![]() |
Re: Dacia Logan PRESTIGE - 1.6MPI 16V 105CP
eu cu 8v al meu i-am da i a4-a 170 deci e de crezut ceea ce spui u cu 16 v tau.......si treaba cu rodaju nu cred ca mai e valabila, dar faci cum crezi.....
|
no offence dar voi de unde ati aparut ? de pe marte? a ajuns loganu masina de curse ca sa mearga cu a 4-a la 180 ?:rolleyes2
|
Quote:
|
dublez ce a scris si wtcvictim... chiar sunt curios sa vad asa ceva... pana atunci nu vreau sa spun nimic....
|
O sa fac un thread cu votare, sa vedem cine mai vrea sa vada masina la 180 intr-a 4a :P
Multumesc celor care au curajul sa ceara justificare! O sa fac tot posibilul sa aduc o demostratie valabila, doar timp sa am... |
https://www.youtube.com/watch?v=asWSuq_s3a8
325 ix,a 2-a 100 km/h.Fir-as al dreq al dreq,golanu' ia in a 2-a 95km/h si are doar 1.6 16 v.Grow up! PS:scuze florin pt. copyright :D |
Nu conteaza motorul, ci cutia. Poate sa ia si 140 in a doua daca are cutia mai lunga, sau daca urca cu ea in ture pe la 9000RPM.
Si da, Loganul ia 90-95km in a doua. Nu va mai mirati. Si majoritatea masinilor din clasa aceasta de motorizare iau in jur de 90km in viteza a II-a. Dar majoritatea din cei care vorbesc aici pe forum, fie n-au masina, fie n-au urcat niciodata cu ea in ture spre zona rosie. Asa ca n-au de unde sa stie. |
Pai cred ca si unele 1310 luau cam 80-90 in a 2-a depinde de cutie cred,problema e timpul in care ajunge Loganu acolo :) oricum se misca decent masina macar pe hartie .
|
Si in realitate de ce nu s-ar misca decent ? Fa-ma sa inteleg.
|
Oameni buni ... maturizti-va. Mergeti cu masina aia asa cum a fost gandita sa mearga. La cat de inalta e s-ar putea sa zburati de pe sosea la vitezele alea aberante. Masina aia a fost proiectata low cost, nu performance car. De ex gumele cu care vine loganul din fabrica sunt proiectate sa ruleze cu max 190 km/h(indice de viteza T). Nu as vrea sa imi inchipui ce se poate intampla daca cedeaza un cauciuc la 200 km/h. Drive safe!
|
Cam mult in a 4-a 180??..pei a 5-a trebuia sa duca undeva la 210km/h...sa nu exageram ..
|
astept si eu sa vad un filmulet sau macar o poza cu 180 in a 4. k m-ati facut tare curios:D pana atunci numai bine:D
|
eu am vazut pe youtube..160 cu a 4`a..si a schimbat acolo a 5`a
|
pai cam asa se duce 1.6 8v depinde cum l-ai dresat :P.....
|
aici vorba mvp-ului... poate daca asa a fost "dresata" masina... eu personal nu am dat chiar asa tare in ea... doar cu treptele 1 si 2... mai departe chiar mi-a fost mila... nu de altceva dar e si "proaspata" carnea :D... mai am un pic pana la 15k...
|
uite unul care trage bine:)
https://www.youtube.com/watch?v=nIDt1nwApFA |
a tras binepan pe la 180.
k dupa nu prea suna motoru k mai poate in a 5 parerea mea:D |
|
Quote:
|
nu e stock...e 1.6mpi cu filtru,evacuare,cip si axe schimbate...si parca mai avea cate ceva
film cu acelasi logan https://www.youtube.com/watch?v=o7Z6u...elated&search= |
asa mai zic si eu mike:D
|
Quote:
P.S. deunde e loganul acela ? i-as propune un vs :D tot 143 de cai .. |
din bucuresti cred......tu ce masina ai?
|
pute-au sa schimbe si mai mult,dar fata de vechiul model e un pas mare!
mai ales la performante...e chiar f bine pt logan!daca e chiar asa cum s-au dat parametrii...100km/h -10.2,consum destul de mic...bv asta e de apreciat!un lucru f bine facut la loganul "nou"! interiorul mai are unele elemente de "jucarie" acolo macar pute-au sa faca schimbari radicale!bordul loganului vechi te face sa zambesti mereu pt ca e de toata jena, plasticul folosit parca este la fel ca cel fol in prod papusilor! |
Quote:
|
http://www.informatii********/dacia-...a-sid1107.html
Punctele de mai sus sunt replace la v**********v nush de ce nu ma lasa sa postez link la un articol... (nu e publicitate la nimic). Daca va uitati la poza spatelui, e loganul de 1.4 MPI. Pai ce logan sport e ala fratzica? ofof...Doar un styling exterior poate, desi eu ca si constructor/dealer nu pot numi versiune sport asa ceva.... Poate pt Maroc e bine si-atat... |
4 Attachment(s)
Nu mai pot edita postul si nici nu ma lasa sa dau linkul articolului... Asa ca vi-l pun aici:
Dacia Logan Sport în ediţie limitată Publicat în data de: 19 Aprilie 2007 Categorii: Dacia, Tuning, Stiri. Începând cu luna aprilie, reprezentanţii Dacia din Maroc oferă modelul Logan „Sport” în ediţie limitată. Cinci sute de clienţi vor fi fericiţii posesori ai unui Logan echipat cu kitul aerodinamic sportiv. Dezvoltat cu piese de origine Renault, modelul Dacia Logan „Sport” va fi oferit în serie limitată (doar 500 unităţi) clienţilor de pe piaţa auto marocană. Dacia Logan „Sport” se distinge în partea frontală prin echiparea cu un spoiler specific, sportiv, ce oferă un aspect dinamic şi agresiv automobilului. În spate, se remarcă eleronul amplasat discret pe portbagaj şi ţeava de eşapament cromată. Kitul sportiv pentru Dacia Logan este disponibil pentru versiunile Ambiance, Ambiance Pack şi Laureate, preţul fiind de aproximativ 280 Euro. Lansat pe piaţa din Maroc în 2005, Dacia Logan este disponibil în 4 versiuni de echipare şi 2 motorizări: pe benzină (din iulie 2005) şi diesel (din ianuarie 2006). |
130 intr-a 3a a reusit un prieten cu 16v-le mai mult nu putea... da ce-mi aud pe-aici... 180 intr-a 4a :lol: :lol:
bai fratilor voua chiar asa de dumnezeiesti si ''rachete'' vi se par chestiile astea? :lol: renault ar trebui sa se lase de benzina... diesel da st misto da benzina no way :| si nu incepeti acu cu ce prost st eu ca loganele voastre mananca pamantu ca stim cu totii ca nu e asa... nici 1.8T-ul de pe audi-ul meu care are 150 cai nu ''mananca pamantu'' da pai un 105 cai... |
a da si care e placerea aia de a merge asa numa cu 200... e aiurea, obositor mai misto sa o tii in 160 nu mergi f repede si nici incet, nu fortezi motorul, nu urla motorul (in cazul altor masini) si ajungi si repede la destinatie... cam 45 min autostrada... daca nu si 40
|
pacat ca arata asa doar in varianta prestige, asa ar fi trebuit sa fie standard, oricum logan e prima masina facuta de renault ptr dacia , sper ca generatia a II-a sa fie mult mai aproape de tendintele mondiale in materie de design...dar decat vechea 1310 e bine si asa, e primul pas inainte....vor mai fi si altii, bafta dacia !
|
Quote:
|
sunt posesorul unui logan prestige de vreo 4 zile, am parcurs cu el doar 200km, consumul mediu este de 8%, in conditiile in care am parcurs mai mult de jumatate din aceasta distanta in oras,masina se comporta impecabil, iar la pretul asta nu stiu ce imi puteam cumpara ..........dupa rodaj o sa mai vb
|
datorita suspensiilor foarte moi concepute pentru drumurile din RO.....Logan ramane in continuare foarte instabil la viteze mari si in curbe,lucru dovedit de ProMotor.......
|
asta se rezolva cu 500 euro......atat costa un set complet de amortizoare si arcuri sport
|
Pentru niste liniute e bun asta 1.6 16v,dar eu prefer un diesel pentru economie la oras si drum lung.
|
Quote:
poi vezi k si sistemu de franre e najpa.......a poi cu nujtiu cate sute de euro se rezolva pui sistem jmeker Brembo.....si asa skimb tot pe Logan de il fac de 20.000......de ce nu sunt ei in stare sa mi-l fak stabil din fabrik!!?!!? |
oameni buni, cand o sa puteti sa va schimbati parerea despre logan ( tot dacie e, naspa, panarama ), de ce nu intelegeti ca nu mai are nimic in comun cu vechea dacie, e asa de greu de digerat faptul ca avem si noi o masina cat de cat bunicica, nu putem face comparatie cu bmw sau audi sau alte super masinni noi, insa nici nu o putem compara cu una de 20 de ani, un logan de 1,6 16v se comporta destul de bine, am un astefl de logan, daca schimbi viteza a IV/a la 80, fara sa turezi , nici nu simti cand ajunge apoi la 140, 150 la ora, iar la viteza asta are putere destula, se simte binisor cand accelerezi la 150 km la ora. pai ce sa spunem despre un ford sau un wv care au 1500kg si 100 cp, alea sunt mai bune, sau reparatiile costa mai putin, sau poti compara o masina noua, chiar logan fiind cu una de 150 mii km, se poate face asa o comparatie, nu e super masina, nu are nici super pret, pentru un roman cu un salariu de 10/15 mil, este una potrivita.iar in cazul in care poti sa alergi cu 180/190 km/h, poti sa defilezi prin fata multor alte masini cu mult mai scumpe si mai bine cotate, iar despre consum ce sa spun, am 1200km si media este de 6,9%, nu stiu daca este mult sau putin la un astfel de motor, insa eu am avut o masina pe gaz cu motor de 1,6 si consuma cam 11 in regim mixt...........
|
nu pot sa nu ma abtin sa te felicit... o parere mai obiectiva asupra loganului fara sa il laude... esti printre putinii care au inteles ca loganul a inaintat, chiar daca cu pasi mai mici fata de alte marci cunoscute.
nu se vrea a fi o masina de lux, nici de viteza, nici foarte spatioasa, nici foarte mica. se vrea a fi o masina potrivita pentru romani, si nu numai. personal sunt multumit de masinutza mea, momentan vreau sa iau in calcul posibilitatea achizitionarii inca unui autoturism iar daca am ocazia achizitionarii unui logan prestige, nu as ezita sub nici o forma. mi se pare cea mai reusita egalitate pret=performanta |
Pentru "non-beliveri", cu dedicatie: peste 170 intr-a 4a
Nota: in masina erau patru persoane adulte si bagajul aferent unei sederi de 4 zile la mare... Voi reveni cu alte imagini socante cat de curand! https://img147.imageshack.us/img147/3...ierebf4.th.jpg Imi cer scuze pentru calitatea pozei, mai ales ca turometrul nu se vede bine... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning