Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   City Shadows Crew (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/256720-city-shadows-crew.html)

Skily 30-06-11 12:27

Re: City Shadows Crew

Quote:

Originally Posted by cristi mgzr160 (Post 4427160)
da skili beau cu tine cand o sa facem rost de ceva de baut :-P

Bai tu asta vezi ca skily este cu "y" pai ce mama naibii facem aici :)))...Gasim noi si bautura :P doar avem un barman in club =))))

Skily 30-06-11 12:30

Quote:

Originally Posted by kyd_ursu (Post 4429588)
asta este o discutie intre 2 alcoooolisti :))))) neamtzu vs colonelul :))))) castigator skily :))))))))))))))))))))

Kydule ti s-a urat cu binele???? Cand vreodata m-ai vazut tu pe mine cu bautura la bot???? eu nici nu stiu ce gust au bauturile alcoolice....in schimb adu-ti aminte de cate ori te-am dus acasa in carca ca nu te mai tineai pe picioare....

Neamtzu_e36 30-06-11 12:33

Quote:

Originally Posted by Skily (Post 4433178)
Kydule ti s-a urat cu binele???? Cand vreodata m-ai vazut tu pe mine cu bautura la bot???? eu nici nu stiu ce gust au bauturile alcoolice....in schimb adu-ti aminte de cate ori te-am dus acasa in carca ca nu te mai tineai pe picioare....

uite cum aflam lucruri noi despre Kidu se pare ca mutu f... pamantu :lol::lol::lol: kidule ti-a dat dauna Skily :lol::lol:

kyd_ursu 30-06-11 15:21

Quote:

Originally Posted by Neamtzu_e36 (Post 4433186)
uite cum aflam lucruri noi despre Kidu se pare ca mutu f... pamantu :lol::lol::lol: kidule ti-a dat dauna Skily :lol::lol:

heeeei eu sunt baiat cuminte asa ca ........ ma duc pana la asigurari sa ma repar :))))

kyd_ursu 30-06-11 15:23

Quote:

Originally Posted by Skily (Post 4433178)

cu ce mai dus acasa???? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))) ... uita te in dex si vezi ce scrie la cuvantul skily=alcool ... neamtzu=trotil....colonelul=preot beat....kyd=sfant :)))))))))))))))))))))))))))

Skily 30-06-11 15:24

Quote:

Originally Posted by kyd_ursu (Post 4433622)
heeeei eu sunt baiat cuminte asa ca ........ ma duc pana la asigurari sa ma repar :))))

Da nu inteleg.....=)))))))

03xuc 30-06-11 15:29

ma da ce pufosenie se intampla aici......o sa zica lumea k suntem grupul alcoolicilor anonimi :)))

kyd_ursu 30-06-11 15:29

Quote:

Originally Posted by 03xuc (Post 4433640)
ma da ce pufosenie se intampla aici......o sa zica lumea k suntem grupul alcoolicilor anonimi :)))

xuc uleee pacat ca ai lipsit de la intalniri......mareeee pacat ca ai pierdut o gramada :)))))))))

03xuc 30-06-11 15:33

vad k am pierdut ceva :(.........vineri acu vin si yo :P sa recuperez :)

kyd_ursu 30-06-11 15:38

Quote:

Originally Posted by 03xuc (Post 4433648)
vad k am pierdut ceva :(.........vineri acu vin si yo :P sa recuperez :)

siiiiigur :))))))))

Neamtzu_e36 30-06-11 17:17

8 Attachment(s)
ce satanei este scandalu asta aici mai oameni buni :lol: kidule tu si sfant, dada baba si mitraliera :lol:
Am inceput treaba la cotoi dupa cateva lucruri date jos am ajuns la concluzia :
- aripi fata noi
- grila + nari noi
- alte butoane la geamuri
- usile de refacut
astea de inceput restu urmeaza :D

alex4you 30-06-11 17:26

Quote:

Originally Posted by kyd_ursu (Post 4433626)
cu ce mai dus acasa???? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))) ... uita te in dex si vezi ce scrie la cuvantul skily=alcool ... neamtzu=trotil....colonelul=preot beat....kyd=sfant :)))))))))))))))))))))))))))

Asa reclama aveti domnule presedinte? Neamtzu=trotil.....buna asta.....=))....acum inteleg de ce aratai asa "bomba" in poza aia de pe facebook cu sapca intr-o parte......:))....

kyd_ursu 30-06-11 22:28

Quote:

Originally Posted by alex4you (Post 4433889)
Asa reclama aveti domnule presedinte? Neamtzu=trotil.....buna asta.....=))....acum inteleg de ce aratai asa "bomba" in poza aia de pe facebook cu sapca intr-o parte......:))....

:))))))))))))))))))))))))))...bravo alex.....:))))))))))))))))))))))))))))))))

Neamtzu_e36 30-06-11 22:36

Quote:

Originally Posted by kyd_ursu (Post 4434733)
:))))))))))))))))))))))))))...bravo alex.....:))))))))))))))))))))))))))))))))

bravo alex , bine kidule te tin minte :lol::lol::lol:

Neamtzu_e36 30-06-11 22:37

Quote:

Originally Posted by alex4you (Post 4433889)

fiecare cu fata lui ce sa fac si poza aia a fost facuta la misto :lol::lol: nu eram trotil :lol:

alex4you 30-06-11 22:41

Quote:

Originally Posted by Neamtzu_e36 (Post 4434756)
fiecare cu fata lui ce sa fac si poza aia a fost facuta la misto :lol::lol: nu eram trotil :lol:

pardon....nu eu te am facut trotil....deci te rog.....eu ti am zis ceva legat de poza aia.....dar na......dupa o varsta incepi sa uiti.....92 de ani nu stiu cum mai te tii pe picioare :P.......:evil:

dar oricum sunt de partea ta.....si ca sa vezi ca tin cu tine si toti tinem cu tine :P

https://www.youtube.com/watch?v=b1pegMeq_lE

Neamtzu_e36 30-06-11 23:00

Quote:

Originally Posted by alex4you (Post 4434770)
pardon....nu eu te am facut trotil....deci te rog.....eu ti am zis ceva legat de poza aia.....dar na......dupa o varsta incepi sa uiti.....92 de ani nu stiu cum mai te tii pe picioare :P.......:evil:

dar oricum sunt de partea ta.....si ca sa vezi ca tin cu tine si toti tinem cu tine :P

https://www.youtube.com/watch?v=b1pegMeq_lE

pai inca ma tin gladiolele , mama melodia aia este veche ca si mine :lol::lol:

kyd_ursu 30-06-11 23:04

Quote:

Originally Posted by Neamtzu_e36 (Post 4433867)
ce satanei este scandalu asta aici mai oameni buni :lol: kidule tu si sfant, dada baba si mitraliera :lol:
Am inceput treaba la cotoi dupa cateva lucruri date jos am ajuns la concluzia :
- aripi fata noi
- grila + nari noi
- alte butoane la geamuri
- usile de refacut
astea de inceput restu urmeaza :D

bag de seama ca te ai pus pe stricat :))))

kyd_ursu 30-06-11 23:05

Quote:

Originally Posted by Neamtzu_e36 (Post 4434754)
bravo alex , bine kidule te tin minte :lol::lol::lol:

nici nu ai cum sa ma uiti :P

Neamtzu_e36 30-06-11 23:08

Quote:

Originally Posted by kyd_ursu (Post 4434830)
bag de seama ca te ai pus pe stricat :))))

rau de tot daca aveam cheile necesare dadeam si botul jos la masina :lol:

Skily 03-07-11 22:07

5 Attachment(s)
Proprietar chinuie o pisica :(

Neamtzu_e36 03-07-11 22:30

Quote:

Originally Posted by Skily (Post 4441112)

dar o chinui spre binele ei , cred :lol::lol:

kyd_ursu 03-07-11 23:27

Quote:

Originally Posted by Skily (Post 4441112)

stai sa vezi cand o venii cu flexu :)))))....sa vezi atunci ce i sare blana....ruginita :P

Skily 03-07-11 23:29

Quote:

Originally Posted by Neamtzu_e36 (Post 4441164)

Voi avea aparatul la mine si va voi denunta la politia animalelor =))))))))))

alex4you 04-07-11 10:01

Quote:

Originally Posted by Neamtzu_e36 (Post 4441164)

daca nu ai avut jucarii din astea in pomu de iarna te intelegem acum de ce vrei sa dezmembrezi :P :d

Neamtzu_e36 04-07-11 11:36

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by alex4you (Post 4441785)
daca nu ai avut jucarii din astea in pomu de iarna te intelegem acum de ce vrei sa dezmembrezi :P :d

asa este nu am avut jucari nu am fost prea avut :lol::lol:
Adevarata fata a lu Kidu cand ii este foame :lol::lol::lol:

alex4you 04-07-11 11:43

Quote:

Originally Posted by Neamtzu_e36 (Post 4442051)

Eu cred ca de fapt facea curat la locul de munca......poate ai incurcat-o si gasesti Kidu vreo poza cu tine si mai si ...sa vdm atunci cine rade de cine :P :))

kyd_ursu 04-07-11 18:40

Quote:

ce nai.....????? neamtzuleeeeeee.... cu asta ai declarat razboi......urmatoarea mutare este a mea :twisted:

Neamtzu_e36 04-07-11 19:30

Quote:

Originally Posted by kyd_ursu (Post 4443026)
ce nai.....????? neamtzuleeeeeee.... cu asta ai declarat razboi......urmatoarea mutare este a mea :twisted:

aha sa inteleg ca incepem razboi da? sa curga pozele zbumti zbumti zbumti :lol::lol::lol:

B83RUP 05-07-11 00:03

Quote:

:lol:

Skily 07-07-11 09:40

Quote:

Stii ca nu este frumos sa furi poze de pe fb....tocmai o sa urmeze si adevarata fata a ta cand nu ai masina cu care sa te dai :))))

Skily 07-07-11 09:43

1 Attachment(s)
Neamtu' cu bolidul...dupa o cursa apriga cu Colonelu'...Neamtu' ca de obicei a fost invins...dupa o tura completa bolidul acestuia a cedat =)))))))))))))

DJBOSS 07-07-11 11:59

Quote:

Originally Posted by Skily (Post 4449078)
Neamtu' cu bolidul...dupa o cursa apriga cu Colonelu'...Neamtu' ca de obicei a fost invins...dupa o tura completa bolidul acestuia a cedat =)))))))))))))

=)))=)))=)))=))) ce nebuni sunteti se vede ca, in clubul vostru exista o buna relatie de prietenie intre voi;)

Neamtzu_e36 07-07-11 13:31

Quote:

Originally Posted by Skily (Post 4449078)

FOCAAAAAAAAAAAAAAA te kill ce este cu poza aia? tu de ce te bagi in razboiul meu si a lu kid? :lol: , ma fac eu mare si vin cu masina tunata sa vedeti atunci :lol::lol:

Neamtzu_e36 07-07-11 13:32

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4449335)
=)))=)))=)))=))) ce nebuni sunteti se vede ca, in clubul vostru exista o buna relatie de prietenie intre voi;)

ti se pare suntem scapati de la spitalu 9 toti :lol::lol:

Skily 07-07-11 16:19

Quote:

Originally Posted by Neamtzu_e36 (Post 4449531)
FOCAAAAAAAAAAAAAAA te kill ce este cu poza aia? tu de ce te bagi in razboiul meu si a lu kid? :lol: , ma fac eu mare si vin cu masina tunata sa vedeti atunci :lol::lol:

Cand te-ai bagat in asta ar fi trebuit sa stii ca te lupti cu 2 nu cu unul....:)))))))))) si culmea este ca majoritatea pozelor "naspa" cu tine sunt la mine in pc :)))) asaca lasa-mi-l pe MO in pace ca fac o criza de nebynie =)))))

Skily 08-07-11 13:38

In urma unui studiu s-a demonstrat ca pentru a fi fericite pisicutele trebuie sa fie alintate cel putin 2 ore pe zi, pupate de cel putin 20 de ori pe zi si mangaiate cel putin o data pe ora =)))))))))) Neamtu'le apuca-te =)))))))

03xuc 10-07-11 08:35

1 Attachment(s)
aseara am luat o noua inima pentru daciuta mea, 1.4 cu mici modificari pistoane si vibrochen de r18 si chiuloasa de r5 (asa mia zis) maine urmeaza transplantul, va pun si o poza :D

kyd_ursu 10-07-11 11:07

Quote:

Originally Posted by 03xuc (Post 4454854)
aseara am luat o noua inima pentru daciuta mea, 1.4 cu mici modificari pistoane si vibrochen de r18 si chiuloasa de r5 (asa mia zis) maine urmeaza transplantul, va pun si o poza :D

bravo omule....o sa vrei din ce ce mai multa putere ai sa vezi....distractie placuta cu noua achizitie

P.S:aia este qloasa de r5?

Neamtzu_e36 11-07-11 11:27

Quote:

Originally Posted by 03xuc (Post 4454854)

opa , bun asa XUC-ule bv sa il stapanesti sanatos si la cat mai multe turatii :lol:

All times are GMT +2. The time now is 18:26.

- Copyright 2026 4Tuning