![]() |
Re: Calendar DRE
Cat v-a fii pretul biletului pentru o zi?Sau v-a fii abonament pe amandoua zile?
|
Pana marti 11 Iunie am nevoie de lista finala iar miercuri plata transportului:
1. Squid - E46 2. Crystip84 - Opel Astra 3. Iulian - Honda Civic 4. BOH - E30 5. GUZ-u - GOLF 4 6. Dragusu - Seat Ibiza 7. Razvan - Seat Ibiza 8. Iulian - E30 9. Madalin - E30 10. WPP - E30 11. Razvan - Golf 4 12. Liviu - E36 13. zx9rmania - 911 Am rugamintea sa nu ma incurcati, pentru ca daca nu sunt masini destule (minim 8/camion) voi anula unul dintre ele si nu imi asum responsabilitatea pentru cei care vor ramane in Bucuresti din cauza voastra. |
[QUOTE=squid;5493988]Pana marti 11 Iunie am nevoie de lista finala iar miercuri plata transportului:
1. Squid - E46 2. Crystip84 - Opel Astra 3. Iulian - Honda Civic 4. 5. GUZ-u - GOLF 4 6. Dragusu - Seat Ibiza 7. Razvan - Seat Ibiza 8. Iulian - E30 9. Madalin - E30 10. WPP - E30 11. Razvan - Golf 4 12. Liviu - E36 13. zx9rmania - 911 EU IES DIN SCHEMA ....CIPRIAN STIE MOTIVUL |
6-7 iulie la Tulcea Dragracing 2013
|
[QUOTE=boh_325t;5494079]
Quote:
sa nu se inteleaga gresit .....merg dar cu platforma mea |
Au mai ramas:
1. Squid - E46 2. Crystip84 - Opel Astra 3. GUZ-u - GOLF 4 4. Dragusu - Seat Ibiza 5. Razvan - Seat Ibiza 6. Madalin - E30 7. WPP - E30 8. Razvan - Golf 4 9. Liviu - E36 10. zx9rmania - 911 11. surpriza Miercuri inchidem listele. |
Quote:
|
Quote:
|
11.5 WPP;)
|
Quote:
|
11.4 - Speedster CompleteChip
|
Foarte fain merge bmw 535d touring,tractiune spate cu 60 ft. 1.5 si timp de 12.9
|
Quote:
|
1,9 ? 2,5? 3,0?
|
Frumos la Oradea. Cu soarele a fost mai greu :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Asta in coditiile in care altii mai sus se plangeau de aderenta.
|
Quote:
|
caldura mare(a venit la fix.. dupa mai bine de o luna de ploi),lume multa :D ,masini bune ;) a fost ft bine pt.prima etapa (unde majoritatea pilotilor si-au setat masinile) sunt convins ca daca era prima etapa la Tulcea si apoi la Oradea se scotea timpi sub 10 sec...dar pt.prima etapa e maxim din ce se putea scoate 10.1 ..
|
Quote:
|
Quote:
|
Cu pista tratata si slickuri poate poate dar asa slabe sanse spre deloc
|
Quote:
|
Ceea ce incerci tu sa demonstrezi nu are logica.
Chiar nu are fara suparare pe o pista netratata si fara slickuri chiar e imposibil :) |
Teaser Oradea
https://youtu.be/4IEmlDmyu64 |
era X-Drive seria 5-ul Touring, si cred ca erau ceva bani investiti sub capota...initial si noi am crezut ca este o eroare de soft/hardware, dar scotea 60 ft-urile astea constant de fiecare data cand se dadea...
|
Bmw 328i aspirat: 1.9 60ft. 13.5 cel mai bun timp din grupa. Super ok Organizarea.
|
Quote:
Quote:
|
Pt ca tu incerci sa sfidezi legile fizicii :))
|
Quote:
Ce este asa imposibil sa scoate 1.59 60ft? Timpul pe 402m a fost de 12,9s. Eu cred ca este foarte plauzibil. Oricum felicitari DRE pentru eveniment. Ne vedem la Tulcea! |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Va asteptam intr-un loc cu traditie.Tulcea
|
Quote:
Cursa a fost numai buna pt. teste, ne vedem la Tulcea! |