![]() |
si nu ma refeream la incepatoare ci la alea care iau permisu cu bani shi cum le-au luat parintii mashini gen 206 cc sau 307 nu rateaza vreo ocazie sa-si arate \"maiestria\" la volan . 8) 8)
AM VAZUT CU OCHII MEI cum i-a murit motoru la semafor lu una cu un M3 !!!! pai se poate asa ceva :) [/url] |
Eh macar acum ai spus`o clar ca AI ceva cu femeile la volan.. nu ca \"n`ai avea nimic.. dar totusi ai..\"
Subiectul s`a desfasurat in alta parte asa ca ma abtin ...[cu greu:p] de la alte comentarii care n`au treaba cu topicu. PS . am avut orasul aranjat in sensul ca cineva din politie avea o datorie la tata si s`a revansat cu o vorba buna [f. buna :p] deci NU cu bani! Iar categoria de incepatoare de care vorbesti tu cu masinile gen \"206cc\" e kam mica.. si poate ca in timp vei intalni in trafic si alta categorie care STIU sa conduca [kiar daca si aia o sa fie la fel de mica]. Momentan dupa varsta presupun ca esti incepator.. deci ai destul timp sa cunosti mai multe tipuri de incepatoare si de soferite ! Gata.. scuze de offtopic |
Quote:
E ca reclama care si-o fac aia pe plaja, \"2 la 10.000, 2 la 10.000\" :D :roll: |
Inseamna ca mergem impreuna la urmatoarea etapa :roll: legala :roll: din Craiova ca se vede treaba ca acolo-s cele mai multe/metru patrat/oval.
(poate ne intoarcem plangand :lol: )(sau poate nu ne mai intoarcem :D ) on-topic -> ...ca sa vedem daca un sofer care si-a \"platit\" permisul poate invata sa conduca :wink: :P |
Pe la liniute in calitate de participant n`o sa ma arat prea curand..ca n`am cu ce!Dacie cu gpl... :cry2: Eventual sa imprumut de la cineva o masina... :oops:
|
Mai TranceGirl , poate nu stiai dar experienta in condus nu se masoara in ani ci in km ( am cam 12.400 km pana acum ) , inca o dovada ca te agiti degeaba , dar intelege ca nu toate dintre voi fetelor conduceti \"bine\" , poate tu poate altele aveti ceva nerv in voi si o calcati si ii dati in ***** dar restul de 90 % ce fac ?! :?: :?: :?:
|
Ca sa vezi... numai Schumacheri printre noi.... Viper... calmeaza-te...
12400 km 465m 13cm... and counting.... :blahblah: |
Re:
Quote:
|
am un tov .. care azi a picat ... omu` a luat 25 ... la sala dupa ce a picat de 2 ori cu 21 .. si .... si astazi a picat la orash .. si la sf gaboru` i`a zis te`ash trece da nu`mi place fatza ta :D
|
Noi va ashteptam :p BogdanSHA ce optimist eshti :roll: :-\"
On topic -> cine si`a platit permisu ? :x Again.. repet.. ca sa fiu sigura ca ma exclud din categoria aia : datoria la care ma refeream mai sus era legata de un ajutor la nevoie NU de bani! :p Carmen lasa ca au fost si dacii pe Bucovat :p :-\" Viper_VT nu ma agit, m`am agitat in alta parte pe subiectu` asta.. deci nu mai are rost. Experienta se masoara in mai multe.. cred.. nu numai in km, sau numai in vechime.. asa poti sa mergi 5000km rom-germania pe nu shtiu cate autostrazi si sa NU ai experienta unuia care a condus 1000km in buc.. sau care a fost la mai multe raliuri si si`a testat aptitudinile si a trecut prin n. situatii extreme invatand sa le evite.. fara sa faca atatia km ca celalalt :p Ma rog.. a fpst un ex., io ma exclud, mi`e groaza de buc.. si nici nu ma afirm in legatura cu experienta ta. O ai.. cu atat mai bine, bafta la shofat inainte si sa nu te loveshti de shoferitzele alea din categoria de 90% :P :roll: :wink: Psycho nasol.. uneori poate trebuie o vorba buna NUMAI ca sa te aprecieze la adevarata valoare.. ca sa iti dea posibilitatea sa le dovedesti ca shtii.. de kkat sistemu :x |
TranceGirl am zis liniute nu viteza lenta pe traseu deluros=Bucovatz :D
|
bine mai :D , la cat mai multe schumaharitze pe la noi pe strazi atunci :wink:
|
25 august dimineatza > citit legislatzie
25 august noaptea > rezolvat cele 659 de intrebari 26 august dimineatza dat/luat sala 26 augsut condus cu garcea in dreapta facut stanga cik nedat prioritate / pikt traseu acuma pe 23 dau iarasi si sper sa iau :D |
Re:
Quote:
asa k data viitoare dai \"prioritate\" politaiului si o sa iei :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: |
Re:
Quote:
Clar! P.S. Nici una dintre femeile pe care le-am vazut la volan nu mi-au facut o impresie buna, majoritatea m-au speriat. Mai astept.. Sfat: Feriti-va de blondele cu dacii break!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
SpeedeR > m-am gandit si la astfel de prioritate dar cik de data asta ar costa 2 hartii verzi :( adkik asa imi cere instructoru cu care am facut prioritate
|
deci sorry da parca am mai zis am luat dintr-a 3-a, de sofat pana acuma ffff putin dar lasa ca o sa cresc eu mare si o sa ma fac Audi A3, VW Golf4 sau 5, Daewoo Laceti,Toyota Corrola sau cine mai stie :D
am cam 3 saptamani decand am carnetul :D |
sa`l stapanesti sanatos
|
Eu am luat din a doua (am picat sala), ia traseu l-am dat pe intuneric pentru ca era iarna si am fost ultimu deci sunt un adevarat profesionist :P
In decembrie fac un an. |
eu l-am luat din prima desi s-a uitat cam urat :x la mine cand i-am zis Hristos a inviat ca dehh era a treia zi de pasti....... da e bine ca l-am luat :D
|
Quote:
Eu l-am luat din prima... sala cu 24... si orasul cu pile! |
a doua oara l-am luat (prima oara am picat la sala)da' faza misto la traseu e ca am fost doi baietzi si o bunaciune rau de tot pe la 26 de ani si de cand sa urcat aia in masina si pana sa coborat gaboru sa uitat numai la ea si a vb numai cu ea!Noi de umplutura!Binenteles am luat totzi trei :) :)
|
a 4-a... abia ieri... probabil ca asha a fost sa fie sau nu am invatzat io prea mult. in fine am permis shi-s fericit...
|
FELICITARI!!! :wink:
|
Din prima , multumesc lui Dumnezeu , cu 22 la sala , chestionarul 13 , viitorul meu numar norocos :lol: 8)
|
am si eu o intrebare....am un prieten....a dat de permis...a luat...acum asteapta sa i se elibereze permisu.....pana i se eliereaza permisu....are voie sa conduca?.....ce i se intampla daca il opreste politia?....va multumesc anticipat...
|
sunt in aceeashi situatzie shi itzi spun asha: daca conduce pana se elibereaza permisu shi il prinde e groasa treaba... i se v-a anula examenu shi va fi considerat ca shi cum nu ar avea permis., din cauza ca el inca nu figureaza in evidentza conducatorilor auto a politziei. asha ca mai bine se abtzine... shtiu ca e greu ca numai io shtiu cum e... dar io zic ca nu se merita riscul.
|
bine mersi mult....acum l-am sunat....si l-am dezamagit mult...avand in vedere...ca il asteapta masna in fata portii.....:))
|
a mea e de un an in fatza portzii... deci cunosc sentimentu`
|
Re:
Quote:
Din momentul in care politistul respectiv depune dosarele cu admisii la politia locala vei figura la ei in evidenta , iar daca te opreste iti verifica permisul prin statie , si il detii. |
Re:
Quote:
hai nu ma innebuni esti sigur ... mai ai pus-o rau de tot daca conduci pana nu il ai !! deci eu am permis de mai putin de o luna si ma batea unul la cap sa conduc ptr ca primesc amenda ca nu am actele la mine tu din ziua in are platesti la stat taxa aia si pana duci chitanta la politie .. in perioada aia nu poti faci nika eu special m-am uitat la data eliberarii si am observat ca data la care am depus chitanta la politie e diferita de cea a eliberarii permisului... si in plus cand scoti permisul tu semnezi acolo si iti va pune stampila cu data.... deci daca te prind epolitia si vede ca data difera ai pus-o te alegi cu dosar penal conducere fara a avea permis.... |
Ovi puiu` mami eshti prea copil sa ma cert cu tine dar problema ta e ca nu ai delok dreptate. e ca mine shi treaba e probata de un amik de-al meu... tu sa fi sanatos shi sa faci ca tine, ok? hai bafta
|
Cum ziceti voi , domnilor. Am avut multe cunostinte pe care i-a oprit politia in acea perioada de asteptare. Nici unul nu a platit nici macar acea amenda pt. acte , au zis politistul cu care au fost admisi si data in care au sustinut examenul si atat.
KrushX , cine a zis ca ne certam ? Normal ca si eu recomand asteptarea , ce mai is alea 2 saptamani dupa ce astepti 18 ani ? Am zis doar ca nu e chiar cum zici tu cu anularea examenului :roll: |
E chiar recomandat sa stai cuminte!!!!
Chiar pot aparea probleme.... ca atat timp cat permisul nu este \"facut\" .. nu are ce verifica prin statie cel care te opreste pentru ca apari fara permis... chiar daca dosarul a fost depus.... pentru ca inca nu exista permis (cu numele tau si cu o serie pe el...) Poti sa scapi usor doar in cazul in care a trecut ceva vreme de la depunerea dosarului, si permisul asteapta la politie sa-l ridici.... si cand da prin statie figurezi cu permis... si e ca si cum l-ai fi uitat acasa... doar ca e la ei... |
Pedeapsa este : AMENDA PT NEPREZENTAREA ACTELOR!
Mie asa mi`a zis instructorul si nu cred ca vroia sa`mi anuleze aia permisul sau era prost informat... |
Care permis fratilor si surorilor daca in 2 saptamani pana tb sa-l ridici el nu exista inca? :? Intreb si eu ca orice om...
|
Pai asta ziceam si eu Bogdan... si in cazul in care te prinde in perioada in care nu e facut (si nu dai peste nenea garcea intelegator..)... nu e vorba ca ti-l anuleaza (pentru ca nu are ce) ci pur si simplu nu ti-l mai fac.....
|
Re:
Quote:
Politistii depun dosarele cu admisii la politie in ziua de examene la sfarsit , si atunci esti bagat in evidenta/baza de date. Acele 2 saptamani dureaza tiparirea permisului la sectia ce se ocupa de documentele fizice. (nu politia rutiera). Te-au admis , esti in baza de date , nu mai e treaba lor tiparirea documentului. |
Fratilor nu mi_e rusine sa recunosc k l_am luat a 3 oaradar macar stiu k atunci cand l_am luat dupa ce am cazut numai la sala gaboru la traseu mia zis la final...citez:
Ai mai condus fara carnet :?: :!: :?: :!: |
loool, shi ce i-ai raspuns? :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:40. |
- Copyright 2026 4Tuning