Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   Ce ai facut azi la masina? (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/239982-facut-masina.html)

Adynis 28-04-11 13:53

Re: Ce ai facut azi la masina?

Quote:

Originally Posted by bitang (Post 4287780)
Salutare natiune!Eu astazi am facut pe "pictorul":lol:.Dupa cum se vede in poze am vopsit etrierii si semnul de la grila.Zilele astea sper sa reusesc sa pun si folie pe geamuri.:rolleyes2

Attachment 1982130

Attachment 1982131

nu era mai bn daca lasai semnu in pace? galbenu ala ii prea tipator la cer:))
la etrier imi place cum a iesit. desi ar fi dat bn si cu alte culori gen rosu sau gri :> dar fiecare face cum ii place ^^

bitang 28-04-11 14:35

Quote:

Originally Posted by Adynis (Post 4287900)
nu era mai bn daca lasai semnu in pace? galbenu ala ii prea tipator la cer:))
la etrier imi place cum a iesit. desi ar fi dat bn si cu alte culori gen rosu sau gri :> dar fiecare face cum ii place ^^

Binenteles,parerile intotdeauna vor fi impartite fiind o diversitate mare de oameni si gusturi diferite.Eu am ales galben deoarece imi place combinatia de galben+negru.Pana la urma iasa un viespe:lol:.

SeRee 28-04-11 14:38

Ms..auzi ai o tubulara sa dau si eu bateria jos? Sau cine are si vrea sa ma ajute..ms

Adynis 28-04-11 19:00

Quote:

Originally Posted by bitang (Post 4287966)
Binenteles,parerile intotdeauna vor fi impartite fiind o diversitate mare de oameni si gusturi diferite.Eu am ales galben deoarece imi place combinatia de galben+negru.Pana la urma iasa un viespe:lol:.

asa e. sunt multe cazuri in care galbenu cu negru se potrivesc perfect... doar ca la tn parca nu merge semnu galben. nu te supara. ii doar o parere

Adynis 28-04-11 19:09

3 Attachment(s)
am revenit si cu cateva poze cu subwooferu si statia

bitang 28-04-11 21:39

Quote:

Originally Posted by Adynis (Post 4288496)
asa e. sunt multe cazuri in care galbenu cu negru se potrivesc perfect... doar ca la tn parca nu merge semnu galben. nu te supara. ii doar o parere

Stai cuminte.Orice parere este binevenita.;)

Lucassv 28-04-11 23:11

Quote:

Originally Posted by Adynis (Post 4288519)
am revenit si cu cateva poze cu subwooferu si statia

Weast Coust Costums !!! WRONG !!!

Burdujeni.. by . Lucas :)))) >:D< dati bass... sa iasa fum din difuzoare !!!!

Lucassv 28-04-11 23:13

FLOW !!!! POZE CU SUB !! SI VIDEO !!
NU PUNE AIA CU MN IN SALOPETA.. CA ITI IAU CABLU DE LA + :))))

flow87 29-04-11 01:01

Quote:

Originally Posted by Lucassv (Post 4289139)
FLOW !!!! POZE CU SUB !! SI VIDEO !!
NU PUNE AIA CU MN IN SALOPETA.. CA ITI IAU CABLU DE LA + :))))

nu am decat 2 poze facute :lol: cea cu salopeta o dau direct lu lex :lol:

https://img826.imageshack.us/img826/8...cture070gq.jpg

https://img88.imageshack.us/img88/5116/picture071od.jpg

mai trebuie putin reglat zic eu dar vad pe parcurs restu e can can :lol: ;)...

LeX_CLK 29-04-11 11:12

deci frumoase ambele si adynis si flow .... spor la scos plafoanele :-s daca o sa ajunge-ti la asa ceva :lol: s i flow ... degeaba ai pus pozele daca nu il vedem si pe lucas in salopeta :)):lol:
ps: la cat cablu ai acolo in portbagaj 8) posibil sa ajunga pana aici la mine sa cuplam in serie tunurile :lol::lol::lol:

flow87 29-04-11 13:11

Quote:

Originally Posted by LeX_CLK (Post 4290024)
deci frumoase ambele si adynis si flow .... spor la scos plafoanele :-s daca o sa ajunge-ti la asa ceva :lol: s i flow ... degeaba ai pus pozele daca nu il vedem si pe lucas in salopeta :)):lol:
ps: la cat cablu ai acolo in portbagaj 8) posibil sa ajunga pana aici la mine sa cuplam in serie tunurile :lol::lol::lol:

:lol: poza cu lucas in salopeta ti'o dau tie personal :-P

SeRee 29-04-11 15:08

flow cat o costa statia + wooferul ? :twisted:

flow87 29-04-11 15:35

revin si cu poza cu luca in salopeta cum munceste la montarea statiei si wooferului pe masina mea :lol:https://img19.imageshack.us/img19/1439/picture069hw.jpg

PS: serre nu m'a costat foarte mult ,dar pretul real si la statie si la sub e destul de mult in magazin.... ce electrizeaza parul daca stai pe bancheta din spate :lol::lol::lol:

Lucassv 29-04-11 16:17

Quote:

Originally Posted by flow87 (Post 4290611)
revin si cu poza cu luca in salopeta cum munceste la montarea statiei si wooferului pe masina mea :lol:https://img19.imageshack.us/img19/1439/picture069hw.jpg

PS: serre nu m'a costat foarte mult ,dar pretul real si la statie si la sub e destul de mult in magazin.... ce electrizeaza parul daca stai pe bancheta din spate :lol::lol::lol:

asta-s eu :)))) baieti !! daca aveti nevoie !!! contati pe mine :*

eu_alex 29-04-11 17:43

el e baiatu bun la toate =)) . fetelor nu va sfidati sa nu-l cautati :)) . Felicitari pentru achizitii la baieti . Nu stiu daca am mai zis , dar la adynis se aude stas :X . M-a luat intr-o pauza :)) .

SeRee 29-04-11 17:54

ady sa vii si la mn in fata sa vad cum se aude :twisted:

Lucassv 29-04-11 18:53

baietii.. subwooferul meu .. care l-am avut pe dacie :)))

https://www.youtube.com/watch?v=O0c3b5taMB0

se poate si mai bine :D :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Adynis 29-04-11 19:58

multumesc multumesc :D azi am fost cu un prieten prin diverse locatii sa imi faca niste poze mai profi la masina :D astept sa le primesc de acu

PS : sere, prin fata pe la tine trec de cel putin 2-3 ori pe zi ..doar ca nu te vad niciodata pe acolo :))

SeRee 29-04-11 20:11

is plecat la curve bre ady >:) ...auzi unde gasesc si eu un kit de xenon h7?

Adynis 29-04-11 21:21

incearca pe colt la mobila, vladrom parca se cheama

SeRee 29-04-11 21:23

Quote:

Originally Posted by Adynis (Post 4291293)
incearca pe colt la mobila, vladrom parca se cheama

unde a fost shaormeria? si cam cat au costat?

Adynis 29-04-11 22:25

nu stiu unde a fost shaormeria. dar ai sa il vezi ca nu is asa multe pe acolo ..ii chiar pe colt ..nu stiu cat costa pt tine..pt mine erau kituri si la 2 mil pt faza scurta. dar grija mare cu xenonu ca am auzit ca incep astia sa dea amenzi si sa te trimita la rar pt cei care au xenon pe faruri fara lupa

SeRee 29-04-11 22:47

Si cum iti dai seama..daca are sau nu lupa? De ex pe corsa c are lupa? Plm

flow87 29-04-11 23:26

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4291490)

lol ma pai se vede daca ai sau nu lupa .....si kitul xenon h7 nu conteaza ce masina e ....se potriveste pe oricare, logic sa foloseasca h7 si nu altfel de bec de asta e h7

SeRee 30-04-11 20:38

Quote:

Originally Posted by flow87 (Post 4291571)
lol ma pai se vede daca ai sau nu lupa .....si kitul xenon h7 nu conteaza ce masina e ....se potriveste pe oricare, logic sa foloseasca h7 si nu altfel de bec de asta e h7

da flow dar daca citesti mai sus de a zis ady.. nenea cap de creta iti da amenda daca nu ai lupa..sau ce draq cer ei ... :twisted: ... stiu ca h7 se potriveste...

hihi...azi am skimbat filtru de aer...si am skimbat uleiul :twisted:

Adynis 30-04-11 21:04

https://www.4tuning.ro/images/lupa-fa...-0-0-0-0-0.jpg

asa arata lupa ..daca ai asa cv in far...ai lupa..daca nu nu :P simplu

nenea cap de creta are dreptate in cazu asta..si eu as fi facut la fel ..eventual si 2 bucati dupa cap :)... xenonul nu ii la fel ca halogenul ... halogenul se incalzeste f tare... iar caldura care o da ..incalzeste sticla ...ce nu permite sa ramana apa/zapada sau mai stiu eu ce pe ea. xenonul nu (de aia se plang unii ca pe timp de ploaie sau iarna nu vezi prea bine cu xenonul) de aceea multe masini care vin cu xenon din fabrica au stergatoare montate pe far.

2 la mana, xenonul fara lupa se imprastie in toate partile ...orbind pe cei din jur ..daca farul are lupa ..lumina este directionata intr-un punct anume...

3 la mana ..daca totusi va indurati sa cumparati un kit de xenon pt faruri fara lupa ...macar reglati mama naibii farurile alea ..ca ii orbiti pe cei din jur.
(nu de alta ...dar odata si odata...dea naibii fac si pun niste proiectoare dinalea rusesti in bara si le ridic in sus ...ca sa am grija de astfel de indivizi)

4 la mana : kiturile ieftine la 2 mil (unele) au tot felu de probleme ...gen se arde becu din senin si ii destul de scump un bec de xenon, au timp de incalzire mare... gen ..daca ai faza scurta si faza lunga pe acelasi bec..in momentul in care ai dat un flash s-ar putea sa ramai fara lumina pt cateva sec ..ceea ce nu e placut... si altele...deci grija mare ce cumparati) pt ca in momentul in care se monteaza xenon-ul ..trebuie dat gaura in far din cate stiu ...deci automat nu mai poti pune becul normal inapoi in caz de nu iti place sau daca vrea nenea garcea sa te amendeze) plus ca sunt unii care au avut prb cu xenon-ul la itp.

concluzia o puteti trage si singuri. fiecare o tine pe a lui ...
eu unul prefer sa raman la halogen si faruri cu lupe reglate bine.

PS: daca gresesc sa ma corecteze careva :D

SeRee 30-04-11 21:42

Quote:

Originally Posted by Adynis (Post 4293091)
https://www.4tuning.ro/images/lupa-fa...-0-0-0-0-0.jpg

asa arata lupa ..daca ai asa cv in far...ai lupa..daca nu nu :P simplu

nenea cap de creta are dreptate in cazu asta..si eu as fi facut la fel ..eventual si 2 bucati dupa cap :)... xenonul nu ii la fel ca halogenul ... halogenul se incalzeste f tare... iar caldura care o da ..incalzeste sticla ...ce nu permite sa ramana apa/zapada sau mai stiu eu ce pe ea. xenonul nu (de aia se plang unii ca pe timp de ploaie sau iarna nu vezi prea bine cu xenonul) de aceea multe masini care vin cu xenon din fabrica au stergatoare montate pe far.

2 la mana, xenonul fara lupa se imprastie in toate partile ...orbind pe cei din jur ..daca farul are lupa ..lumina este directionata intr-un punct anume...

3 la mana ..daca totusi va indurati sa cumparati un kit de xenon pt faruri fara lupa ...macar reglati mama naibii farurile alea ..ca ii orbiti pe cei din jur.
(nu de alta ...dar odata si odata...dea naibii fac si pun niste proiectoare dinalea rusesti in bara si le ridic in sus ...ca sa am grija de astfel de indivizi)

4 la mana : kiturile ieftine la 2 mil (unele) au tot felu de probleme ...gen se arde becu din senin si ii destul de scump un bec de xenon, au timp de incalzire mare... gen ..daca ai faza scurta si faza lunga pe acelasi bec..in momentul in care ai dat un flash s-ar putea sa ramai fara lumina pt cateva sec ..ceea ce nu e placut... si altele...deci grija mare ce cumparati) pt ca in momentul in care se monteaza xenon-ul ..trebuie dat gaura in far din cate stiu ...deci automat nu mai poti pune becul normal inapoi in caz de nu iti place sau daca vrea nenea garcea sa te amendeze) plus ca sunt unii care au avut prb cu xenon-ul la itp.

concluzia o puteti trage si singuri. fiecare o tine pe a lui ...
eu unul prefer sa raman la halogen si faruri cu lupe reglate bine.

PS: daca gresesc sa ma corecteze careva :D

ady nuhstyu daca a mea are lupa..adica nu imi dau seama .. poate cand ne intalnim iti zici si mie daca are sau nu =))

flow87 01-05-11 00:11

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4293188)
ady nuhstyu daca a mea are lupa..adica nu imi dau seama .. poate cand ne intalnim iti zici si mie daca are sau nu =))

din cate stiu eu nu are lupe masina ta...

SeRee 01-05-11 07:40

Quote:

Originally Posted by flow87 (Post 4293439)
din cate stiu eu nu are lupe masina ta...

bn de styut...eu doar am intrebat...

SiLoTh 01-05-11 12:43

trebuie data o gaura in far doar sa scoti firu inafara, bmw meu a avut xenon si am mers fara probleme cu el, eu nu am avut xenon pe el

LeX_CLK 02-05-11 19:54

am xenon de cateva luni si nu am avut nici o problema ... perfect merg si nu a fost ex de scump .... dar am un prieten care a schimbat 3 randuri pana sa dea de o firma klumea ....unele luate de la o firma cunoscuta .... si altele luate d la o anumita persoana din suceava care se ocupa de asa ceva .... dar acu are ce am si eu de vreun an si merg stas

Adynis 02-05-11 20:46

Fiind frumos afara si cu ocazia ca aveam timp liber si din lipsa de ocupatie, mi-am luat un prieten si am inceput sa ne plimbam de nebuni prin Suceava si imprejurimile ei. Asa ca, odata ce aveam chef de plimbare ..am iesit la iarba verde, la un suc ..una alta. Cu ocazia asta prietenul meu a realizat si cateva poze din lipsa de ocupatie. Iata si cateva din ele . Enjoy.

Pozele au fost facute prin obcini, parcare Iulius Mall si prin Mioveni.

PS: Masina a fost spalata inainte ...dar nu am apucat sa facem decat cateva poze prin obcini .. :( pt ca a inceput sa ploaie :( si s-a prins putin prafu de ea ..
PS 2 : Mersi lui Nicotyn pentru poze

Pentru poze click aici

http://www.golf-club.ro/download/fil...6529&mode=view

SeRee 04-05-11 15:05

Quote:

Originally Posted by Adynis (Post 4297901)
Fiind frumos afara si cu ocazia ca aveam timp liber si din lipsa de ocupatie, mi-am luat un prieten si am inceput sa ne plimbam de nebuni prin Suceava si imprejurimile ei. Asa ca, odata ce aveam chef de plimbare ..am iesit la iarba verde, la un suc ..una alta. Cu ocazia asta prietenul meu a realizat si cateva poze din lipsa de ocupatie. Iata si cateva din ele . Enjoy.

Pozele au fost facute prin obcini, parcare Iulius Mall si prin Mioveni.

PS: Masina a fost spalata inainte ...dar nu am apucat sa facem decat cateva poze prin obcini .. :( pt ca a inceput sa ploaie :( si s-a prins putin prafu de ea ..
PS 2 : Mersi lui Nicotyn pentru poze

Pentru poze click aici

http://www.golf-club.ro/download/fil...6529&mode=view

arata fain farurile :twisted: ...

88 RKN 04-05-11 16:18

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4291490)

ai lupa.se vede....

umbra09 04-05-11 16:24

fiind primavara am inceput si eu sa mai fac catecva la masina si azi miam facut un badboy fata la un golf 3 si am imbracat capota in autocolant negru mat .

88 RKN 04-05-11 16:26

Quote:

Originally Posted by umbra09 (Post 4302487)
fiind primavara am inceput si eu sa mai fac catecva la masina si azi miam facut un badboy fata la un golf 3 si am imbracat capota in autocolant negru mat .

poze poze.....

umbra09 04-05-11 16:28

Quote:

Originally Posted by 88 RKN (Post 4302494)
poze poze.....

revin maine cu poze

Adynis 04-05-11 19:42

cat te-a ajuns badboyu ? unde l-ai facut ... si din ce ? revino si cu niste poze :D

Adynis 04-05-11 19:44

sere ..daca ai lupe ..se vad lupele ..si automat nu mai ai oglinzile alea care reflecta lumea...

la tine parca nu sunt cu lupe

SeRee 04-05-11 20:15

Quote:

Originally Posted by Adynis (Post 4303022)
sere ..daca ai lupe ..se vad lupele ..si automat nu mai ai oglinzile alea care reflecta lumea...

la tine parca nu sunt cu lupe

draq stie ... am sa fac o poza maine din fata :)) ...

All times are GMT +2. The time now is 17:20.

- Copyright 2026 4Tuning