![]() |
Re: [Vand] Piese CIELO
mai caut...inc az ca mai gasesc ceva...mai scriu.
scaunele fata 100 ron instalatia electrica 50 ron cofraj spoiler spate 20 ron spoiler spate cu defect in jurul tobei...40 ron spoiler spate + cofraj spate 50 ron impreuna |
N`ai cumva tot ansamblul de la stergatoare?
|
de 2 luni ti-am spus in mesaj privat sa-mi dai adresa ca ti-l dau ...dar n-ai dat nici un semn.
|
Quote:
|
:lol::lol::lol::lol::lol:
|
|
Re: Dezmembrez CIELO
|
SEMNALIZARI FATA STANGA DREAPTA? AVETI?
daca da ce pret? |
nu mai am facuri sau semnalizari
|
Contact pt cielo mai ai ?
|
aveam dar pana marti cand ma duc in pivnita si caut si la webchatos ceva...nu stiu sigur daca-l mai ai sau l-am lasat pe racoserie de lene sa-l scot afara
|
Sa te uiti de el .. te mai intreb marti
|
pfuai...am uitat de contact :))
ma mai duc o tura, webchatos, nu l-am gasit ala, cred c-o ramas pe caroserie... :( |
ok :)
|
deoarece baietii de la romtelecom (sa-i ia dracu) m-au lasat fara net 3 zile...stiu acum.
nu am gasit treaba aia de la volan pentru webchatos, dar am gasit contactul...daca mai esti interesat |
radiator apa cielo, fara suduri, lipituri, crapat sau mai stiu eu ce...imi sta pe balcon.
care face o oferta buna ii a lui. la fel si cu capota spate , portbagaj...o oferta buna si pleaca si aia, ma tot lovesc zilnic pe balcon.. |
cutia de viteze o mai ai?
|
te asteapta...ii pe balcon :P
0741-17.44.58 |
bara fata cielo mai ai ?
|
nu, doar aripile
|
:lol::lol::lol::lol: sa nu uitam
care vrea relee sa-mi spuna, le am pe birou si ma cam incurca... astept model si oferta de pret/bucata sa spunem ca releele le trimit prin posta romana ca imi incap in buzunar |
Stop spate dreapta?
Pret? |
gratis daca-ti paltesti transportul
are sticla exterioara crapata |
E vizibil mult crapat?Daca ai pune o poza ti as fi recunoscator!!
Unul in stare ok contra unei sume de bani? Ai ceva? |
l-am spart intentionat ca am vrut sa-i dau jos sticla
sa fie vizibile doar despartiturile...si m-am apucat sa dezmembrez masina si nu am mai facut pana la capat ce m-am apucat o sa-i fac o poza maine, dar daca stiu eu, cred ca are o bucata lipsa, sau poate-i in interior, nu mai stiu daca mai esti interesat pot sa le fac o poza |
Pai fa.i o poza daca e!
Ce lipseste pot pune eu din cel care vreau sa il schimb ca e cam crapat. Poate le imbin sa iasa unul:)) Astept poza. Numai bine. Multumesc. |
ii gratis ca nu mai am ce face cu el...si daca ma prinzi intr-o zi in toane bune poate iti platesc si transportul pana la tine cu posta romana :P
daca intra intr-un ghiozdan :P |
Ok.Multumesc frumos.
Apreciez gestul.Astept poza! O sa ii fac un topic la cielo dar zilele viitoare!! |
daca mai vrei piese...mai am o gramada :P
|
Ce mai ai?
Fa o lista daca se poate + preturi si vedem de ce mai am nevoie. Deocamdata doar un stop dar nu se stie pe viitor. |
motor, cutie, ambreaj impacabil, admisie, evacuare, radiator de apa, aripile, geamurile toate in afara de parbriz, relee, macaralele spate, panourile de usa spate, un miliard de plastice, aeroterma, partea interioara a plafonului, delcou...nu mai imi vin in minte
|
4 Attachment(s)
1 2 3 4 si 5 caractere
|
planetarele au plecat la constanta:lol::lol:
|
salut un ax cu came pt motor 1,5 8v ???
|
am motorul complect la 750 ron negociabil
pe axa cu came noua am dat 480 ron in 2008. motorul are max 8000km de cand am schimbat axa, tacheti, culbutori, etc etc etc as prefera sa nu deschid motorul...ca-i pacat, am lucrat si bagat muult prea multi bani sa-l fac sa mearga bine. |
|
32 Attachment(s)
si cateva poze :P
Astept oferte de pret, mai am o gramada, dar erau in cutii. am centurile toate, am geamurile toate, in afara de parbriz. Pretul este de 35/bucata sau 50/set (un set inseamna stanga-dreapta) Pe luneta vreau 50 ron, dar as prefera cineva din apropierea clujului, ca nu garantez nu se sparge, alea mici se ambaleaza bine...dar luneta... |
Pret delcou?
|
100ron
|
Mda,multumesc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning