![]() |
Re: o reuniune e36 pe 2011 cand ?
INSCRIETI'VA ACUM REPEDE CA SA PRINDETI LOCURI IN FATA!
PLM...PT MULTI NU'I PASIUNE,E DOAR UN MIJLOC DE TRANSPORT CARE INTAMPLATOR SE NUMESTE BMW! |
Quote:
|
referitor la week-endul viitor . Sambata sau Duminica ? Unde ne strangem ?
|
Quote:
|
eu propun duminica si ca loc de intalnire la mall'ul din Baneasa! ora 10!
|
oriunde , doar sa nu stam in soare :) !
|
Fuck , tocmai a intervenit ceva si daca tineti intalnirea duminica nu o sa pot sa fiu prezent :cry2::cry2:
|
duminica va fi o zi insorita si cred ca dupa vreo doua ore de stat fix in soare in parcarea de la mall baneasa o sa ne cam treaca pofta de intanlire.
va propun mai degraba parcarea de langa Sala Polivalenta care este inconjurata de copaci si unde va fi mult mai suportabila sederea https://img11.imageshack.us/img11/765...mapimagens.jpg |
Quote:
Quote:
Quote:
Locatia poate fi si undeva la un local ceva cu o terasa... sa nu stam in picioare.. in soare ,etc.. poate ne asezam si noi mai bem o "fenta" un "pepsic" :D Dar inca o data spun ca eu nu cunosc! Cine stie mai multe locatii din bucuresti sa enumere cateva sa alegem... |
de la parcarea polivalentei se poate cobora 500m la terasa dynos de langa fostul poligon auto unde iti poti parca masina foarte aproape de mese si cu ocazia asta poti avea in campul vizual si "subiectul intanlirii". La terasa respectiva ultima oara se putea si hali cate ceva (pentru cei care vin mai de departe de casa). Ba au chiar si spalatorie auto langa daca vrei sa-ti rasfeti masina cu baia anuala :lol:
|
Quote:
Restu ce parere aveti?! |
aprob ideea lui JustinCase , este foarte buna !
|
mi-am spus parerea ca loc de intalnire! de acolo plecam spre o terasa ceva! n-am spus ca tre sa stam in soare! plm,era frumos ca treceam pe la casa scanteii,arcu' de triumf,victoriei,magheru si mergeam la o terasa!
|
Pai atunci hai sa ne vedem la Baneasa/IKEA plm.. cea mai libera zona de acolo ca sa nu fim incomodati de alte masini.. stam de palavre pana se aduna toti .. si dupaia mergem spre localul care a zis JustinCase! sau la altul plm.. voi stiti ce e frumos pe acolo :D
Eu ziceam sa ne vedem undeva sa nu fim inghesuiti sau obligati sa stam putin si sa plecam... Ganditi-va la o locatie si vineri seara se decide clar unde ne vedem si ce facem! :D Pana una alta mai vb si cu altii de prin Bucuresti/imprejurimi sa nu fim 5 masini! :D Cine mai stie alte locatii cu umbra/terasa sa le zica sa avem mai multe optiuni! Numai bine! :paper: |
Nu stiu cati sunteti din Bucuresti dar probabil cei ce sugereaza parcarea de la Ikea ca loc de intalnire probabil nu stiu ce inseamna sa gasesti un loc de parcare duminica la Ikea! Unu nu 20 sau cati vreti voi sa va strangeti! Mai mari sanse aveti la AFI sus la ultimul etaj pe acoperis si acolo puteti face si 2-3 poze nice! Eu va sugerez sa va intaniti in fata la Automobile Bavaria in parcarea aia nu e ea foarte mare da oricum nu cred ca veti fi nici voi sute! Ar fi frumos pentru cateva poze!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
important e sa fie frumos timpul si sa nu venim 5 masini! din partea mea merg si la Munchen! oricum discutia asta o purtam in 5,tu ai zis ca nu vi..o sa fim 4 probabil! c'asa'i in tenis...... |
Daca nici macar cei din bucuresti nu vin TOT in bucuresti... ce pretentii sa mai ai de la altii care stau la sute de Km distanta!?
Daca s-ar organzia intalnirea anuala in bucuresti ar sari toti cu gura.. dom`le .. pai altii de ce nu vin... EU sper sa fie totusi un pic de agitatie duminica... ca altfel... ce sperante sa mai ai sa vina pe Transfagarasan?! Pacat ca toti se dau pasionati si cand colo... MARE PACAT! Macar sa taca si sa nu mai comenteze! O noapte minunata! :paper: |
Quote:
lasa ma ca vedem noi! daca venim putini mergem la mine acasa la gratar!;);) |
Quote:
|
Quote:
on. faceti o lista pt inscriere si hai sa ne hotaram in mortii masii la un fel! sambata,duminica,parcarea de la ikea,de la afi de la dracu!! maine'i marti... |
Si dupaia vine miercuri, dupa care cred ca joi... :)))
Hai naiba ca imi place ideea ta... ne vedem sambata.. si mergem la tine :D:D:D Si plec si eu duminica ... ca omu! :D:D:D Punem 20 30 de lei de basca sa iasa un gratar socotit.. fiecare cu muierea... facem o chermeza :))) lasa-le in colo de intalniri... pisici ne trebe noua?!:))) Sper sa nu raman dezamagit in legatura cu oamenii din bucuresti! :( Oricum .. daca raman dezamagit... macar mananc gratar ... :)))) |
:))) , asa dar si prin urmare ? Cum ramane ?
|
despre ce weekend e vorba aici?in cazul in care e sapt viitoare vin si eu ,sapt asta tre sa plec din oras
|
weekend-ul acesta .
|
e cu gratar sau fara? cu neveste sau fara? si unde,ca poate va deranjez si eu?
|
cu neveste , fara neveste , la gratar , la strand , la birt . . . doar sa stabilim ceva :))
|
deja se apropie duminica si ar trebui stabilit locul de intanlire, ori Ikea ori Polivalenta. Eventual intanlirea initiala la ora 10 la mall Baneasa si apoi la ora 11 la Polivalenta... astfel se pot vizita si diverse puncte "turistice" pe traseu
mai departe ar trebui decis daca mergem la terasa sau la gratar (asta dupa ce stam o vreme in parcare sa admiram pisicile) un alt aspect, cineva care vine sigur ar trebui sa actioneze pe post de persoana de contact si sa-si ofere numarul de telefon urmand ca toti ceilalti participanti sa si-l noteze in mobil. Astfel daca cineva mai intarzie, nu stie sa ajunga sau s-a ratacit de grup va avea cui sa-i ceara indicatii. As propune ca nevestele sa vina doar in masura in care sunt interesate de fenomenul automobilistic si pot trece cu vederea fumul de anvelope, discutiile interminabile cu privire la consumul unui motor 2.0 vs 2.5, etalarea ostentativa a pieselor aftermarket si in general orice alta manifestare masculina aparent fara sens :lol: |
Eu nu am nici nevasta , nici 2.5 , nici macar 2.0 :)) .
Am tot weekendul liber , deci daca pot fi de folos ma pot trezi dimineatza sa ajung mai devreme ma locul cu pricina . In alta oridine de idei , ar trebui si aici facuta o lista , nu de alta da stim cine a ajuns si dupa cine mai trebuie sa stam , deci : 1. Lymbutza . 2. . . . . . . . . 3. . . . . . . . . |
Quote:
APP...MAINE'I MIERCURI SHARKY:lol::lol: |
Quote:
|
Lista cu participanti este , ora este , locul este insa ziua nu este :)) , deci cum a ramas , sambata sau duminica ?
|
DUMINICA,10:30,IKEA/BANEASA!
|
Quote:
:peace: |
ikea are in fata o parcare mica, una mare si inca una in lateral... la care din ele deci?
http://maps.google.com/maps?oe=utf-8...ed=0CEMQnwIwAQ se ofera cineva persoana de contact? ora am inteles, 10.30, adica dupa ce pleaca liviu tex :-P |
las ca vin eu de la 10 sa nu plece TEX-u nicaeri . iti dau PM cu nr meu , oricum ne recunoastem usor :P !
|
ok atunci, ne vedem cu totii duminica ;)
|
Sa ne vedem cu "tontii" :D Atata sper sa nu fim 5.. :)))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning