![]() |
Re: New Zealand tuning, races, shows, events...
E la 5 min de mine...Daca nu o sa fiu plecat din Auckland o sa vin sigur.
|
Pana la urma mai vine cineva maine?...eu o sa mai aduc un CRX...
|
19 Attachment(s)
Fost, vazut, distrat, pozat(de proasta calitate, sper sa fac rost de poze mai bune)...
|
10 Attachment(s)
Si al doilea set...:D
|
5 Attachment(s)
Dupa cate se poate observa mai sus am avut si musafiri nepoftiti...noroc ca au fost de treaba si au admirat si ei masinile...:o
In rest...un meet reusit...multe integra type-R ca de obicei...dintre care una coboara sub 12s pe 400m...cea a carui motor l-am pozat mai sus...civicuri type-R si nu numai din toate generatiile...unul cu suspensie hidraulica...multe masini in lucru care au aparut pt prima data...dar si cativa cunoscuti mai vechi...per total o seara placuta in compania oamenilor pasionati de motoare, in special Honda :D |
Dap... o seara placuta.
Multumesc pt poze Bogdan, eu nu am avut aparatul la mine (plecat la razboi fara arma). Dupa ce am ajuns la masina in MissionBay mi-am dat seama ca defapt aveam numerele expirate cu 2 zile. Deci daca veneam cu masina o incasam. LOL. |
Lol...tare faza...oricum ai vazut ce zice lumea pe nzhondas...un del sol si un prelude(nu al meu) erau sa faca accident cand plecau de la meet...:rolleyes2 :lol: ...Oricum am vb cu Florin azi si a zis ca s-a luat dupa Alex care a facut un 360 in mijlocul drumului datorita unei borduri care despartea sensurile de mers...Florin si el numai ca in loc sa faca 360 s-a gandit ca e mai simplu daca sare bordura(pe care o vazuse prea tarziu)...:lol: :lol: :lol:
|
Oh shit. Nu stiam. Am vazut pozele de pe NZHondas dar nu am citit ce spuneau aia.
Sincer Alex (uitasem cum il cheama pe tipul cu Del Solul) a condus tot timpul destul de periculos. Am plecat in spatele lui cu Steve in Prelude Type-S si l-am depasit in balamucul ala de trafic din junction. Dupa care ne-a ajuns si chiar dupa ce ne-a depasit in Botany mai era sa fac un accident. Venise tare din spate si unu nu l-a vazut cand a schimbat banda. Stiu nu chiar 100% vina lui dar.....ma rog. Mi-e mila de acel Sol. |
dap, a fost o seara mijto atunci :X,
nu m-am gandit ca e mai simplu, nu am avut ce face :|, era prea tarziu sa mai dau inapoi sau sa fac ce a facut alex pt ca veneau masini :( deci aia a fost singura solutie :|. alta data o sa fiu mai atent :) si nu ma mai iau dupa pers din fatza :| si faza cu bordura e ca, cand am ajuns pe ea mi-am dat seama ca am urcat pe ceva haha si am vazuto in lateral :| urmatoarea intalnire :peace: http://nzhondas.com/phpBB2/auckland-...-vtu73283.html :peace: |
Florin, am de vanzare set complet de jenti de tabla+cauciucuri pt Prelude. Sunt cele de pe masina mea inainte sa trec pe alloys, au stat in garaj nu stiu cat timp si trebuie sa ma scap de ele ca nu mai am loc...Cauciucurile sunt 2xFirestone noi noute ($120/bucata in magazin!!!), un Michelin si un Goodyear care sunt ceva mai vechi dar trec lejer WOF-ul(thread de 3-4 mm).Daca ai nevoie iti dau si suruburile de la ele, plus un set de capace stil shuriken cromate.
Mihai in caz ca stii pe cineva care are nevoie, masurile sunt 195/60/R15 cu 4 prezoane 114.3 diam. si offset de 50 dar se potrivesc la majoritatea hondelor non-type-R. Pretul este de $150 pt tot setul...jenti, cauciucuri, suruburi si capace cromate(daca e cazul)...plm pe dau pe gratis ca nu mai am loc in garaj. Am dat sfoara in tara la toti cunoscutii inainte sa le pun pe trademe.Va rog anuntati-ma da sunteti interesati sau cunoasteti pe cineva. |
Plus daca stiti pe cineva care are nevoie de finala prelude, ansamblu filtru de aer, stopuri, boxe spate, Cd-player pioneer + stacker toate originale si in cond. f. buna!
|
Am sa las vorba pe la prieteni.
Poti sa le pui pe NZHondas. Astia cumpara tot. Le folosesc sa treaca wofuri sau sa isi ruleze masinile pana la garaj. Deci incearca acolo. Daca vrei pot sa dau eu anuntz acolo daca nu ai cont. |
Buna ideea...o sa-mi fac cont(tot am zis ca-mi fac si...) si o sa pun si acolo...
|
sal, ms dar nu le vreau :(, nu mai fac nimik la trabantul meu :(, si asa ca manank multa benzina si nici v-tec nu e, o las asa cum e.
|
dar totusi :)), cat vrei pe ansablu de aer si stopuri ? :P o intrebare doar :P, si cu ce ocazie le vinzi ? :( vinzi masina ? :|
|
E vorba de cele stock, care au fost pe masina inainte sa o modific...
|
ROMANIA VS NZ la rugby in seara asta!!!!!!!
LOOOOOOOOOOOL!!!!!! Ma duc sa ma ascund!!! Prognoza mea e cel putin 100puncte avans pt NZ.....cam cum a primit-o portugalia. |
haha, nz a jucat doar cu aproape 3 jucatori din echipa mare, restul au fost rezerve haha, mia placut cum a marcat chelu de la rom hahaha cu 2 in spate :>, :P nu se face spam daca vb de altceva ? :))) 85-5 park scorul :D
cum au reactionat rom la haka ? hahaha :drunk: ce mijto e avatarul tau miahi =))) :drunk: saracu nissan :))))) |
scuze, Mihai* :|, in :censored: park nu mai stiu sa scriu haha
|
85-8 a fost...o seara misto ieri...ne-am strans mai multi romani si kiwis la o prietena acasa si ne-am uitat la meci...am cantat ambele imnuri...si am facut pariuri pe scor.Inainte de meci eu am zis 85-3 pt All Blacks...si am fost cel mai aproape...sa vedeti urlete si strigate cand au marcat romanii try-ul...:lol:
|
si ai primit ceva pt ca ai fost cel mai aproape ? :))
|
O maslina si-o atentie de la gazda...:lol:
|
hahaha, ai luat bine hahaha :P,
app, veniti la intalnire luna asta ? :D |
LOL. La noi a venit o prietena de familie. M-am uitat primele 15 minute dupa care m-am plictisit si m-am uitat la un film la celalalt televizor.
a fost bucurie mare cand a fost try-ul romanesc.....dar am incercat sa ii tin pe toti in frau ca totusi este South Auckland.....nu am nevoie de probleme...LOL. |
A meet. Nu stiu. Nu cred. Am examene si incerc sa invatz ceva. Cred ca urmatorul meet il voi face cand imi iau masina. Am ceva planuri care care incep usor usor sa mearga......si cateva idei nebune...
|
Quote:
|
Pai..... cateva optiuni.
Una e Civic EG hatch (K20A), alta ITR DC2 (poate turbo), M3 E36 sau 2 variante de Golf: Mk2 (K20A) sau Mk4 GTI. Vedem...de astazi sunt cu un pas mai aproape de realizare. |
eu nu o sa merg la intalnire ca sunt racit de numa numa :((.
Mihai, este un roman care vrea sa isi vanda integra itr dc2-ul :P, nu e turbo dar are ceva modificari facute. :P uite asta e numarul lui de mobil :) daca vrei contacteaza-l si vb :D il cheama Cristi - 0211570155 :). poate se rezolva ceva :D |
Stai asa ca mai dureaza. Am bani dar toate la timpul lor......
|
hahaha, mah de unde ai avatarul ? =))) e cel mai tare care lam vazut pana acum =)))))))))))))))))))))))))))))))0
|
Chiar i ziceam lui yulasino ca sunt cu toate marcile cum se coco intre ele
:lol: funny stuff |
Pai de pe alte forumuri......
"I saw, I liked, I conquered" Right click pe al meu, save picture as.....si gata. Fratele meu vrea sa colectioneze toate avatarurile astea asa.....LOL are 2 pana acum. |
pune-l si pe celalalt ca sa-l salvez hahaha
|
Quote:
|
nu stiu daca is pe vre-un site .. mai mult ca sigur ca is facute de bajeti ca si eu pe diferite foruimuri le-am vazut
BTW a mea e una clasica : mitzi i-o da la honda :lol: :lol: 8) |
Quote:
|
care integra neagra ? :|
|
2 Attachment(s)
LOL
inca nu bogdane , crede-ma ca n-am avut inca sansa sa le punem una langa alta pe drag strip . timpuri concrete are doar integra si alea is cu ambreaju dus .. deci neconcludente din cate am vazut un manual FTO GR ar scoate undeva la un 15.50 , un manual GPX Mivec a scos 14.87 pe cand un Vtec 1.8 Teg cred ca scoate mai bine decat GR-ul meu :oops: dar mai depinde si de sofer , si de aderenta si de mai multe chestii normal . vine si ziua aia cand o sa stea una langa alta 8) C1up3r0 - e vorba de mitzi meu si honda lui yulas see attached : |
Cand va dati sper ca va fi si unul cu o camera de filmat......
*looks around for popcorn* |
La 15.5ul ala ar sta mai bine langa a mea decat a lui Yula...daca-si face ambreajul si are cauciucuri bune te va da cu cel putin o juma de secunda...in my humble opinion...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning