![]() |
kitana ai scris o gramada de chestii bune dar sunt numai principii si generalitati :wink: tre sa te mai si certi ca tare marfa e sexu' de impacare :lol: :lol: :lol: :lol:
|
loool :D chiar vroiam sa aduc in discutie , make-up sex :D :) :)
|
Re:
Quote:
haha nu esti sanatos ... sa moara steaua |
loolzzzz :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Gabi |
Gabi Luca - sterge sa moara steaua de la Kitana ca ne suparam |
buahahaha! Ce tare topicul asta!!!
Quote:
De unde atata iubire??? Kitana tu vorbesti aici oamenilor de dragoste? Ce stii tu ce-i aia? imi cer scuze! si nu vreau sa fac discriminare de varsta dar nu vad cum la 14-15 ani sa potzi sa zici k ai iubit! Sentimentul de iubire e prea complex k sa ia amploare la un copil!! (pt k asta esti) aaaa! k a fost vorba de vre'o pasiune trecatoare pe care u ai trait-o, e alta mancare de peste!! Iar despre ce vorbesti tu acolo... lool... e vorba de visul oricarei fete: compatibilitate, i-auzi... respect, iubire si incredere... (sa ma anuntzi si pe mine knd il gasesti)... Astea sunt numai vorbe!! Vrei sa-tzi zic ce e cu voi fetele??? Sa presupunem k vine un tip dragutz la voi... va bucuratzi, iesitzi cu el (nimik anormal)... DAR... dak respectivul baiat va respecta, va iubeste si va arata increderea care o are in voi... voi il luatzi si 'il aruncatzi la gunoi' (ai auzit de sentimentul de 'sufocare'?? - bun! exact asta inseamna, adica te plictisesti de el... parca nu mai e asa interesant!!). Tu ai idee cat de importante sunt certurile intr-o relatzie?? sa ai acel sentiment k nu domini tu si k nu se invarte totul in jurul tau!! hehe! mai ai de invatzat! Daca intr-o relatzie nu exista cearta (cand zic cearta nu ma refer la injuraturi, batai si flegme... ma refer la suparari, subiecte contradictorii etc) punetzi problema 'dak te iubeste sau nu?' (bineinteles la capatul celalalt punetzi aceeasi intrebare dak aceste certuri sunt deja prea dese si fara motiv... :) ) In fine... nu mai continuu! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
dragostea nu are varsta si e oarba, dar mai presus de toate dragostea doare caci daca nu ai suferi nu ai iubi, dragostea loveste pe atat de neasteptat pe cat dispare, si niciodata nu vei sti de cine,cand sau cum va aparea sau va disparea....si cum ea e relativa si depinde de la om la om, degeaba atatea opinii si pareri caci nimic nu se va potrivi celuilalt si nimic nu merge la doua persoane diferite
|
mai da-te-ncolo..... :arrow:
|
Re:
Quote:
nu iti dai seama ca iubesti decat atunci cand suferi! pt. ca asta inseamna dragostea... fericire si tot o data SUFERINTZA! |
Re:
Quote:
nu iti dai seama ca iubesti decat atunci cand suferi! pt. ca asta inseamna dragostea... fericire si tot o data SUFERINTZA! si chiar daca nu vrem suferintZa... fara dragoste nu putem trai! |
asha e suferintza ... totu e sa nu cazi de pe motor in viteza...sa vezi atunci suferintza
|
imi dau seama... :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
stiti ceva??? si baietii fac la fel!!! am patit-o pe pielea mea!... si nu o data... de mai multe ori!!!!
|
Of ... of .... of ...
Avem aici numai oameni experimentati :wink: :!: |
perfecta dreptate are DJ10BOD la faza cu baiatu ... intr-un cuvant il iei de prost ... asea si e in fffff mare parte a cazurilor ... daca nu contraziceti-ma :P
|
Eryka... trebuia sa te invetzi minte de prima data knd tzi s-a intamplat... eu n-am zis k baietzii sunt sfantzi!! Greseala a fost a ta!!!
|
asa e....baietzii nu sunt sfintzi....chiar si eu....care sunt cum sunt 99% perfect.....recunosc...mai fug din floare in floare....acu sunt cu \"tipa care se tzinea...precizez care ma iubeste\" dar imi zboara gandu la tipa cealalta care`mi place :D:D:D...deci....nimeni nu poate zice ca e sfant!!
|
:arrow: :shock: :oops: :cry: :cry:
:twisted: |
ce e bobbyadr... d c t intristasi la un moment dat?? :)
|
Re:
Quote:
ai dreptate... e greseala mea... oricum o sa imi treaca... stiu asta! NU MERITA!!!! Next :arrow: ! Altul mult mai bun ca el... |
dap... asa e Eryka... life goes on!!!
|
Re:
DJ10BOD uite ce e nu ai tu de unde sa sti ce am vrut sa spun eu cand am zis ca m`am ars o data din cauza mea... eu nu am spus ca am iubit acea persoana sau ca nu am iubit`o .... asa ca nu mai vb aiurea iar daka spui ca fetele si`o iau in cap daka le acorzi incredere respect si importantza ... aici depinde si de fata si de sentimentele care le are ia pt un baiat anume... nu mai vb nici tu generalitatzi ca NU TOATE FETELE SUNT LA FEL SA`TZI INTRE BINE IN CAP LUCRU ASTA eu de exemplu nu sunt asa ... iar daka mi se acorda incredere cer sa mi se acorde si libertate atunci nu cred ca ma va sufoca cu iubire sau gelozie sau puii mei ca aia deja nu mai e incredere daka sta toata ziua dupa tine sa vada fiecare mishcare a ta sau din simpu` fapt ca ii place sa stea cu tine ... asa ca nu mai vb tu aiurea .... cum a spus si erika si baietzii sunt mult mai rau ca noi daka l`ai aratat un pik interes pt persoana lor repede ganditzi \" a cu asta pot sa fac ce vreau e moarta dupa mine o joc pe degete dupa bunul meu plac ... pot sa o inshel ca daka mai vreau dupaia sa stau cu ea ma iarta ,,, si uita tot ce s`a intamplat face in asha fel sa se comporte ca si cum nu s`ar fi intamplat nimik \" exact asa gandesc UNII BAIETZII (nu am spus totzi asa ca nu`mi saritzi in cap) asa ca daca stau bine sa ma gandesc nu e asa cum spui tu ... iar in momentul in care iubesti pe cineva ... cu adevarat nu te sufoca .... itzi place chear mult prezenta acelei persoane ... ia gandeshte`te mai bine ... cand e iubire reciproca trebuie sa existe incredere respect , compatibilitate libertate si implicit incredere :) :twisted: :oops:
|
:arrow: :roll:
|
Re:
Quote:
|
Bai am citit topicu` asta de la prima pagina .... am lesinat de ras, nu mai pot. Nu se poate asa ceva ... a inebunit lumea :lol:
Scuze de off topic da nu ma puteam abtine :lol: :mrgreen: |
Quote:
Acelasi lucru si despre iubire... nu te trezesti dimineatza si gata iubesti pe cineva... ãhãã... pana la iubire e drum lung baby!!! Fetele astea, ceva de speriat!!! Dak esti gelos: \"cã de ce esti gelos?\", dak nu esti gelos: \"o dai in indiferentza!!\" offtopic... imi cer scuze Kitana daca tzi se pare ca vorbesc aiurea! |
GATA??Nimeni... nu mai zice nimic? :cry: :?
|
Singurelule nu se posteaza asa ca sa le creasca numarul la posturi adica sa scri aiurea ...
Scri ceva cand ai ceva de zis nu asa sa postezi ca ai chef de vorba ... Asa te duci pe mirc si intri la un asl pls sau ce o mai fi .... Ce sa mai zicem ... ? Scuze pentru offtopic ! |
Re:
Quote:
ASL PLS....faceam in clasa a IX si a X`a...ma refeream la povesti...de dragoste........eu as mai zice ceva..din ce mi s`a intamplat cu acea tipa...dar daca vad ca unii sunt iritatzi :D...ma retrag! |
Se pare ca nu mai au ce povesti ... :wink:
|
yuppyyy m-am impacat cu fosta mea tovarashe... sunt super fericit!!! :D
da akuma nu shtiu ce sa fac cu actuala ca tzine prea mult la mine...shi...mi-e tarshala sa ii dau papucii...ce ma sfatuitzi dragi useri ai acetui forum...? |
pastreaza-le pe amandoua
:twisted: |
desparte-te de amandoua!!!
|
pe care o iubesti.......pe cea cu care te`ai impacat.....deci..ramai cu ea..... :D.....:D:D:D:D nu da cioroiu de pe gard pe puicutza din mana :D:D:D:D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ce vreau sa te intreb.. cand te-ai despartit de fosta.. a fost din vina ta, sau din vina ei?... caci daca a fost din vina ei, te poti astepta iar la o despartire din partea ei! :? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning