![]() |
Re: Tg-jiu
Quote:
|
vezi cristea? ce v-am zis?
vreau un bax de Sprite pt asta :lol: :lol:..... glumesc :oops: totul e sa se vrea ceva...sa fie cateva persoane care sa trimita vestea in "lume" si knd o sa fiti vreo 20..dk nu cumva deja sunteti :-P, mai usor se va accepta propunerea voastra pt o comunitate Tg-Jiu :wink: BAFTOS..si nu cred k voi putea veni pe 30...inca tre' sa scap de low-low medina GTI si sa fac un mic rodaj/test cu Alpine-ul Turbo, care P.S. e cam mic pt long journeys :( |
Quote:
|
1 Attachment(s)
am facut aici un doocument pe care va rog sa il salvati fiecare in pc,sa il completati si sa il postati la loc pe forum,sper k nu avem printre noi zepari si mai stiu io c care sa stearga de acolo numere,etc,facem ceva pt noi si pt a ne cunoaste mai bine,pt a ne putea anunta cand vrem sa facem ceva.sa speram k va fi bine.completati cat mai rpd documentul pt a afla mai multe despre noi pana la intalnire si sa putem vb la telefon.
|
mie nu-mi mere documentu ala ,vb si cu varu' sa vina si eu ,are un fiat punto da mere :)
|
1 Attachment(s)
m-am trecut si eu ... ;)
|
mitza nici mie nu imi merge da' in fine ...... io vin acolo...... sa vedem de data asta dak reushim ceva frumos k promisiuni ar fi cateva , acum sa vedem catzi se tzin de ele ;)
|
1 Attachment(s)
era sa uit : vine si :2gun: wcp-ul :2gun:
|
va astept fratilor
:evil: :evil: :evil: si ink ceva fac apel la cineva care are aparat foto digital sa il ia la el,si eventual camera video pt a face ceva frumos;) ;) ;) |
succes baieti, poate imi fac si eu aparitia ;)
|
bah am zis ca vin vin :)) nu mere textu :(
|
1 Attachment(s)
bag eu textu cu datele tale
|
cine nu poate sa imi dea un pm cu datele(nick name 4 tuning,nume complet,nr d la masnia dak are,orasul(sat) si numarul(le) de tel,sau la id de mess cristea_rotitza.
|
daca vine varu' ii zic sa ia camera lui are 12 mp,daca nu iau eu tel meu W810 are de 2 mp :D
|
ok,e bine si asa dar sa speram k aduce el camera.poate sa fileze cu ea?filmeaza bine ?k sa stie lumea sa aduca dak e.
|
o sa vb cu el ,in caz ca lucreaza sa o iau eu :D
|
4 Attachment(s)
:) asta e masina lu' tata .... l-as combina si pe el sa vina , dar nu cred :-? :)) :D
|
Stiu masina ta de undeva, am mai vazut-o dar nu stiu sigur, ori la sacelu ori prin tg-jiu. Ateptam pze/filme de la intalnire
|
ce stii tu burn ? masina lu unchiu meu ? :)) ba vere (MGB) te anunt daca treci sa ma iei ca poate masina mea e plecata in cursa la bucuresti si nujt daca am cu ce sa vin.. asa ca pastreaza-mi un loc.. de venit tot vin :))
|
hai mestere raspunde
|
ba ... yo nu am decat 2 locuri :))) am scos bancheta din spate ... dar pana atunci sper sa apuc sa o pun inapoi :D
|
oo tg-jiu am si eu 2 masini tari tunate un BMW e39 si e60
|
pune niste poze sa vedem si noi :)
|
ne vedem la aGIP pe 30 :)
|
cu pozele nu e problema...iau eu camera cu mine...4.2mp...mai vine inca un prieten de al meu..tot cu camera...8.3 mp...si el poate sa filmeze mai mult...are card de 1gb...asa k nu va faceti probleme....
eventual pot fi editate pozele....sa vedem ce iese...8) |
sunt tare curios sa vad cati vin pana la urma :-? ... ne strangem macar 10 :|
|
vad ca nu vrea sa pun poze!
|
8 Attachment(s)
gata au mers :)
|
super :) ... cand vad ce masini avetzi nici nu-mi vine sa mai vin cu Oltcitu' meu :"> :|
|
tu esti ma cu asta rosie ,te-am vazut duminica seara prin oras de multe ori, imi place neoanele :)
|
oooo PLP-urile, vlad bine ai venit si u pe aici :D
|
avem loc in parcare la AGIP 8) ?
|
da ma eu sunt ala cu aia rosie~
|
tare frate... imi place