![]() |
re: E36 - DARTH VADER
Bravo! nu-i rau defel inceputul, numai sa ai grija ce faci de acum incolo sa nu patesti ca si cu cealala.
Partea buna (la cealalta la care ar trebui sa-i deschizi un topic, am o droaie de poze) e ca s-a ajuns la sptitz azi, s-a "spart" jos toata "tencuiala" (toate kilogramele de tencuiala), resudat si finisat ca la carte, liniile sunt la locul lor si acum nu se mai poate zice ca e "chit tuning". Dimineata merge la vopsitor, meriti un bobarnac pentru vopsea:P! Fa un topic si pt Xara sa-ti pun pozele (vad ca cel vechi e inchis), iar cand te intorci in tara (daca esti multumit de cum iasa Xara) te astept si cu asta noua (daca nu o strici pana atunci, eu unu nu mai repar). |
Quote:
o sa il redeschid si celalalt topic sa postezi acolo ŽlucraturaŽ :D , cat despre bmw , nu o sa primeasca decat piese OEM , si in mare parte e cam gata , am o camera plina de bari , jante , bandouri , volane , tobe etc :D Iar despre jante ,,,,daca lumea asa zice :D:D:D asa va fi , full polish :D, s-a incheiat polul multumesc de pareri |
Ar merge si cu miezul intr-o culoare diferita sa fie ceva contrast la masina. Insa rosul ala e prea turbat :)) Si eu zic ca full polish e ce i-ar trebui :D
|
Quote:
|
ti-am zis ca am bandouri pentru tine.....am si interior si fete de usi pe bleu cred ca ar da bine la tine:P
|
Quote:
a da sa nu uit , am mai luat 2 clante noi si 2 chedere ca astea sunt coapte iar clantele cand tragi de ele raman ridicate si uita sa se mai duca la loc |
frumoasa masina...ai grija de ea si nu o lasa pe mana nimanui!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S Frumos al naibii civicul :P |
SPUNELE LA BAIETI CUM VREI TU JANTE ET 35=)))) CA NU ITI PLACE ET 13:)))
|
Quote:
|
Quote:
CLOSCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
Arata bine si full polish, dar am gasit o poza interesanta in pc :arrow: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
off topic cu scuzele de rigoare:pt ca topicul celalat nu l-ai deschis iti arat aici.....cealalta pisica a ta
Multumeste`le lui Antilles si Smoke ca au reusit sa repare ce au stricat altii cu tone de chit.....uite frumusetea |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
L.E. : Ghici cu ce m-am dat azi:P, problema e ca s-ar putea sa ma tenteze si pe mine, si de unde bani de inca 1 (u know what I mean). |
Quote:
Cat despre pisica :(((( toata lumea se da cu ea numai eu nu :(((, astept sa aud noutati despre jante |
1 Attachment(s)
in sfarsit a ajuns :P
|
pe drum mai este si un interior M3 Vader de piele , sper zilele astea sa il rezolv :P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
interiorul asta e ... wow:shock:
|
Quote:
De la cine le-ai luat si cu cat? Un pm daca nu vrei aici Misto achizitie... bafta cu el |
Quote:
|
Quote:
Scump va fii un tapitat de calitate:).. nu piele ecologica alea alea |
4 Attachment(s)
Quote:
ai idee cat ar costa ? uite aici cateva poze , |
Quote:
Ai putea sa le refaci undeva.... e mai ieftin dar nu va tine mult:( |
Quote:
Interiorul galben este de vanzare : 200 euro negociabil ( daca intereseaza pe cineva ) |
Pielea e foarte greu de pus pe scaune, stiu asta pentru ca 2 ani doar asta am facut, ori iti cumperi scaune de fabrica ori mergi la cineva profi, preturile sunt de pe la 600 EUR in sus, piele e bine sa folosesti cu textura cat mai fina si groasa (ca sa nu devina fina acolo unde se freaza si sa ramana neatinsa pe margini). Cel mai bine ar fi sa-ti gasesti prin dezmembrari un interior, poate ai noroc mai mul acolo in Spania.
PS. Vezi sa nu uiti pe 2 Mai. |
Quote:
PS , cum sa uit ?, o sa te sune roma sa tii dea ca trimit o data sa nu trimit de mai multe ori |
da tot n-ai spus cat te-a ajuns interiorul...:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
- Copyright 2026 4Tuning