l-ati facut? - Pai am bagat pisica inauntru si pe unde scotea capul, chituiam Al doilea ii mai sec putin Accident auto in Scotia, o masina intra intr-un pom. Soferul, ranit grav se taraste afara. Un trecator vede toata faza si se indreapta spre locul cu pricina. - Aveti asigurare? - ....daaa... raspunde cu greu soferul. - Ceilalti din masina au si ei asigurare? - ....daaa... raspunde soferul gatuit de durere. - Aveti ceva impotriva daca imi rup si eu hainele si ma intind linga dumneavoastra? |
Re: Divertisment
Batranelul din mijloc e extraordinar. Ascultati-l cum rade .. :lol:
https://www.trilulilu.ro/spor2/1996d92a33b6d0 |
Lasa ba batranii, ia vezi cum rade asta: https://www.youtube.com/watch?v=HdI3H5_JovA
|
Quote:
|
Bancuri
Un tip speriat intra īntr-un restaurant:
- Al cui este pitbull-ul de la intrare? Un tip īi raspunde plictisit: - Este al meu, care-i problema? - Sīnt dezolat, dar caniche-ul meu tocmai l-a ucis pe al dv. - Imposibil, cīinele meu sa fie omorīt de un caniche... Ma faceti sa rīd. Cum se poate ca o javra prapadita sa-i faca asta fiarei mele? - Cred ca pitbull-ul dv. s-a īnecat īn timp ce īmi mīnca caniche-ul. Un ardealean se cazeaza intr-un hotel. O prostituata il urmareste de lanaga receptie pana ce ajunge in camera. Aceasta bate la usa: - Buna ziua! - Buna ziua domnisoara! - Nu va suparati, in caz ca va deranjez, stiti, am vorbit la receptie, mi-au zis ca tot hotelul este ocupat si ma intrebam daca este ok sa stau la dumneavoastra noaptea aceasta... - Nici-o problema domnisoara! Intrati! Se acomodeaza amandoi, ardeleanul intins pe pat, prostituata in mijlocul camerei: - Va suparati daca imi dau bluzita jos? pentru ca imi este foarte cald. - Nicio problema !Va rog! Isi da bluzita jos dupa care: - Va suparati daca imi dau si fustita jos? chiar este foarte cald si ma simt mai in largul meu fara ea! -Nicio problema! Isi da fustita jos dupa care: -Pot sa imi dau si sutienul jos? numai pot sa respir... - Bineinteles domnisoara, doar suntem colegi de camera nu?! Isi da si sutienul jos dupa care: - Sper ca nu va suparati dar chiar trebuie sa imi dau si chiloteii jos? numai pot... - Nici-o problema! Dupa ce isi da si chiloteii jos: - Vai dar este extrem de cald aici. Nu va suparati daca am face si noi..stiti ..asa..niste prostii ? Ardeleanul: -Ha? A no..hai sa ne cacam in lift! |
1 Attachment(s)
Incotro ma indrept ???:(
|
La inmormintare, unul dintre participanti:
Intrebare: De ce, de ce el dintre atitia oameni!!!! Raspuns:De ce? Ti-ar fi placut mai mult sa fii tu in locul lui? |
7 Attachment(s)
astazi 15.05.2007 la intrare in cheile Jietului (zona Petrosani) eram la o plimbarica. Cand colo ce sa vezi ........ omu a vrut sa traverseze raul, numa ca a fost cam mare apa.......!!!! :lol: L-am tras cu CLIO. A iesit destul de usor da a cam mirosit ambreajul!!!!!
|
Quote:
|
bancuri
Un om de afaceri afla ca va primi in vizita posibili parteneri din strainatate si e nevoit sa lipseasca o saptamana de acasa. Normal, isi anunta sotia.
- Uite care e treaba, vin posibili parteneri de afaceri si trebuie sa ii conduc prin tara. O sa lipsesc o saptamana. - Aaa, daca tot lipsesti - zice sotia - e o excursie in Grecia, vreau sa merg. Omul de afaceri, ca orice sot intelegator, aproba excursia. Seara merge sa-si anunte si amanta. - Vezi ca trebuie sa plec o saptamana din oras, nu te speria, nu s-a intamplat nimic. - Dragule, am vazut o excursie in Grecia, nu mi-o platesti? Zis si facut, eh, ca si amanta il ajuta la nevoie... Dupa o saptamana vine acasa sotul la sotie, aceasta fericita de nu se poate. - Ei, cum a fost? - intreaba sotul. - Super, fantastic, am fost in foarte multe locuri dragute, vezi ca am aici ceva poze. In poze vede afaceristul nostru pe amanta, inghite in sec, sotia, normal, observa. - Ce, o cunosti? - Nu... Da` de unde! Doar mi s-a parut cunoscuta... dar nu! - Ah, sa stii ca femeia asta s-a culcat cu toti barbatii din excursie, si nu au fost putini... Omul nostru inghite in sec si seara merge la amanta. - Ei, cum a fost? - Super, senzational, multumesc, dragut ai fost. Hai sa iti arat ceva poze. In unele poze, binenteles, isi recunoaste afaceristul nostru sotia... aceaasi intrebare de la amanta... - Ce, o cunosti? Raspuns negativ, normal. - Ei, sa stii ca femeia asta a fost cea mai tampita din excursie, inchipuie-ti ca a fost singura femeie care a venit cu sotul. Horoscopul pe luna urmatoare: -Sanatate: astrele iti surad. -Bani: astrele iti surad si mai tare. -Dragoste: astrele deja se caca pe ele de ras. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Apropo, cine sunt protagonistii???Tipa si tipu' din poza 4 ??? |
ei sunt. cred ca mereau la "ciocane". am crezut ca ma invita si pe mine dar nika.
|
Quote:
|
Poate a lasat-o pe ea sa intoarca
|
O Super Supra :)
http://videos.streetfire.net/video/0...3e00a3e3f1.htm |
Hotaraste-te odata, Supra sau Fairlady ?
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
Tot Fairlady ii zice si la asta in Japonia http://www.jalopnik.com/assets/resou...fairlady_z.jpg
|
mama ce bine seamana din pozitia asta 350-u cu olteanu meu...parca ar fi gemene. :)))))) numa ca a mea e albastra :P
|
Ce numar ai la Oltcit?
|
1 Attachment(s)
pai numarul e "HD 03 Zuphaer Kar Betty" :)))
|
Bebe break dancing:dance: https://www.youtube.com/watch?v=isS0yo6amLI ...la 2 ani si umpic... :clap: WOW :clap:
|
1 Attachment(s)
:lol: Poza reala facuta de mine... nu dau numele la firma :lol:
|
cel mai tare frate...lam vazut si eu azi si nu stiam ce sa fac sa rad sa plang...ca la cat suflet a pus omu' in scrisoarea aia ma atins la sentiment jur. :D
|
Quote:
PS: .........................stiu ! |
Lupule tu ce schimb esti si pe ce linie :) ?
|
Quote:
P.S. o iau si eu sa o pun in cutia cu sugestii din firma:-P :-P |
|
Bancuri
Un soldat se imbolnavise de meningita. Maiorul Vasile a adunat toata unitatea in club sa-i invete sa se fereasca de aceasta boala groaznica : " Meningita este o boala foarte grava. De pe urma ei ori mori ori ramai tampit. Ascultati-ma pe mine ca eu am avut-o !"
Mai,Bulisor,intreaba diriginta,tu cunosti basmele romanilor? -Sigur ca da!Tata zice ca le auzim in fiecare campanie electorala! Isi cumpara ursul masina noua si pleaca sa se plimbe prin padure. La un moment dat se intalneste cu iepurasul. Iepurasul: - Ce faci ursule?...asta-i masina ta? Ursul: - Da bah...hai sa te fac o tura! Se urca iepurasul in masina si pleaca cu ursul prin padure. Se plimba ei cat se plimba si ajung la o prapastie... Ursul: - Iepurasule pui pariu cu mine ca la 200km/h eu pun frana la un centimetru de prapastie? Iepurasul: - Hai bre ursule!...ia sa te vad! Baga ursul 100....baga 200...la un metru de prapastie se uita la iepuras si-l intreaba: - Iepurasule te-ai pisat pe tine? Iepurasul:daaaaaa... Pune ursul frana si se opreste la fix un centimetru de prapastie. Iepurasul:- bravo bre ursule!!....dar tu pui pariu ca eu la 300km/h pun frana la un milimetru de prapastie? Ursul: - hai bah!!...ia sa te vad! Se urca iepurasul la volan si incepe...100....200...300km/h...la un metru de prapastie se uita la urs si-l intreaba: - Ursule te-ai pisat pe tine? Ursul: - Daaaaaaaaaaaa...... Iepurasul: - Poti sa te si c_ci , ca eu nu ajung la frana... Horoscopul pe luna urmatoare: -Sanatate: astrele iti surad. -Bani: astrele iti surad si mai tare. -Dragoste: astrele deja se caca pe ele de ras. Un trabant pe sosea face o pana de motor.Propietarul face autostopul la alta masina sa-l ia la stanga . Un tip cu un Mercedes al vede pe amarat cu trabantul si il ia la remorca In timp ce mergeau ei linistiti trece un Audi cu 200 la ora pe langa ei Nu trece mult si un BMW trece ca fulgerul pe langa ei Suparat pe Audi si BMW propitarul Mercedesului se ia dupa ei la intrecere A doua zi in ziarul local apare o poza cu un titlu mare care domnea pe prima pagina: PE AUTOSTRADA BUCURESTI-CONSTANTA UN AUDI ,UN BMW SI UN MERCEDES FACEAU INTRCERE IAR IN URAMA LOR UN TRABANT CLAXONA SI FACEA FLESURI SA SE DEA LA OPARTE O femeie grasa sta in fata oglinzii fermecate: Oglinda- oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa din tara ? Oglinda ii raspunde: daca vrei sa-ti spun, da-te la o parte, ca nu vad nimic! |
|
Quote:
Iresponsabil, e tot ceea ce pot spune!!!! |
|
1 Attachment(s)
Un electrostiviutor de pe la lucru furios si iute :)))) jur ca nu eu am lipit aia :D
|
Quote:
|
Pt Bogdan Costa (si nu numai pt el) detali de la poza cu motorul w12
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2005-...QQcmdZViewItem |
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning