Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Provocari (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/25359-provocari.html)

BAD-GUY 13-07-07 23:38

Re: Provocari

Quote:

Originally Posted by chillii (Post 996497)
ba deshtept ii bad guy asta,ba inginere stai frate linishteshtete,singura ta sansa e la 400 m ai zis nu ? pai atunci ce mai ashteptam ? sau la 1000 nush ce ai mai zis u peacol,nam cum sa stiu cat prind pe 1000 m , eu imi masor drumu in km ,defapt asha imi arata pe bord.apropo ne mai dam sau nu ?

Citeste mai sus,sau tu vrei sa afle tot orasu si dupa ne asteapta direct duba acolo.

mutzu 14-07-07 13:09

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 996540)
Citeste mai sus,sau tu vrei sa afle tot orasu si dupa ne asteapta direct duba acolo.

Uite ma motarcosu.
Face si el o liniuta, si ii tremura smokingu.

BAD-GUY 14-07-07 13:19

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 997091)
Uite ma motarcosu.
Face si el o liniuta, si ii tremura smokingu.

Eu nu te intzeleg ii combini pe unu si pe altu dar tu nimica nici masina ce sa mai vorbim de liniute.

Daca vrei sa le inchizi gura la totzi,cumpara-tzi masina si provoaca in stanga si in dreapta,demonstreaza-ne ca chiar esti cine vrei sa pari si tunci no comment dar pana faci tu astea ciocu mic.

mutzu 14-07-07 13:29

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 997113)
Eu nu te intzeleg ii combini pe unu si pe altu dar tu nimica nici masina ce sa mai vorbim de liniute.

Daca vrei sa le inchizi gura la totzi,cumpara-tzi masina si provoaca in stanga si in dreapta,demonstreaza-ne ca chiar esti cine vrei sa pari si tunci no comment dar pana faci tu astea ciocu mic.

Cand o sa ai tu liniute, jumate din cate am eu.
Iti zic sarumana

Nu stiu cum ai putut sa zici asa ceva.

BAD-GUY 14-07-07 13:37

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 997122)
Cand o sa ai tu liniute, jumate din cate am eu.
Iti zic sarumana

Nu stiu cum ai putut sa zici asa ceva.

Si cu tine am facut mai Simioane,ai uitat?

mutzu 14-07-07 13:46

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 997131)
Si cu tine am facut mai Simioane,ai uitat?

TU numesti liniuta, de la bimbo pana la teatru? din mers?

Ok.
stai sa-ti zic.
Liniuta = atunci cand e cineva care da startu, sau un semfor, si masinile pleaca paralel si castiga cel care ajunge primul la linia de 400m.
Priceput ?

Am atasat si o poza cu suprafara pe care se ORGANIZEAZA liniutele, ca sa vezi si tu cum arata.
Aia e pista pe care aterizeaza avionul, probabil ai vazut-o in "Singur acasa" cand pleaca familia si il lasa singur pe copil=))=))

BAD-GUY 14-07-07 13:49

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 997141)
TU numesti liniuta, de la bimbo pana la teatru? din mers?

Ok.
stai sa-ti zic.
Liniuta = atunci cand e cineva care da startu, sau un semfor, si masinile pleaca paralel si castiga cel care ajunge primul la linia de 400m.
Priceput ?

Am atasat si o poza cu suprafara pe care se ORGANIZEAZA liniutele, ca sa vezi si tu cum arata.
Aia e pista pe care aterizeaza avionul, probabil ai vazut-o in "Singur acasa" cand pleaca familia si il lasa singur pe copil=))=))

N-ai observat ca topicul asta se refera la provocari,vrei sa provoci pe cineva?

Nu trebuie neaparat cu masini,poate vrei sa vezi cine dintre 2 e mai gras sau cine poate manca mai mult sau cine poate vorbi mai mult si fara logica in 10 minute,acolo sigur ai fi primul :D.

Era de la semafor dar no o las cum zici tu sa fi fericit.

mutzu 14-07-07 13:55

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 997143)

Nu trebuie neaparat cu masini,poate vrei sa vezi cine dintre 2 e mai gras sau cine poate manca mai mult sau cine poate vorbi mai mult si fara logica in 10 minute,acolo sigur ai fi primul :D.

Te provoc.
Plecam de la teatru, pana la Simeria.
Dar fara sa faci popas la Pestis, si fara GPS!!!!
Si facem

mutzu 14-07-07 14:06

Mai lansez o provocare catre tine
Care merge mai multi metri drept cu masina, fara maini pe volan.
Sa vedem te lasa "tabla" aia de o ai stramba sa mergi drept mai mult de 2 metri :) :) :)

BAD-GUY 14-07-07 14:09

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 997154)
Te provoc.
Plecam de la teatru, pana la Simeria.
Dar fara sa faci popas la Pestis, si fara GPS!!!!
Si facem

Mai bine ma provoci sa vedem care e mai gras ca poate acolo castigi si tu,la mancat itzi zic n-ai sanse :D.

mutzu 14-07-07 14:10

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 997174)
Mai bine ma provoci sa vedem care e mai gras ca poate acolo castigi si tu,la mancat itzi zic n-ai sanse :D.

De ce schimbi subiectul si incerci sa ma ataci in alte parti ?
Vrei sa schimb si eu subiectul ? Si eu pot
Hai sa vedem care-i mai gras dintre mine si prietena ta :) :) :) :) :)

mutzu 14-07-07 14:23

mat? (10caractere)

Big-G 14-07-07 14:30

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 997143)

Ba baiatu eu nu pot sa inteleg cum poti sa vorbesti tu despre provocari pe 400-1000m sau pe Silvasi cand tu declarai cu gura ta ca tu faci 200km/luna echivalentul a 3 zile mele proaste de plimbat prin oras de plictiseala....eu zic ca ar fi mai bine sa lasi baietii mari sa se ocupe de treburile astea(liniutze) si tu ai grija la oglinda retrovizoare si la cedeaza trecerea.....

anTTo 14-07-07 14:30

Ma bad guy ..... tie nu ti`e rusine sa postezi pe forum cand tu ai afirmat ca faci 200 .. 300 de km pe luna .. mie mi`ar fi .. serios .. dar dak tot vrei o provocare te provoaca dieselu` ma .. sa vezi ca habar nu ai ce sa faci cu covrigu ala de il ti in mana ... acolo pe silvas unde iti place tie .. da prima oara da cu polish pe lonjeronu ala stramb .. ca iese ca nou stai linistit...te astept la start ;)

mutzu 14-07-07 14:34

Quote:

Originally Posted by Big-G (Post 997211)
tu declarai cu gura ta ca tu faci 200km/luna echivalentul a 3 zile mele proaste de plimbat prin oras de plictiseala...

Dar sunt facuti cu masina de peste 150 de cai dilaule, REVINO-TI = ))

mutzu 14-07-07 14:34

Quote:

Originally Posted by anTTo (Post 997212)
Ma bad guy ..... tie nu ti`e rusine sa postezi pe forum cand tu ai afirmat ca faci 200 .. 300 de km pe luna .. mie mi`ar fi .. serios .. dar dak tot vrei o provocare te provoaca dieselu` ma .. sa vezi ca habar nu ai ce sa faci cu covrigu ala de il ti in mana ... acolo pe silvas unde iti place tie .. da prima oara da cu polish pe lonjeronu ala stramb .. ca iese ca nou stai linistit...te astept la start ;)

HA HA HA
Ai vrut provocari, provocari ai.
Hai sa vedem masina sport! :)

mutzu 14-07-07 14:35

Auzi ti minte cand ti-ai facut cont pe 4tuning, si te pune sa bifezi pe proprie raspundere ca ai mai mult de 13 ani?
No daca ar fi fost facut, in fuctie de KM, inca mai asteptai la bifa =)) =))

anTTo 14-07-07 14:38

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 997224)
Auzi ti minte cand ti-ai facut cont pe 4tuning, si te pune sa bifezi pe proprie raspundere ca ai mai mult de 13 ani?
No daca ar fi fost facut, in fuctie de KM, inca mai asteptai la bifa =)) =))

in loc de stage 4 scria scoala de soferi =))

BAD-GUY 14-07-07 16:53

Tzi-ai adus aliatzi ,singur esti un incapabil asta denota tot.

Nu stiu cine sunt tipii astia si nu ma intereseaza punct,dar de vreme ce se baga in lucrurile altora fara sa stie despre ce vorbesc sunt pe o lungime de unda cu tine :),si cu asta am zis tot punct.

Baietzi ramanetzi la masinile si prostiile voastre,nu ma intereseaza,va rog frumos,nu va cunosc nu ne cunoastem punct,daca ne vom intalni vreodata atunci povestim pana atunci punct.

Sau vretzi sa facem unu baza de altu asa fara sa ne cunoastem,mie imi convine,e distractiv...e ca la emisiunea aia your' mama :D.

A cui e randu? :D

A anTTo 2 posutri cont creat astazi,oare cine e ma gandesc ? :D hai sa-mi mai fac si eu 2 sa ma sustin singur de fapt :) doamne prostia omeneasca chiar nu are limite :).

BAD-GUY 14-07-07 17:01

Ba muican daca tot itzi place sa manci cacat,sa-mi zici sa-tzi mai dau un servetzel din cand in cand,curge pe langa...

NoAngels 14-07-07 19:27

Nu sunteti normali:)

mutzu 14-07-07 22:39

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 997382)
Tzi-ai adus aliatzi ,singur esti un incapabil asta denota tot.

Nu stiu cine sunt tipii astia si nu ma intereseaza punct,dar de vreme ce se baga in lucrurile altora fara sa stie despre ce vorbesc sunt pe o lungime de unda cu tine :),si cu asta am zis tot punct.

Baietzi ramanetzi la masinile si prostiile voastre,nu ma intereseaza,va rog frumos,nu va cunosc nu ne cunoastem punct,daca ne vom intalni vreodata atunci povestim pana atunci punct.

Sau vretzi sa facem unu baza de altu asa fara sa ne cunoastem,mie imi convine,e distractiv...e ca la emisiunea aia your' mama :D.

A cui e randu? :D

A anTTo 2 posutri cont creat astazi,oare cine e ma gandesc ? :D hai sa-mi mai fac si eu 2 sa ma sustin singur de fapt :) doamne prostia omeneasca chiar nu are limite :).

Antto e Antonescu, baiatul cu fiatul stilo albastru.Nu-si mai amintea parola si a facut cont nou.
Big-G, e Grigore, baiatul cu mondeo alb.
Deci ii sti pe amandoi, eu doar le-am dat link, sa rada de tine :)

F.R.Sonic 15-07-07 00:13

Si pana la urma 3 sau 4 pagini de posturi ..nici o provocare..doar jigniri si batjocura......deja e plictisitor ce faceti voi...sincer...abtinetiva decat sa vorbiti asa in bataie de joc unu de altu...

CBY 16-07-07 00:11

esti tare gras ! PUNCT :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))

chillii 16-07-07 16:51

hai ba provocativa ca deja ii prea b00ring :( ! ! !

GYM 16-07-07 18:05

Io saxo amarat provoc eMGi puternic :D:D 400m...

scorp 16-07-07 21:43

Quote:

Originally Posted by GYM (Post 1000645)

opa:D abia astept :D

BAD-GUY 16-07-07 22:24

Deja va invatati...este timp toata vara,deocamdata nu promit nimic,stai linistit ca si al meu e "amarat" ca si al tau :D

chillii 17-07-07 02:50

incepe sa prinda culoare topicu :D

F.R.Sonic 17-07-07 08:12

1 Attachment(s)
Se stie ca vara e Open Sezon la liniutze :)))

anTTo 17-07-07 13:38

Quote:

Originally Posted by GYM (Post 1000645)

sa isi ia si camera sa faca niste poze la stopurile de saxo :) .. ca alea o sa le vada toata liniutza :)

anTTo 17-07-07 13:39

si mai ai o provocare de la mine pe silvas ma bad guy .. sa nu uiti de ea .. ai vrut provocari .. acum ai :X

GYM 17-07-07 16:00

Da ma Bad-Guy, da Sacso ii mai amarat cu vreo 40 de cai :) Si nici nu are valve de-alea inteligente :D

BAD-GUY 17-07-07 17:52

Vezi poate are si nu sti,nici eu nu stiam,i-am mai pus eu vreo 2 sa fiu sigur ca are :).

Da voi intre voi nu va provocatzi?asa macar de antrenament :),eu mai am si alte preocupari din pacate...mai sunt si altzii prin deva,vedetzi cu Ilie ca si el era nerabdator sa aibe cu cine se da...sau mai chematzi-l pe tipu cu TT'u ;).

BAD-GUY 17-07-07 18:20

Na sa va dau sa mai cititi ceva,sa mai va cultivatzi putzin ca poate asa va mai trec liniutele din cap

https://www.4tuning.ro/info/distributia_variabila.htm apropo de distributia valabila

La motor de 1.6 cum crezi ca au scos 120 de cai...la 1.8 160 si la 200 200 ?

mutzu 18-07-07 04:29

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 1002404)
Vezi poate are si nu sti,nici eu nu stiam,i-am mai pus eu vreo 2 sa fiu sigur ca are :).

Da voi intre voi nu va provocatzi?asa macar de antrenament :),eu mai am si alte preocupari din pacate...mai sunt si altzii prin deva,vedetzi cu Ilie ca si el era nerabdator sa aibe cu cine se da...sau mai chematzi-l pe tipu cu TT'u ;).

Aia fac oricand sunt provocati.
Nu ca tine.

chillii 18-07-07 04:33

chemam chemam da pana atunci hai dale drumu la valve , creshte iarba sub ea acol la rafa :(

mutzu 18-07-07 04:35

Quote:

Originally Posted by chillii (Post 1003282)
chemam chemam da pana atunci hai dale drumu la valve , creshte iarba sub ea acol la rafa :(

Ho ba!! ca-i numa miercuri.
Mai e pana sambata.

scorp 18-07-07 04:39

si la mine la ford a crescut iarba la roti, ma incadrez?

mutzu 18-07-07 13:07

Quote:

Originally Posted by scorp (Post 1003287)
si la mine la ford a crescut iarba la roti, ma incadrez?

Da!
Si culoarea e la fel.Imi place mult.
Avea bunicamea un ficus, leit!:)

All times are GMT +2. The time now is 22:04.

- Copyright 2026 4Tuning