![]() |
Re: Statusuri de Messenger
aia cu oxid :D eu i`am zis`o sa o puna :)))
|
1 Attachment(s)
Migreaza lumea... acum doar cu buletinul....
|
Quote:
ba chiar are foarte multa logica...:D si e doar pt o persoana..banuiesc k n-ai trecut prin ce-a trecut cel ce l-a postat..altfel ai intelege ;) |
1 Attachment(s)
:))))) :)))))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
e super marfa camionu ala':D
|
il stiu :P:P
tare |
unu p kare l'am vz aku' "m-am nascut destept,scoala m'a tampit"
|
1 Attachment(s)
:lol: :lol: opaa...
si inca unu: fetelor mancavash gura nu va mai jucati cu p**a..p**a e periculoasa si va lasa cu burta grasa :lol: |
1 Attachment(s)
Ce am vazut la unu la avatar ...
nush de unde il am in lista ... dar ... NU statusu conteaza ... ci poza din avatar !!! Stiu ca este o poza f.veche...de pe aici de pe forum ... facuta cu cativa ani in urma ... da nu mai tin minte de cine ! :!: Poate ma ajutati voi :D |
Quote:
si dc nu`l intrebi chiar pe el?? :D |
Quote:
2.la mana sigur nu e de pe forum ... :D acu mi-am dat seama ca e unu care a fost cu mine in generala ... acu cativa ani :D |
OffTopic: e SGM'u facut de xxdadixx ;)
|
1 Attachment(s)
stiu ca sunt putin off`topic.....dar atasez cateva cateva sunete pt Y! mess....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
sunt alea cu : o intrat unu ,o iesit altu?
|
Quote:
|
Hahaa Prea Tare :))
|
Bay voi sunteti nebuni sa mor eu(luati asta ca pe un compliment):)) super statusuri.... ;) si mai ales sunetele alea de la mess:y! messenger sounds.!!! is super faine ;)Noroc
|
duper sunetele!! ;)
|
online, am asa.. -unu cu:da, dar eu i-ti fac red bull natural
- 5 cu view my webcam -4 cu nimic -2 cu versuri imprumutate -si 9 cu dnd.. teme, busy (si daca vb cu ei.. cica fac temele..)si asa mai departe.... |
AAAaaaaaaaaaa.. apropo, cine stie sa dea buzz prin mass?? sa vezi cum sare lumea.. ce e? ce e? ce e?
|
da chiar BUZZ-uieste icoana acolo ( tremura :lol: ) ????? sau decat scrie ...?:rolleyes2
|
ca sa dai buzz la mai multe persoane scrii ding intre <> ... totu tre sa fie cu litere mici... am explicat aja deoarece nu pot sa scriu chestia aia... pt ca dispare ;)
|
si e tare distractiv sa dai buzz la toata lista , nu??? eu nu va inteleg...dc dati asa fara rost...mai am niste idioti la mine in lista care imediat dupa ce au terminat de scris dau buzz...sau incep "conversatia" prin buzz... sa stiti si voi... functia asta a fost inventata pentru cazurile cand persoana cu , care vorbesti nu raspunde un timp indelungat...si il faci atent...nu tre sa-l dai asa de distractie...
|
Intrebare: Vrei internet rapid?
Raspuns: N-avem sau Dragostea e precum gripa se ia de pe strada si se vindeca in pat |
Quote:
Si mi se pare lispa de bun simt!:raving:...Parerea mea :ciggy: |
astia care incep conversatia cu buzz sunt criminali....adica ascultam si eu ca tot omu muzica ceva mai tare....si ma trezesc cu un buzz mai sa imi sara inima....ar trb sa facem o reclamatie la yahoo sa scoata buzz-u la messenger...ca ce bine e pe skype ca nu exista buzz
|
ceva dragut: "NU SUNT MISOGIN!!! Sunt sigur ca femeile sunt egale.....intre ele."
"Scientists have descovered what is wrong with the women's brain: on the left side there is nothing right and on the right side there is nothing left." "Rarefiez aer. Detalii pe privat" :)) |
:)) ce status avea unu din lista...
===>Musca cu experienta...caut cacat!!!:))=)) si altu : prin porumb !!!! |
Quote:
|
stiu cum sa le scot..dar cateodata e ceva important si nu aud cand imi da mesaj...dar aud buzz-ul...oricum am inceput sa dau ignore...de 3 ani nu am dat 1 ignore...acum am deocamdata 2... odata si odata tot trebuie sa inceteze
|
1 Attachment(s)
Hai sa va dau un program marfa:D online, offline,online, offline,online, offline,online, offline,online, offline,online, offline,online, offline,................:D
|
aoleooo......e programu ala de apare mereu online ...ofline ???? ....k un flood...mai ales knd te joci ...:twisted:
|
foarte interesant...
Ce vi se pare asa interesant sa'i zapacesti pe ceilalti? omg... |
Quote:
F.enervant ! :evil: |
un status care-mi place:viata-i un joc de ***,da are grafica bestiala
|
1 Attachment(s)
prea tare :D
|
prea vechi...
|
kam asa ie :|
|
am si io unu tare: fuc.king busy(sau invers :p)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:15. |
- Copyright 2026 4Tuning