![]() |
Re: Discutii despre cursa
salut baietii !!! spuneti-mi si mie unde ne strangem k sa plecam din bucuresti ?
si cam cati suntem care mergem !?!? |
Quote:
cursa se desfasoara pe pista de legatura si nu pe pista cea mare...iar spatiul este foarte limitat de aceea organizatorii au recurs la aceasta masura... daca ai mai fost pe aeroport in craiova este pista unde se parcau masinile pana sa intri pe aeroportul propriu-zis....acolo va fi cursa! pe de-o parte e bine pe de alta parte e rau....dar cred ca cei care vin din alte localitati vor fi lasati sa intre in parc cu insotitorii....nu ar fi corect ca acestia sa fie "aruncati" pe iarba... |
Quote:
daca nu taci bafta tuturor ne vedem acolo ;) |
Quote:
|
astra si vroiam sa intreb, daca va fi desfasurata acolo, unde o sa ne parcam masinile... :)
|
Quote:
|
Bodyspeed nu fii de neam prost.
Citesc de cateva zile(da nu prea e de citit),am fost anu asta la Craiova,o cursa destul de reusita dupa mine dar daca se poate cu insotitorii in parc pt mine e ok. Asta e singurul aspect care ma ingrijora,alta problema ar fi vremea. |
Quote:
|
aha am inteles, mersi frumos. Nu moare nimeni daca merge 300m pe jos. :D
|
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova/25567-detalii-cursa.html sau Ca masuri de siguranta vom amplasa publicul pe o singura parte a pistei, orice trecere a publicului pe partea opusa sau dincolo de gard va rezulta la oprirea momentana sau chiar definitiva a cursei din motive de siguranta ! Nu vrem VICTIME ! Este un hobby si cred ca toata lumea vrea sa vina sa se traga si sa plece acasa sanatos si cu masina dreapta, nu cu ea pe platforma sau mai rau pe o targa intr-o salvare ! De aceea vom lua masuri dure impotriva celor care vor incerca sa faca „vitejii” in parcul auto sau la finish ! Vom avea blani cu cuie care la nevoie vor fi folosite ! Stiu ca pare un pic prea multa strictete dar nu ne dorim sa avem incidente , de aceea vom recurge la masuri extreme indiferent despre cine e vorba(sper sa nu se inteleaga gresit) ! e greu de inteles... asta e regula asta trebuie respectata asta e poate uni vrem sa fim cat mai aproape de cursa dar asta e ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar speram sa fie bine totul si toata lumea sa fie fericita.. vremea.. o sa fie buna.. o sa fie noroasa un pic dar fara ploaie |
Quote:
ne vedem acolo bafta |
Quote:
|
Din pacate nu se poate intra cu insotitor in masina ! Ne pare rau !
|
BETON!bafta tuturor:P
|
Vroiam sa intreb acuma daca se poate intra,sau parca mai aproape,masina de "asistenta tehnica" dar se pare ca o sa fie atatia participanti ca nici macar soferii nu o sa poata sta la o tigara pe langa masina as vrea sa :) dar e de :((
Care e limita de viteza in parcul inchis???, nu cumva sa iau interdicitie pentru alergat. |
Quote:
Devii ironic si nu`mi arde la ora asta, sincer! Prefer sa ma opresc aici si sa nu zic mai multe pt. ca risc sa depasesc masura ! Succes maine tuturor participantilor si sper sa nu avem nevoie de cuie ! :) |
pt smecerul de gabu care vb gura fara el si vb numai in basiniii ( mucius ce cuie ai ma in cauciucuri cind tu nici nu ai trecut azi pe la aeroport ) sau scuze ai trecut cu masina prin shanturile de pe linga pista si vb ca ai cuie de la noi uitete mai bine pe unde intri cu masina si dupa aia vb ma ca altcunva nu vad cu sa ai cuie ma
iar ca sa nu mai vb gura fara tine si chiar vrei cuie infipte in rotzile de la masina o rezolvam si pe asta ma ca nu este o problema in rpivintza asta o rezolvam cind tzie lumea mai draga dar de vere smecheri cu ghilimelele de rigoare la smecheri (ca tine) nu stiu sa aprecieze muca depusa de altzi pt a face ceva frumos |
multa bafta maine.. din pacate serviciul mi-a limitat posibilitatea de a fi prezent.. dar se pare ca se anunta a fi un eveniment destul de interesant.. totusi sa avetzi mare grija cum folositzi acele cuie sa nu cumva sa se intemple altceva mai urat.. dar sa speram mai bine ca nu vetzi avea nevoie! cu riscul de-a ma repeta.. BAFTA!
|
ma ce nu intelegetzi ca nu sunt cuie pe pista
|
vb si gabu sa se afle in treaba ca nu il baga nima in seama
|
:) n-am zis de asha zisele cuie.. normal ca nu sunt.. vorbeam de acele sisteme de sigurantza.. ca nebuni se gasesc.. doar sa fitiz atentzi ..p'acilea am batut un apropo..
ma da repede va aprindetzi.. chiar dak nu ma credetzi apreciez foarte mult ce-atiz facut.. in special o anumita persoana care-mi este draga ;) bafta! |
Multumim pt. aprecieri Dorine!
|
oky docky sorry my foulth
and by the way 10x a lot |
Ba Retardatule Intreaba'l [e Neanto Dan Ala Ce Discutai Io Cu El Cand Ajunsei Acolo!!!!prostu Familiei....si Asa Afli De Unde Aflai Io De Cuie Bou' Draq Ce Esti!!!!!!
|
Gabule hai c-o dadusi ...de-i sarira ochii
pai ce te astepti ma...dupa ce astia de la Ghost s-au dus cu sacii de ciment sa acopere gaurile din pista...sa te lase pe tine sa te dai azi,inainte de cursa... o luasi corcora sa moara ma-sa... da,puse nea Dan cuie...care maine o sa le scoata... mi se pare normal,la noapte sa nu vina 50 de nebuni sa se traga toata noaptea si dimineata sa gaseasca cimentu' pe care l-au pus sa carpeasca pista facut varza stai tu calm...ca incepusi sa le duci grija altora...sunt sigur ca ghostii o sa plateasca orice cauciuc spart in cuiele uitate de iei pe pista POSTU LU SHARPEEEEEE CITESTI VITA DRAQ!!!!!! |
Quote:
|
NU o sa fie intrare pt. public.
|
am auzit ca un Mustang alb a cam facut senzatie pe acolo :D
gg Alecs ;) |
era unu'...nu-l stiu prea bine cu un evo9 negru :D ...ce-a facut?apropo si filmuletze ceva??? incidente???
|
Incidente... doar cu unele "animale" care, din pacate, au fost prezente in public, dar auto, deloc.
Nu este cea mai reusita cursa, dar macar s-a terminat si, mai mult, s-a terminat cu bine!!! |
nu se merita sa faci curse in craiova.....numai idioti in public,numai jmecheri numai lideri.....numai SEFI....eu am un gust amar rau de tot si imi pare cel mai rau de baietii de la bucuresti si anume de toba and stuff si de txa!!!....care au fost tratati cu curul....si nu numai ei....toata lumea!!!
|
a iesit binisor dar multy tarany nu ai cum sa te intelegi cu ei cel mai bine era cu intrare si nu de 50.000 una de 300-400mii si atunci era oki . gg pt sgm si mi`a parut rau pt txa nu a apucat sa se dea..
|
In sfarsit o cursa care se termina cu bine, dar se putea mult mai bine. Nu prea sa tinut cont la unele grupe de cp, dar asta e... A fost marfa si vreau sa ii felicit pe organizatori pentru initiati-va! Cam goala grupa A1 :D
|
Quote:
FELICITARI BAIETILOR DE LA NSL COSMIN SI DANY CARE AU MAI ADUS 2 CUPE IN "VITRINA" CLUBULUI!!!! PS:Eu sper ca nu chiar toti au plecat cu un gust amar si mai sunt si oameni care nu regreta ca au venit azi la Craiova ... |
Quote:
a fost bine ca nu s-a terminat cu vreun incident.. desi a fost cam goala grupa.... A1 poate le e frica de dany...:lol: |
majoritatea au plecat cu un gust amar, chiar si eu...si pe bune ca sa bati 250km, sa iei si amenda ca trebuia sa gonesti ca sa poti ajunge la ora 11:00 ca se inchide...e o bataie de joc. Nu vreau sa incep sa atac in stanga si in dreapta, dar nu este frumos. Sa dai nu stiu cat pe benzina si sa te dai o singura data...numai zic de cei care nici macar 1 data nu s-au dat si sa fi platit si taxa de inscriere.
P.S: numai zic de public...deasta nu e bine sa fie moca. Iar Dany ramane no 1 in grupa A1. :D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:03. |
- Copyright 2026 4Tuning