![]() |
Re: Spider Tuning
dupa 4 ani de cand am vb noi de site-ul ala ai ajuns in sfarsit la ceva care chiar arata cat de cat ok.
ce se mai aude cu corsa? era una de vanzare la 100 euro pret fix in manastur, culoare bordo....sau mov, arata bine pt varsta ei. daca te intereseaza o poti vedea undeva prin spate pe la mcdonalds...sau ptin oras :P |
ziceti de noul site - pareri???? - e ok au ba????
|
The page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. la interior si la fel la toate... daca numa pana acolo trebuia vazut frumos realizat, imi place, dar era mai mijto prima idee de site...aia de acuma multi multi ani :P |
tre sa schimbi gagica aia ca nu e din peisaj..parca aveai pe cineva care era prezenta la standul spider la fiecare tuning show :D
si horica ceva scaune sport pe rosu ai???ma intereseaza..fa o oferta si vedem. |
si io cred ca ar trebui sa schimbi gagica. n-are nici o treaba.
astept sa vad restu... pls trimite-mi niste poze cu eleronu' pe care l-am facut pe arosa.uit sa-ti cer tot timpu' knd ne-ntalnim. pe [email protected] merci |
fain siteu asa ca idee pt ca in afara d pagina de baza nu merge nimic inca! asteptam continuarea
|
Pana acuma ii foarte misto
Spor la treaba in continuare |
ce aveti oameni cu fatuca??
mie imi place ...she stays!!!! si ala de-si zice ffwd..poate te tund si in alta parte .....hehehehe dar...na...nu zic ca pe viitor nu o sa se schimbe.... si alalalt de-si zice daciawrc...uita-te pe prima pagina..ce scrie acolo?? scrie UNDER DEVELOPMENT...daca nu sti ce-i aia>>>inseamna ca nu-i gata!!!!! |
poate daca-mi ziceai in germana intelegeam si eu ceva.
MERGE PARTIAL NOUL SITE postul 159 in data de 6 ziceti de noul site - pareri???? - e ok au ba???? postul 162 in data de 8 credeam ca-i gata in 2 zile. nu ca ma uit si vad acelasi lucu, da ma rog |
Quote:
anyway,io zic sati-o faci poster si sa ti-o pui deasupra patului.in loc la seat. macar bine ca esti deschis la schimbari.....nu uita dxe poze |
facet-mi rost de o usa stg de Corsaaaaaaaaaaaaaaa
|
man in lomb cate vrei.....uite ce ma intereseaza horica daca gasesti stopuri clare punto ala verde al meu dar vezi an 2001 SI IMPORTANT 5 USI.
si daca gasesti fa-mi pls un pret !...ms mult ! |
cam pe la 160-170 Eur...
vrei negre sau crom?? |
man pune ceva poze cu negre si ceva poze cu corm.......si in cat timp ajung !
da vezi sa fie 5 usi man ! ! !...defapt pune poze ca apoi iti spun !:D |
asi vre si eu un eclipse care imi da niste detalii??????????
|
ce ai vre la el????
|
io cre'ca toata masjina ...
|
wow...cine`s blondele din poze? ca mama si cu soramea nu`s :P
hai ca incet incet apare site-ul mijto imi place se incarca repede chiar extrem de repede + pentru viteza de incarcare :P |
ps: o venit sa vezi jentile? arata chiar mijto pe masina...imi plac cum dau
ala-i in rai de ieri :P |
:D :!: :!: care ma ajuta si pe mine la tunat o solenza !!!!!!!!!:!: :!:
|
Hai pe la noi..sr Brasov 6...da un tel inainte sau hai direct
am ptr Solenta cjestii faine :) |
la ce pretz ajung sa fac tuning exterior la un seat leon din 2001 ?
si cum fac sa pun si poza? va rog sa imi raspundetzi rpd |
In momentul in care ii dai post reply...la urmatoarea pagina...sub casuta unde scrii textul ai optiunea...manage attachements...ii dai click...si de acolo...la urm pagina...ii dai browse in dreptul casutelor...alegi poza...dupa care apesi upload...
|
sal hai pe la noi pe brasov 6 si rezolvam "ieftin si bun"
chiar am o gramada de chestii de leon....... |
nou ...jante logan ca si cele de logan cup...pe 15 la 100euro....plus o gramada de chestii specifice cupei logan rally
|
bucata sau toate 4?
pune o poza a si inca ceva aveti cumva ceva ceva gume 205/30/17? second? |
1 Attachment(s)
.................cam asa arata jentile..........sunt pe 15 si sunt super calitate ....cred ca pretu e mai mult decat k........
|
sunt vopsite in alb?
|
ma tu nu ai ce face si postezi de-a p*** pe bune acu ...esti chior ce dracu.....
|
nu mah is roz!
|
man ca cele din poza ......da serios eu ti am mai zis tie si pe privat ca eu cred ca numa tu te intelegi pe lumea asta ....
si preventiv ....nu am de cielo |
:):)::): tare da preventiv:))
no wrc acum ce zici:)) |
cielo are 4x100
n-ai scris daca pretul este pe bucata sau pentru toate 4 era o simpla intrebare. |
Quote:
|
daca-s vopsite din fabrica in alb ma
ca ma bate gandu sa-mi i-au niste jenti si sa le vopsesc da mno... |
nu mai zic nimic ca nu am chef sa ma cert cu pereti .........
pentru tine pretu ii pt toate 4......cum si poti intreba asa ceva? |
Quote:
no comment , Smoke out |
timestoper... Da un semn daca e nevoie de curatenie.
Dacia_WRC... pe topicul asta ai luat al doilea avertisment azi, mai ai unul si primesti vacanta de primavara mai repede. |
Quote:
|
sunt usi de corsa in lomb, adica la ora 9 si ceva erau azi dimineata(daca mai cauti usa pentru corsa)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:14. |
- Copyright 2026 4Tuning