Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cursa Craiovei - VITEZA - 29-10-2006 by Ghost - Aeroport Craiova (https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova.html)
-   -   Discutii despre cursa (https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova/25568-discutii-cursa.html)

puercolino 28-10-06 22:27

Re: Discutii despre cursa

salut baietii !!! spuneti-mi si mie unde ne strangem k sa plecam din bucuresti ?
si cam cati suntem care mergem !?!?

dj16xxs 28-10-06 22:28

Quote:

Originally Posted by cipi (Post 602420)
Pana aici am inteles ca e cursa facuta in parcarea din parnaie.
Aveti numai reguli cum sa dati afara pe participanti(ei va aduc showul,ei va aduc public,ei va dau bani,ei va aduc sponsori,ei va promoveaza evenimentul) si va asteptati sa se inghesuie ca oile la poarta.
Din punctul meu de vedere cea mai proasta "regula"(care sigur nu o sa fie valabila si pt minoritati) este ca doar masina+sofer in "parcul inchis",adica soferul(mai ales cei ce vin din tara) sa isi lase nevasta,copilu,prietenii etc sa stea cateva ore pe iarba si sa pasca verdeata in caz ca nu stiati "barbatul e capul familiei da femeia e gatul".
Poate un organizator sa ma ne spuna din ce cauza au introdus aceasta regula??
Inteleg fara public in zona de start(baneasa 2006) dar ca sa aveti reguli din CNR la o cursa de amatori e exagerat.

nu sunt organizator dar in mare iti pot raspunde eu:
cursa se desfasoara pe pista de legatura si nu pe pista cea mare...iar spatiul este foarte limitat de aceea organizatorii au recurs la aceasta masura...
daca ai mai fost pe aeroport in craiova este pista unde se parcau masinile pana sa intri pe aeroportul propriu-zis....acolo va fi cursa!
pe de-o parte e bine pe de alta parte e rau....dar cred ca cei care vin din alte localitati vor fi lasati sa intre in parc cu insotitorii....nu ar fi corect ca acestia sa fie "aruncati" pe iarba...

bodyspeed 28-10-06 22:29

Quote:

Aveti numai reguli cum sa dati afara pe participanti(ei va aduc showul,ei va aduc public,ei va dau bani,ei va aduc sponsori,ei va promoveaza evenimentul) si va asteptati sa se inghesuie ca oile la poarta.
Din punctul meu de vedere cea mai proasta "regula"(care sigur nu o sa fie valabila si pt minoritati) este ca doar masina+sofer in "parcul inchis",adica soferul(mai ales cei ce vin din tara) sa isi lase nevasta,copilu,prietenii etc sa stea cateva ore pe iarba si sa pasca verdeata in caz ca nu stiati "barbatul e capul familiei da femeia e gatul".
Inteleg fara public in zona de start(baneasa 2006) dar ca sa aveti reguli din CNR la o cursa de amatori e exagerat.

pana aici ai inteles prost .. eu zic citeste tot si dupa aia vorbesti
daca nu taci
bafta tuturor ne vedem acolo ;)

dj16xxs 28-10-06 22:30

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 602439)
pana aici ai inteles prost .. eu zic citeste tot si dupa aia vorbesti
daca nu taci
bafta tuturor ne vedem acolo ;)

nu cred ca asta e raspunsul pe care il astepta!

NightClubRacer 28-10-06 22:31

astra si vroiam sa intreb, daca va fi desfasurata acolo, unde o sa ne parcam masinile... :)

dj16xxs 28-10-06 22:33

Quote:

treaba cu "interdictia" nu cred ca se va pune pe club ci pe masina...nu ar fi corect....dar mai vedem ce stabilesc "autoritatile",asta daca se va intampla ceva!

cipi 28-10-06 22:34

Bodyspeed nu fii de neam prost.
Citesc de cateva zile(da nu prea e de citit),am fost anu asta la Craiova,o cursa destul de reusita dupa mine dar daca se poate cu insotitorii in parc pt mine e ok.
Asta e singurul aspect care ma ingrijora,alta problema ar fi vremea.

dj16xxs 28-10-06 22:35

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 602445)
astra si vroiam sa intreb, daca va fi desfasurata acolo, unde o sa ne parcam masinile... :)

intrarea pana acolo s-a largit foarte mult si este destul loc de parcare....cred ca intra peste 300 de masini....dar va trebui sa mergi circa 300 de m pe jos...de unde lasi masina pana pe pista!

NightClubRacer 28-10-06 22:37

aha am inteles, mersi frumos. Nu moare nimeni daca merge 300m pe jos. :D

dj16xxs 28-10-06 22:37

Quote:

Originally Posted by cipi (Post 602451)
Citesc de cateva zile(da nu prea e de citit),am fost anu asta la Craiova,o cursa destul de reusita dupa mine dar daca se poate cu insotitorii in parc pt mine e ok.

eu cred ca daca vei vorbii cu organizatorii vor intelege si te vor lasa pe pista si in parc....eu am fost azi pana pe aeroport,i-am gasit pe unii din baieti acolo facad treaba(asfaltau micile gropi,tundeau iarba)...adica treaba destul de importanta...asa ca intelegere cred ca vei gasi...repet cred!

bodyspeed 28-10-06 22:37

Quote:

Originally Posted by dj16xxs (Post 602442)
nu cred ca asta e raspunsul pe care il astepta!

atunci sa citeasca... aici :arrow:
https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova/25567-detalii-cursa.html
sau Ca masuri de siguranta vom amplasa publicul pe o singura parte a pistei, orice trecere a publicului pe partea opusa sau dincolo de gard va rezulta la oprirea momentana sau chiar definitiva a cursei din motive de siguranta ! Nu vrem VICTIME ! Este un hobby si cred ca toata lumea vrea sa vina sa se traga si sa plece acasa sanatos si cu masina dreapta, nu cu ea pe platforma sau mai rau pe o targa intr-o salvare ! De aceea vom lua masuri dure impotriva celor care vor incerca sa faca „vitejii” in parcul auto sau la finish ! Vom avea blani cu cuie care la nevoie vor fi folosite ! Stiu ca pare un pic prea multa strictete dar nu ne dorim sa avem incidente , de aceea vom recurge la masuri extreme indiferent despre cine e vorba(sper sa nu se inteleaga gresit) !

e greu de inteles... asta e regula asta trebuie respectata
asta e poate uni vrem sa fim cat mai aproape de cursa dar asta e ;)

dj16xxs 28-10-06 22:38

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 602454)

drum bun maine si ne vedem acolo!

dj16xxs 28-10-06 22:40

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 602456)
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=25567
sau Ca masuri de siguranta vom amplasa publicul pe o singura parte a pistei, orice trecere a publicului pe partea opusa sau dincolo de gard va rezulta la oprirea momentana sau chiar definitiva a cursei din motive de siguranta ! Nu vrem VICTIME ! Este un hobby si cred ca toata lumea vrea sa vina sa se traga si sa plece acasa sanatos si cu masina dreapta, nu cu ea pe platforma sau mai rau pe o targa intr-o salvare ! De aceea vom lua masuri dure impotriva celor care vor incerca sa faca „vitejii” in parcul auto sau la finish ! Vom avea blani cu cuie care la nevoie vor fi folosite ! Stiu ca pare un pic prea multa strictete dar nu ne dorim sa avem incidente , de aceea vom recurge la masuri extreme indiferent despre cine e vorba(sper sa nu se inteleaga gresit) !

e greu de inteles... asta e regula asta trebuie respectata
asta e poate uni vrem sa fim cat mai aproape de cursa dar asta e ;)

nu va fi asa....dar cum s-a mai spus organizatorul e suveran....pana la un moment...zic eu!

bodyspeed 28-10-06 22:46

Quote:

Originally Posted by cipi (Post 602451)

nu sunt de neam prost ..;)
dar speram sa fie bine totul si toata lumea sa fie fericita.. vremea.. o sa fie buna..
o sa fie noroasa un pic dar fara ploaie

bodyspeed 28-10-06 22:48

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 602454)

daca e ne provocam la 300 de metri sprint care ajunge primul.. ;)
ne vedem acolo bafta

NightClubRacer 28-10-06 22:50

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 602456)
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=25567
sau De aceea vom lua masuri dure impotriva celor care vor incerca sa faca „vitejii” in parcul auto sau la finish ! Vom avea blani cu cuie care la nevoie vor fi folosite ! Stiu ca pare un pic prea multa strictete dar nu ne dorim sa avem incidente , de aceea vom recurge la masuri extreme indiferent despre cine e vorba(sper sa nu se inteleaga gresit) !

chiar ca e o masura extrema, de ce nu va luati si niste pistoale si trageti dupa ei...dar tare as vrea sa vad cum faceti cu blanile alea cu, cuie. Oricum sper sa nu fie evenimente neplacute si sa decurga totul normal! ;)

Al3xius 28-10-06 23:30

Din pacate nu se poate intra cu insotitor in masina ! Ne pare rau !

thor 28-10-06 23:38

BETON!bafta tuturor:P

cipi 28-10-06 23:52

Vroiam sa intreb acuma daca se poate intra,sau parca mai aproape,masina de "asistenta tehnica" dar se pare ca o sa fie atatia participanti ca nici macar soferii nu o sa poata sta la o tigara pe langa masina as vrea sa :) dar e de :((

Care e limita de viteza in parcul inchis???, nu cumva sa iau interdicitie pentru alergat.

Al3xius 28-10-06 23:59

Quote:

Originally Posted by cipi (Post 602539)
Vroiam sa intreb acuma daca se poate intra,sau parca mai aproape,masina de "asistenta tehnica" dar se pare ca o sa fie atatia participanti ca nici macar soferii nu o sa poata sta la o tigara pe langa masina as vrea sa :) dar e de :((

Care e limita de viteza in parcul inchis???, nu cumva sa iau interdicitie pentru alergat.

Devii ironic si nu`mi arde la ora asta, sincer! Prefer sa ma opresc aici si sa nu zic mai multe pt. ca risc sa depasesc masura !

Succes maine tuturor participantilor si sper sa nu avem nevoie de cuie ! :)

h3llboy 29-10-06 00:14

pt smecerul de gabu care vb gura fara el si vb numai in basiniii ( mucius ce cuie ai ma in cauciucuri cind tu nici nu ai trecut azi pe la aeroport ) sau scuze ai trecut cu masina prin shanturile de pe linga pista si vb ca ai cuie de la noi uitete mai bine pe unde intri cu masina si dupa aia vb ma ca altcunva nu vad cu sa ai cuie ma
iar ca sa nu mai vb gura fara tine si chiar vrei cuie infipte in rotzile de la masina o rezolvam si pe asta ma ca nu este o problema in rpivintza asta o rezolvam cind tzie lumea mai draga
dar de vere smecheri cu ghilimelele de rigoare la smecheri (ca tine) nu stiu sa aprecieze muca depusa de altzi pt a face ceva frumos

BoSsuL3TZ 29-10-06 00:23

multa bafta maine.. din pacate serviciul mi-a limitat posibilitatea de a fi prezent.. dar se pare ca se anunta a fi un eveniment destul de interesant.. totusi sa avetzi mare grija cum folositzi acele cuie sa nu cumva sa se intemple altceva mai urat.. dar sa speram mai bine ca nu vetzi avea nevoie! cu riscul de-a ma repeta.. BAFTA!

h3llboy 29-10-06 00:28

ma ce nu intelegetzi ca nu sunt cuie pe pista

h3llboy 29-10-06 00:28

vb si gabu sa se afle in treaba ca nu il baga nima in seama

BoSsuL3TZ 29-10-06 00:38

:) n-am zis de asha zisele cuie.. normal ca nu sunt.. vorbeam de acele sisteme de sigurantza.. ca nebuni se gasesc.. doar sa fitiz atentzi ..p'acilea am batut un apropo..

ma da repede va aprindetzi.. chiar dak nu ma credetzi apreciez foarte mult ce-atiz facut.. in special o anumita persoana care-mi este draga ;) bafta!

Al3xius 29-10-06 00:45

Multumim pt. aprecieri Dorine!

h3llboy 29-10-06 00:49

oky docky sorry my foulth
and by the way 10x a lot

GAB35DJ 29-10-06 02:11

Ba Retardatule Intreaba'l [e Neanto Dan Ala Ce Discutai Io Cu El Cand Ajunsei Acolo!!!!prostu Familiei....si Asa Afli De Unde Aflai Io De Cuie Bou' Draq Ce Esti!!!!!!

GAB35DJ 29-10-06 02:13

Gabule hai c-o dadusi ...de-i sarira ochii
pai ce te astepti ma...dupa ce astia de la Ghost s-au dus cu sacii de ciment sa acopere gaurile din pista...sa te lase pe tine sa te dai azi,inainte de cursa...
o luasi corcora sa moara ma-sa...
da,puse nea Dan cuie...care maine o sa le scoata...
mi se pare normal,la noapte sa nu vina 50 de nebuni sa se traga toata noaptea si dimineata sa gaseasca cimentu' pe care l-au pus sa carpeasca pista facut varza
stai tu calm...ca incepusi sa le duci grija altora...sunt sigur ca ghostii o sa plateasca orice cauciuc spart in cuiele uitate de iei pe pista
POSTU LU SHARPEEEEEE CITESTI VITA DRAQ!!!!!!

Calimero2003 29-10-06 03:27

Quote:

Originally Posted by GAB35DJ (Post 602645)
Gabule hai c-o dadusi ...de-i sarira ochii
pai ce te astepti ma...dupa ce astia de la Ghost s-au dus cu sacii de ciment sa acopere gaurile din pista...sa te lase pe tine sa te dai azi,inainte de cursa...
o luasi corcora sa moara ma-sa...
da,puse nea Dan cuie...care maine o sa le scoata...
mi se pare normal,la noapte sa nu vina 50 de nebuni sa se traga toata noaptea si dimineata sa gaseasca cimentu' pe care l-au pus sa carpeasca pista facut varza
stai tu calm...ca incepusi sa le duci grija altora...sunt sigur ca ghostii o sa plateasca orice cauciuc spart in cuiele uitate de iei pe pista
POSTU LU SHARPEEEEEE CITESTI VITA DRAQ!!!!!!

Are dreptade Gabu erau cuie asta seara pe pista....intrare o sa fie?

EVOLUTION8 29-10-06 07:55

NU o sa fie intrare pt. public.

Achim 29-10-06 13:46

am auzit ca un Mustang alb a cam facut senzatie pe acolo :D

gg Alecs ;)

ghiny 29-10-06 15:19

era unu'...nu-l stiu prea bine cu un evo9 negru :D ...ce-a facut?apropo si filmuletze ceva??? incidente???

Gabi 29-10-06 17:00

Incidente... doar cu unele "animale" care, din pacate, au fost prezente in public, dar auto, deloc.

Nu este cea mai reusita cursa, dar macar s-a terminat si, mai mult, s-a terminat cu bine!!!

dj16xxs 29-10-06 17:11

nu se merita sa faci curse in craiova.....numai idioti in public,numai jmecheri numai lideri.....numai SEFI....eu am un gust amar rau de tot si imi pare cel mai rau de baietii de la bucuresti si anume de toba and stuff si de txa!!!....care au fost tratati cu curul....si nu numai ei....toata lumea!!!

Teroarea 29-10-06 17:12

a iesit binisor dar multy tarany nu ai cum sa te intelegi cu ei cel mai bine era cu intrare si nu de 50.000 una de 300-400mii si atunci era oki . gg pt sgm si mi`a parut rau pt txa nu a apucat sa se dea..

NightClubRacer 29-10-06 17:13

In sfarsit o cursa care se termina cu bine, dar se putea mult mai bine. Nu prea sa tinut cont la unele grupe de cp, dar asta e... A fost marfa si vreau sa ii felicit pe organizatori pentru initiati-va! Cam goala grupa A1 :D

Danny-future STN 29-10-06 17:23

Quote:

Originally Posted by dj16xxs (Post 603325)
nu se merita sa faci curse in craiova.....numai idioti in public,numai jmecheri numai lideri.....numai SEFI....eu am un gust amar rau de tot si imi pare cel mai rau de baietii de la bucuresti si anume de toba and stuff si de txa!!!....care au fost tratati cu curul....si nu numai ei....toata lumea!!!

Subscriu la ce zice piticu', e o bataie de joc ca oamenii sa vina de la sute de km cu masini care fac un spectacol garantat si care au mancat poate 3 plinuri pana aici si inapoi si sa ii tratezi cu curul ..... Publicul....deja nu are rost sa intram in subiectul asta desi publicul e cel care ma distreaza cel mai mult,auzi la o cursa atatea prostii (si vezi atatia prosti) incat nu stii dak sa razi de ei sau sa plangi ca vin asemenea oameni la cursa .....Felicitari tuturor participantilor !!!
FELICITARI BAIETILOR DE LA NSL COSMIN SI DANY CARE AU MAI ADUS 2 CUPE IN "VITRINA" CLUBULUI!!!!

PS:Eu sper ca nu chiar toti au plecat cu un gust amar si mai sunt si oameni care nu regreta ca au venit azi la Craiova ...

bodyspeed 29-10-06 17:25

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 603329)
In sfarsit o cursa care se termina cu bine, dar se putea mult mai bine. Nu prea sa tinut cont la unele grupe de cp, dar asta e... A fost marfa si vreau sa ii felicit pe organizatori pentru initiati-va! Cam goala grupa A1 :D

cam putine masini.. si prea multa lume..... printre care si idioti multi care au trecut peste sant.. sau dus pe pista... n-au respectat nimic....
a fost bine ca nu s-a terminat cu vreun incident..
desi a fost cam goala grupa.... A1 poate le e frica de dany...:lol:

NightClubRacer 29-10-06 17:30

majoritatea au plecat cu un gust amar, chiar si eu...si pe bune ca sa bati 250km, sa iei si amenda ca trebuia sa gonesti ca sa poti ajunge la ora 11:00 ca se inchide...e o bataie de joc. Nu vreau sa incep sa atac in stanga si in dreapta, dar nu este frumos. Sa dai nu stiu cat pe benzina si sa te dai o singura data...numai zic de cei care nici macar 1 data nu s-au dat si sa fi platit si taxa de inscriere.

P.S: numai zic de public...deasta nu e bine sa fie moca. Iar Dany ramane no 1 in grupa A1. :D

All times are GMT +2. The time now is 09:03.

- Copyright 2026 4Tuning