![]() |
Re: bmw 325
Quote:
|
vreau si eu bara spate si praguri daca stie careva,il rog sa posteze acii daca ar avea si poze ar fi super:P
|
Quote:
|
Quote:
|
Bai colac(HTH) vrei spoilere pana in pamant ma ?:lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
si uite si nasurile:P
|
Quote:
|
Quote:
|
;) ;) ;) ;) ;)
|
sa-ti dau un sfat.. sa nu astupi spatiul ala dintre prelungire si capota, ca o sa regreti de fiecare data cand se crapa vopseaua ( si asta o sa fie des :) )
bafta ! |
Quote:
|
Sa stii tu ca are drptate alex...:) la asta chiar nu mam gandit si eu vroiam sa astup ;)
|
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: offff unde era desteptu (naka) stie el de toate...!!!
|
1 Attachment(s)
o poza cu masina
|
Ce agresiv e...
|
daca vrei s-o astupi totusi iti propun un mastic slefuibil de la Wurth poate se preteaza la locuri de genu, doar tre sa se potriveasca
|
Quote:
|
Quote:
imbinarea dintre prelungire si capota trebuie sa fie "tare ca piatra" , ca sa reziste la vibratii,lovituri ..sau orice altceva incearca sa lipesti doua foi de hartie cu guma de mestecat si vopseste-le , dupa aia misca foile de hartie si daca nu crapa vopseaua inseamna ca merge sa faci asa si cu prelungirea aia:):) iti zic eu, arata bine si fara sa astupi spatiul ala ps : cele mai bune "prelungiri" tot din tabla se fac ;) :) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
asta imi place mie cum a iesit la capota
|
Deci masticul e vopsibil, siliconul nu ! Ca si chit la locul respectiv recomand acel chit cu pulbere de aluminiu , e mai puternic decat chitul cu fibra
|
Quote:
|
colak ce faci ma-?
ete sunt aici cu capi si ne uitam la masina ta stim ce poate.fa si u o poza la ursu la martac sal vada si capi si punel aici.poate faci si o filmare ceva.iti mai aduci aminte de kmg sau de drumul la buc cu nxk?aia rosie?asteptam comentariile tale si poze |
Quote:
|
urgent vand motor 2.5 ca nou trage belea nu consuma ulei 400euro si optional mai dau si radiator racire ulei +serpi pt inca 200euro 0721 827 323
|
se vinde toata masina uppp urgent 2000euro
|
am achizitionat un 735 si motoru va intra pe urs...cine stie e greu de pus?am inteles ca trebuie modificate suporti motor,,,si mai ce?
|
de vanzare din nou urgent am mare nev de banii,,,
|
si am revenit si eu pe acest forum...fiindca nu am reusit sa vand acel urs cu serii naspa8) 8) 8) m-am hotarat si mi-am luat un alt urs 318 din 1990 de data asta in 4 usi,,,maine poate reusesc sa pun si ceva poze,,,cu el
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Re: E30 - 325
avansezi avansezi.bv
|
stie cineva care-i siguranta pt proiectoare?nu este arsa nici una,dar cand vreau sa aprind proiectoarele nu merge...ma gandesc ca ori am eu vreuna lipsa?ori vreun releu?astept raspunsuri,,,multumesc
|
la buton ai curent? sa nu fie firele aiurea
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
si a venit si prelungirea,,nu va zic firma ghiciti
|
sa fie oare firma aia care o stiu eu?;))
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:07. |
- Copyright 2026 4Tuning