![]() |
Re: Modificare ambreiaj stock?
Pai si eu am avut ambreiaj stoc care ma tinut 340.000 km din care 170.000 resoftati.problema e ca nu se mai fac piese de calitate nu e problema de piesa dintre volan si scaun.
p.s pe tine cat te°a tinut ala stoc? |
Masina mea aproape 400.000 de km si de la 60.000 de km merge cu presiune de peste 1.7 si am schimbat decat 1 ambreiaj cel cu care a venit masina si acesta pe care il am acum este tot oem in conditiile in care masina merge cu peste 2 bari presiune
|
Quote:
|
Salut, am un disc de ambreiaj de vw golf 4 1.9 tdi non pd ahf 110 cai si imi patineaza dar as vrea sa ii refac numai discu, este un mono masa de la Luk si as vrea sa fie refacut ala dar cu ceva ferodo mai rezistent, ceva tip kevlar, ca de nou nu ma tinut numai 10.000km masina e resoftata undeva la 130 cai dar as vrea so urc undeva la 150- 160. Ce se poate face la acel disc?Un pret?
imi zice si mie cineva un pret si daca se poate face?? |
Salut se poate face un ambreiaj stock de 1.9 tdi cod motor bxe ( volanta cu masa dubla ) sa tina ansamblul undeva la 210-230 cp si 440 - 500 nm ! daca da care este pretul si manoperea . Astept raspunsul pe PM ! Multumesc.
|
In momentul de fata lucram ca sa putem face o volanta bimasica care tine 6-700Nm, merge la tfsi si tdi la fel, impreuna cu asta o placa de presiune custom.
|
salutare, am o Bora 1.9 TDI 115cp cu cutie manuala 6 trepte si volant cu masa dubla, vreau sa ii pun alt kit de ambreiaj cu tot cu volanta cu masa simpla ca cel din link http://www.volante-si-ambreiaje.ro/a...,_AJM-314.html
a mai pus cineva la 6 trepte volant cu masa simpla? mentionez ca o sa ii fac o resoftare dupa ce schimb ambreiajul |
Dar de ce ai face asta????
Pune un disc nou si un rulment nou si vei avea un ambreiaj extraordinar. Modificarile cu singlemass se fac cand depasesti lipitele de rezistenta ale ambreiajului stock. Al tau tine lejer cuplul scos de un soft daca nu e distrus. |
deja volanta e uzata, discul e si el uzat si ziceam sa pun kit complet si sa scap de stresul cu masa dubla, cu masa simpla o poti forta fara probleme in trepte inferioare, poti tracta o remorca, o platforma fara grija volantei
|
Poate placa de presiune e uzata.
Oricum daca nu ai minim 450Nm chiar nu ai motive sa treci pe singlemass. Si in treptele inferioare oricum nu prea ajungi la cuplu maxim. Sau poate ai de gand sa mergi la vreo competitie de pulling :D Logica e simpla : decat sa pui o chinezarie pe masina care sa iti bata si de care chiar nu ai nevoie, mergi pe kit-ul OEM nou.Tine mult mai mult decat are masina stock daca nu e extrem de uzat, e comod de utilizat, silentios. |
Este si placa uzata, iar la volanta ce inteleg eu prin uzura este faptul ca atunci cand iau piciorul brusc de pe acceleratie se aude un ''clanc'' si asta inseamna ca arcurile din volanta au prins joc. Pe viitor nu vreau sa mai stau cu grija volantei si sa ajunga ca cea actuala
Nu stiu daca trec de 450nm cu soful ar veni ~ 385nm daca mai pun turbina de ASZ mai creste cu cat cuplul? |
Daca motorul tau este AJM te sfatuiesc sa iti consulti tunerul. Nu cred ca faci doar din soft cei 385 Nm decat in conditiile in care stock acest AJM ar avea 310 Nm, teorie care are aceeasi valoare de adevar ca si cea conform careia Michael Jackson ar fi in viata. Sper sa nu te superi pe mine, probabil softul a fost realizat de firma a carui nume incepe cu litera "D" si se termina cu litera "T". Cu stima, Alin Popovici.
|
Masina are actualmente 310nm stiu asta sigur pt ca am facut log in mers si scria mai exact 312nm cuplul dezvoltat, e vorba de alta firma care imi facuse o oferta.
|
Anul asta am modificat cam 3-4 kituri Valeo, tin max 500-550Nm, pe termen lung 450Nm.
Prectic nu pot nimic apropiat de cel stock, numai ca nu o sa ai treaba cu dimasicul, care oricum in forma stock motor numai chipuit tine si bimasicul minim 200.000km In schimb pentur luna viitaore e gata un kit de upgrade pentru bimasic, astfel o sa tina si peste 500Nm, plecari la fel de usoare ca stock, si garantat fara zgomot. Momentan avem kit cu masa simpla care tine pana in 650-700Nm, sau dublu disc care tine 1400Nm in principiu fara bataia la relantin, destinat baetilor care pedesesc ambreajul la fiecare semafor. |
Hexer am si eu nevoie deun disc si placa pt un golf 1.8 16v turbo (G60) de 228mm care sa tina undeva la 400 hp(masina are undeva la 350 dar poate o mai urc putin).
Cutia este un 02a... daca se poate un pret pe pm. Multumesc. |
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Un numar de telefon pt a te suna sa iti trimit si eu ambreiajul asta? |
Pentru un motor 3.0tdi de Audi pana la ce cuplu putem sa costruim un kit, volanta, placa de presiune si disc?
Apasarea pedalei de ambreiaj devine anevoioasa? |
Quote:
|
Multumesc sunt chiar curios pentru ca avem o aplicatie in dezvoltare si este necesara si aceasta piesa. Cand ai datele te rog sa-mi comunici inclusiv pret pentru a putea sa prezint corect clientului.
|
Salut, la un 1.4 tdi cat costa sa imi faci modificare la volanta din dualmass in singlemass?
|
Quote:
|
Quote:
am vazut ca sunt kituri sport de la sachs... dar au niste preturi... nu ma intereseaza confortul ma intereseaza sa fie usoara volanta. ce recomanzi pentru 350 nm? |
Quote:
Nu am facut ca nimani nu a facut tuning, dar stiu ca o sa scoata zgomot, daca nu te deranjeaza atunci da, pot face sa tine la cuplu. |
Quote:
|
Salut, pt un Logan 1.5 DCI cu ambreiaj pe cablu poti usura volanta si sa-i pui ferodouri din kevlar ? sau ce-mi recomanzi pt o mai buna transmitere...
Cat ma costa ? Sa cumpar kit de ambreiaj original sa-l modifici sau am mai gasit ceva de la EXEDY sa-ti trimit. Astept un raspuns. Mersi. |
Quote:
In rest sa intarim costa intre 250-300e |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Inca o intrebare pt motociclete poti sa pui kevlar sau ceramica pe discurile de ambreiaj (10 la numar)? Fa-mi un pret bun in total pt ambreiajul de Logan si iti garantez ca iti fac publicitate si iti mai trimit minim 4 baieti cu diferite lucrari. Astept un rasp p privat sau la adresa d mail [email protected] Multumesc si un weekend placut. |
astept raspuns de la tine pt ambreiajul de logan 1.5 dci
|
Quote:
Got mail! |
Salutare. Am un Audi A6 2.0 tfsi. De curand am schimbat turbina (am pus mai mare k04) si imi patineaza ambreiajul. Momentan am lasat Boost-ul mai jos ( ca am stage 2+ la revo) si si e ok acum....dar nu mai trage cum trebuie sa traga. Cat m-ar ajunge sa-mi modifici kitul de ambreiaj si cat ar dura? am ambreiaj stock si am schimbat doar discul odata ca era facut zob.
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Sal Zoli.
Cat ma costa sa-mi transformi te rog un kit de ambreiaj de 240 mm de Passat B5.5 AVF in unul sport. Sa tina cuplu peste 420 Nm. Si cum trebuie procedat? Ai ce-ti trebuie tu sau iti trimit eu ceva si imi modifici? Multumesc. |
HEXER, UN MARE HOT NESIMTIT..
Pe scurt am trimis sa imi intareasca ambreiajul o parte ceramic si o parte kevlar cum se vede in postul meu de mai sus fara volanta. Am asteptat o luna cum e normal si knd a venit mi-a zis sa fac rodaj 1000 km dar ambreiajul a patinat in configuratia stock a masinii. L-am informat si mi-a cerut sa-i trimit tot kitul impreuna cu volanta si oricare ar fi problema ,,e garantie si se rezolva". Dupa inca o luna am primit kitul dar surpriza coletul a venit cu ramburs 140 EUR pe langa cei 250 EUR platiti initial explicatia lui fiind k el a platit om sa il faca a 2-a oara adica asta a fost garantia oferita de el dupa ce am platit cate 100 eur de fiecare data cand am dat cutia jos sa montez ambreiajul. Supararea mea este mai mare deoarece a 2-a oara i-am trimis 2 placi de presiune din care am mai primit doar una cu kitul pe cealalta facand-o uitata. L-am sunat si a zis ca a uitat de ea dar a fost intentionat deoarece placa era ca noua (maxim 30000 km) si a zis k o trimite cu primul transport spre Romania dar de atunci au trecut mai bine de 2 luni si atat el cat si omul de legatura de la Cluj nu mai raspund la telefon si nici la mesaje.. Asa ca MARE ATENTIE !!! Am toate mesajele de la el cu care pot sa dovedesc ca am dreptate si in care imi spune ca reparatia se va face pe garantie |
Nu cred ca Hexer e problema, nu el le face asa cum ti-a spus dar sa stiti ca si afara sunt hoti multi hoti si escroci si mai ales in domeniul auto. Unguri, greci, turci, nemti , austrieci ... au un marketing bun isi fac o imagine buna fac cateva produse care merg mai vopsesc putin gardul si apoi... surpriza. Cine sti ce descult in cap s-a ocupat de ambreiajul tau.
Omul e si el probabil prins la mijloc. |
Quote:
p.s.- mai stiu cativa prieteni care au mai patit-o cu el.. li s-a crapat discul facut de el si zice nici o problema,, e garantie" dar NESIMTITUL nu se gandeste la manopera de demontat cutia de viteze si mie pe langa asta mai mi-a cerut si bani si mi-a oprit=,,furat" si o placa de 2.0tdi 170hp aproape noua in loc sa-si ceara scuze |
Ca sa nu existe dubii postez p.m. pe care mi l-a trimis cand l-am anuntat ca ambreiajul nu tine si pentru care mi-a cerut inca 140 euro pe langa cei 250 platiti initial.
,,Salut. Evident daca nu tine nici cat era original e o problema cu placa de presiune. In acest caz sau orice alt caz daca nu merge cum trebuie este garantie. Astfel daca imi trimesti inapoi in cel mai scurt timp incercam sa remediem problema. 99% prblema vine de la placa cu autoajustare care nu sa ajustat dupa montaj. Trimite tot. Placa disc si volanta." Concluziile le trageti singuri, am avut paguba de 600 euro pt un disc care ma costa 250euro, pretul fiind un criteriu esential cand am ales sa fac la el kitul de ambreiaj. |
De curios, dc nu ai optat pt un ambreiaj nou sport, cu placa intarita disc ceramic?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:48. |
- Copyright 2026 4Tuning