![]() |
Re: Provocari
Quote:
|
Quote:
Face si el o liniuta, si ii tremura smokingu. |
Quote:
Daca vrei sa le inchizi gura la totzi,cumpara-tzi masina si provoaca in stanga si in dreapta,demonstreaza-ne ca chiar esti cine vrei sa pari si tunci no comment dar pana faci tu astea ciocu mic. |
Quote:
Iti zic sarumana Nu stiu cum ai putut sa zici asa ceva. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ok. stai sa-ti zic. Liniuta = atunci cand e cineva care da startu, sau un semfor, si masinile pleaca paralel si castiga cel care ajunge primul la linia de 400m. Priceput ? Am atasat si o poza cu suprafara pe care se ORGANIZEAZA liniutele, ca sa vezi si tu cum arata. Aia e pista pe care aterizeaza avionul, probabil ai vazut-o in "Singur acasa" cand pleaca familia si il lasa singur pe copil=))=)) |
Quote:
Nu trebuie neaparat cu masini,poate vrei sa vezi cine dintre 2 e mai gras sau cine poate manca mai mult sau cine poate vorbi mai mult si fara logica in 10 minute,acolo sigur ai fi primul :D. Era de la semafor dar no o las cum zici tu sa fi fericit. |
Quote:
Plecam de la teatru, pana la Simeria. Dar fara sa faci popas la Pestis, si fara GPS!!!! Si facem |
Mai lansez o provocare catre tine
Care merge mai multi metri drept cu masina, fara maini pe volan. Sa vedem te lasa "tabla" aia de o ai stramba sa mergi drept mai mult de 2 metri :) :) :) |
Quote:
|
Quote:
Vrei sa schimb si eu subiectul ? Si eu pot Hai sa vedem care-i mai gras dintre mine si prietena ta :) :) :) :) :) |
mat? (10caractere)
|
Quote:
|
Ma bad guy ..... tie nu ti`e rusine sa postezi pe forum cand tu ai afirmat ca faci 200 .. 300 de km pe luna .. mie mi`ar fi .. serios .. dar dak tot vrei o provocare te provoaca dieselu` ma .. sa vezi ca habar nu ai ce sa faci cu covrigu ala de il ti in mana ... acolo pe silvas unde iti place tie .. da prima oara da cu polish pe lonjeronu ala stramb .. ca iese ca nou stai linistit...te astept la start ;)
|
Quote:
|
Quote:
HA HA HA Ai vrut provocari, provocari ai. Hai sa vedem masina sport! :) |
Auzi ti minte cand ti-ai facut cont pe 4tuning, si te pune sa bifezi pe proprie raspundere ca ai mai mult de 13 ani?
No daca ar fi fost facut, in fuctie de KM, inca mai asteptai la bifa =)) =)) |
Quote:
|
Tzi-ai adus aliatzi ,singur esti un incapabil asta denota tot.
Nu stiu cine sunt tipii astia si nu ma intereseaza punct,dar de vreme ce se baga in lucrurile altora fara sa stie despre ce vorbesc sunt pe o lungime de unda cu tine :),si cu asta am zis tot punct. Baietzi ramanetzi la masinile si prostiile voastre,nu ma intereseaza,va rog frumos,nu va cunosc nu ne cunoastem punct,daca ne vom intalni vreodata atunci povestim pana atunci punct. Sau vretzi sa facem unu baza de altu asa fara sa ne cunoastem,mie imi convine,e distractiv...e ca la emisiunea aia your' mama :D. A cui e randu? :D A anTTo 2 posutri cont creat astazi,oare cine e ma gandesc ? :D hai sa-mi mai fac si eu 2 sa ma sustin singur de fapt :) doamne prostia omeneasca chiar nu are limite :). |
Ba muican daca tot itzi place sa manci cacat,sa-mi zici sa-tzi mai dau un servetzel din cand in cand,curge pe langa...
|
Nu sunteti normali:)
|
Quote:
Big-G, e Grigore, baiatul cu mondeo alb. Deci ii sti pe amandoi, eu doar le-am dat link, sa rada de tine :) |
Si pana la urma 3 sau 4 pagini de posturi ..nici o provocare..doar jigniri si batjocura......deja e plictisitor ce faceti voi...sincer...abtinetiva decat sa vorbiti asa in bataie de joc unu de altu...
|
esti tare gras ! PUNCT :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))
|
hai ba provocativa ca deja ii prea b00ring :( ! ! !
|
Io saxo amarat provoc eMGi puternic :D:D 400m...
|
Quote:
|
Deja va invatati...este timp toata vara,deocamdata nu promit nimic,stai linistit ca si al meu e "amarat" ca si al tau :D
|
incepe sa prinda culoare topicu :D
|
1 Attachment(s)
Se stie ca vara e Open Sezon la liniutze :)))
|
Quote:
|
si mai ai o provocare de la mine pe silvas ma bad guy .. sa nu uiti de ea .. ai vrut provocari .. acum ai :X
|
Da ma Bad-Guy, da Sacso ii mai amarat cu vreo 40 de cai :) Si nici nu are valve de-alea inteligente :D
|
Vezi poate are si nu sti,nici eu nu stiam,i-am mai pus eu vreo 2 sa fiu sigur ca are :).
Da voi intre voi nu va provocatzi?asa macar de antrenament :),eu mai am si alte preocupari din pacate...mai sunt si altzii prin deva,vedetzi cu Ilie ca si el era nerabdator sa aibe cu cine se da...sau mai chematzi-l pe tipu cu TT'u ;). |
Na sa va dau sa mai cititi ceva,sa mai va cultivatzi putzin ca poate asa va mai trec liniutele din cap
https://www.4tuning.ro/info/distributia_variabila.htm apropo de distributia valabila La motor de 1.6 cum crezi ca au scos 120 de cai...la 1.8 160 si la 200 200 ? |
Quote:
Nu ca tine. |
chemam chemam da pana atunci hai dale drumu la valve , creshte iarba sub ea acol la rafa :(
|
Quote:
Mai e pana sambata. |
si la mine la ford a crescut iarba la roti, ma incadrez?
|
Quote:
Si culoarea e la fel.Imi place mult. Avea bunicamea un ficus, leit!:) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
- Copyright 2026 4Tuning