Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROMOTII pe 4TuningRO (https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
-   -   Stopuri clare, cu LEDuri, faruri Angel Eyes, IN.PRO, JOM (https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro/23954-stopuri-clare-leduri-faruri-angel-eyes-pro-jom.html)

aByS 01-10-06 16:45

Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by aByS (Post 571303)
Pentru modelul din 85 nu este disponibil nimic:cry:

:shock:

Am gasit totusi stopuri pentru Renault Megane dupa 2002.

Am atasat poza cu pretul. La pretul respectiv se adauga TVA si se aplica promotia.

aByS 01-10-06 16:46

Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la F

Quote:

Originally Posted by Playa (Post 569962)
Salut... am si eu nevoie de ajutor... caut stopuri clare cu LEDuri si faruri Angel Eyes pt un renault megane 2!!! Ma poate ajuta cineva?!?

Sa te uiti la postul de mai sus. Sunt singurele stopuri pentru Megane dupa 2002

aByS 01-10-06 16:51

Quote:

Originally Posted by No-X-Cape (Post 569999)
ptr Mazda6 model 2003, pot gasi ceva modele de faruri angel si stopuri cu leduri ? daca da ..un pret te rog ! multumesc anticipat

in momentul de fata, din pacate, nu sunt. O sa te tin la curent.

aByS 01-10-06 16:58

Quote:

Originally Posted by bogdan_2ic (Post 570678)
pt. e36 stopurile si farurile din poze, la ce pret. mersi

Faruri, aproximativ ca cele din poza, incep de la 249E + TVA, la care se aplica promotia. Exista si faruri simple, si faruri cu semnalizarile laterale incluse.
Exista de asemenea si faruri angel eyes, cu tot cu instalatia de XENON.

Stopurile similare cu ce ai in poza, costa 129.9 E + TVA, la care se aplica promotia.

Gnevnou 01-10-06 20:11

Quote:

Originally Posted by aByS (Post 571310)
Am atasat poza.

Cele de sus costa 249E + TVA, la care se aplica promotia, iar celelalte 2 tipuri 269E + TVA, la care se aplica promotia.

Multumesc mult ! Dar stopuri exista????

CRyS` 01-10-06 22:50

Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK

Pentru Cielo stopuri clare si faruri mai faine exista?
Poze+pretz daca se poate!
Va rog mult sunt pt un prieten din C.Z. care nu are treaba cu forumurile!

Beckham^7 01-10-06 22:52

Re: Stopuri clare cu LEDuri, faruri Angel Eyes, pentru aproape orice masina de la FK

[QUOTE=Beckham^7;565053]Buna m-ar interesa si pe mine niste faruri Angel Eyes si stopuri clare pt un Opel Omega B `95 TD. Daca sunt si la ce pret!!! Multumesc !!!! As dori de data asta si un raspuns !!!

No-X-Cape 02-10-06 01:08

da multumesc ...fff aiurea ...sa ma scuze aByS de offtopic .dar daca stie cineva unde pot gasi faruri angel si stopuri clare cu leduri ptr Mazda6 model 2003 il/ii rog sa-mi dea link ceva pe PM ...multumesc anticipat ..si scuze de off

aByS 02-10-06 07:04

[QUOTE=Beckham^7;571688]
Quote:

Originally Posted by Beckham^7 (Post 565053)
Buna m-ar interesa si pe mine niste faruri Angel Eyes si stopuri clare pt un Opel Omega B `95 TD. Daca sunt si la ce pret!!! Multumesc !!!! As dori de data asta si un raspuns !!!

https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro/23954-stopuri-clare-leduri-faruri-angel-eyes-pro-jom/page-11.html

Ai raspunsul acolo. Din pacate nu am gasit nimic pentru Opel Omega.:cry:

aByS 02-10-06 07:04

Quote:

Originally Posted by CRy_STy (Post 571682)
Pentru Cielo stopuri clare si faruri mai faine exista?
Poze+pretz daca se poate!
Va rog mult sunt pt un prieten din C.Z. care nu are treaba cu forumurile!

Nu exista in catalogul FK nimic pentru Cielo.:cry:

Din pacate.

shaarpe 02-10-06 15:38

m-ar interesa si pe mine pt opel calibra - avetzi ceva?- si la ce pretz- daca aveti niste poze.

aByS 02-10-06 20:55

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by shaarpe (Post 572288)
m-ar interesa si pe mine pt opel calibra - avetzi ceva?- si la ce pretz- daca aveti niste poze.

Pentru Calibra, dar doar din 1990 pana in 1998, exista doar stopuri clare.

Iti atasez pozele.

Preturile sunt intre 119.9E si 129.9 E + TVA, la care se aplica promotia.

42mwe 02-10-06 21:42

Multumesc! Daca primesti ceva mai "proaspat", anunta-ma!

vsa 02-10-06 22:18

stopuri cu led pt renault laguna din 2003 ai???cit costa si o poza te rog!!!!:shock:

Wanted 02-10-06 22:36

4 Attachment(s)
Buna ziua!

Caut si eu niste marfa pentru Calibra; poate ma puteti ajuta cu niste preturi - daca se poate bineinteles. Puteti vedea atasamentul !;)

Daca nu le aveti, sper sa intrati in contact cu firma respectiva si sa le importati si in Romania.:peace:

Piedone 02-10-06 22:50

ai salut ia zis si mie ce ai pentru espero pret si poze daca poti sa ma ajuti ms bft

sineta 03-10-06 11:50

asi dori sa stiu daca pe opal kadeet sunt faruri angel eyes si cat costa
stopuri mi-am gasit dar faruri nu

nino noni 03-10-06 16:15

pt w124 ai stopuri si faruri????

Shokaliptiku 03-10-06 20:43

salut ... !!!
mar interesa faruri si triple pt KIA RIO break !!!
multumesc !!!

scuze de edit ... an 2001 !!!

Acidburn 04-10-06 14:28

Salut pt hyundai lantra din 95 se gasesc niste Angel Eyes? Daca da, zi-mi si un pret te rog

vlad_cielo 05-10-06 17:24

salut! faruri negre cu angel eyes pentru bora si stopuri pe led tot negre ai? Ma intereseaza daca ai pe stoc. Pt. ca de venit am vazut ca vin in 'spe luni! Si asa astept la pitstoptuning. Deci ai pe stoc sau imi aduci? Da-mi un nr. de tel. sa te sun sa vb. direct. Mersi

aByS 05-10-06 21:18

Quote:

Originally Posted by vsa (Post 572743)
stopuri cu led pt renault laguna din 2003 ai???cit costa si o poza te rog!!!!:shock:

nu am inca pentru Renault laguna din 2003. :sad:

aByS 05-10-06 21:26

Quote:

Originally Posted by Wanted (Post 572783)
Buna ziua!

Caut si eu niste marfa pentru Calibra; poate ma puteti ajuta cu niste preturi - daca se poate bineinteles. Puteti vedea atasamentul !;)

Daca nu le aveti, sper sa intrati in contact cu firma respectiva si sa le importati si in Romania.:peace:

Pentru Calibra, am numai stopuri clare. am atasat pozele. Preturile sunt fara TVA , la care se aplica promotia

Pe de alta parte, am gasit firma care face stopurile din pozele tale, dar sincer nu cred sa pot aduce de la ei.

aByS 05-10-06 21:26

Quote:

Originally Posted by Piedone (Post 572809)
ai salut ia zis si mie ce ai pentru espero pret si poze daca poti sa ma ajuti ms bft

N-am din pacate nica entru Espero.:sad:

aByS 05-10-06 21:30

Quote:

Originally Posted by sineta (Post 573147)
asi dori sa stiu daca pe opal kadeet sunt faruri angel eyes si cat costa
stopuri mi-am gasit dar faruri nu

Nu exista in catalogul FK, momentan, faruri de Kadett:sad:

Shokaliptiku 05-10-06 21:31

pt kia !?
multumesc !

aByS 05-10-06 21:38

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by nino noni (Post 573410)
pt w124 ai stopuri si faruri????

Am doar stopuri cu led-uri pentru moment.
Am atasat poza. Ele costa 239E + TVA, la care se aplica promotia.

aByS 05-10-06 21:44

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Wanted (Post 572783)
Buna ziua!

Am uitat sa pun pozele.:D :!: Sorry:!: :!:

aByS 05-10-06 21:45

Quote:

Originally Posted by Shokaliptiku (Post 576280)
pt kia !?
multumesc !

Pentru KIA nu am nimic din pacate.:sad:

Shokaliptiku 05-10-06 21:47

multumesc frumos ... mai asteptam atunci !!!

aByS 05-10-06 21:48

Quote:

Originally Posted by Acidburn (Post 574432)
Salut pt hyundai lantra din 95 se gasesc niste Angel Eyes? Daca da, zi-mi si un pret te rog

Nu am gasit nimic nici pentru Hyunday:sad:

aByS 05-10-06 21:48

Quote:

Originally Posted by Shokaliptiku (Post 576310)
multumesc frumos ... mai asteptam atunci !!!

O sa te tin la curent.:!:

vlad_cielo 05-10-06 21:50

salut! faruri negre cu angel eyes pentru bora si stopuri pe led tot negre ai? Ma intereseaza daca ai pe stoc. Pt. ca de venit am vazut ca vin in 'spe luni! Si asa astept la pitstoptuning. Deci ai pe stoc sau imi aduci? Da-mi un nr. de tel. sa te sun sa vb. direct. Mersi

vlad_cielo 05-10-06 21:51

salut! faruri negre cu angel eyes pentru bora si stopuri pe led tot negre ai? Ma intereseaza daca ai pe stoc. Pt. ca de venit am vazut ca vin in 'spe luni! Si asa astept la pitstoptuning. Deci ai pe stoc sau imi aduci? Da-mi un nr. de tel. sa te sun sa vb. direct. Mersi, Vlad

aByS 05-10-06 21:51

Quote:

Originally Posted by vlad_cielo (Post 575980)

Da-mi te rog un mail, pe [email protected] si maine, o sa ai un raspuns la prima ora.

DjMace 06-10-06 10:11

saliu

stoopuri ptr corolla hatchback 2004, in afara de cele lexus style ?
thanks

ovidiu_u 06-10-06 13:35

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 562013)
pentru wv bora cat sunt farurle cu angel eyse si spopurile pe fond negru?
dar cele cu led?
astept raspuns

ne pregatim de o comanda si daca esti hotarat pentru VW Bora legat de faruri cu Angel Eyes si stopuri pe leduri iti putem comanda..
pentru detalii poti lua legatura cu noi
0256 / 204080

alyn 06-10-06 14:51

am intrat si pe site-ul oficial dar nu am gasit stopuri pentru vw vento:((((dak tu ai gasit pune si tu poze si ele si cam cat costa ele si cat costa angel eyes tot pentru vento.plssss

aByS 06-10-06 21:32

Quote:

Originally Posted by DjMace (Post 576760)
saliu

stoopuri ptr corolla hatchback 2004, in afara de cele lexus style ?
thanks

Nu sunt din pacate.:sad:

aByS 06-10-06 22:08

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by alyn (Post 577001)
am intrat si pe site-ul oficial dar nu am gasit stopuri pentru vw vento:((((dak tu ai gasit pune si tu poze si ele si cam cat costa ele si cat costa angel eyes tot pentru vento.plssss

Farurile sunt pentru Vento 91-97 si costa intre 239 si 249 E+ TVA, la care se aplica promotia. Ti-am atasat poza.

Referitor la stopuri, sunt doar stopuri clare. Am atasat poza. Preturile suntintre 129.9 E si 149.9E + TVA,la care se aplica promotia.

All times are GMT +2. The time now is 18:48.

- Copyright 2026 4Tuning