![]() |
Re:
Bine mai T-nos........ :P cum zici tu!
sa stii ca masina este TDI de 90 cai! Daca tu vrei.................. :wink: :wink: :wink: Quote:
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
Astea ultimele, nu-s distractie :) ... sunt de la sedinta ;)
|
Daca zicem ca sunt de la o chermeza, nu este nimic care sa zica cum ca nu ar fi asa... Pot fi de oriunde. :wink:
|
1 Attachment(s)
180 de grade
|
ia uite liliecii.... kand au ajuns astia pe tavan?! :lol: :P
|
1 Attachment(s)
Noua pizza 4ss
|
Re:
Quote:
4 Speed Squad 8) |
Acea pizza este special facuta pentru mine cu un design Pierr Cardin si cu taietura in 8 Gucci!!!
|
1 Attachment(s)
fizz asaltat de niste fane :lol:
|
1 Attachment(s)
2 porumbei (cel din stanga nu a mai putut sa isi ascunda sentimentele)
|
doamneeee :) ce nebuni.... :lol: :lol: :lol:
|
:lol: ... e bine k ai cenzurat FXN sa nu ne dam seama cine sunt cei 2 porumbei :lol:
|
Buey ce oneroshi... Cine draqu sunt sconcsii astia doi ??? Nu sunt sigur de la 4SS ca astia sunt baieti serioshi... :wink:
|
9 Attachment(s)
si-a luat hondaru ZGOMOTEC !!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
|
2 Attachment(s)
...
|
3 Attachment(s)
...
|
in sfarsit! ai reusit sa mai faci si tu ceva pt. masina aia. :D
|
7 Attachment(s)
...
|
hai bai hondare te-ai dus in state sa-tii aduci ***uri care sa-ti umple portbagajul..... mare afacere si tu si bishop carati lemn all day parca ati avea incalzire cu lemne.... atat loc ocupat \"fara folos\" :)
|
ba esti nebun frate daca tii asa ceva in masina abia astept sa vad mai de arpoape
|
Eu in locu tau sa mor de nu as dormi cocotzat pe sub-u ala ....sau as face rampa si as parca masina in apartament :shock: :shock: :shock: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
|
1 Attachment(s)
Hondare, iti trebuie setul asta:
|
La ce, la casa ??? Ca daca il lasam in masina, trebuiau sa ia toata masina, ca nu aveau pe unde sa-l scoata... Ca am lacat la haion, ca romanul... :lol: Asa ca luau masina cu totul...
Esti tare Rosonic... :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D |
Hondarul si-a tras cutia fermecata in masina :D
Tare rau wooferul Dak nu mai ai rabdare pana iti montezi sistemul, vin-o cu statia ta si wooferul si punem la mine sa testam... Ai vazut ca statia mea deabia il gadila :D. |
Aaaa si inca ceva... Sa-ti prinzi bine toate suruburile si mare grija la luneta... n-o vad prea bine... :lol: :lol:
|
Buna idee mane... Numai ca nu stiu cand oi mai scoate cutia din casa ca am nevoie de ajutor... :cry: Dar te anunt, daca e, vi pe la mine, sa vedem doar cum se aude... :lol: Daca as avea un garaj unde sa-mi trag si eu firele... :cry:
|
da de ce-ti trebuie mah onerosule garaj?injurate-as, nu ti-am zis ca te ajutam sa-ti pui alea?
da vad ca tu vrei cu tot dinadinsul sa dai bani! vorbeste cu sgm ca el are garaj :wink: |
Pai cred ca dureaza 30 de minute sa le trag, dar imi ingheatza mainile bah... :wink:
|
:headfones :headfones :headfones :headfones :headfones
Hondare, sa nu uiti de tweetere in bord si casete cu Guta 8) |
Gutza Reynolds, te rog... :wink:
|
9 Attachment(s)
|
9 Attachment(s)
|
9 Attachment(s)
|
9 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
|
ce facute 200sx se combinate...:D ati fost la PerisH?
|
am fost si la peris, caterinca mare :D :D :D uite acolo una bucata blonda cica din Italia si una bucata Bytzu care da limbi :lol: :lol:
|
pupam-ai, unde dau yo limbi mah, ha?
arata-mi limba ca io nu recunosc nimik! :twisted: :lol: da merge blonda, nu? merita sa ma duc la peris/pe furis/ in tufis/ sa fac lucruri bune... |
Nu s-a intamplat absolut nimic inafara de faptul ca s-au batut pe bancheta din spate !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning