![]() |
Manuale reparatii VOLKSWAGEN
vreau si eu manual pt golf 5 an 2004 , motor 1.9 tdi 105cp:D
multumesc |
Re: Manuale reparatii VOLKSWAGEN
AS DORI UN MANUAL PT UN GOLF 3 1.8 benzina (scheme electrice etc.) si la fel pt unul de 2.0 daca are cineva??? VA ROG TARE FRUMOS
|
Quote:
|
Salut
Am nevoie de un manual de reparatii pentru golf 4, 1.4 16v. Mail [email protected]. Multumesc La multi ani si un an nou mai bun! |
Salut,
Am si eu nevoie de un manual de reparatii pentru un passat 3c 2.0tdi 140 cp 4 motion, cod motor bkp. Mercic, [email protected] |
slutare baieti imi trebuie si mie un manual pt un golf 4...1.9tdi in limba ro...astept dca se poate [email protected] va multumesc
|
Salutare,
Am un Passat B5 - 1997 - Motor AHU - TDI 90CP. Exista Informatii despre acest tip de motor ??? Va rog orice info e bine venita. Inclusiv elsa sau orice manual de reparatie, intretinere. Multumesc Paul |
sal,m-a poate ajuta cineva cu un manual pt golf 3 tdi din 1996 in limba romana,sau o adresa unde il pot gasi? ms mult
|
valabil..
|
aici am gasit manualul in limba romana.......sper sa va fie de ajutor si voua. http://www.file-rack.com/files/LNW6N...l-TDI.txt.html - merge doar cu ADOBE READER 9 sau contactati-ma pe mes
|
sau aici daca celalalt nu merge-http://s1.transfer.rol.ro/download/4...62798b947a.zip
|
4 Attachment(s)
eu am un manual gol3/vento
o sa atasez folderele exact cum sunt in cuprins,nu o sa il pot pune pe tot azi, dar revin si maine cu alte fisiere,sau cand imi va permite sa fac din nou upload |
5 Attachment(s)
continuarea:
|
6 Attachment(s)
continuare:
|
3 Attachment(s)
continuare:
|
9 Attachment(s)
continuare:
|
4 Attachment(s)
continuare si sfarsitul manualului :)
voi mai atasa inca 3 fisiere luate dupa autodata,sper sa va fi de folos mai ales ca manualul este in limba romana toate cele bune. |
sal baieti mi-ar trebuie si mie un manual pt un vw b3,1993 1.8 benzina
|
deschide cuprinsul
acolo are specificatiile la toate tipurile de motoare si poate gasesti ce iti trebuie eu am aceasta carte dar pe mine nu ma ajuta cine stie ce la motor,eu am serie motor ADD,nu se gasesc asa multe specificatii pt motorul meu :( |
Quote:
|
salut ma poate ajuta si pe mine careva cu un manual de reparatii pt un golf 4 1.6 16 valve motor ATN sau macar cu un manual de reparatii pt golf4
|
ma bucur ca manualul meu iti este de folos ;)
|
|
|
http://www.megaupload.com/?d=QKCPAKGT sorincel asta e tot ce am gasit pt tine
|
Quote:
|
sal manual pentru golf 3 1.6 AEE motor MPI are cineva?
|
va multumesc din suflet baieti respecte pentru voi
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
salut care ma poate ajuta cu schema ceasurilor de bord de la golf 3 ...eu vreau sa adaptez in bordul de golf 2 si vreau sa stiu firele care si de unde vin daca ma poate ajuta careva . multumesc
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
pt cristi kry 86-astea e tot ce am:
|
ceva pt relee vw passat gl 1,9 1993
|
Quote:
|
Salut . Un manual pentru Golf 3 1.9 Tdi se poate ? an 1997 tip motor : ahu ..
|
manual golf1 . cum pot regla carburatorul
|
Din cate am vazut nu sa mai postat site-ul, desii este destul de interesant, manuale pentru toate VW din aprox '82 pana in aprox '97.
http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=ttx |
Salutam. Stie cineva de unde pot procura o carte tehnica pt. VW Transporter T5 din 2007 ? Multumesc mult . contact : [email protected]
|
Am mare nevoie ptr cine ma poate ajuta de un manual de reparatii ptr Passat 2006(B6 modelul nou) 1.9 TDI 105CP. Va rog cine il are sa ma anunte pe email [email protected].
Multumesc mult :cry: |
Am nevoie de o schema electrica integrala pt un Golf 4 Highline, in engleza daca se poate. ms [email protected]
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning