![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
|
oricum benzinariile se vor alege la fata locului...
|
la ce ora e protestul????
|
:))) 17
|
sindicatul soferilor din romania exista sau il facem noi
|
am inteles ca in parcarea de langa lac la iulius....o sa vin si eu
|
daca aflam de initiativa eram prezent si eu. Oricum data viitoare vin:) Bafta
|
|
a fost bine asa ca pt. prima data ;)
|
io zic ca a fost foarte bine nu ma asteptam sa fim atatia , felicitari tuturor ce neau onorat cu prezenta restul rusinica sa nu auzim nici o scuza , data viitoare ar fi frumos sa fim si mai multi
important e ca s-a alimentat nu gluma cu 20de bani am vazut pe cineva felicitari si la mai mare pe viitor |
v-am spus ca clujul este la inaltime :P
intrebare: protv-ul a fost? |
bine bineee....foarte bine :lol: frumos si elegent:D, mi-a placut de polite ca deja va astepta :lol:
|
Quote:
da o fost foarte corecti domni militieni din cate stiu nu sa dat nici o amenda si pot zice ca au fost cum se cade chiar si ei radeau :) |
Atata timp cat nu provoci scandal si nu instigi la violenta nu au ce sa iti faca .. in benzinarie este domeniu public , toate facilitatile care sunt in benzinarii sunt puse sa le folosesti. Nu vad de ce te-ar legitima ca iti stergi numarul de inmatriculare pe care esti obligat sa il ti curat... Ma rog , ei vin pentru a evita alte incidente.
|
A fost frumos si distractiv in acelasi timp
http://www.citynews.ro/cluj/chestiun.../galerie-foto/ daca mai gasiti articole puneti linkurile aici werwceul, proteveul nu a fost, daca nu e vorba de crima, violuri etc nu prea merge :)) |
|
felicitarile mele baieti si felicitari participantilor
|
urmatorul cand il facem:D?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
peugeotu ala visiniu diesel e noua ta proprietate??? ce a patit ala verde in doua culori care il vedeam pe la UFO?? |
Quote:
|
chiar imi doream ff mult sa vin si eu, dar nu am putut sa scap nici cum de la lucru:(...scz..data viitoare sper sa pot fi si eu prezent:D...BRAVO BAIETI!!
|
Haideti sa ne punem de acord toti cu urmatoarea data :D Ce ziceti ?
|
cand este urmatorul protest?si la ce ora si unde?
|
Quote:
|
Petrom isi face preturile in functie de cotatiile internationale ale titeiului si nu-si permite sa le reduca sub nivelul concurentilor din piata romaneasca deoarece ar incalca astfel principiile de competitie loiala ale Uniunii Europene, a explicat ieri presedintele OMV, Wolfgang Ruttenstorfer (foto).
„Sunt povesti ceea ce spun ei. UE nu are treaba cu stabilirea preturilor. Pe ei ii intereseaza nivelul accizelor de la noi la combustibili“ ne spune analistul economic Ilie Serbanescu. „In Romania, 60% din cererea de titei este acoperita din importuri, pana in 2010 acestea urmand sa creasca in medie cu sase la suta pe an. Petrom importa 20% din necesarul de petrol din tari precum Rusia sau Irak. In stabilirea preturilor, Petrom nu poate ignora preturile internationale si nici nu poate vinde titei la preturi sub cele ale pietei, nici macar propriilor sale unitati operationale, fiindca acest lucru ar pune compania sub incidenta concurentei neloiale. Am practica o politica de dumping daca am folosi preturi scazute pentru titeiul intern, deoarece am face concurenta neloiala celorlaltor companii de pe piata, care ar putea astfel sa dea faliment sau sa nu isi achite taxele catre stat“, a explicat Ruttenstorfer. El a exclus ipoteza potrivit careia Petrom ar fi redus preturile benzinei ca reactie la declaratiile presedintelui Traian Basescu sau la investigatia Consiliului Concurentei. (A.N.)Oficialul OMV al tuturor companiilor petroliere europene a reactionat, in conditiile in care unii ministrii au facut declaratii publice in favoarea unor preturi mai mici ale petrolului. Oficialul Petrom a afirmat ca preturile practicate de Petrom sunt sub cele ale tarilor din jur si ca vor fi mentinute modeste. Cu toate acestea, graficele puse la dispozitie de Petrom arata ca pe 29 august pretul brut la pompa a titeiului era in Romania de 0,989 euro/litrul, iar in Bulgaria (tara fara productie de petrol) erau de 0,965 euro/litrul. Si la motorina, bulgarii erau sub noi: 0,860 euro/litrul fata de 0,932 euro/litriul Petrom exporta circa 45% din productie, a adaugat seful OMV. „Aceasta deoarece titeiul romanesc este unul bun, iar rafinarea lui nu costa mult. Importam titei cu sulf la care pretul de rafinare creste mult“, spune analistul economic, Ilie Serbanescu. In Romania preturile de productie se ridica undeva la 20 dolari pe baril. Ruttenstorfer a sustinut ca profitul obtinut din diferenta fata de cotatiile internationale va fi investit in modernizarea rafinariilor, a segmentului de productie si in distributie. In urmatorii patru-cinci ani, un miliard de euro va fi investit in rafinarii, un miliard de euro in modernizarea capacitatilor de exploatare si productie si un miliard de euro pentru modernizarea statiilor de benzina. Petrom are grija de celelalte companii din Romania. Scaderea preturilor la pompa ar avea consecinte importante asupra celorlate rafinarii din Romania, care nu au rezerve de petrol si importa toata cantitatea de titei de procesat, punandu-le in situatia de a nu-si mai putea plati taxele catre stat sau aducandu-le la faliment, a explicat Ruttenstorfer. Astfel, neputand suporta concurenta Petrom, competitorii ar putea sa considere mult mai profitabila desfacerea produselor la export, ceea ce poate determina dificultati in aprovizionarea pietei interne, apreciaza oficialii Petrom. „Sunt povesti. Ne cam desconsidera. Adevarul este ca acest contract de privatizare este unul perfect colonial. Austriecii pot face ce vor“, spune Serbanescu. Referitor la redevente si clauza din contractul de privatizare care prevede plafonarea acestora pe o perioada de timp, presedintele OMV a spus ca nivelul acestor taxe creste in functie de pretul international al titeiului. „Ele nu sunt aceleasi. Deja au crescut de la 80 de milioane de dolari la 130 de milioane de dolari, si vor continua aceasta tendinta. Nivelul redeventelor in Romania este comparabil cu cel din alte state ale Uniunii Europene. Ele nu sunt fixe, dar au o anumita stabilitate“, a continuat presedintele grupului austriac. Ruttenstorfer a mai spus ca OMV si Petrom vor acorda tot sprijinul necesar Presedintiei in analiza contractului de privatizare, subliniind ca documentul si intregul proces de trecere in proprietate privata a companiei a fost unul transparent, profesionist si derulat sub atenta supraveghere a Fondului Monetar International sau a Uniunii Europene. (A.N.) Ungaria scade TVA la carburanti Incepand cu data de 1 octombrie, Ungaria va reduce taxa pe valoare adaugata aplicata combustibililor, pentru a diminua preturile carburantilor, in pofida obiectiilor Comisiei Europene, transmite Reuters. Oficialii de la Budapesta au informat ca reducerea TVA pentru combustibili reprezinta doar o parte dintr-un program mai amplu de scadere a acestei taxe aplicate bunurilor si serviciilor, de la 25% la 20%, reglementarea urmand sa intre in vigoare incepand cu anul viitor. Comisia Europeana si-a exprimat miercuri speranta ca statele membre UE nu vor reduce taxele pentru a contracara efectele cresterii pretului petrolului si a nominalizat Ungaria. Grupurile OMV, BP si Shell au anuntat ca reduc preturile practicate la combustibili in Austria, dupa ce ministrul de Finante, Karl-Heinz Grasser, a avertizat ca ar putea introduce o taxa speciala pentru firmele petroliere, transmite Reuters. Franta a decis acordarea de reduceri fiscale si de compensatii in valoare de 30 de milioane de euro (36,83 de milioane de dolari) destinate fermierilor si a anuntat masuri de incurajare a productiei de combustibili ecologici, transmite Reuters. |
Cat timp am urmat cu totii calea legala, precum am spus, nu se intampla nimic dpdv juritic. O singura legitimare am vazut si pe cetateanul cu Nissan Primera care trebuia sa isi puna un steag pe masina. In rest totul legal. Nu e mai bine asa decat cu declaratii la politie sau mai stiu ce? Frumos, in cadru legal si atat.
PS nu sa zis nimic de Petrom unde sa repetat scena de la mol... |
sfat.... mergeti la cei de la benzinarie.. tot timpul este unul care este obligat sa va alimenteze.. si ziceti ca nu stiti ce trebuie sa alimentati si sa va ajute.. o sa dureze muuuult mai mult daca asteapta fiecare dupa el..
|
nu are rost sa ne batem joc de angajati..ei nu ne-au gresit cu nimic:(
|
sau sa alimenteze lumea de 100 lei cu monezi de 1 ban.. atunci sa vezi distractie niciodata no sa numere corect e destul 12 persoane sa stea blocata 2 3 ore..
|
Toti cei care dau sfaturi ar trebui sa ni se alature. E simplu sa dai sfaturi celorlalti dar sa nu faci nimic...
Propun ca data viitoare sa mergem intr'o benzinarie omv , unde tot timpul e plin. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
daca nu ii razie de control..nu are nime treaba...poti veni si cu jante pe 22 daca poti :lol: ca nu te ia la puricat:D..dar sa nu vina RAR-ul in control :lol:
|
Quote:
poti sa vi linistit nu cauta nod in papura, nici ieri nu o avut treaba cu nimeni asa de dorul leli da totusi am si eu o intrebare pt tine iti place sa umbli asa cu morcovelu dupa tine??? da folile jos sau puneti altele omologate ca nus o avere cu 400ron iti pui pe toata masina si nu mai umbli incordat da hai sa nu mai batem campii si sa revenim la subiect |
Va salut,va rog sa avem toti o actiune indreptata catre grupul care a monopolizat piata romaneasca OMV-PETROM sa nu mai vedem ca la Cluj se merge la Mol altii la altele si asa mai departe(speram sa ai luam pe rand)....chiar ieri la realitatea mi s-a reprosat slaba organizare,ca suntem rasfirati,nu avem actiuni coerente ca se mai trezeste cineva sa boicoteze o benzinarie sau ca facem turnee in tara.
Motive pentru a boicota OMV-PETROM http://www.newspad.ro/Petrom-ne-minte-frumos,23926.html De aceea va rog cat mai repede sa desemnati un lider care s-a implicat aici pe forum si care a mai fost prezent la actiuni...se pot si autopropune insa vreau de la cei din oras sa imi spuna daca a fost si daca s-a implicat pentru ca nu vreau sa vorbesc cu persoane cu ochi albastrii si cu statia in mana Va multumesc pentru prezenta numeroasa de ieri si impactul media |
Quote:
Si legea ce zice? Te-ai gandit un moment macar? http://www.citynews.ro/cluj/video/so...zinarii-12156/ |
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning