![]() |
Re: Machetele mele - mac_rineanu
Si pentru mine, stai sa vezi si colectia de Broaste...mai vin 2 buc FM ambele, si ajung la un nr de 6 buc...sper ca va plac Beetle-urile.
Am si FM si Weely...veti vedea. |
19 Attachment(s)
Inca doua
Nisan NISMO Calsonic-Auto Pro Shop, cu diorama. Macheta excelent detaliata, cu posibilitatea schimbarii capotei, eleronului, pragurilor si anvelopelor. cum ziceam nu sunt un mare fan al Racingului insa aceasta macheta chiar ma fascineaza. Este foarte bine redata, cu detalii excelente. Si a doua este un Ford Coupe 1932. Full Open, macheta bunicica pt valoarea ei. I-mi place tare mult cum deschide capota motor. |
misto prima imi plac accesoriile, dar ford e best!
|
foarte tare nissanul...arata foarte bine pe albastru
|
Mai e si pe alte culori de la acelasi producator?
Am o curiozitate...o fi avnd motor? N-am desfacut-o, parca mi-e mila. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ba da, pot.
Si sunt uimit de ce am gasit acolo, un motor superb detaliat, cu toate piesele la locurile lor (Nisanul a intrat urgent inapoi la locul lui); Surpriza si mai mare a fost cand am constatat ca vireaza rotile odata cu volanul. Avand in vedere ca e macheta prezentata azi sper ca nu se supara imeni daca vin cu poze de completare. |
12 Attachment(s)
Alte doua "batranele" din Gama Ford.
PickUp Truck - 1937, si Coupe 1934 ambele dragi mie, desi ,nu sunt in fruntea clasamentului in privinta detaliilor. |
banda rulanta bre...
frumos rau asta negru!!! |
22 Attachment(s)
Astazi am doua Americance Musculoase.
Chevrolete Cevelle - 1968 - Franklin Mint si El Camino - 1970 - Franklin Mint. Sunt generatie noua a celor de la Franklin si, deja se vad inbunatatiri cosiderabile atat la calitatea detaliilor cat si la modul de executie a acestora. Atat Chevelle cat si El Camino fac parte din seria masinilor mele de vis. Voi incerca o colectie completa a americancelor cu muschi din serie premium, si anume FM/DM. |
Quote:
Best el camino |
Eu am numarat vreo 25-30 de muscle americane(FM,DM,GMP). Sunt multe si toate sunt tari.Eu pe asta ma axez in ultima vreme
|
Te urmez cu siguranta, am pe lista urmatoarele:
Camaro, Mustang, Plymouth GTX, Pontiac GTO, Oldsmobile, Chevy Nova, Chevy Malibu, Cadilac ElDorardo, Charger, Super Bee, Impala, Thunderbolt, Hudson Hornet, Corvette Stingray, Corvette LeMans, Pontiac Superbird, Firebird, Plymouth Baracuda, Mercury Cougar, Chevy MonteCarlo. Mi-a scapat ceva? |
Cam astea ar fi dar sunt si cate 2-3,4 generatii din unele. deci inmultesti cu 2 sau cu 3 si ai nr de machete pe care ai putea sa le cumperi.
Oricum unele nu merg la muscle dupa mine. De exemplu eldorado si impala care mi se par mai degraba coupe/cabrio mai de lux si nu masini sport. am mai gasit o lista unde americanele sportive sun impartite in doua pony (mustang , camaro, challenger) si muscle( torino, chevelle, charger). Oricum sunt niste bestii. |
Merci
Camaro si Mustang am rezolvat acu 10 minute :peace: cu restu incet incet, da` nu ma las pana nu tai tot de pe lista. |
foarte tari Chevelle si El Camino, printre cele mai tari pe care le-am vazut
|
29 Attachment(s)
Inca doua frumuseti:
1948 Tucker Torpido- Franklin Mint- prima masina cu motor si tractiune pe spate, cu foarte multe dotari, printre care si seria de valize din portbagajul situat in fata. A fost prima masina de serie cu dotari suplimentare si care a pus accent deosebit pe siguranta pasagerilor, lucru nemaiintalnit la vreo alta masina, si care i-a facut pe marii producatori de autoturisme de la acea vreme sa comploteze si sa incerce boicotarea lansarii acesteia. Va recomand si filmul :Tucker: The Man and His Dream (1988) veti vedea despre ce vorbesc. A doua prezenta de azi este un Rolls Royce Phantom I - 1929- Franklin Mint. Macheta foarte bine realizata, de mentionat ca pe langa detaliile de calitate ale machetei, statuieta "Spirit of Extasy" e confectionata din Argint masiv. |
nebunie si astea doua..multe detalii frumoase pe ele!
|
Merci Costi
Tucker e una din masinile pe care mi-ar placea sa le vad in realitate. Forma de torpila cred ca si acum ar intoarce multe capete. |
rollsul ala e intr-un mare fel....am un phantom VI deocamdata.....si un phantom coupe drophead....sa vedem cu ce ma mai lovesc astia de la TSM anu asta.....poate or sa il scoata si pe asta la 143.....in orice caz e superb.....
|
6 tevi de esapament? dar tot superb este!
|
Superbe machete...in special "babutele" ;)
|
Chevrolete Cevelle - 1968 - Franklin Mint si El Camino - 1970 - Franklin Mint sunt foarte faine.In ultima perioada sunt si eu innebunit dupa ele,dupa american muscle.Foarte utila si lista ta cu piese muscle :D e de urmat!
|
7 Attachment(s)
Astazi prezentam colectia de Broscute.
3 - Franklin Mint 1/24, 2 - Maisto 1/24, 1- Schuco 1/43, (deschide usi, vireaza roti) 1- Welly 1/32, Imi plac tare mult. |
superbe toate dar imi place mult de tot colorata!!!
|
Dap, si cand te gandesti ca e un Maisto...:oops:
|
Quote:
|
18 Attachment(s)
Continuam prezentarea
Rolls Royce Corniche IV-1993-Franklin Mint si Audi Quatro-Bburago Italy, din seria veche, reconditionat de mine cu decaluri de la "Aokimare", caruia ii multumesc. |
Frumos Audi :O Ce scara este?
|
Toate cele prezentate pana acum sunt 1/24, fiind scara de baza la care colectez.
Mai am si 1/43 inca n-am inceput prezentarea lor. |
o frumusete Rolls Royce Corniche IV...
ii sta foarte bine pe albastru! a iesit foate bine si audi |
Criminal Rolls-ul ! dar si pretul e pe masura, n-am vazut pana acum pe ebay mai jos de 100$ :shock:
|
Quote:
|
17 Attachment(s)
Chevrolete Impala X 2. 1958 si 1963, cred ca sunt Welly
|
Din câte văd , este într-o stare perfectă . Superb exemplarul . Dar interiorul cam lasă de dorit ...
|
welly este
poate reusesti sa schimbi ceva la interior sunt sigur ca ar da mult mai bine |
Machetele mele - mac_rineanu
Impala '58 cred ca este Motor Max ca il am si eu si Welly nu au acest model
|
10 Attachment(s)
Astazi, Ford Coupe Deluxe- 1940 de la Danbury Mint.
|
imi placea mult pe negru dar vad ca si pe rosu da foarte bine...
frumos ford!!! |
misto tare rolls-u, chiar daca statueta aia e grosolan de mare:twisted:
|
All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2025 4Tuning