![]() |
am luat-o si eu de pe dc++
in final se aude bine :lol: |
Daca imi gaseste careva melodia asta si merge eu il scot imediat la o bere, deci e imposibil nu se gaseste nicaieri, nu mai suport.
Este melodia din Max Payne 2. Poets of the Fall - Late Goodbye Dau bere, multa bere dar va rog sa o gasiti. :cry: :cry: :cry: |
Am eu melodia cauta-ma pe messenger ca nu pot uploada chesti mari, nu stiu de ce! Si berea aia treceo langa alea pentru Vectra Tuning :lol: :twisted: Faina melodia mane se vede ca treci printr-o perioada gea :lol:
|
O am si eu. Ma chinui de o ora sa o uploadez si nu merge.
|
Poate va place
1 Attachment(s)
Mie mi-a placut combinatia asta (eu sunt mai mult pe partea cu rockul, dar ascult orice). Nu stiu daca voua o sa va placa dar totusi eu pun melodia asta aici. :)
|
Am mare nevoie de melodii ale lui FUEGO! :(
Tre' sa-i fac un CD lu bunicamea! :( PLS! |
Pot sa iti dau si toate melodiile lui Fuego, dar nu aici!!!
Contacteaza-ma pe yahoo, si te ajut eu!! |
are careva Gwen Stefani feat. Eve ---> Rich Girl ??? mercik,pups
|
O am eu, dar nu pot sa o pun aici.
|
mai multe pers au incercat s`o puna,dar n`au reushit.am primit`o deja.mercik oricum Zer0_cool :wink:
|
care aveti Gorilazz-Clint Eastwood
|
Re:
Quote:
|
Armin van buuren - burned with desire , orice remix gasiti
si Kosheen - HideU(deep Dish remix) plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzz |
boiere nu mai merge ma sa uploadez nimik aici ! nu stiu ce naiba are !
te fac din glezne :lol: |
ym :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
10xz , dar e var. orignala , o am :( remix caut...
|
barosane, am un remix la melodia aia, dar nu merge sa o pun aici !
|
Am si eu un remix, dar tot nu pot sa-l pun aici.
|
:arrow:
|
asa DA boss :P ce naiba o fi avut de nu mai mergea ? :(
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Laurent Konrad -> Haunted dak`o are cineva..k nu pot s`o transfer d p a lu` fratimiu p`al meu :(
Mula -> All In The Head(Ralph Lawson Mix) same problem.. :roll: |
am ascultat azi la radio o melodie cu Fugees super misto si foarte lenta!
poate sa-mi spuna cineva cum se numeste macar ? please thx p.s. nu este killing me softly nici ready or not ! |
1 Attachment(s)
Caterink pt SGM
|
vreau si eu plszz Jabba .. Boricua Morena Columbiano Dominicano
|
1 Attachment(s)
Pt bytzu
|
Cine stie cum se cheama prima melodie din filmul asta: Astra Bertone vs Calibra montaj - 34.9 mb, si de unde as pute sa o iau :roll:
:help: PS: e filmul de pe site :roll: |
DMX - Ruff riders anthem.
|
uite asa ai o :drunk: de la mine ! 10x :wink:
|
1 Attachment(s)
Pt Santos
|
10xz ,
http://www.lexaniwheel.com/Pages/MasterFrame.html cine stie cine canta .. melodia asta ? lexani ? ... plz .. toate melodiile de pe site... le stie careva? da careva de ele ? Hybrid feat. chrissie hynde - kid 2000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! plzzzzzzz cine o gaseste ????????????? :( :( e super tare melodia... o sa va placa.. |
caut un mix de 400 de minute...
doar ca.. nush de cine e de facut , stiu e ca de James Saviola .. sau ceva de genu , asa il cheama pe tip , James Saviola ? sau .. pm .. ma gandesti ca stie vreunu ceva... de mixul ala.. 10xz anticipat :( +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ starsailor - ceva cu floor , se asculta pe la radio .... plz :D danke ... |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pt Santos
|
@evilsantos: james zabiela cred ca vrei tu.
|
POATE SA PUNA CINEVA AICI MELODIA- URMATORL PAS!
MERSI MULT! 8) |
Cine are melodia aia noua de la RACLA? Se numeste noi doi parca! :)
|
1 Attachment(s)
Urmatorul pas! Schimbati extensia in mp3!
|
Re:
Quote:
akum....are careva melodia aia de la radio.... runaway se numeste si o canta una...super tare :) mai ales dk ai si o masina dotata cu girofare in spate.... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning