Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea Astra Gsi C20LET WRC-ul (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/245924-masina-mea-astra-gsi-c20let-wrc.html)

Esperache 15-11-12 10:32

Re: Masina mea Astra Gsi C20LET WRC-ul

Quote:

Originally Posted by alinWRC (Post 5248617)
Cateva poze asa inainte de intrarea in iarna

Foarte reusita !

alinWRC 13-12-12 11:07

1 Attachment(s)
Va multumesc pentru aprecieri.
Masina merge zi de zi ,cu 1 bar constant ,fara nici o problema .

alinWRC 12-01-13 19:09

2 Attachment(s)
Din pacate masina mea nu mai este pe strada din cauza unui dobitoc de copil de bani gata ,un jeg uman care vroia sa fuga de la locul accidentului ,....
in noaptea de revelion avand masina parcata in fata casei un dobitoc s-a urcat pe ea cu un isuzu rodeo ceva gen navara ...inainte de a se urca pe masina mea a rupt un copac ...masina arata cum se vede in poze ,este dauna totala ....

dRR-XWX 12-01-13 19:48

nasol... nu i-ai rupt capu ???? macar ai rezolvat cu rca-ul ? ai gasit alta ?
bafta la recuperat...

alinWRC 12-01-13 20:18

ce sa zic am vrut sa ii rup capul dar m-am oprit dupa ce am bagat mana in el si era vai mama lui cred ca il omoram daca ii dadeam in fine ...oricum nu rezolva nimic

rca ul este euroins ....care au facut un devis de *** audatex in care nici macar nu au pus masina cum trebuie in fine a iesit un deviz de 120 mil reparatia si 68 mil sa imi dea mie....am zic clar nu si le-am spus ca nu e corect facut am mers eu la un service si am adus un alt devis cu o valoare de 287 mil care este facut corect ,in fine luni cred ca o sa il trimita la buc si astept raspuns...apoi csa si restul de mai am de facut cu ei ....ala de la asig mi-a zis sa caut un evaluator auto sa imi fac o evaluare sa le dau cu ea in cap....nu stiu cum va iesi vom vedea

mi -am luat alt cotet un gsi c20ne fara rugina ..inmatric ro dupa 2007 ...chel

va urma transplat total

Addy_Gaman 12-01-13 21:53

am auzit ceva ca ai masina lovita,dar nu ma asteptam chiar asa rau...cel mai bn e ca nu a fost in fata...sa dea in motor...ai luat-o u pe cea mata.ma batea gandut si pe mn.arata chiar foarte bn...bafta

DaBotta 12-01-13 21:55

OMFG ! Deci baa de ce pwla mea tot timpul asa trebuie sa se intample ?

Tot timpul dupa ce te chinui o gramada de vreme sa iti faci / facem masinile cum ne place si numai noi stim cum tragem pt banii aia , vine un nenorocit si isi baga toata pwla in munca noastra !

Ba spor si multi nervi in recuperarea banilor si sper sa fie un sut in fund un pas inainte !

alinWRC 12-01-13 22:24

Da aia neagra am luat-o eu arata foarte bine pe dedesubt a fost facuta pe la pragururi si vopsita integral negru mat dar la prima revopsire totul va reveni la normal .... ma bucur ca nu are rugina si este inmatriculata si este chiar foarte inchegata ca masina...

cat despre ala care mi-a facut bucuria ce pot sa mai zic ..cuvintele nu isi au rostul l-am anuntat ca il voi actiona in instanta si omul plutea cica ...Da ?

omul e in lumea lui oricum de la asigurari ma astept sa am parte de multi nervi si asteptare dar nu am ce face asta e tara noastra de *** Romania .

Alyn93 12-01-13 23:56

Salut! Il cunosc personal pe cel care a provocat accidentul..sii...:sad: doar banii ce sunt de el..pacat pentru atata munca depusa si pasiune am urmarit topicul de la inceput am vazut masina prima data la curse la Ianca 2010! Respect si succes in continuare cu ,,transplantul'' Numai bine!

BBK. 13-01-13 02:26

Mare pacata si bateie de joc pentru munca care ai depus-o, mult succes in recuperarea banilor si forta de munca pentru masina si du-pa dai o mama de bataie aluia ca si-o merita! Bafta

R1s3 13-01-13 18:57

Imi pare rau aline pt ce ai patit, da nu mai fi suparat. Bine ca nu era nimeni in masina si ca nu a lovit-o in fata. O sa ai ceva bataie de cap cu aia de la asigurari dar in final o sa fi multumit. Parca ai mai avut o experienta dinasta profitabila cu asigurarile. Mult succes. Daca ai nevoie de ajutor, cu cea mai mare placere. Pe la sfarsitul lunii vin in buzau cateva zile. Bafta.

marius3030 14-01-13 01:26

pacat ca a distrus asa o masina.:sad:
era beat,drogat?ce draq avea de a provocat stricaciunile astea?
cu euroins am avut si eu o experienta care s-a terminat cu bn,dar dupa vre-o 70-80 de zile si asta cu mari amenintari,pt ca intr-un eventual proces eram reprezentat de 3 avocati(am multe neamuri pe la barouri),le-am spus ca le aduc si bonurile de taxi si vreau si penalizarile legale,iar in urmatoarele 2 ore mi-a spus ca in urmatoarele 7 zile mii baga in cont si asa a fost.
sper ca tu sa nu trebuiasca sa recurgi la chestii destea si sa nu ai mari batai de cap cu ei.

Commy 23-01-13 19:06

pacat de masina, de banutii si de nervii tai. dar vorba lui marius...bine ca nu a fost mai rau si esti bine. succes cu cea noua. sigur o sa iasa ceva bun ;)

alinWRC 23-01-13 20:50

Din pacate proiectul se sisteaza pentru ca plec din tara ,daca este cineva doritor masina se vinde in starea in care este 3000 e discutabil.

Iar celalalt gsi care este 2.0 8 v trapa ,comp bord in rest mai nimic 1500 e

bujuKYL 29-01-13 07:50

pacat de masina, am citit tot de la inceput! trebuia sa-i rupi picioarele in special ca are asigurare la euroins...am avut probleme nu mai vreau sa trec prin asa ceva si nu doresc la nimeni....wtf eu am reparat-o pe bani mei, am asteptat peste un an sa imi dea bani bulangii si din 11000ron cat a fost reparatiile fara bara, etc mi-au dat 3840ron, nu te astepta la prea mult din partea lor!....pacat de masina chiar era bestiala

alinWRC 29-01-13 21:02

Din pacate ,deoarece plec din tara asta ar trebui sa fie din fericire ,masinile se vor parca si la revenire in tara se va muta letul in noul cotet si probabil ceva modificari gen interne ,turbina vor mai aparea pana atunci ,pana una alta de la asigurari am de luat 2 mii ,nu mai am timp de cearta cu ei e mai importanta plecarea afara.din pacate proiectul se sisteaza pe o lunga perioada .

TzuTzu77 02-02-13 12:02

Cred ca-i rupeam capul aluia. Bine macar ca a fost in spate, asa poti recupera cam tot de pe WRC.
Vezi ca ti-am trimis si un PM.

Raavi 02-02-13 12:51

Pacat de masina aline.. Bine ca nu a fost nimeni in masina si nu ai patit ceva :) . In timp , o vei reface.. sau poate alt proiect :P

alinWRC 03-05-13 12:15

Intr-un final dupa reclamatii si nervi ,au intrat banii azi dupa 5 luni de la accident ,si dupa 4 de la finalizarea dosarului ,mi s-a luat o mica piatra de pe inima .

din pacate nu am sa ma bucur prea curand de ei sau de refacerea masinii ,fiind in tarile calde ,dar ii va veni vremea cand voi reveni acasa ,si atunci va fi si mai nervoasa ,va sari pragul celor 300 cp .

dar pana atunci nu pot decat sa suspin cu gandul la ea ...:(

Oricum ar fi acum am ce este mai important motorul ,cutia ,toata mecanica ,si este in stare foarte buna ,o caroserie se va gasi oricand ,poate chiar una mai usoara ,daca corsa b let vad ca deja incearca cineva ,poate o corsa a let va fi unicat in ro .

Bafta ,sarbatori fericite ,si kilometri fara incidente.

Cu stima ,Alin WRC

bujuKYL 03-05-13 13:57

ooo pai ai asteptam putin, eu am astepta 9 luni de la bulangii de la euroins, ti-a dat toata suma care era prevazuta la dosar? mie NU!...si ce se mai aude? te bagi sa o faci? sau recarosare?

alinWRC 03-05-13 14:03

mi au dat toata suma 88 mil nu e mare lucru dar e ok,nu o refac pe ce-a veche ,o sa vad cum ies mai bine momentan am luat inca un gsi ,grabindu ma dar cum acum am plecat din tara ...pe minim 2 ani ,nu stiu ce voi face clar nu o refac pe ce-a busita ,este hait sasiul ,ori mut tot pe noul gsi ,daca nu se vinde pana revin in tara daca nu am sa vad ce decizie iau la momentul revenirii ,dar cert nu renunt la let ,este prea senzatie sa il dau mai ales acum dupa ce am alergat atatia ani dupa el si chiar merge super ,tinand cont ca am batut gti facut in maxim si cu investitii in el cu cateva masini !! pe 400 m .cred ca se merita sa il tin si voi vedea pe ce caroserie va fi dar cred ca tot pe astra gsi va sta .

bujuKYL 03-05-13 14:12

Quote:

Originally Posted by alinWRC (Post 5459259)
mi au dat toata suma 88 mil nu e mare lucru dar e ok,nu o refac pe ce-a veche ,o sa vad cum ies mai bine momentan am luat inca un gsi ,grabindu ma dar cum acum am plecat din tara ...pe minim 2 ani ,nu stiu ce voi face clar nu o refac pe ce-a busita ,este hait sasiul ,ori mut tot pe noul gsi ,daca nu se vinde pana revin in tara daca nu am sa vad ce decizie iau la momentul revenirii ,dar cert nu renunt la let ,este prea senzatie sa il dau mai ales acum dupa ce am alergat atatia ani dupa el si chiar merge super ,tinand cont ca am batut gti facut in maxim si cu investitii in el cu cateva masini !! pe 400 m .cred ca se merita sa il tin si voi vedea pe ce caroserie va fi dar cred ca tot pe astra gsi va sta .

daca nu era hait sasiul puteam face ceva de drag, un fel de camioneta daca ai inteles ideea mea, oricum pacat era prea senzatie masina, oricum inca mai este motorul de pe ea si jantele la fel de frumoase!:twisted:

alinWRC 03-05-13 16:54

nu este de nefacut dar masina aia nu ca este a mea dar merge foarte tare si nu vreau sa ma joc ,prefer sa urc totul pe o caroserie teapana ,

am avut in vedere ideea ta cu pick up ,dar masina nu este de drag ,este just for my fun.este slaba la drag ,sunt multe masini de peste 400 cp ,

o voi reface fie pe astra gsi ,fie corsa b fie corsa A:twisted:

bujuKYL 03-05-13 18:25

Quote:

Originally Posted by alinWRC (Post 5459407)
nu este de nefacut dar masina aia nu ca este a mea dar merge foarte tare si nu vreau sa ma joc ,prefer sa urc totul pe o caroserie teapana ,

am avut in vedere ideea ta cu pick up ,dar masina nu este de drag ,este just for my fun.este slaba la drag ,sunt multe masini de peste 400 cp ,

o voi reface fie pe astra gsi ,fie corsa b fie corsa A:twisted:

mergi pe Corsa A sa fie senzatie:twisted:

muntiu 04-05-13 08:44

bine ca au intrat totusi,ti-am spus ca Euroins e foarte serioasa doar la incasat politele in rest nesimtire mare
Putem ajuta la falimentarea lor si a celor ca ei gen Carpatica si Astra cumparand politele ceva mai scumpe de la concurenta,eu la dauna de Groupama am incasat banii in 2 saptamani

alinWRC 04-05-13 22:18

clar ar trebui toti sa facem o miscare in sensul asta .eu clar nu am sa mai asigur nici o masina la jegurile astea ,dar ca mine sunt putini ,sper sa fim din ce in ce mai multi si sa ii falimentam ,dar stiti cum este romanul se uita si la un ban...

Bafta tuturor si sper sa revin acasa sa fac masina dar nu prea curand ..acum imi caut masina aici ,doar ce am vazut un 540 i si un s6 ...sa vad la ce ma decid

alinWRC 14-06-13 08:45

3 Attachment(s)
Salutare ,

Ca o ironie a sortii dupa ce in tara cu astra let bateam gti facut in blana cu multe modificari ,ii dadeam 3-4 masini din toate pozitiile ,acum am ajuns sa imi iau aici in kuwait gti dar dsg ,asa ca pentru o lunga perioada voi testa si marca vw sa vad daca ma voi indragosti oricum nu cred ca am sanse OPEL is the love!!

an 2008 ,DSG ,maxidot ,clima ,trapa ,roti 18 ,152.000 km sper sa fie ok pe viitor

KAY_ 14-06-13 10:53

Buna alegere sa o stapanesti sanatos ! Cum sunt preturile la masini acolo fata de noi ?

bujuKYL 14-06-13 14:51

e foarte ok! acum ai sa vezi cum se va descurta pe drum, ca toti lauda gti-ul

BeWaRe 14-06-13 20:45

Sa o stapanesti cu placere Alinush si fara probleme. Tu esti bine ?

alinWRC 15-06-13 19:47

Va multumesc ,clar nu se va ridica pentru moment la nivelul astrei ca si putere ,dar clar are mai mult potential ,sigur este mai costisitor dar in acelasi timp este o baza buna ,momentan nu am decis daca va urma un k04 kit sau doar un soft ,voi vedea cu timpul,momenan sa ma invat cu ea ,stiu ca multi o lauda mai ales DSG iubesc manetele la volan ,dar in acelasi timp imi e teama costuri dar asta este am ales si merg pe drumul asta oricum bine macar ca benzina este moca aici.

Preturile sunt ok gti ul a fost 2400 KD ,adica 6300 e ,din 2008 ,150k km dsg ,si ce mai are ea pe acolo...eu cred ca este bine

Emil sunt bine ,am reusit sa imi iau permisul de kuwait si masina si totul este bine e posibil sa ajung cateva zile acasa in august .

Va salut pe toti

DaBotta 17-06-13 11:52

Aline , pai masina nu are de fabrica K04 pe ea ? Cand ajung acasa , pune un downpipe , intercooler , si un stage 2 sa vezi atunci diferenta :)

alinWRC 17-06-13 22:17

Din ce stiu eu are k03. cele edition 30 au k04 din fabrica. ce pot zice o iubesc pana acum i am dat pe la 50 down kick si a intrat esp.imi place se misca bn .clar daca vin in tara in vara cu ea va urma macar stage 2 daca nu stage k04 complet.

bbbogdannn 18-06-13 17:28

Frumos golf-ul. Cat vine benzina? Ca sunt curios :D

alinWRC 18-06-13 19:47

Multumesc .benzina este 30 ron plinul aia normal .40 plinul aia mai buna si aia super este 50 RON plinul

DaBotta 19-06-13 01:00

Quote:

Originally Posted by alinWRC (Post 5504564)
Multumesc .benzina este 30 ron plinul aia normal .40 plinul aia mai buna si aia super este 50 RON plinul

Tu chiar faci misto de noi acuma :))))) Nu pot sa cred diferenta asta de pret !!!! OMFG

bbbogdannn 19-06-13 11:00

ai
de
capul
meu
... iti poti cumpara orice masina acolo

alinWRC 19-06-13 12:48

chiar asa este ,aici nu exista impozite pe cilindree sau asigurare diferita ,asigurarea este de 2 feluri ,normala 200 ron si full casco 1500 ron,si atat ,iar aici marea majoritate a masinilor sunt cu motoare mari .deh este mama petrolului aici si prin imprejurimi .

Va salut

bujuKYL 20-06-13 20:05

Quote:

Originally Posted by alinWRC (Post 5505274)
chiar asa este ,aici nu exista impozite pe cilindree sau asigurare diferita ,asigurarea este de 2 feluri ,normala 200 ron si full casco 1500 ron,si atat ,iar aici marea majoritate a masinilor sunt cu motoare mari .deh este mama petrolului aici si prin imprejurimi .

Va salut

deci intr-un cuvant te doare la cilindru!...curse, etc se fac? hai mai pune ceva poze cu interiorul, curata, etc:D

negoitacata 20-06-13 23:51

Quote:

Originally Posted by alinWRC (Post 5505274)

Va salut

Sa o stapanesti sanatos;).....Dar acum spune cat costa 1 litru de apa sau de Cola:))))))

All times are GMT +2. The time now is 10:26.

- Copyright 2026 4Tuning