![]() |
morro mie gtr r 34 imi place alt skyline nici nu mias lua in afara de r 34 :lol: :lol: :lol:
|
Pacat ... GTR suna bine , si Skyline suna bine... da Skyline GTR suna cel mai bine
|
looool sa sti ca suna bine :lol: imi place la nebunie a ajuns sami placa masina asta :(
|
vezi sa fii atent .. ca daca o sa iti mai placa mult o sa ti-o cumperi :lol: 8) :P :oops:
|
daxa ar fi dupa mine si as putea azi mias cumparao dar sunt foarte multumit cu rs4 si skyline nu gasesti in germania :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
skyline gtr 35
|
3 Attachment(s)
poze...
|
3 Attachment(s)
si iar poze....
|
:lol: :lol: merci marian..vad ca au inceput sati plac si tie skyline si supra..sau au pus pozele numai pt mine?? :lol: :lol: 8)
|
misto , misto..dar s14 s15 nu place la nimeni ? parca pana la
unul de asta mai pot visa ..si tuning merge si la ele gramada ! :lol: |
1 Attachment(s)
pacat ca nu se mai face dupa cum stiu eu... :(
|
pacat ca n-am yo bani de un nissan e ala nu ca nu se mai face... :twisted:
|
poate iti aduni de un 200sx mai obosit eu personal la unul asa visez :twisted:
|
Skyline
Pentru mine o masina destul de tare , care putin modificata da ceata cam la multe alte masini exotice cu niste scoruri de o platesti in trei generatii, este Nissan Skyline Gtr V-Spec R 34 :!: . Daca e vreo una pe la noi sa ma anuntati si pe mine.
|
1 Attachment(s)
Nissan Skyline R33 GT-R 1999
ENGINE tomei special titanium engine storker kit 2.7l hks t51r spl turbo kit future custom fuel system top secret 1000 hp computer system blitz 1000cc injectors x6 hks blow-off valve x2 grex oil cooler kit top secret titanium exhaust system hks intercooler TRANSMISSION hks 6-speed h pattern dog mission SUSPENSION top secret special racing suspension kit BRAKES brembo brake system ferrari f50 type WHEELS rays 10x18 rims TYRES bridgestone potinza super soft EXTERIOR top secret body kit cusco wing INTERIOR sard stack meter top secret rollcage system blitz dual sbc-boost controller recaro fia approved seats ICE/SECURITY standard BHP 1000 |
2 Attachment(s)
PERFORMANCE FIGURES
0-60 3.8 1/4 MILE 10.37 BHP 608 MAX SPEED 310 km/h Am citit pe un site cica... \"Recordul de viteza pe drumuri publice \" e detinut de un skyline <283 km/h>[/b] |
2 Attachment(s)
Niste poze cu Skyline
|
1 Attachment(s)
Inca o poza cu Skyline
|
3 Attachment(s)
Poze Skyline!
|
3 Attachment(s)
No comment :!:
|
2 Attachment(s)
No comment :!:
|
2 Attachment(s)
No Comment :!:
|
3 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
adevarate bestii, cat mi-ar placea sa se gaseasca si pe strazile noastre asa ceva!!!! :lol: :lol: :lol:
|
New Topic
1 Attachment(s)
Vede-ti ca am facut un topic special numai pentru SKYLINE
|
Acum nu stiu cat este de adevarat sau fals , dar am citit pe un site ca recordul de viteza pe drumuri publice e detinut de un nissan skyline :!:
|
Re: Numai cei interesati de Nissan
[IMG]E:\sunshine[/IMG]
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning