![]() |
Re: Ford Fiesta MK6 1.4 TDCI
1 Attachment(s)
Ce ziceţi băieţi, jantele de mai sus sunt pe 16, sunt exact cum îmi plac mie şi ar da bine rău pe ford, însă... am două reţineri:
- trebuiesc recondiţionate dar să zic că am sculele necesare să le repar + o vopsea a jantelor (un maro coniac :D, gen subaru) - sunt 4x100 şi asta mă oftică maxim pentru că fiesta are 4x108, se poate rezolva cu ceva în privinţa asta? Aştept sfaturile voastre să ştiu dacă i le cumpăr băiatului :D |
Quote:
http://www.alsteel-prodimpex.ro/flan...o-de-adaptare/ |
Quote:
|
.... care automat tin loc si de distantier :D
|
Flansele sunt flanse ..... solutia corecta e 4x108, de ce sa ne ascundem dupa colt (sunt si jante cu prindere duala, din pacate nu si in acest caz) !
A nu se intelege ca am ceva impotriva lor sau recomand sa nu le cumpere, ci doar sunt adeptul solutiilor directe fara modificari inutile ! |
Am vorbit despre flanşe, m-ar costa 400 ron...mi se pare costisitor, vorba lui NWZeu, cea mai bună soluţie este direct 4x108. Deci, începem căutările :D
|
2 Attachment(s)
Noile jante :D 15" cu buze, urmeaza reconditionarea lor :D cu o culoare coniac ...
|
te-am vazut ieri pe la 22:15 pe la eroii revolutiei am avzut o masina draguta si culmea am recunoscuto de la spate dupa nr axo ! ... e foarte shiny ! bafta
|
1 Attachment(s)
Quote:
Legat de jante, mie-mi plac... Ce culoare sa le fac dupa reconditionare: maro coniac, verde brotac (culoarea aia de-ti ia ochii) sau roz? :D |
Eu le-as lasa argintii. Acum na' , fiecare cu gongile lui.Aa, si niste semnale clare sau smoked pe laterale ca alea orange nu prea fac parte din peisaj. Bafta in continuare.
|
Arata bine rau jantele, nu le mai schimba! :D Culoarea.... daca faci altceva, merge doar miezu, buza polish sau argintie.
|
Foarte frumoase jantele Alex si chiar pica bine pe masina :) eu zic sa le reconditionezi,sa le polishezi si fara culoare lasa-le asa argintii. Bafta
|
2 Attachment(s)
Am făcut un mic VT despre cum ar arăta :D și mai atașez un set de jante, sunt mai frumoase astea din urmă?
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Mai am puțin și fac 2 ani de când am fiesta...și deși am tot finanțat modificările la mașină în tot acest timp, deja mă bate gândul să "evoluez". Am pus ochii pe un focus, varianta titanium de 115 hp, cu dotările de vârf...ceea ce la fiesta niciodată nu le-aș fi putut atinge/avea, gen dublu climatronic, navigație în bord, pilot automat, computer bord, volan multifuncțional, EDS, ESP, senzorii de ploaie și parcare, încălzirile in geamuri și scaune...etc. Așa e omul, în general...vrea din ce în ce mai mult...
Încă sunt pe gânduri dacă să spun "stop!" proiectelor la fiesta și să trec mai departe... |
Setul care il ai tu este mai frumos, daca ai banii necesari nu mai sta pe ganduri, e diferenta mare de la fiesta la focus. Bafta ! E diesel sau benzina ? la facelift nu stiu vreun motor de 115 cai.
EDIT: e varianta de 1.8tdci inseamna, lamureste-ma daca e asa. |
Quote:
|
axxo, te deranjez si eu cu o intrebare la care sper ca poti sa-mi dai raspunsul. Vreau sa mai reduc ceva din zgomotul de la motor. Cumva 1.4tdci al tau are antifonare la capota? Ma refer la acel capitonaj. Benzina stiu ca nu are si ma gandeam sa iau de la un tdci sa-mi pun daca ele au. Mersi !
|
Are capitonaj, cel putin aia a mea de la servici are! :) Teoretic are si a lui!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Referitor la " Am pus ochii pe un focus, varianta titanium de 115 hp, cu dotările de vârf...ceea ce la fiesta niciodată nu le-aș fi putut atinge/avea, gen dublu climatronic, navigație în bord, pilot automat, computer bord, volan multifuncțional, EDS, ESP, senzorii de ploaie și parcare, încălzirile in geamuri și scaune...etc"
...si Fiesta mk6,poate fi echipata cu climatronic/navigatie/CB/incalzire scaune..si ar mai fi cate ceva. Doar ca fiecare dintre acestea costa ceva. La Focus(dupa 2009 si nivel de echipare Titanium) aceste dotari vin standard,pe cand la Fiesta mk6,aceste dotari vin doar daca cel care cumpara masina cere suplimentar aceste dotari.(navigatie,cb,ESP,climatronic,incalzire parbriz/scaune/airbag cortine,etc) In martie cumpar radio-cd cu travel/pilot original de Fiesta Mk6. Se dovedeste a fi mai fiabil decat cele dedicate. Si arata chiar ok. |
1 Attachment(s)
Quote:
Salutare Valentin, să îmi spui cum e când îți va veni consola pentru mașina ta iar legat de dotările adiționale, eu sunt de părere că este totusi costisitor să aduc toate aceste imbunătățiri la Fiesta :D Mai bine mizez pe o altă clasă de automobil :D Azi am văzut cum vor ieși jantele ...voi ce părere aveți de culoare? |
Este foarte ok nuanta de culoare aleasa la jenti.
Arata chiar foarte bine. Cu travel/pilot original de Fiesta ,acum stau si studiez instalatia electrica din manual,...pentru compatibilitate. Sa nu ma trezesc,ca nu o pot folosi. |
culoarea este super!!! abia astept sa le pui pe masina si sa iesim la o pizza :) poate mai pe lumina ca sa le vad si ziua ;) (cu toate ca acum e cam randul meu sa vin in giurgiu :)) )
|
1 Attachment(s)
Uuuu...mi-au sosit jantele :D
Dar le pun la vânzare, detalii în semnătură... |
pacat ca nu apucam sa le vedem pe masina :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ti-am lasat mesaj in topicul de anunturi daca este de acord imi lasi un PM cu nr de telefon.
|
7 Attachment(s)
Luminițe-n portbagaj și cateva fotografii noi cu jantele de vanzare :D
|
Frumos si util in acelasi timp, imi dai si mie un pm sa-mi spui cum ai facut? As fi recunoscator. + costurile aferente. TNX !
|
Quote:
Cu placere. |
3 Attachment(s)
Am pus si siglele Ford in locurile lipsa si un mic sticker in locul "Bluetec" :D unde am facut eu remaparea.
|
Aiurea ca le vinzi...imi place culoarea, arata bine pe masina.
|
Intr-un final m-am decis sa pun un clip pe youtube cu acceleratia la ford, dupa remapare:
https://www.youtube.com/watch?v=Wvi6cbDFvBI Am filmat pana la 170 km/h insa top speed-ul l-am atins (cam lent ce-i drept) pe autostrada undeva la 200 km/h, pentru 1.4 tdci, eu cred ca e foarte bine. Clipul insa, acum l-am filmat si timpii-i pot scoate mai bine, deoarece: - am ambreiajul praf - am jantele grele - am fost 3 insi in masina Am cumparat kitul de ambreiaj, capetele de bara si bucsile aferente si o rola intinzatoare, ca-mi facea figuri, maine intra masina in reparatii capitale. Nu vrea nimeni un set de jante deosebite? |
1 Attachment(s)
Astazi voi ajunge cu masina prin IOR, daca vreti sa ne vedem, sunt pe acolo (imi iau si DSLR-ul cu mine)
La multi Ani Florilor si mie :) Masina e up & running: Set ambriaj nou, fulie vibrochen noua. Costuri 800 ron :| Fotografia e facuta pe defileul Jiului, acum o saptamana. |
5 Attachment(s)
Salutare tuturor.
Nu prea am schimbat multe în ultima perioadă, fiind sezonul plecărilor eu l-am acceptat ca atare. Am fost plecat și pe la litoral, și pe la Cluj, și pe transalpina, și pe transfăgărășan, și pe la Turnu Severin, etc. Mi-am făcut cadou un gadget destul de fancy pentru buburuza mea care sunt pe deplin mulțumit de el, dar lasă că vine toamna și continui eu cu proiectele :D P.S. Am incercat să merg economic cu mașina, după remapare: DA, consumul a scăzut. Am mers 999 de km și abia mi se aprinsese becul, și de atunci să zic că mai circulam încă 60km, în condițiile în care am mers mai majoritatea drumului cu AC (+ porțiuni de autostradă cu 120 km/h și porțiuni de munte cu serpentine) iar rezervorul îl am de aproximativ 40l) |
foarte tare HU :) cand mai treci sa mancam o pizza?
hai ca ai mers si putin mai repede de 120 km/h :P ca ai mers cu mine :d |
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning