![]() |
Re: Pitesti (poze cu masini de aici)
Quote:
|
Ai ceva de munca la ea dar eu zic k merita pt k arata bine masina ta.P.S.pana acum am trait cu impresia k tu ai un golf 2;probabil k din cauza avatarului.
|
Inainte sa imi cumpar masina nici nu vedeam alte marci decat golf 2 gti 16v si fiindca nu am gasit si s-a invit ocazia cu gsi-ul.....am luat opel. Dar nu regret alegerea facuta. Chiar vreau sa fac o liniuta cu un gti 16v.....dar singurul care l-am gasit se cam fereste de mine.....mai am pe cineva...dar tre sa astept.O sa am ceva de munca la ea si o sa muncesc si eu atat cat ma pricep.
P.s: GS-ul a facut a 3-a"victima....opel vectra 2006 150 de cai motorina...l-am ars cam greu....dar important e ca am fost primul. |
ti-am zis sa iti schimbi poza de la avatar macar...:P
|
2 Attachment(s)
poze cu STS lovit
|
7 Attachment(s)
o noua NOVA de raliu in Pitesti masina este a unui anume Soni de la echipa de raliu
|
STS-ul nu pare lovit prea rau.mai mult plasticaraia a fost afectata.Nova asta de raliu nu am vazut-o niciodata prin Pitesti(banuiesc k poza e facuta pe la Stefanesti k pe acolo mai vezi asa ceva)
|
da masina se afla in curte la SERVICE la Aurica
|
stie cineva mai multe despre avacuarea aia scurta scoasa prin lateral?
|
Probabil k nu mai este facut tot traseul si undeva inainte sau dupa intermediara este indoita tzeava catre lateral.
|
ma interesa ceva exact...:P
|
Super marfa umflaturile de pe NOVA.... De unde fac si eu rost de un set de jante ca cele de pe ea???....
|
as vrea sa-mi fac si eu pe o solenza niste umflaturi ca cele de pe nova.
stiti careva unde sa ma duc? pe unde ma indrumati? |
Quote:
|
Quote:
|
Prin "umflaturi" sa inteleg k va referiti la pasajele bombate de la roata spate?
|
Quote:
|
Quote:
|
Bobby GTI2 doar nu vrei sa vinzi jantele de pe masina ta?Nu le vinde pt k jante k ale tale se gasesc foarte greu.
|
tocmai deaia o sa fie destul de scumpe...;)
pretendenti?? |
Jantele nu sunt de vanzare......dar cum i-am spus si lui...pt un pret potrivit s-ar putea sa le dau.Oricum nu cred ca e careva dispus sa plateasca destul de mult pt un set de jante. Eventual mai iau un alt set....dar astea au fost un vis de-al meu pe care mi l-am implinit.
|
6 Attachment(s)
pai...acum k na' sunt si eu de prin pitesti pun si eu masina mea p'aici...k poate atzi vazut-o deja...poate nu....:d....
|
Aici era vorba de masinile din Pitesti, nu din Slatina si nicidecum nu isi au rostul discutiile despre indemanarea unuia sau altuia la volan.
Continuati ontopic ! |
5 Attachment(s)
Tot in sfera kadett-uri cateva poze cu un c18ne:D
|
ooooooo
deci s tare!!! asta e ala care are toba aia marfaaa:D cat imi place asta treceam p langa el in fiecare zii cand ma duceam la facultate... si acolo imi ramaneau ochii ... la toba... binenteles...dupa ca treceam p la jante;) zi-ne si noua detalii...ca tare sunt curios frumoasa masina;) |
Toba e senzatie....pacat ca ii pune el amortizorul de sunet, care mi se pare ca nici nu mai e ala original. Masina merge super bine , are 115 cai 8v la fel ca al meu...numai ca e de 1,8 . In rest....ce sa mai zic...presupun ca o sa zica el mai multe ca stie mai bine.
|
Masina asta nu e aceea din spate de la casa vacantei?Parca ai si un olcit alb.Poze cu el nu pui?
|
oltcitul alb nu mai este....a fost inlocuit cu unul gri..ceva mai tanar...:-) ....altele...despre acel opel..va spune proprietarul...
|
5 Attachment(s)
alta masinutza ...o jucarie...la care s-a muncit 2 ani si cateva luni....acum i se pun 4 carburi orizontale.......are frane brembo...evacuare inox 50mm...jenti aliaj 15"...etc...
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
alte poze....
|
Super Golf-ul.Nu l-am vazut prin Pitesti pana acum dar sper sa am onoarea sa il vad.
|
Respect!!!...
|
Prima mea iubire....golf1......eu vroiam sa gasesc gti....dar nu am avut noroc. A ta arata bine numai ca tre sa o lasi mai jos ca e prea inalta si carburatoare de ce ii pui? Vad ca ai motor micutz...e ala de 1100? Nu mi-o lua in nume de rau....eu ti-am spus ce i-as fi facut eu daca ar fi fost a mea . Bafta
|
este inalta...pentru ca pe spate am cauciucuri de 195/65/15...iar pe fata.....am 195/50/15/....este mai sus de spate(o sa pun si niste amortizoare mai dure pe spate...cele care le am acum sunt stock...si nu imi plac...)...motorul este 1100.....si o sa ii pun 4 carb de kawasaki....luate de pe un motor de 1100..:)abia astept sa va ce iese...
|
Referitor la carburatoare...iti spun eu ce o sa iasa.....comsum mare....si prea putina putere. Nu te zgarci la bani...daca tot ai muncit la ea atat.....pune-i un 16v....la 3-400 de euro gasesti unul bun si faci din ea rachetutza. Tu ai capacitatea motorului mult prea mica si carburatoarele nu or sa aive cine stie ce efect, pt ele iti mai trebuie si axa . Eu tot 195/50/15 am.....este cat de cat joasa....dar schimb arcurile si o sa vina si mai jos. Bafta
|
carburatoarele sunt de pe un motor de 1100....si sunt perfect calibrate .....consum mare nu are de unde sa fie...dar asta vad dupa ce le pun...cat despre 16V....nu am nevoie de putere...sincer....
|
Trebuia sa zici de la inceput ca nu vrei putere si te axezi doar pe exterior si nu te mai cicaleam atat. Oricum arata bine masinuta. E vreo chestie cu vopsitu` jantelor in camp electrostatic sau nu? Si eu tre sa le fac pe ale mele si vreau sa incerc si varianta asta.
|
ale mele sunt vopsite in camp electrostatic....este mult mai bine ssa le faci asha....startul de vopsea este mult mai gros si mai dur.....deci rezisat f bine...daca vrei pot sa te ajut sa le vopsesti in camp....
|
Detalii despre opel kadett c18ne: am masina de mai bine de 2 ani...am luat-o de la zero adik tot ce mi s-a parut in neregula am schimbat:amortizoare,bucsi,am brate noi,pivoti noi,bari de directie+capete de bara noi.....etc.Asha imi place mie ca sa fiu sigur ca nu ies cu masina de pe sosea:D
Masina avea vopseaua matuita si i-am dat si o vopsea noua,parbriz schimbat si pt aspect si nu numai am pus niste jante pe 15. Absolut orice bataie ma dipsera si nu merg cu masina!Mai bine o las in parcare, nu sunt sum sunt unii-lasa frate ca se invarte roata!!!Chiar nu suport oamenii care gandesc asha si in unele cazuri mor de prosti ce sunt! Am luat-o cu o cutie in 5 cam lunga dar buna pt consum la drum lung.Pe oras nu prea ii dau 4 pt ca as chinui rau motorul dar pe drum se intinde frumos.Nu vreau sa ma laud dar cu cutia asta am luat si 220 si nu aveam mai mult de 4800 de ture. Pe fatza masina are discuri dublu ventilate si de ceva vreme caut si o punte spate cu disc...inca nu am gasit... Marea problema a masinii e ca este extrem de rigida si la drum lung te cam oboseste.In schimb are o tinuta decenta in viraje si un comportament previzibil. De ceva vreme am scos catalizatorul si detenta si am pus o teava ceva mai groasa de evo6.Finala am adus-o eu din SUA si facea senzatie.Acum am montat si nou un catalizator si aceeashi finala dar cu amortizor de sunet deoarece am avut ceva probleme cu politia, mai ales in orasul asta de cacao.Normal ca la drum lung o las sa urle libera!!!:D Astept intrebari sau completari! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
- Copyright 2026 4Tuning