![]() |
Re: Execut lucrari fibra de sticla - Bucuresti
Multumesc pentru sfat si eu lucrez cu matrite dar nu poti sa sa scoti piesa de acolo si sa o lipesti pe masina daca vrei sa se alinieze bine cu restul ai nevoie de timp.
Colegul Danet lucreaza bine, il salut si tot respectul. |
Quote:
Sper sa nu te fii suparat dar daca se face treaba buna nu ar comenta nimeni ba chiar ai fii primit laude. Te salut si mai multa atentie in executie . |
Chiar te rog frumos sa enumeri defectele. Nu este aplicat nici un gram de spuma. Nu imi dau seama de unde vine aceasta idee, toate piesele sunt scoase din matrita. Am pus poze cu masina nevopsita special ca sa se vada cum lucrez.
|
Baieti, inteleg ca acest forum este public si ca fiecare isi poate da cu parerea dar frumos ar fi sa va dati cu parerea in cunostinta de cauza, noi am inteles faptul ca ochiul vostru critic si format a vazut ca ceea ce facem noi este " carpaci tuning" dar daca foamea este atat de mare faceti'va un abonament la 4tuning si insirati acolo reclama la munca pe care o prestati voi. Mesajele astea " bine intentionate" nu sunt bine primite decat atunci cand aveti idee despre ce vorbiti.
Toate cele bune! |
"Chiorii" se oftica dar mor de foame:-)
|
Gata hai va rog sa ne intoarcem la topic.
In legatura mu CLK-ul o sa postez si poze cu el vopsit si o sa dau si informatii cat timp a stat la vopsitorie si cat a costat pentru a numai exista alte dubii. |
Quote:
Daca vrei sa iei ca sfat cele postate de mine e ok daca nu face ti cum crede ti voi ca este ok ca sa ave ti clienti Tbonu daca vrei eu iti enumar greselile comise la executarea lucrari ,asta ramane la aprecierea ta . |
Pai te rugasem mai demult asta dar acum nu cred mai are rost acum ca vad ca incepeti asa sa va certati fara rost pe topicul meu . Voi faceti acolo comenturi si pierdeti timpul prin a face poze si a le posta pe net, eu prefer sa imi petrec timpul in garaj facand masini.
|
Quote:
|
sal
vreau si eu sa imi faci matrita pt bara fata de pe masina mea cat ma costa? |
Vedeti' va de lucrarile voastte, criticilor .
Cat timp clientii sunt multumiti nu inteleg de unde pana unde pareri si sfaturi complet anapoda. Succes |
Nu are rost sa va raspund cu aceiasi moneda adica sa critic ce faceti voi desi ma tenteaza, dar cand o sa reusiti sa faceti un kit amg dupa o poza si atat cum a fost clk' ul, am putea vorbi de la egal la egal.de aceea masina e lucrata pe afara si aveti voi impresia ca nu s' au folosit matrite. Ne confundati cu altcineva atunci cand afirmati ca lucram cu spuma. Si stiti la cine ma refer:;.
|
Quote:
Iar tu Tzole te invit la mine la atelier sa vezi cum se lucreaza ( indiferent de material: fibra de carbon sau fibra de sticla) . Pretul pentru astfel de lucrari se reflecta in calatitatea ei. Imi pare rau ca s-a ajuns aici. Cineva spunea : suntem in secolul 21 dar o ardem Old school pentru ca e mai ieftin . Spor la invatat fibra colegi. Danet nu pune la suflet ca romania e tara in care fiecare stie sa faca orice oricand si cel mai bine . |
Invitatie acceptata. Ma urc in masina si vin la tine.a, scuze,esti din sacele, ramai acolo,in secolul18 :-)))))))
|
Quote:
Restu e carpeala tuning. Incearca sa lucrezi si cu capul si incearca sa vezi si pe viitor ce se va intampla cu masina . In maxim un an va crapa ! |
Ignorand spamult de mai sus
@ glont_d spune-mi te rog ce masina/bara ai si de ce vrei neaparat matrita dupa ea? Rog un moderator sa imi faca putin curat pe aici daca se poate. |
salut, cat ma costa si pe mn o capota bad boy la un golf 4? executi si incinte de subwoofer la comanda? daca executi asa ceva cat ma costa si pe mn sa imi faci unul in locul din stanga spate- porbagaj? ms anticipat
|
Bad boy-ul 250 -300 lei in functie de model.
Incinta trebuie sa vii la garaj sa masuram si apoi iti zic ce se poate face si cat costa. |
un PM cu adresa si un nr. de tel. si te sun eu spre sfarsitul saptamanii
|
Salut as dori si eu un pret pentru asa ceva :
Bara fata : https://img534.imageshack.us/img534/4...e302826729.jpg Bara spate : https://img541.imageshack.us/img541/5...e30tuning6.jpg BMW E30 din 85' |
Nu merg pozele.
|
Quote:
http://imageshack.us/photo/my-images...302826729.jpg/ Acum sper ca merg ! |
Bara spate 300 lei
Bara fata 600 lei Capota 500 lei. |
4 Attachment(s)
Fiat stilo, clean bara fata/spate:
|
7 Attachment(s)
Poze cu CLK-ul vopsit.
|
3 Attachment(s)
Vectra C facelift.
|
Chestia aia de pe capota trebuia sa fie mult mai finuta si nu asa inalta, dar daca asa a vrut clientul si-a batut joc de masina, pacat in rest era misto:lol:
|
Salut!
As vrea sa imi spui si mie un pret pentru niste praguri mai simple nu vreau cu gauri,aripioare etc pentru un renault twingo I, . Stima!
|
300 lei setul
|
Cat timp liber..
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
imi poti spune cat m-ar costa aproximativ? din 156 non facelift in 159 ?fara faruri bineinteles....
|
Teoretic as putea sa fac ce vrei tu dar este o lucrare foarte complexa si nu cred ca o sa iti convina pretul, Nici nu pot sa iti dau un pret defapt pentru ca nu stiu care este diferenta intre prinderi si deci nu stiu cat de mult e de munca. Trebuie sa vii la garaj cu farurile grila si bara si iti pot zice un pret.
|
|
Am matrita la asa ceva . 600 lei
|
Ai o poza la tot body kit-ul unui audi rs ?
Vreau sa transform tot asa dintr-un a4 b6 ca cel din poza anterioara intr-un rs. Fata am vazut-o , spatele si praguri ? Si pret per total |
mai e putin si se face juma' de an de cand tiam lasat 2 panouri de usi de bmw e39 sa mi le modifici si 2 difuzoare noi la tine si.... Foarte serios baiatu, acum vreo 3 luni incercam din greu sa dau de el dar la telefon raspunde dupa 50 de apeluri si imi spune ca-i plecat din tara, deatunci nici ca nu mai dete niciun semn...
Nu-mi place sa ma tiganesc cu nimeni, nu stau sa dau telefoane zilnic sa fac drumuri in bucuresti degeaba. Nu ar fi vorba de panousi si difuri, adica un 300Lei e vorba de bunul simt ce-l avem. Mergeti si facetiva treaba direct, nu va recomand sa lasati nimic la el. |
Buna ziua.
Un pret pentru un bad boy discret si eliminare bandouri laterale la un opel vectra b va rog? Multumesc. |
Aprox 400 lei depinde si de bad boy cum il vrei exact.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:06. |
- Copyright 2026 4Tuning