![]() |
Re: club Lancia
4 Attachment(s)
scuze,sper de data asta sa le pot posta
|
4 Attachment(s)
scuze,sper de data asta sa le pot posta
|
iui ce faina ii ... numa' vezi ca a inceput sa intre in pamant ....
|
are 1 tona de chit,dar...rabdare si tutun
|
pozele sunt de unde am luat-o.Daca stie cineva adrese,link,de unde pot sa aflu de manual,piese,informatii,dau o bere.e din 1976,si nu as vrea sa ii pun piese de fiat
|
este super masina....dar o sa ai mult de muncit la ea :grandpa:
Spor la treaba si poate mai revii cu niste poze in timpul muncii :-P :drunk: |
1 Attachment(s)
COlegi, am o problema... Mi-a spart un dobitoc, nush cine, un proiector.. zahar l-am gasit... Cine ma poate ajuta ?
|
Quote:
|
Semecristian vezi ca la service-ul Autoitalia de pe Bulevardul Timisoara(Bucuresti)gasesti orice piesa, la comanda, dar iti dai seama ca te va costa ceva...dar poti sa mergi sa intrebi macar. Danmir e chiar frumoasa masina si, parerea mea, ca va iesi super marfa daca te tii de ea...dar o rugaminte am la tine ca sa fie chiar bine-bine...sa dai eleronul ala putin mai in spate ca sa iasa inafara portbagajului, nu la linia lui(dupa cum vad eu). GxGxG am eu o emblema de lancia de fata...si mai am un prieten care mi se pare ca mai are si el cateva, dar nu stiu cat de bune sunt(estetic).
|
Semecristian...scuze, acum am vazut ca esti din Suceava... :)
|
Hooliganu`#1 ....pe unde stai in buc? poate trag o fuga pana acolo sau eventual vorbesc cu cumnatul meu sa se vada cu tine(el sta in buc) ...
si ce bani vrei pe una :D bafta |
hey,sunt din Bucuresti nu din Suceava,chiar din Dr Taberei.Multumesc pt sfat
|
GxGxG stau aproape de centru, nu-i asta problema, stai sa vorbesc exact cu prietenul meu sa vad ce embleme are si iti comunic. Danmir... de semecristian ziceam ca e din Suceava... :)
|
mersi mult....
astept un raspuns de la tine,eventual un nr de tel pe prv :lol: |
Salut,lancistilor.am Nevoie Pentru Masina Mea De Un Bloc De Lumini Cu Mufe Mici Si Inguste.daca Are Cineva De Vanzare....am Othema 16v 112kw 155cp Din 1993.are Mai Multe Probleme Dar Aceasta Este Momentan Cea Mai Grava.
|
Mie Mi S-au Spart Farurile Acelea Mici Curbate De Langa Proiectoare.luminile De Parcare.daca Stiti Pe Cineva Care Le Are De Vanzare...
|
Quote:
|
Quote:
|
salut....sunt nou pe acest forum...si sper ca voi fii si in club.....
o sa incep mai direct....stie cineva unde pot gasii un motor de delta...de 2l...de preferat 16v....si o transmisie de "integrale"???....sau macar niste preturi informative!!!!!....ca sa nu platesc mai mult decat face!!!! |
dude.. e asa o liniste pe aci printre lancishtii astia... ca n-o sa primeshti raspuns degraba ...
|
Pentru toti Lancistii :
Va astept duminica 8 iunie la liniute la Suceava. Ma bag si eu doar de distractie cu Thema mea ( 148kW). Nu rezist eu prea mult, ca nu am chipuri si altele, dar ramane de vazut :) Mai multe informatii aici: https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/79223-suceava-tuning-and-audio-show-07-08-iunie-2008-a.html Grupele si regulamentul : https://forum.4tuning.ro/91-suceava/78546-cursa-acceleratie-expozitie-auto/page-3.html |
observ ca e liniste....poate se mai schimba!!!!
|
Quote:
ID lui: cipinkus |
merci mult!!!!
|
Quote:
|
macar niste link-uri de afara cu piese mai speciale se poate???
|
salutare tuturor, ma alatur si eu cu o Delta HF HPE 2.0 Turbo clubului :D mi-ar fi placut o liniuta dar pana pe 15 nu pot ajunge deci cu urmatoarea ocazie ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
avem de toate. pozele le-am pus in anuntul ca o vand https://forum.4tuning.ro/showthread.p...29#post1567229 Imi voi lua una la fel numai ca fara toate accesoriile pe ea sa fie usoara, masina e o bomba adevarata
|
Quote:
|
nu voi ajunge din pacate, cu toate ca mi-ar fi facut mare placere :((
|
2 Attachment(s)
Sa va arat si voua o Delta adevarata. Are numai 400 de cai :D Am vazut-o la o intalnire tuning si nu am rezistat sa o fotografiez. ce ziceti? :shock:
|
Quote:
|
si m-ar mai interesa cat costa o transmisie de "integrale"...ca sa stiu ce bani tre sa am pregatiti!!!!
|
Quote:
daca mai este valabil anuntul asta era cam singurul prin italia si cel mai ieftin :D Daca ai pe cineva sa ti-l ia iti las nr la cine a pus anuntul asa afli mai multe detalii: alberto raimondi: 3284183001 oras: Battipaglia |
merci...am 2 persoane in italia...doar sa vb cu ei sa vada cat de departe sunt de om...le dau lor nr si adresa sa vad ce zic!!!!!.....merci inca o data!!!!daca ai link-uri cu pagini din italia de piese poate imi dai si mie cateva....
|
daca vrei putem sa vb pe mess.....id-ul meu e saligaris2004...ca si userul...
|
Salut baieti, care aveti ocazional o Lancia Beta ?:D sunt interesat de masinutza asta ;) relatii la id-ul de mess >>> tgm1989 sau printu89 <<<< ms frumos, sunt din buc si vreau o achizitie de jucarie ca o Lancia Beta sa ii dam putin froma unui Ford Mustang :X
|
acum mai este unul in club:D,dar din pacate unul cu pb mari,cum ar fi roata dreapta si putin stg strambe adik de sus spre int.mentionez ca am o lancia dedra din 94 16 inj multipunct care m-a disperat.a papat cauciucuri firestone de 220 ron buc in 2,5 luni:sad: si mai am o pb cu turatia care pe gpl cand se incalzeste se tureaza singura.poate stie cineva niste raspunsuri.multumesc mult:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning