![]() |
Re: Viteze maxime la Skoda!
pai si cand e masina noua aceeleasi prob apar. plus ca fiind noua nu o cunosti de ajuns. nu e bine oricum.
|
In mare parte ai perfecta dreptate, dar cand e masina noua esti mai sigur pe ea. La o masina noua sansele sa te lase ceva sunt mult mai mici decat la o masina cu 2-3 ani vechime. Nu luam in calcul faptu ca ai mers 3 zile cu masina si dupa aia te duci la 200 Km/h pt ca aia chiar ca e inconstienta, dar dupa juma de an poti sa zici ca iti cunosti masina destul de bine.
Oricum, cum ai zis si tu: Oricum o dai cum o intorci tot nu e bine ce facem; dar asa e omu: pana nu o pateste nu se invata minte. |
am ajuns la superba viteza de 240 in linie dreapta spre campina (pt cine stie) cu octavia 2 - 1.9 TDI si .... fara cip tuning - mashina o am postata pe forum - deci... se poate ;) - astept discutizii - atzi vrut dovezi - acum le avetzi !!!!
|
1.9 TDI, 105 cai si 1400 de kg, cu cutia stock? si poza fara pic de miscare???? la 240??? si marmota ce zicea???
|
nu zic ca nu e posibil..da cum naiba consuma doar 8,5% consum instant ?? la mine octavia tour 1.6 mpi ..consuma de rupe de la 130 in sus..nu stiu exact cat..da mult..
|
Daca te uiti pe poza ai sa vezi ca nu e consum INSTANT ci e consum la 100 de km.
|
..la mine la octavia tour asa arata la consum instant si la mediu apare cerculetul ala taiat..scuze atunci..
|
cine nu crede, sa vina sa vada personal cum pot prinde pe shosea 240 cu octavia 2.... insa atunci fratzilor fac si eu pariu pe mashinile voastre... dak mai ajung inca odata va iau titiul ;) - si nu glumesc ;) - jucatzi cu actele in mana ???
|
Daca vrei sa-i convingi ca ai atins viteza asta fa un film si pune-l pe forum. Pozele pot fi trucate usor in Photoshop si sunt multi care nu cred ca se poate merge cu viteza asta cu o OCTAVIA.
|
Quote:
se poate proba oricand ! ;) |
Belea. Baga o poza sau un film daca ai sa vada si ochiu nostru. Sa se mai delecteze un pic retina :)
|
mergi cu 270..da c motor ai si p unde ai mers?..si la cat era turat motorul?
la mine daca schimb la 5500,6000 viteza cu a-3-a ating cam 140..da cu a-5-a la 175 abia mai urca..sau poate mai mergea..da ink mai tin la viata :D |
Quote:
@yoda 270km/h da mai spune si ce modificari are masina si cati cai are, din cate stiu eu masina ta are undeva la 270 de cai si spui ca ai prins 270...atunci cum poate el cu 105 cai sa prinda 240????? |
o fi bagat kerosen..
offtopic: are cineva idee cat costa o placa de portbagaj care se ridica atunci cand deschizi portbagajul? sau daca ash putea sa fac undeva? (alta idee decat sa tai o bucata de lemn la aceleasi dimensiuni) sau daca a pus cineva boxe pe ea si a rezistat? daca poate cineva sa raspunda sa-mi dea msg privat..ms si scuze d offtopic |
Quote:
iar de schimbat ...schimb intre 6500 si 7000 rpm...depinde de situatie! ;) iar de urcat, urca f repede in comparatie cu a ta!cel mai bun timp a fost 5.8 sec pana la 100 km/h si sfertul de mila in 14, 10 secunde! cu stima. p.s.o sa fac si un filmulet cat de curand, dupa ce voi rezolva problema cu pierderea presiunii! |
buey yoda...tu te compari cu ala?
pai tu ai 270 de cai, alta cutie...alta mancare de peste. la tine, da se poate 270. dar la 105 cai, stock, crezi tu ca poate 240??? pai daca ala cu 105 cai poate 240, tu ar trebui minim 330 sa poti !! tu ai GTIurile tale (negre, unu mic si unu mai mare) sa te joci :P:P:P:P lasa-l pe asta cu melc cu reactie ! |
bay wrc - dak mai faci misto cred k nu o sa mai am reactie ci mai degraba erectie in gura ta ..... ;) - asa k mai usor cu jignirile astea de cacat - ma doare in vf p**** dak ma crezi sau nu - vino cu actele de la rabla ta si iti arat cum se fac 240 km la O2 - pana atunci mai invatza pushtiule
|
vad k e multa labaraie pe forumu asta - e pliiiinn de incultzi si de neavizatzi - incep sa nu mai raspund provocarilor voastre pt k suntetzi copii de mingi !!!
|
ai sa fii surpins cat de aproape sunt.... sunt curios cum vorbesti pe bulevard cand ramai in urma....
daca tu esti stock...am curaj sa te alerg putin pe republicii, bulevard si pana la sinaia, le las sa pleci in fata cu 20 de km. daca ai cip, te las doar cu 10, ca e pacat... |
:)) - sunt curios ce mashina detzii :)) pt k dak ai tot octavia .... o sa-mi fie mila de tine :))) =)) - P.S. : te sfatuiesc sa te interesezi inainte despre ce e vb k sa nu iti iei noxe ;)
|
pai daca te uiti sub semnatura, si vorbesti frumos, o sa iti dai seama ce RABLA am.
daca tu nu ai nici macar cip, nu ai cum sa vorbesti cu mine decat din spate. no offence. cred ca ar fi cazul sa iti ceri niste scuze pt postul de mai sus!! pt alte detalii, ca sa nu fim offtopic te astept pe aria locala... chiar nu e cazul sa ma interesez... fie poza este reala, si atunci minti in legatura cu masina stock, fie ai masina stock si minti in legatura cu poza. clar. |
si pana la urma ce recunosti? ca ai cip sau ca era masina ridicata?
inclin sa cred oricum varianta II. de aia e si ASR dezactivat. ca daca e ridicata patineaza rotile si el vede altceva... |
8) 8) 8) ;) ;) ;) crezi ce vrei tati .... eu iti dovedesc ce si cum dak esti interesat ;)
|
E imposibil ce zici tu acolo Melcule cu 105 cai, TDI. Cutia intr-adevar permite viteza aia dar numai ridicata, eu asa zic.
Cu a mea am reusit 230@6500, cutie in 5 trepte si 140 de cai si a durat ceva. De ce n-ai pozat tot bordul, cate rpm aveai? |
mai fratilor... ce naibah nu pricepetzi ??? - maxim maxim mashinuca asta duce 215 ... clar ....dar cine cunoaste drumul din spre campina spre ploiesti ar trebui sa stie k de acolo se coboara..... imi place k v-atzi agitat asa aiurea, oricum eu v-am zis adevarul mai inainte ... dar voi nu frate k nu se poate.... am mers cu 240 in coborare ... am atins viteza .... dar nu cu plecare de pe loc.........
|
uite raspunde-mi la cateva intrebari si vei vedea de ce nu te cred nici cand spui ca pe drumul ala, pt ca nu e panta asa de mare.
1. la ce turatie are masina ta puterea maxima (CP, nu cuplu) 2. de unde incepe zona rosie la tine (rpm) 3. de unde iti taie alimentarea? (rpm) parerea mea: ca nu zici ca aberez 1. 4000 2. 4500- 5200 3. 5500. 1+2+3 eu nu cred ca depaseste 220. |
vad k te tzii tare omule - vino la 15 la orient in bariera - o sa fiu pe acolo sa-ti explic ;) - dak tot esti asa interesat
|
nu vin ca nu ma tin chiar asa tare. eu am dovedit ca nu ai dreptate.
|
si eu iti dovedesc k nu ai :))
|
nu are rost sa va certati
skoda ocatvia 2 cu 1.9 tdi varianta de 105 cp,5 trepte, are in acte 192 sau 195 km/h vmax , nu stiu exact ca nu am talonul la mine. am mers eu cu 195 si va garantez ca .. daca se mai ducea.. se ducea inca maxim 5 km/h viteza reala , nu ma apuc sa aberez cu "Mai aveam pedala" .. acceleratia era in podea. mai mult nu am incercat pentru ca nu am avut ocazia ;) . Poate s-o duce mai mult, dar masina fiind relativ noua, putini km facuti, poate motorul inca nu e in 'apele lui':rolleyes2 am un prieten cu masina la fel, aceeasi motorizare -> 220 km/h pe A2 .. dar nu stiu reala-nereala. nu vorbesc. Cand o sa am ocazia ( drum liber si drept ) va spun ce si cum , si sper sa am posibiltate sa fac si poza, ca de obicei merg singur in masina si nu prea ma risc sa fac pe fotograful la viteza aia. |
mda...eu am incheiat.
am dovedit ce aveam de dovedit. |
corect - iar eu iti voi dovedi ce am de dovedit ;) - pace !!!
|
PACE??? cred ca ai uitat postul de pe oagina trecuta!
EU NU! |
Bogdane din cate stiu eu parca si tu aveai o Octavia 1 actuala Octavia Tour de 90 CP. Daca la masina ta, care are 90 CP, trece acu` de 200 nu crezi ca ar fi posibil ca Octavia 2 care are cu 15 CP mai mult si o aerodinamica mult imbunatatita sa atinga viteza aia in coborare? Si apropo de panta: ma bucur ca imi dai dreptate ca "panta nu e asa de mare" ;).
|
gogule??? tu stii mah sa citesti? ce am in semnatura??
am mai multe masini, dar eu vorbeam de cea de fata! vezi ca i-am zis chiar in primul post pe pagina asta! Jeeesssuuuuss!! mai cititi mah si voi in urma nu doar postul ultim. ce ati devenit asa rai...repede sariti la gatul cuiva! dar de la 200 la 240 e a draq de mare diferenta. si ia evzi tu ce culoare are bordul ala din poza unde trece acul de 200?!?!? ha? ce masina are bordul ala? mah, tu esti chinez?? cred ca nu mai stii ce ai zis. tot la fel ai zis si tu ca e panta mare cand vii de la Campina de asta ai prins si tu viteze supersonice. eu am zis ca la urcare nu poti prinde atat. e destula panta. si la coborare e dif ! hai mah ca nu e trambulina aia... din cauza voastra, ca aia nu e pista de testare, as vrea sa puna radare fixxe pe drumul ala! |
Quote:
dupa ce repar dvul chiar mai fac o joaca cu ambele! iar cu melcul?!te pui la mintea lui?!la ce panta e acolo unde spune el...cred ca avea deschisa si vela centrala ca altfel nu-mi prea explic ce e cu viteza aia fantastica?sau poate ii mergeam eu in fata cu 270 reducand rezistenta aerului la zero ! :lol: ce trebuie sa ma mai chinui eu cu tfsiul sa-l fac sa mearga tare...cumpar o skoda de 105 cp, aleg o vale si incep sa ma dau cu toti...unde mai pui ca am si consumul mic! salve si mult vant in prova!! ;) p.s.scuze pt la mare...dar erai cam tuns :) ...iar eu aveam probleme cu soarele si masina ! ;) |
Bai fratilor....daca astea ating viteze supersonice de 220-240...pai RS-u la cat il mai ducem??? la 320???
ia zi melcule...daca a ta baga atata...cu RS-u cat ai baga? si adu dovezi pana una alta....ca sa vedem viteza reala... |
yoda..scuzele accepted. :P era seara cand m-ai avzut prima data, asa ca te inteleg. doar sa nu zici ca m-am bagat in seama cu tine :)))) dar nu rea avea rpst cu leonul ala. e un prieten bun al meu. in afara ed cip nu are nimic. deci 190 de cai TDI, fie si 4motion, nu prea ave rost... trebuia sa incerci cu alte GTI, speeder, dogarel, sau typeR...
pai eu cred ca ai undeva peste 250 de cai. altfel nu stiu daca stateai cu zyx. oricum, suntem OT. discutam pe aria ta. melcul nu are cum sa prinda atat. nici cutia nu il tine pana la 240. a zis ca vrea sa demonstreze. vii sa te tii dupa el? :))))))) ca a mea nu ajunge la 240. sau nici tu nu te poti tine dupa O2 cu 105 cai? |
Scuze Bogdane daca te-am deranjat! In ceea ce priveste masina de fata i-am scris si eu un post in care i-am cerut sa ne faca un filmuletz cum ajunge el la 240, ca un film e mai greu de falsificat decat o poza.
|
mai interesati-va mai acestia pe la NSL ploiesti de skoda asta ..... in rest... numai bine ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2026 4Tuning