Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   OCTOBER TUNING FESTIVAL Cluj-Napoca: 14-15 Octombrie 2006 (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/23083-october-tuning-festival-cluj-napoca-14-15-octombrie-2006-a.html)

BH-15-RIC 16-10-06 22:59

Re: OCTOBER TUNING FESTIVAL Cluj-Napoca: 14-15 Octombrie 2006

SANDREI e ok si promit ca la anul in ORADEA am sa ma ocup personal de problema cu jurizarea , dar si acum mie sincer la ORADEA as fi dat un premiu pentru FIAT 500 care e superb prin creatie dar din pacate eu nu am fost in juriu asa ca ................ ne intilnim la urmatorul show !!!!!!!!!!;)

sandrei 16-10-06 23:00

Si repet,cine imi lauda noua achizitie,GAGICA??? check out page 10 ;)
toti suntem prieteni,cunostinte,amici.sa ne respectam,ajutam,si sa incercam sa participam si in afara tarii ,ca njumai de castigat avem.
Bine zis wannadie.Se pare ca gandim la fel ;) problemele se rezolva cu vorbe frumoase nu cu toporu.
intr-adevar,publicul e de vina pt tot in legatura cu premiile,masinile toate sunt frumoase,fiecare posesor considera ca a lui este cea mai frumoasa,e normal,e omenesc.
matizul e frumos,golful e frumos,a mea e frumoasa, a ta,a lui ,al celuilalt ,what the fuck pana si daciile logan sunt frumoase :))

iar la jurizari..se poate tine seama de unicitatea masinii,gen matiz,fiat 500,chiar si a mea ca doar e singura din tara modificata :P . si nu ssa se dea premiile la masinile xerox

golf II 16-10-06 23:08

gata...eu deja...am dat comanda de kit exterior(kiar dak unii vor munca manuala la masina niciodata nu se comapra cu ceva original)...data viitoare sa ma primiti....
:)))))) o sa mai venim naveti teama....da sa nu mai puneti sa voteze masinile vizitatorii....:))))

sandrei 16-10-06 23:13

toate problemele acestea au o rezolvare simpla! cei ce se ocupa cu organizari ar putea lua aminte!
Sa se imparta pe clase masinile concurente:
1.Street Cars (masini personale de uz zilnic,doar ale pers fizice)
2.Show cars (masini modificate special pt show si fara folosinta practica,doar ale persoanelor fizice)
3.Masini Demo (masini ale firmelor care doresc sa se promoveze)
-------------------------------------
Plus mentiuni si premii gen : Best Rims,Best Engine,Best Paint,Best Shine,etc
DOAR NU COSTA MULT CUPELE...GANDITI-VA CA MULTUMITI PARTICIPANTII. (participantii aduc vizitatori,vizitatorii platesc bilet,biletul inseamna incasare,incasarea inseamna bucuria organizatorului) Eu personal as da premii tuturor participantilor daca as avea incasari destule,pt ca totusi ei imi aduc bani,in timp ce cheltuie bani ca sa castig eu.SPONSORIZATI MASINILE ":P
Sper ca cei din oradea vor fii acum primii care introduc categoriile respective si scapam de limitele astea RIGIDE parca COMUNISTE.

silviu_tun 16-10-06 23:14

ai adormit Dacia ? sau dacia wrc, ca nu mai inteleg.....
alege
as putea sa pun pariu ca ai un ornament la toba din targ care deja e ruginit, iar tu stai si iti dai cu parerea despre tuning.
eu unul iti spun mai bine du-te la culcare

silviu_tun 16-10-06 23:21

Sandrei stii ca apreciez foarte mult tuningul de calitate si mai stiu ca esti unul din cei care stie ce inseamna sa il si ai pe cel bun si de calitate ( un kit original care sa fie si frumos , niste roti bune, o vopsea buna) nu ce vorbesc unii care le platesc parintii internetul si telefonul mobil si banii de benzina care sa vina si sa faca comentarii gratuite
vreau sa vad multi din astia care au luat cuvantul in seara asta ca se duc prin tara si cheltuie cateva sute de euro pe benzina , cazare mancare, cluburi, polish,si altele
respect

sandrei 16-10-06 23:23

Habar nu ai cat de aproape de adevar esti silviule (legat de dacia)....habar nu ai :lol: :lol: cred ca ai rade o saptamana daca ti-as spune ! gandeste-te ca a avut ban de 2 ori pe forum :lol:

BH-15-RIC 16-10-06 23:32

silviu_tun , sau sandrei , nu cred ca asta e foarte important caci nu cred ca vreti sa stiti cam cit am cheltuit anul acesta la showurile din UNGARIA la care am participat caci nu are nici un rost , ce e important e ca trebuie sa participam la toate showurile care se tin caci numai asa vom avea la un moment dat public care sa nu mai voteze la BEST CAR masini stoc ,caci de ex dincolo niciodata nu va avea sanse nici macar un LAMBORGHINNI , caci ei au invatat deja sa stie cu ce se maninca tuningul si la anul chiar ar fi bine sa participam cit mai multi dincolo la showuri caci am avea si noi numai de invatat !!!!!!!!!!!!!!!!;)

GEF style 16-10-06 23:41

daca matizul a facut atat tam-tam la primul show la care a participat dupa ce am terminat-o (ce ne-am propus EXTERIOR aproape, Interior SUPER STREET 3-4) ma intreb ce se va intampla la urmatorul show cand vom reusi sa terminam toata masina... nu ma intereseaza criticile aduse machetutzei ...am facut matizul asa cum imi place mie si nu sunteti voi curiosi de ce a stat masina 2 ani in lucru (acolo is alte chestii) sau alte chestii de genu. va mai sta poate inca atata dar cand va fii gata va garantez ca va fi ceva cat se poate de original si cat se poate de impresionant.

MULTUMESC SMOKE DESIGN, ReLLaXX, Lajoo, UFO si CSR-ului pt ajutor si sunt bucuros ca publicul cel putin a apreciat matizul cum se cuvine

sandrei 16-10-06 23:45

Quote:

Originally Posted by BH-15-RIC (Post 588181)
silviu_tun , sau sandrei , nu cred ca asta e foarte important caci nu cred ca vreti sa stiti cam cit am cheltuit anul acesta la showurile din UNGARIA la care am participat caci nu are nici un rost , ce e important e ca trebuie sa participam la toate showurile care se tin caci numai asa vom avea la un moment dat public care sa nu mai voteze la BEST CAR masini stoc ,caci de ex dincolo niciodata nu va avea sanse nici macar un LAMBORGHINNI , caci ei au invatat deja sa stie cu ce se maninca tuningul si la anul chiar ar fi bine sa participam cit mai multi dincolo la showuri caci am avea si noi numai de invatat !!!!!!!!!!!!!!!!;)

aici ai dreptate si silviu are dreptate.Ca de mers mergem,vedem,facem si de aceea avemdrept de cuvant! bani pe drumuri dam,masinile au de suferit dupa drumurile astea prin tara (de ex la 4tuning day oradea am crapat barra,etc) bani pe cazari,etc.Sa nu mai aud pe nimeni sa zica ca matizul e praf pt ca e un concept f interesant si frumos,sa intelegem ca nu a avut vreme sa il termine pt show sa intelegem ca a meritat premiu pt idee si design( e prima oara cand ii laud pe baietii care nu ma suporta..dar acum merita).Sa nu mai aud pe cineva sa zica ca tuningul original e naspa si cel in garaj e de baza ca ne facem de rusine.Sa nu mai aud pe careva sa creada ca un gf5 gti ca a lui zozo asa iasa din fabrica si sa se intrebe de ce participa la best exterior :lol:. Si astea fiind spuse,cred ca ne=am mai civilizat putin azi :). iar in vara sa atacam ungaria cu un super matiz,super golf 5 ,super pg 206 , super samurai ,etc.
La mai putine kitsch-uri baieti ;) numai bine.

cristi_407 16-10-06 23:48

Sandrei ai uitat de bunul nostru prieten VSA :)..numai bine si felicitari..

sonyscorpion 16-10-06 23:56

loooooooooooooool, dar cata invidie pe aici loooooooooool nu pot sa cred ca am bagat 14.000 in skoda aia si multi ........ de pe aici zic ca este interior stock si exterior nu stiu cum. Pai data viitoare o sa imi pun o blana de oaie si o sa o dau cu spray peste poate asa tuning o sa va placa.Va dau un link ca sa vedeti un pic si sa va stergeti mizeria de pe ochi care nu va lasa sa vedeti decat zorzoane si clopotele invelite in blana de oaie albastra sau de gen.

https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/25376-masinutele-mele-skoda1-skoda-2-a.html

Deci ,fiti calmi si ne vedem data viitoare si va astept fata in fata pentru comentarii ca sa va si arat ce si cum.

sandrei 17-10-06 00:08

Stai linistit ca nu e nimeni invidios pe tine.Masina ta este frumoasa.nu a negat absolut nimeni acest lucru.parerile sunt impartite,gusturile nu se discuta,etc.nu a jignit nimeni masina ta,pt ca este o masina pe care intr-adevar s-a lucrat si care impune respect si nu batjocura. dar Daca ma intrebi pe mine personal ce masina ar fii trebuit sa castige best car, eu as fii ales alta,dar asta e ...gusturile sunt gusturi.nu putem fii toti impacati :)

sandrei 17-10-06 00:09

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 588210)
Sandrei ai uitat de bunul nostru prieten VSA :)..numai bine si felicitari..

Vsa is GAy :lol: :lol: a recunoscut public:lol: :lol:

SFW 17-10-06 00:12

sonyscorpion ... am si eu o intrebare ... de ce scrie pe masina ta abt ... daca nu ai nimic abt pe ea ...
Si deasemenea ai si sigle cu Sline ... desi nu e audi ...
Sa nu mai zic de stickerele cu insemne japoneze...

Masina e frumoasa ... dar ... chestiile de mai sus o strica f tare ... si pt chestia asta eu sincer ca organizator nici nu te-as fi primit ...

La matiz ... sincer imi place.... poate nu e terminat ... dar arata f bine ...
Daca merita sau nu sa castige ... nu stiu ...

Sonyscorpion ... sper sa nu sari ca ars acum ... dar ... sincer ... arata bine masina si nu imi explic nevoia de a o strica prin aceste detalii .... :???:

silviu_tun 17-10-06 00:13

iar eu o sa-mi pun mai multe stikere cu s-line si abt pe kitul de carzone iar Z Z o sa-si puna numai stikere autostyle-skodatuning pe golf
bafta
sper ca pana la editia urmatoare sa dai jos toate alea.
apropo daca urmaresti cat de cat evolutia tuningului - nu se mai poarta cromul de mult tare..............mai ales in combinatie cu eleroane si altele.
ia aminte de la mai multi cunoscatori care au remarcat asta.
sincer la interior mai frumos arata unele taxiuri din Bacau.
Bafta la scoala ca inca esti la gradinita............

silviu_tun 17-10-06 00:16

14000 cred ca acostat toata masina cu tot cu plinul facut?

silviu_tun 17-10-06 00:16

sau ai luat-o la oferta si cu un an de asigurare gratis?

silviu_tun 17-10-06 00:19

imi pare rau dar ca dotari nu e rea masina, dar nu poti totusi sa iei premiu cu niste adaosuri de 500 de euro maxim

smoke 17-10-06 00:22

din ce vad in comentarii.. pt matiz parerile sunt impartite.. io va multumesc.. ca atat de tare.... i-a ros pe unii sa vb despre matiz WOW!!!!!.. pt mine barfa e reclama.. nimeni nu are idee cati bani au intrat in masinutza aia.. nici timp.. nici nervi... io sincer.. v-as sugera sa fiti un pic.. mai atenti in afirmatii.. tuningul e mare.. are multe inclinatii... si.. va promit.. pe cei ce nu suporta matizu ca ar trebui sa mai ganditi..... masina aia in 2 ani.. a mancat pe putin 15000 de E in bani.. materiale concepte.. etc.. nu mai vb ca e masina ieftina.. numai muzica de show.. este peste 150 de mil.. fara manopera.. un pic de respect.. io am prezentat un concept.. se pare ca a prins bine.. un pic de respect pt munca noastra.. ca nu tin minte sa fi comentat ceva.. de ce ati muncit voi...

all the best from SmokeDesign, Smoke out

smoke 17-10-06 00:23

pt Sandrei.. ma mira.. dar stiu ca oricum ai gusturi.. e adevarat ca am avem multe de impratit.. si ca ne suportam mai greu.. dar la masini ne intelegem, multumesc si din partea team'ului care a lucrat pe matiz.. pt aprecierea munciii

SFW 17-10-06 00:25

Si vreau sa mai adaug ceva: FOARTE TARE FEMEIA LUI SANDREI ... felicitari!!!!!!

Masina e cam uratica.... dar prietena ..... rupe tot!!!!

Felicitari :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

silviu_tun 17-10-06 00:27

ti-am spus Smoke ca meritai cel mai indraznet proiect nu best tuned
tu poate ai sa-l meriti peste inca un an sau doi

smoke 17-10-06 00:29

am avut best exterior pt ca asa a judecat publicu.. cu majoritate covarsitoare...... nu best car.. acum matizu e departe de asa ceva.. dar.. un pic de rabdare
am aproape un an de activitate.. si am avut 2 cupe pe design.. pe matiz si fiat 500.. io sunt multumit.. si crede-ma ca voi veni si cu piese terminate.. fizic.. atat s-a putut.. multumesc oricum.. pt proiect indraznet.. ca am riscat mult prin linie.. unii apreciaza altii nu

Mandella 17-10-06 00:39

Quote:

Originally Posted by smoke (Post 588266)
.. unii apreciaza altii nu

intotdeauna o sa fie asa indiferent cat de tare e o lucrare
felicitari smoke si tuturor care au participat la proiect. Au fost multe masini misto si din cj , bc si restul oraselor. Cineva trebuia sa castige si oricare era ala existau nemultumiti.Sincer masinile care le-am apreciat eu cel mai mult n-au castigat nimic.....asta este.Show-ul a fost fain per ansamblu , asteptam si altele

Momy11 17-10-06 00:41

Nu pot sa inteleg ce mama dracului va certati ca prostii in targ ??

Fratilor, exista tuning "din 5 cluckuri" adica cel din cataloage si tuning manual facut de omu cu fibra si restu "uneltelor" ! toti sunt oamenii pasionati iar COMPETITIILE TUNING = LEGEA JUNGLEI --> niciodata nu va fi multumit fiecare om , NICIODATA! ca e vorba de vre-un posesor care e amic cu un instalator car HI-FI si i-a bagat muzica sa rupa pt. show si ia ceva loc bun la dBDrag sau ca ia premiu o masina cu blana/puf si paint SF in loc la una care avea jante mai tari si body-kit orginal din catalog ASTEA SUNT DIVERGENTE CARE VOR EXISTA INTOTDEUNA de unde : COMPETITIILE TUNING = LEGEA JUNGLEI
Iar daca e pana acolo am langa mine o frima care face cupe (preturi intre 18,2 lei si 201,4 lei) nu de alta dar nu cred ca tabla aia pe care scrie premiu si are forma de cupa era chestia la care v-ati gandit cand ati visat noaptea ce modificari o sa-i faceti la febletzea pe 4 roti . :sad: :sad: :sad: :sad:

SANDREI ai avut o sclipire de geniu cu categoriiile alea !!!

smoke 17-10-06 00:46

Quote:

Originally Posted by Momy11 (Post 588282)
Nu pot sa inteleg ce mama dracului va certati ca prostii in targ ??

Fratilor, exista tuning "din 5 cluckuri" adica cel din cataloage si tuning manual facut de omu cu fibra si restu "uneltelor" ! toti sunt oamenii pasionati iar COMPETITIILE TUNING = LEGEA JUNGLEI --> niciodata nu va fi multumit fiecare om , NICIODATA! ca e vorba de vre-un posesor care e amic cu un instalator car HI-FI si i-a bagat muzica sa rupa pt. show si ia ceva loc bun la dBDrag sau ca ia premiu o masina cu blana/puf si paint SF in loc la una care avea jante mai tari si body-kit orginal din catalog ASTEA SUNT DIVERGENTE CARE VOR EXISTA INTOTDEUNA de unde : COMPETITIILE TUNING = LEGEA JUNGLEI
Iar daca e pana acolo am langa mine o frima care face cupe (preturi intre 18,2 lei si 201,4 lei) nu de alta dar nu cred ca tabla aia pe care scrie premiu si are forma de cupa era chestia la care v-ati gandit cand ati visat noaptea ce modificari o sa-i faceti la febletzea pe 4 roti . :sad: :sad: :sad: :sad:

SANDREI ai avut o sclipire de geniu cu categoriiile alea !!!

printre putinele pareri inteligente.. felicitari...

alex MG ZR 160 17-10-06 00:49

acele categorii au existat si la alte show-uri.

Momy11 17-10-06 00:52

@smoke
apropos si eu iti zic felicitari pt . Matiz sincer : RUPE !!!! e de film Matizu ala impreuna cu Nissanu 300ZX a lui Vali KID din Arad --> masini de vis .. dar mai sunt si altele

sonyscorpion 17-10-06 00:54

Pentru silviu tun,masina costa 24000cip poti sa te duci la porche sa te uiti si daca gasesti o oferta mai buna,bravo tie.In legatura cu stickerele,afla ca abt face si skoda dragutule,cu s-line astea imi plac mie si mi le am pus pe masina mea nici de cum pe a ta.In legatura cu tuningul si banii bagati de mine cand vrei ne putem vedea si iti fac socotelile per piesa.Tu poti sa crezi ce vrei nu ma deranjeaza,fiecare e liber sa zica ce vrea.Eu iti multumesc pentru ideei si comentarii si astept sa te cunosc.Bafta la tunat!!! si la mai multe premii.

;)

SFW 17-10-06 01:00

Quote:

Originally Posted by sonyscorpion (Post 588295)
Pentru silviu tun,masina costa 24000cip poti sa te duci la porche sa te uiti si daca gasesti o oferta mai buna,bravo tie.In legatura cu stickerele,afla ca abt face si skoda dragutule,cu s-line astea imi plac mie si mi le am pus pe masina mea nici de cum pe a ta.In legatura cu tuningul si banii bagati de mine cand vrei ne putem vedea si iti fac socotelile per piesa.Tu poti sa crezi ce vrei nu ma deranjeaza,fiecare e liber sa zica ce vrea.Eu iti multumesc pentru ideei si comentarii si astept sa te cunosc.Bafta la tunat!!! si la mai multe premii.

;)

Ai dreptate ... abt face si pt skoda (desi pt a ta nu am vazut cel putin nimic pt exterior ... ) dar ... chiar daca ar face ... atata timp cat nu ai abt pe masina de ce ai lipit alea ... sincer nu dau bine ...

Momy11 17-10-06 01:04

Quote:

Originally Posted by alex MG ZR 160 (Post 588291)
acele categorii au existat si la alte show-uri.

1.Street Cars (masini personale de uz zilnic,doar ale pers fizice)
2.Show cars (masini modificate special pt show si fara folosinta practica,doar ale persoanelor fizice)
3.Masini Demo (masini ale firmelor care doresc sa se promoveze)
astea ???
zi-mi tu la care competitie a mai fost asa ?
poate astea: Best Rims,Best Engine,Best Paint,Best Shine
@sandrei .. ai zis ca "Eu personal as da premii tuturor participantilor daca as avea incasari destule" .... si vis-a-vis ca ai fos nemultumit de metoda de la Oradea unde ai dat bani sa te inscrii si nu ai luat nici macar o diploma de participare(am carton detul , care mai vrea?) vrei sa-ti zic ca acei organizatorii au iesit pe minus , mult minus ...asta ca tot carcotesti p`acilea:-P

Momy11 17-10-06 01:13

1 Attachment(s)
nu pot sa dau reedit :
sandrei cu parere de rau te anunt ca eu i l-am furat pe amantu lui gagica`ta si de aia era ea singura .... i-a placut la macho merztu cel nou al meu ... si mie de el ...:oops: :oops: :oops: de macho desigur :lol: :lol: :lol:

sandrei 17-10-06 01:13

Deci la urmatorul Show sper ca organizatorii indiferent de oras..sa adopte ideea pt ca niciodata o persoana fizica nu va avea potentialul financiar sau fizic pt a egala o masina pregatita de o Firma care isi face reclama prin intermediul acesteia! Oradea...e randul vostru la tuning fest acum...sper ca o sa adoptati strategia ;)
Ce fericit sunt ca am reusit sa transformam cearta intr-o discutie constructiva

Momy11 17-10-06 01:22

amu nu
vine iarna .. esti lud .. cin` drac sa mai vina amu ... :lol: :lol: :lol: :lol:
facem eventual un tiiunninng show cu masini cu lama de zapada , remorce,tractoare,MACARALE, stivuitoare,transpaleti ...

CJ-86-UHE 17-10-06 08:55

Quote:

Originally Posted by sandrei (Post 588122)
liviu,in calitate de prieten,te rog sa nu iei parte la discutie pt ca daca imi aduc bine aminte nu te-am vazut la show,plus ca argumentele tale sunt subiective si lipsite de fond,acestea la randul lor duc la scandal mai mare

stial linistit ca oricum nu mai am nimimde zis...dar dak nu maiv azut la show cred ca erai beat sau esti amnezic..am stat si am vorbit cu tine.;-)

dragonu.21 17-10-06 10:45

Eu as propune sa nu mai criticati pe nimeni deoare ce fiecare masina are in ea un pic de munca si efort financiar!
Vreau sa felicit organizatori pt show!
O iesit super tare luand in considerare ca o fost prima data cand o organizat!
Felicitari!

GMan 17-10-06 11:57

Toti avem cate ceva de invatzat de pe urma oricaror lucruri care le facem . Din pacate majoritatea invatza (sau ar trebui sa invetze) in urma greselilor comise . Cearta nu aduce cu ea decat alta cearta , si asa mai departe !

Eventul a fost organizat binisor , spatiul a fost cam restrans , dar asa s-a putut , masini au fost , modificate au fost . Chestia e ca trebuie sa invatam cum sa facem promovarea la o masina pentru a fi remarcata .

Tuningul pentru romanii de rand inseamna inca (din pacate) chestii extravagante si culori aprinse , care fura vederea . SI DUPA CUM BINE ZICE POPORUL : "GUSTURILE NU SE DISCUTA" .

Masinile se fac (sau cel putin ar trebui sa se faca) in primul rand pentru a place proprietarului si nu restului lumii ..... parerea mea :)

GMan 17-10-06 12:01

Suceava si Bacaul , ne bucuram ca ne-ati onorat cu prezenta !

Si tuturor participantilor din alte orase , felicitari pentru efortul depus de a fi prezenti si va mai asteptam oricand :) cu bratele deschise . Pacat ca sambata noaptea au fost baietii de la Politia Rutiera peste tot , ca altfel am fi putut face niste liniutze >:) dak am fi fost uniti :)

Piry 17-10-06 12:02

TOTUSI in calitate de ce te exprimi tu? ca asa vorbesti de parca tu ai finantat evenimentul. masoara-ti cuvintele. ca devin prea lungi si scot foarfeca

All times are GMT +2. The time now is 05:36.

- Copyright 2026 4Tuning