![]() |
Re: Oltcit Club 12TRS - OT 20 ALL
Quote:
|
Quote:
Legat de piesele de rezerva se gasesc destul multe in momentul de fata, avand in vedere ca Oltcit-ul nu se mai fabrica din '95 si au mai ramas foarte putine in circulatie. |
george am spus eu altceva? tot ce spui si tu am spus si eu ... si chiar stiu ce poate un oltcit bine pus la punct si condus fara mila la limita ... indiferent de vreme, uneori si cu inconstienta ... doar ca unii inca cred ca oltcitul e inca ce era acum 25 de ani ... de fapt chiar masina inca mai e ce era acum 25 de ani ... doar ca s-au schimbat partenerii de trafic ...
|
normal ca nu se compara cu o masina cu servo , ac , climatronic , injectie , nu carburator care e infunda, geamuri heliomate , etc... , majoritatea au alta masina pe langa oltcit , eu neavand ma duc cu ea in toata tara, nu m-a dezamagit decat o singura data cand am fost pana la onesti si mi s-a rupt cablul de ambreaj. normal ca nu am gasit si am fost la dezmembrari si am luat unul de la nustiuce masina si l-am adaptat la oltcit, in 2011 am facut 50.000km prin tara si nu stiu de unde prostia cu 4 prezoane in afara tarii ca in ungaria am vazut un oltcit RM de alba.
oricum ideea e ca si daca imi voi lua alta masina oltcit-ul o sa il tin pana o sa se epuizeze toate resursele , ca imi e drag de el si sa tin si io cat pot de mult pasul cu participantii mai noi la trafic , de aia am alarma inchidere geamuri electrice |
Quote:
deci, m-am dat de gol, asta e, dar din pacate a fost pe langa poarta :-) |
alex ... chestia aia cu 3 prezoane e o tampenie ... am impresia ca nu e decat un zvon ... gandeste-te ca mai sunt destule alte marci masini cu 3 prezoane si unele mai noi ... uita-te la smart de exemplu ... in plus suntem in comunitatea europeana ... deci eu unul nu am incercat sa trec dincolo cu oltcitul ...dar nu cred ca s-ar lua cineva de tine ca are 3 prezoane
in privinta celorlalte puncte ...nu se compara nu numai ca lux ci si ca anduranta si consum ... ca e adevarat ca partea de intretinere te costa mult mai putin ca la o masina mai noua e altceva ... oricum daca tu zici ca faci tara cu oltcitul e o treaba de laudat ... |
Nu se uita nici babau' la masina cand treci vama! P'aia ii intereseaza actele si ce transporti...poti sa treci si cu bicicleta cu 4 spite:lol:
|
Am iesit de vreo 7 - 8 ori din tara cu Oltcit-ul... De unde prostia asta cu iesitu' din tara daca ai 3 prezoane pe roata?
Quote:
Masina moderna cere bani. Daca-ti mai iei si ceva clasa Premium sau mai sus, sa te tii! |
era un zvon odata si la unii a prins bine ... dar cum nu se stie niciodata uite de aia nu imi iau ferrari ca are prindere centrala deci o singura piulita si coborandu-ne la mintea romanilor un singur prezon .... deci conform logicii cu trecutul granitei cu masinile in 3 prezoane ... daca nu ii lasa sa treaca pe aia cu 3 ...ce sansa am eu cu unul singur ..:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning