![]() |
Re: [oferta]Montam folie autorizata RAR
un mare up pentru un montaj de nota 10 facut de niste baieti de nota 11 ...
maine voi reveni cu niste poze. |
Quote:
eu am montat pe golanul de cta si pe calea asta imi pare rau ca nu am mai ajuns baieti dar poate ne vedem pe marti la aceea verificare de care ziceati :D oricum daca e vb la tel p.s. va sun eu duminica sau luni p.s.1 sunt baiatul cu loganul gri de cta nr e la semnatura :lol: p.s.2 daca nu intelegeti nimic din mesajul asta e din cauza ca sunt mort de beat :lol: |
4 Attachment(s)
|
Quote:
Arata chiar belea domle' ... :twisted: :oops: Nu te-am trimis degeaba acolo ;) :lol: PS: Mai SirNenea vezi ca nu este indicat sa folosesti 4Tuning decat dupa 4-5 beri !! :twisted: :lol: ;) |
Quote:
|
pai treceti pe la garaj DUPA program daca vreti sa bem o bere
|
Quote:
|
fiat punto 2001 geamuri fata , spate si luneta
toyota yaris 2007 geamuri fata, spate si luneta clio bicorp 2005 geamuri fata, spate si luneta fa-ne un pret bun astept raspuns ;) |
Aaaaa, Ahoe, adica e vorba de Kimedo Impex SRL? Dap, confirmam! Buni baietii! Lucreaza cu atentie si isi dau silinta! Atenti la detalii si nu se ghideaza dupa motto-ul "Las-o bah, ca merge-asa!"
Recomand cu caldura! :) |
deci domnule MAS sa inteleg ca si tu esti multumit.
unde sunt recomandari de bine sare lumea :D astept un pret Ahoe . |
Foarte multumit! Deci lumea admira ca nu exista graunte de praf, bule de aer and oder shieet care se-ntampla la alti montatori...
|
un UP mare si de la mine !! au facut treaba buna si cu masina unui prieten si e foarte multumit !! :shock: :rolleyes2
|
DnI, te asigur k n-o sa-ti puna nimeni mai bine folie pe luneta de clio bicorp k Ahoe (...daca se mai risca) :lol:
|
cand vin si eu cu un mercedes???
|
cat ma costa un bmw seria 3 E46 spate+luneta
mersi |
cosmin ai vazut ca m-am tinut de promisiune si am dat cafeaua , da??
dnI am vb la telefon si te astept cu masinile cat mai curand mas-ule si pyt va multumesc mult pt aprecieri pt mercedes am liber miercuri pt bmw costa 400 ron spatele si 200 ron fata numai bine |
Baieti de nota 10 ? NU ! De nota 11 ? POATE ! De nota 12 ? Din ce in ce mai aproape de adevar . Am fost la ei si mi-am montat folie si pot afirma ca fac o treaba excelenta , apelati cu incredere :) O sa pun si pozele cand le descarc din telefon :)
|
salutare
pentru un vectra c gts cat ma costa folie 95 spate si 30 fatza? (din cate am citit pe aici ma incadrez in limita legala, corect?) ma mai intereseaza care este timpul de lucru, macar aproximativ merci ! |
salut pt spate pretul e de 400 ron si fata 200 ron si la vectra dureaza undeva la 4 ore toata masin sau 2.5 ore doar spatele
|
da la mesaje private nu sti sa raspunzi frate? e greu sa zici un nu pot frate....d c va dati loviti..
|
dar tu un telefon nu stii sa dai frate? nu sunt avocatul nimanui, eram doar curios cum se face k pt folie ai sa dai cateva milioane (k banui k d-asta l-ai contactat), dar cativa centi n-ai pt un apel...
|
sal!cat ma costa pt un seat ibiza model 2004 in 2 usi doar pe spate?
|
una peste alta, nu-si au rostul astfel de certuri, indiferent de varsta/educatie/zona/...
asadar, daca vrei folie, cel mai bine il suni si cu ocazia aia poate rezolvi si programarea, garajul il are pe la brancoveanu, iar pretul daca nu ma insel e in jur de 400 RON pt spate si inca 200 pt fatza... omul e ocupat si, daca te uiti pe paginile anterioare, ai sa vezi k la majoritatea le raspunde cu intarziere :| (eu unul zic k lucreaza f bine si se merita, am fost la el tocmai din crangasi, desi am expert detailing chiar in cartier) |
mei shaid-kid nu stiu de ce te-ai revoltat atat si nu cred ca e frumos sa zici ca ne dam loviti . culmea e ca pe 4tuning primesc pe mail de fiecare data cand postez undeva mai putin pe acest topic cu folie si in plus de asta daca muncesc o zi de dimineata pana seara nu prea mai imi arde cand ajung acasa sa stau pe net.
si pe aceasta cale imi cer scuze ca raspund cu intarziere la mesaje si va rog daca va grabiti cu folia si o vreti cat mai repede dati un telefon sau chiar un bip si atunci eu va raspund orice as face si in acel moment paul si mas-ule va multumesc foarte mult pt sustinere |
pt seat ibiza in 2 usi pretul este pt laterale spate si luneta 350 ron si fata 200 ron
numai bine |
salutare.. ahoe.. un pret pentru un peugeot 406 din 98 ? multumesc ( cea mai inchisa folie posibila )
|
salutare, pentru o skoda o 2, cat ma costa lateralele fata-spate si luneta??folii sunt antiefractie??se da garantie la folie??cum pot ajuge la voi din 13 septembrie???merci
|
salut.in ambele cazuri pretul e de 400 ron geamuri laterale spste si luneta
|
Salut , vreau sa intreb ceva poate e o tampenie, vreu sa inchid putin la culoare stopurile spate ,dar nu cu spray,exista vre-o folie sau un autocolant dar care sa poata fi aplicat pe exterior si sa fie un fumuriu transparent. MULTAM.
|
Salut spune-mi si mie cat ma costa pentru un Oltcit geamurile fata , spate si luneta .
Salut ! ! ! |
pt un tico? laterale spate si luneta as vrea. mersi anticipat
|
salut .
ren5 din cate stiu nu exista folie care sa se aplice pe stopuri. adik se poate in nu va iesi frumos. pretul pt tico si oltcit este de 400 ron geamurile spate si 200 ron fata numai bine |
16 Attachment(s)
cateva poze
|
si mie mi-a montat ahoe si sunt foarte multumit.il recomand tipu' stie.
up de la mine pentru ahoe tine-o tot asa |
asa om nebun esti sorine ?! mersi mult
|
salut. pt un matiz geamurile din spate+luneta,cat ma costa?
|
pt matiz - 400 ron
|
Quote:
|
singura problema e ca pe la pagina 2 cred ca era acum un an . de atunci pretul a crescut de la 340 ron la 400 ron . eu zic ca nu e o majorare asa de mare.
numai bine |
Quote:
bafta ahoe...un super baiat care lucreaza prea bine pt preturile astea;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2026 4Tuning