Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/238015-masina-mea-opel-astra-bertone-cabrio.html)

bujuKYL 26-09-12 10:29

Re: Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio

stikerele sunt pentru interior! o sa-i dau o notorietate de culoare consolei! pentru ca nu am gasit cine sa-mi puna folie pe ea sau sa mi-o vopseasca:sad:! asa ca am apelat la asa ceva! sper sa iasa ceva frumos:rolleyes2!

O intrebare!: trebuie sa aplic ceva lac dupa ce le lipesc?:rolleyes2

danny125 26-09-12 10:36

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5187826)
stikerele sunt pentru interior! o sa-i dau o notorietate de culoare consolei! pentru ca nu am gasit cine sa-mi puna folie pe ea sau sa mi-o vopseasca:sad:! asa ca am apelat la asa ceva! sper sa iasa ceva frumos:rolleyes2!

O intrebare!: trebuie sa aplic ceva lac dupa ce le lipesc?:rolleyes2

Pentru interior nu o sa fie nevoie de lac, pentru ca nu o sa fie supuse interperiilor...doar daca le puneai pe afara atunci trebuia sa dai cu lac ca sa reziste mai mult.

Sau daca o sa umblii cu masina decapotata pe ploaie sau ninsoare :lol::lol:

Nu stiu ce sa zic insa de cum va arata la final, depinde pe ce stil de tuning vrei sa mergi.Pai daca nu vrea nimeni sa ti-o colanteze, de ce nu o vopsesti? sau mai frumos sa o imbraci in piele...De vopsit stiu pe cineva aici la mine in oras ti-o face destul de ieftin, acolo am vopsit si eu jantele la masina ;)

bujuKYL 26-09-12 12:32

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5187842)
Pentru interior nu o sa fie nevoie de lac, pentru ca nu o sa fie supuse interperiilor...doar daca le puneai pe afara atunci trebuia sa dai cu lac ca sa reziste mai mult.

Sau daca o sa umblii cu masina decapotata pe ploaie sau ninsoare :lol::lol:

Nu stiu ce sa zic insa de cum va arata la final, depinde pe ce stil de tuning vrei sa mergi.Pai daca nu vrea nimeni sa ti-o colanteze, de ce nu o vopsesti? sau mai frumos sa o imbraci in piele...De vopsit stiu pe cineva aici la mine in oras ti-o face destul de ieftin, acolo am vopsit si eu jantele la masina ;)

daca ma intelegi vreau sa fie vopsita profesional nu doar sa fie vopsita asa pot si eu:D...deocamdata merg asa! pe viitor cine stie:rolleyes2

streetfame 27-09-12 10:47

si eu vreau sa iau cartea aia de stickere dar pentru exterior :) o sa iasa ceva frumos sigur. spor la treaba :) :P

bujuKYL 28-09-12 06:06

Quote:

Originally Posted by streetfame (Post 5189078)
si eu vreau sa iau cartea aia de stickere dar pentru exterior :) o sa iasa ceva frumos sigur. spor la treaba :) :P

multumesc la fel si tie!:D

alin_bmx 28-09-12 10:32

Sa ai spor!:D

davay 30-09-12 11:34

Nu vreau sa va descurajez legat de stikere,ca nici eu nu vroiam sa fiu descurajat cand mi-a intrat ideea in cap.Am avut si eu stickerbomb,puteti vedea in semnatura linkul masinii si gasiti acolo detalii. Pentru interior merge treaba insa trebuie scufundate in diluant piesele date cu silicon ca altfel de dezlipesc stikerele si cel mai important,sa nu fie puse pe console sub parbriz ca noapte si chiar si ziua se reflecta de te omoara de ochi. La exterior e si mai al naibi,eu am dat 3 straturi de lac si la 2 luni deja se decolorasera asa ca le-am dat jos.De frumoase sunt frumoase dar ideea e sa tina.Per total eu m-am ofticat ca am dat 100 lei pe cartea aia cand puteam face altceva cu banii. Bafta si nu o luati in nume de rau,doar v-am povestit din propria experienta.

bujuKYL 30-09-12 21:08

Quote:

Originally Posted by davay (Post 5192336)
Nu vreau sa va descurajez legat de stikere,ca nici eu nu vroiam sa fiu descurajat cand mi-a intrat ideea in cap.Am avut si eu stickerbomb,puteti vedea in semnatura linkul masinii si gasiti acolo detalii. Pentru interior merge treaba insa trebuie scufundate in diluant piesele date cu silicon ca altfel de dezlipesc stikerele si cel mai important,sa nu fie puse pe console sub parbriz ca noapte si chiar si ziua se reflecta de te omoara de ochi. La exterior e si mai al naibi,eu am dat 3 straturi de lac si la 2 luni deja se decolorasera asa ca le-am dat jos.De frumoase sunt frumoase dar ideea e sa tina.Per total eu m-am ofticat ca am dat 100 lei pe cartea aia cand puteam face altceva cu banii. Bafta si nu o luati in nume de rau,doar v-am povestit din propria experienta.

te inteleg perfect si probabil am sa ajung sa-ti dau dreptate deocamdata am sa apelez doar provizoriu la ele! deci trebuie in diluant eu am dat jos ce a fost pe consola si am slefuito foarte fin:D! sper sa ma tina macar iarna aceasta!

bujuKYL 01-10-12 10:06

5 Attachment(s)
new:D

DJBOSS 01-10-12 10:23

Beea stickerele :lol::lol: mai ales cel cu no free rides gaz or ass :D

danny125 01-10-12 11:05

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5193351)
new:D

Foarte tare...mai facem ceva cu TGL Team sau a ramas doar la stadiu de proiect? :lol:

bujuKYL 01-10-12 11:09

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5193453)
Foarte tare...mai facem ceva cu TGL Team sau a ramas doar la stadiu de proiect? :lol:

incercam sa inaintam cu el!:D

davay 01-10-12 19:26

Frumos,frumos.SI astea sigur rezista ca am avut si eu:):D

bujuKYL 02-10-12 17:46

2 Attachment(s)
deja fac figuri nu stiu cum o sa fie pe viitor!:sad:

davay 02-10-12 18:30

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5195133)
deja fac figuri nu stiu cum o sa fie pe viitor!:sad:

Aceeasi carte am avut-o si eu. Le-ai degresat bine?

bujuKYL 02-10-12 18:55

Quote:

Originally Posted by davay (Post 5195178)
Aceeasi carte am avut-o si eu. Le-ai degresat bine?

da!, dar pe lateralul consolei se mai dezlipesc o sa vad eu cand montez consola cum fac sa nu am probleme imi place foarte mult cum arata ii da parca alta valoarea interiorului cu atata culoare:D e stiker bomb 2

davay 02-10-12 19:25

Stiu ca e stickerbomb 2.O sa-ti placa,arata mult mai bine.Incearca cu un feon sa le incalzesti,poate se mai inmoaie lipiciul si adera mai bine.La mine a fost naspa ca a fost mult silicon,am sters cu diluant dar tot nu au stat bine.Acum am trecut la folie de carbon care vad ca tine dar tot are simptome ca s-ar dezlipi si ala:???:

westsideracer 02-10-12 22:01

Belea stickerele:D cam toate cu tenta sexuala:))
la consola eu zic sa incerci cu un colant transparent peste,si sa il tai mai lung,sa se lipeasca si pe interiorul consolei,poate tine mai bine.zic:)

bujuKYL 02-10-12 22:12

Quote:

Originally Posted by davay (Post 5195261)
Stiu ca e stickerbomb 2.O sa-ti placa,arata mult mai bine.Incearca cu un feon sa le incalzesti,poate se mai inmoaie lipiciul si adera mai bine.La mine a fost naspa ca a fost mult silicon,am sters cu diluant dar tot nu au stat bine.Acum am trecut la folie de carbon care vad ca tine dar tot are simptome ca s-ar dezlipi si ala:???:

eu am curatat consola foarte bine am spalato cu sapun lichid, am dat tot jos cu un cater plus ca am dat cu smirghel de mau durut bratele:rolleyes2...sper sa tina! am sa incerc sa dau si cu un strat sau doua de lac transparent!:D

bujuKYL 02-10-12 22:14

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5195476)
Belea stickerele:D cam toate cu tenta sexuala:))
la consola eu zic sa incerci cu un colant transparent peste,si sa il tai mai lung,sa se lipeasca si pe interiorul consolei,poate tine mai bine.zic:)

multumesc pentru sfat am sa incerc sa vad! oricum deocamdata e provizorie treaba probabil am sa o vopsesc mai incolo si o sa ii fac si ceva paint personalizat!:D totul de la primavara incolo...acum trebuie sa o echipez de iarna si sa ma ocup de partea mecanica! si pe urma strang bani de ceva jante senzatie!8)

bujuKYL 02-10-12 22:17

Voi da in kitch daca fac capacele de la oglinzi cu stikerboms?:rolleyes2...sunt putin crapate cum am fost atins in trafic de alte masini...asta pana o sa fac comanda la capace cromate:rolleyes2:arrow:

bujuKYL 02-10-12 22:35

2 Attachment(s)
e gata si scrumiera si oglinda retrovizoare interioara(sau cum io zice):D

westsideracer 02-10-12 22:53

Parerea mea e ca nu ar arata rau cu stickerbomb pe capacele oglinzilor...sper ca a fost o gluma treaba cu crom pe oglinzi :-w

bujuKYL 02-10-12 23:24

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5195557)
Parerea mea e ca nu ar arata rau cu stickerbomb pe capacele oglinzilor...sper ca a fost o gluma treaba cu crom pe oglinzi :-w

e doar un gand deocamdata!:D...sper sa reusesc sa ajung la ziua in care voi cumpara ceva oglinzi gen M3 care sa se retraga odata cu inchiderea masini8)

bujuKYL 03-10-12 17:30

1 Attachment(s)
e gata si oglinda! maine sper sa finalizez si consola sa o montez:D

streetfame 03-10-12 18:30

cu oglinzi te pot ajuta eu la un pret mai mic decat cel de pe piata, baga id meu si vb pe mess sa nu se considere reclama.

westsideracer 03-10-12 20:25

O dai in kitsch rau daca ii pui oglinzi cromate! stai cuminte:P

bujuKYL 03-10-12 20:35

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5196597)
O dai in kitsch rau daca ii pui oglinzi cromate! stai cuminte:P

ar fi ultima solutie:D:lol:

davay 03-10-12 20:58

Are ceva dreptate colegul de mai sus.Ceva oglinzi negre retractabile ar fi o chestie daca ti neaparat sa le schimbi:-)

bujuKYL 03-10-12 22:26

Quote:

Originally Posted by davay (Post 5196688)
Are ceva dreptate colegul de mai sus.Ceva oglinzi negre retractabile ar fi o chestie daca ti neaparat sa le schimbi:-)

exact!...cromate ii plac la fata:rolleyes2 si mna daca punem bani impreuna pentru masina mai tin cont si de parerea ei!:D oricum masina o sa investesc aproape tot in ea pana o sa fie gata...pentru ca in curand o sa-mi achizitionez o masina de zi cu zi si bertonele va deveni masina de week8)

ALexSTe 03-10-12 23:02

Incet incet masina prinde contur :D. Bravo, tine-o tot asa ;).

bujuKYL 03-10-12 23:19

Quote:

Originally Posted by ALexSTe (Post 5196933)
Incet incet masina prinde contur :D. Bravo, tine-o tot asa ;).

multumesc!

bujuKYL 05-10-12 10:24

1 Attachment(s)
aseara am reusit sa montez consola si dupa ce o mantasem, mi-am dat seama ca uitasem sa bag si mufele de la aer:lol: si pe pipaiala si cu o lanterna am reusit sa le pun! acum mai urmeaza husele de la schimbator si frana de mana, nuca schimbator Astra H si mai vedem ce...:D

streetfame 05-10-12 11:11

stikere si eu vreau sa iau. vad ca iese bine :) imi place. sunt alea la carte STICKER BOMB? spor in continuare :)

danny125 05-10-12 11:13

Arata bine, imi place...dar mi se pare mie s-au se cam dezlipesc pe la margini :???: , incearca cu feon (de ala de uscat parul) sa le incalzesti putin, poate se lipesc mai bine

Si inca o idee, cand ai timp de migalit, lipeste stickere si pe butoane si decupezi frumos cu lama incriptiile de pe butoane, ca asa prea sar in ochi butoanele :-P

Oricum ai facut o treaba buna, spor la munca in continuare

bujuKYL 05-10-12 11:16

Quote:

Originally Posted by streetfame (Post 5198559)
stikere si eu vreau sa iau. vad ca iese bine :) imi place. sunt alea la carte STICKER BOMB? spor in continuare :)

da, e cartea stiker bomb 2:D! mi-a venit tocmai de la galati un baiat de nota 10 si de cuvant:D

bujuKYL 05-10-12 11:17

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5198561)
Arata bine, imi place...dar mi se pare mie s-au se cam dezlipesc pe la margini :???: , incearca cu feon (de ala de uscat parul) sa le incalzesti putin, poate se lipesc mai bine

Si inca o idee, cand ai timp de migalit, lipeste stickere si pe butoane si decupezi frumos cu lama incriptiile de pe butoane, ca asa prea sar in ochi butoanele :-P

Oricum ai facut o treaba buna, spor la munca in continuare

eu am lasat asa acolo in zona unde ar veni un cd-player sau dvd...te referi la butoanele de la decapotare si geamuri...sau?:rolleyes2

danny125 05-10-12 15:01

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5198568)
eu am lasat asa acolo in zona unde ar veni un cd-player sau dvd...te referi la butoanele de la decapotare si geamuri...sau?:rolleyes2

Da, butoanele de la decapotare, geamuri si butoanele de reglaj al temperaturii si celelalte (de la aer) ... ar merge niste stickere mai mici , lipite bine si decupat frumos acolo unde scrie ceva pe buton, e doar o parere eu asa as fi facut ;)

Oricum ti-a iesit bine imi place, mai pui pe undeva prin interior sau doar atat, consola si oglinda?

bujuKYL 05-10-12 17:49

Quote:

Originally Posted by danny125 (Post 5198778)
Da, butoanele de la decapotare, geamuri si butoanele de reglaj al temperaturii si celelalte (de la aer) ... ar merge niste stickere mai mici , lipite bine si decupat frumos acolo unde scrie ceva pe buton, e doar o parere eu asa as fi facut ;)

Oricum ti-a iesit bine imi place, mai pui pe undeva prin interior sau doar atat, consola si oglinda?

doar atat! sunt prea mari si daca decupez nu se mai intelege mai nimic ce am vrut sa fac eu acolo din pacate:rolleyes2 probabil la butoanele de la decapotare si geamuri o sa pun, dar inca nu e sigur!

cristi.mk4 13-10-12 05:58

Buju cei Cu TGL ? nu mi-ai zis nimic

All times are GMT +2. The time now is 09:02.

- Copyright 2026 4Tuning