![]() |
Re: Cafeneaua Sucevenilor
Quote:
fritz...propun o pista pentru noi :). eu unul clar de acuma am nevoie:D |
baietzi am si eu o rugaminte.. cime imi imprumuta timp de 1 sapt o antena si o statie ... ca vreau sa merg pana la mare.. si am nevoie...las garantie ca sa nu creada ca o vand.. sau ca o stric...
|
sere.daca.pleci.maine.seara.poti.sa.te.tii.dupa.mi ne.k.eu.am.statie....
|
Quote:
|
Pe 6 si 7 august va fi concurs de DRAG la Floreni.....asteptam sa faca Fritz un nou thread si sa ne zica mai multe detalii :D
Aici aveti rezultatele celei de-a 4-a etape a CND si in curand voi posta si filmulete si poze din acest weekend incendiar :twisted: https://forum.4tuning.ro/91-suceava/2...ie/page-2.html |
1 Attachment(s)
a scos fritz anuntul .. azi am fost in c-lung si in humor si am lipit pe acolo
|
Quote:
|
o sa avem ceva invitati surpriza? :twisted::oops:
|
fritz a vandut masina cumva???
|
L-am vazut pe patronul de la RANCH cu seat-ul lui....e posibil sa o fi vandut, ultima data cand am vorbit cu Fritz era de vanzare :???::???:
|
Quote:
|
Quote:
|
E vandut demult!
|
si e de bine sau nu va incanta cum merge seatul pe pilot automat ? :)
|
1 Attachment(s)
Pasionaţii de automobile şi motociclete, sunt invitaţi în zilele de 16 și 17 septembrie 2011, atât în zona poligonului ACR cât și pe platoul BAISA, la un eveniment dedicat lor, inițiat și sustinut de PNL Botoșani.
În cele două zile de eveniment, aceștia vor lua parte atât la concursuri pentru amatori, cât și la spectacole oferite de cluburile profesioniste auto moto din țară și din județ. Fanii acestora vor putea participa, la seri Folk Rock, organizate în fiecare seară pe platoul Baisa. Programul acțiunilor: Vineri 16 septembrie 2011 17:30 – Deschiderea festivalului (ACR) 18:00 – Turul Municipiului Botoşani 20:00 – Seară fan moto, folk-rock (BAISA) |
potos nebunule ai venit pe la peda si un blitz n-ai dat :)) ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1. Sorine, am vazut eu bine sau vrei sa vinzi Golf-ul ??? Daca da lasa te rog cateva detalii despre dotarile masinii, pret, etc. :D:D:D
2. Ultima etapa din CND nu se va mai tine la Bucuresti, ci va fi la Iasi :2gun: (revin cu detalii :!:) 3. DRIFT GRAND PRIX se lanseaza in Romania! Asii driftului din Europa alearga la Casa Poporului, alaturi de un spectacol de Tuning si Car-Audio Competitiile se vor desfasura in zilele de 21, 22 si 23 octombrie pe circuitul Bucharest GP din jurul Casei Poporului. http://s2.4tuning.ro/?mmid=d6508e2b612813b17 Mai multe detalii la https://forum.4tuning.ro/677-drift-gr...a-romania.html :peace::peace::peace: |
Quote:
Parca vad ca dau iar teapa asa cum stiu ei:)) si aici ma refer la ambele organizatii care se ocupa cu acest eveniment :)) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sorry de 2post, dar vreau sa va anunt ca in weekend-ul 22-23 octombrie, la IASI in parcarea complexului ERA SHOPPING PARK se va desfasura etapa cu numarul 6 al CND (Campionatul National de Drift) :D, aceasta fiind FINALA sezonului 2011:???:. La etapa FINALA, punctarea este dubla, fata de celelate etape. Merita de mers si de sustinut pilotii nostri suceveni: MAXIM MIHAI(Misho):!:, PADURARIU BOGDAN (GUE sau QUATTRO):!:, ANDREI TROASE:!:, ROBERT VRANAU(Panther):!: si nu in ultimul rand, RAZVAN FRATIANU(LKN):!:, care se afla in momentul de fata pe locul 3 in CND, cu 440p, la 30 de puncte fata de ocupantul locului 2, Calin Ciortan:!:, si la 60 de puncte fata de ocupantul locului 1, Dobre Niculae:!:. Va fi o finala foarte frumoasa, fiindca si locurile 4,5,6,7 sunt foarte aproape ca si numar de puncte de Razvan....Va fi o finala pe viata si pe moarte, iar vestea cea mai buna e ca intrarea pentru spectatori de aceasta data va fi libera......Ar fi frumos sa mergem in numar cat mai mare sa ne sustinem pilotii suceveni, care ne-au facut la fiecare etapa sa fim mandri de ei :peace::peace::peace:
Oare cine va fi campionul acestui sezon :?::?::?: http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...48142983_n.jpg http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...65921954_n.jpg :peace:FORZZA SUCEAVA !!!:peace: |
e destul de strans punctajul in primele 5 locuri
|
Eu zic ca podiumul va arata asa: 1st Dobre Nicolae 2nd Razvan LKN 3th Ciortan Calin, dar totul este neprevizibil si se pot intampla multe....:-P:-P:-P
Ne vedem acolo 8) |
|
Si sa fiu in ton cu Potos se vinde skoda octavia 2 RS :
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...rs-360-cp.html |
bai sunteti nebuni?? toti va vindeti jucariile? :((
|
Bineinteles ! Sa urcam mai sus ! :D
|
CLASAMENT CAMPIONATUL NATIONAL DE DRIFT AL ROMANIEI
1. Razvan Fratianu (LKN) 2. Razvan Tica (Razvan2) 3. Cristi Vasile (Mouse) Clasament etapa -VI-a Iasi – 22-23 Oct 1. Razvan Fratianu (LKN) 2. Iulian Jumuga (Jumy) 3. Razvan Tica (Razvan2) 4. Gabriel Onofrei Revin cu clasamentul complet. Si FELICITARI RAZVAN pentru titlul de campion al CND, dar si celorlalti piloti suceveni, care au mers foarte bine si ei, doar ca au avut un pic de ghinion :???: |
|
3 Attachment(s)
O alta masina din Suceava se vinde.....de aceasta data una preparata pentru complet pentru DRIFT :D:D:D https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...drift-car.html
Iata aici si rezultatele de la ultima etpa de CND, si CLASAMENTUL GENERAL pe 2011 !!!:peace::peace::peace: |
de vanzare.opel astra f turbo. 350 de cai, 2800 euro urgent sau un pret mai scazut fara jantele de vara
0722/ 28 96 09 |
care stie pe cineva care monteaza inchidere centralizata mai ieftin? ms
|
Quote:
|
Quote:
du-te la bety in burdujeni(unde a fost bety)este acolo un service,si cautal pe catalin(curent) si zi ca te am trimis eu.... |
cine stie unde pot gasi si eu in sv asta cauciucuri de iarna 205/40/17? :)) sh in special :)) (am cautat toata suceava.. la toate vulcanizarile :D ) help me :))
|
Quote:
|
A mai vazut cineva ce am vazut si eu in Falticeni? Doi politisti de la Rutiera sa "dirijeze" traficul la o trecere de pietoni din fata de la Billa (Falticeni).
De ce e nevoie de 2? Unul pe un sens si unul pe celalalt. Asa isi justifica ei leafa? Daca ar trebui ca politistii din SV sa dirijeze traficul din Iasi cati s-ar duce in Podu' Ros? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning