![]() |
Re: Strech Tyres - experienta, marci gume, dimensiuni.
1 Attachment(s)
Quote:
|
ce recomandati la 8j sa si arate bine dar sa nu pierd mult din talon (nu de alta dar nu pot cobora foarte mult masina dar vreau sa apropii aripa de roata cat mai mult posibil)? jante r17
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
dupa cum am calculat cred ca mai ok ar fi 215 40 pe 8j....insa nu am vazut inca |
Te prostesti cu 215.40 .....se stie din totdeauna 205.40 pe 8j
|
Quote:
|
Quote:
|
salut!!ce gume imi recomandati pentru niste jante brock b1 cu 9j et 15 R16,
masina mea e un E36 cu suspensie stock(deocamdata)... nu prea as vrea sa trag de aripi.multumesc! |
Quote:
|
Quote:
are cineva poze(reale)cu urmatoarele dimensiuni: la 9j...17 sau r18 215 40 8.5j 215 45 si 205 45 iar la 8j 215 40.... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
dimensiunea asta la latimea asta ma gandesc ca ii cam aceas ca si la 8j 205 45.. sau la 9j 215 45... |
as avea o intrebare.. pe BBS RC 9j se poate pune 205/40/17?
nu de alta dar gumele sunt luate de noi si nu prea l-as schimba pe 215.40.17 numa daca chiar nu se pupa marimea asta cu 9j.. se poate circula cu ea? se uzeaza repede anvelopa? va multumesc |
Quote:
In functie de producatorul lor, se vor intinde mai mult, http://www.tyrestretch.com/cache/9_2...R17_10_595.jpg, sau mai putin http://www.tyrestretch.com/cache/9_2...40_R17_595.jpg Uzura diferita de pe o parte pe alta a gumei, nu vine de la stretch, ci din cauza unghiurilor. Masinile cu tractiune spate au unghiuri negative pe spate de fabrica, deci o oarecare diferenta e normal sa fie. E bine ca dupa un timp, sa le mai schimbi intre ele( spate stanga/dreapta). Daca iti toceste cauciucurile excesiv pe interior, du-te la geometrie sa le faci cum trebuie. Cel putin daca nu ai facut unghiurile dupa ce ai coborat suspensia, acestea s-au marit un pic, si deci o sa se toceasca un pic mai mult decat normal. |
Quote:
|
A PUS CINEVA 225 35 17 PE 9J? SAU ARE CINEVA VRE-O POZA?
|
Quote:
Are aceiasi inaltime talonul ca 205/40. Ca stretch difera in functie de producator, dar e asemanator cu 205/40 pe 8.5j. Daca faceai un search pe site-ul de mai sus, gaseai poze: http://www.tyrestretch.com/cache/9_2...SDrive_595.jpg |
|
Quote:
|
Quote:
|
salut tuturor........scuze pt off-topic dar vad ca este lume care chiar se pricepe la roti.....am luat pt e36-le meu un set de jante brock b1....2 buc 8,5 j et 13 si 2buc. 10j et 20.....asa entuziasmat am fost cand le-am vazut ca le-am cumparat si cand sa le pun pe masina nu se potrivesc la prezoane....gaurile de la jante sunt putin mai intre mijloc......tare ma tem k sunt 5*112 in loc de 5*120.....exista vreo metoda cum le-as putea adapta sau trebuie sa le vand???scuze inca o data pt off-topic
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
daca incerci sa le pui cu flanse adaptoare, o sa le scoti minim 20mm inafara (hai sa zic 18mm). Ceea ce e deja mult prea mult pentru latimile si et-urile pe care le ai. Se poate face redrill, in mod normal trebuie umplute gaurile existente, si apoi regaurite exact intre ele, dar pentru asta trebuie sa iti permita si spatele jantei (suprafata de montare pe fuzeta trebuie sa fie dreapta). |
si intrebarea este cat de sigura este treaba? si mai ales cine se baga la asa ceva sa si garanteze pentru?!
|
Quote:
personal am asa ceva ( jante regaurite la dimensiunea prezoanleor mele) |
Salut am jante bbs rz pe 16 8j ce anvelope ar da un pic de look agresiv...
|
Quote:
|
din cate stiu min 5...5.5...cam atat ar trebui sa aiba
|
:shock:
Pe 9 J cu 205/40/17 presiunea variaza intre 2.5 - 3 in functie de anvelopa ... |
Quote:
|
Nu iti statea in ce sens ? Era dezumflat ?
|
Quote:
Daca bagati 5 bari intr-o guma si e vre-o pingea, risti sa iti bubuie in fata. Ce e intre 3 si 4 bari e pentru drift asa. Dar deja la 5 bari e periculos ! Quote:
Deci e clar ca aveai ceva probleme mari. Quote:
Quote:
In functie de drumurile de la tine din oras, si cat de experimentat esti, asa si presiunea. Eu merg cam cu 2.3 -2.5 in general. La 3 bari cu tot cu suspensia, imi clantane dintii prea tare :lol: Robynet mai sus are dreptate, depinde si ce anvelope ai. (vechime, producator). |
Quote:
si vezi aici pe forum la alex fan bmw parca...normal ca mai strech(janta mai lata si aceas guma parca)a trebuit sa bage peste 6 in fine |
dap, multumesc de interes, ma interesa configuratia asta sa nu ceara presiune exagerata sa ma zdruncine si la un muc de tigara! oricum 2,5 bar este ok, avand in vedere ca eu merg cu 2 -2.2 ...
|
Quote:
Eu pe 10J , cu 215/40/17 Pirelli PZero Nerro, am mers cu 3,5 si era OK. Cat despre colegul de mai sus cu 5-6 bari, ba nene, aia e presiune de dube si microbuze, care au anvelope categoria C, unde racordul este mult mai ranfortat decat anvelopele normale, si pana si alea, cu incarcatura maxima merg pe presiune de 5 :lol::lol: |
Quote:
Quote:
|
da ma refeream la presiunea pentru a se intinde gume...si undeva peste 3...pentru presiune constanta
|
o intrebare,curiozitate
gumele care sunt rc(runflat)se intind la fel de bine ca si cele normale? ma refer la o dimensiune identic,latime de jante la fel si etc....dupa montare este diferenta intre ele sau nu? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
- Copyright 2026 4Tuning