![]() |
Re: Oltcit Club 12TRS - CJ 94 LOW
Quote:
|
Se lucreaza in cox la capitolul suduri- curatat vopsea-teroson si rugina.
La compartimentul motor va fii un clean maxim de suporti fire si tot ce este surplus.Mai este putin de lucru si nu vor mai fi urme de aeroterma. Ma tot gandesc ce varianta sa adopt pentru inchiderea grilei de la rama parbrizului.Variantele sunt urmatoarele: hafturi-cordon la fiecare linie de grila per total 36 de lini Decupat grila si tabla noua&hafturi/cordon Fibra in toate grilele Decupat si turnat fibra pe toata suprafata. Un sfat daca se poate.Mersi Revin cu poze dupa finalizare. |
Quote:
|
Spuma poliuretanica, apoi fibra de sticla si apoi chit finisare.
Sau rasina sintetica cu fibra umplute grilele si apoi chit fibra sticla finisare. In ambele cazuri, trebuie matuita bine zona respectiva ca sa prizeze bine sa eviti fisurari pe parcurs, dupa ce aduci la nivel, poti incerca sa dai un strat fin de chit sa acoperi complet zona sa nu mai observi grila metalica, apoi un spritz chit in 2 straturi, unu transparent, unu complet, si aia e, cu ala observi bine denivelarile, si in caz, poti slefui rapid si rectifica. Grija mare la spritz chit ca se usuca foarte repede, zic sa ai un diluant in plus special pentru el pentru pistolul cu care-l dai, sa-l degresezi repede.;) In schimb, mult succes cu masinutza. |
Lucrez in domeniul fibrei si a tinichigeriei.
Problema nu este cu prelucrarea sau cu folosirea materialelor,dar vreau sfaturi as vrea de la cei care au astupat acele grile si a rezistat in timp. Spuma poliuretanica in zona aia nu este buna+multe alte detalii care nu sunt importante... |
Spuma poliuretanica la masina pe aproape oriunde ai baga-o, mentine umezeala si rugineste in draci!!!
Alex, intreaba-l pe Laure ca el si-a astupat grila...si la cati banii o fii bagat in vopseaua aia nu cred ca a facut ceva de mantuiala;) |
Eu as astupa grila doar cu tabla
|
eu nu as astupa-o, nu vad rostul, chiar nu arata rau, iti faci de lucru cand si-asa ai suficient :)
|
de ce sa astupi grila?
|
1 Attachment(s)
Am inchis si scos aeroterma,scurgerile si tot ce mai e peacolo.
In final trebuie sa iasa asa....comp motor |
Asta inseamna ca o sa iesi cu masina numai vara, si daca ai nevoie de ventilatie, deschizi geamul.
In tot cazul, daca vrei sa faci treaba buna, tabla e sfanta, prinsa in puncte |
Quote:
|
si sa nu ploua.................
|
Sau...
Sa finalizat 90% din tinichigerie au ramas doar grilele si 3decupaje de inchis pe viitor.Pana in primavara am pus folia si am decolat la 2000km. Ne auzim in primavara pentru finalizare si sper pana atunci la o vopsitorie de calitate si niste finisaje calitative pe masura pretentiile mele. |
Imagini noi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:15. |
- Copyright 2026 4Tuning